Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Caut niste "citate" sau nu stiu cum sa le zic de Craciun! Scoala noastra face un fel de "campanie" in care strangem bani pentru copii nevoiasi exemplu : Si tu poti fi Mos Craciun (doar...? (mai mult)
Peste cateva saptamani fac 14ani si imi tin ziua cu baietii si cu 2 fete de varsta mea. Noi baietii n- avem treaba jucam fifa blablabla dar cu fetele nu stiu ce sa fac. Dati- mi si mie exemple...? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste strategii pentru sah? La scoala e campionatul de sah si vreau sa castig... Va spun ca stiu sa joc sah foarte bine, dar nu am mai nici o tactica... Dau o funda mare cat...? (mai mult)
Hei. Mi-am facut cont la pagina LIKE ME? LIKE YOU!, dar nu stiu cum pot primi like-uri la poze. Ma puteti ajuta? Am 200 credte, dar nu stiu de unde sapun o poza pentru a primi like-uri la ea.
Hei, peste o săptămana plec in excursie si as dori niște farse pentru băieții noștri. Sa nu facem prea multă mizerie! Niște farse care chiar sa funcționeze, nu doar cu pasta de Dinți. Dau...? (mai mult)
Salut.Se apropie Craciunul si eu nu stiu ce sa ii i-au iubitei mele cadou. Vreau si eu niste sugestii.
Salut, as dori sa imi cumpar un navamodel de pescuit, puteti sa imi dati exemple de unele pana in 1000 lei? DAU FUNDA!
Cutremur! Ati simtit? Cred :))))
Am vazut aseara o emisiune pe Digi Animal World care se numea In mijlocul naturii si ma chinui de jumate de ora sa l gasesc pe fotograful de acolo si nu reusesc.Ma poate ajuta cineva?
Este nascut cineva pe 3 iunie?
Spuneti si mie pe ce date se merge cu colindu si cu ce se merge va dau funda! plss am nevoie
Buna sunt noua pe aici... Dar as dori sa ma ajute cineva sa-mi faca o poza si pe ea sa scrie : ai auzit de aplicatia asta Respect?
In ziua de azi toti intra pe internet. tu cum iti petreci timpul pe internet? Cel mai interesant raspuns primeste funda.
Va rog mult trimite- mi link- uri cu faze gen urmatoarele https://www.youtube.com/watch?v=eaoVpGUOzkY https://www.youtube.com/watch?v=PtlvrHFrJ64 https://www.youtube.com/watch?v=qWQnsSNDqgs daca stiti ...? (mai mult)
Voi ce Sport practicati eu ma dau pe Skate de 5 luni
Cum fac sa nu imi apara in news feed cand un prieten pe facebook da like la poza cuiva? E enervant fiindca imi apare in continuu.
Cum pot sa fluier doar cu gura?
VVa rog! Dati-mi va rog un cod de membership pentru animal jam care sa mearga 100%! DAU FUNDITA!
Ce jocuri ( din care sa poti invata ceva), aplicatii, site-uri etc. stiti pe net?
eu sunt din barlad si vom pleaca impreuna cu parintii si sora mea la Bucuresti de pe 29 pana pe 1 decembrie la Bucuresti, ca pe 1 avem liber, si vom dormi la hotel, in fine si pe drum spre...? (mai mult)
:) Am o intrebare, eu sunt nascut pe 21 decembrie, iar ziua de 21 decembrie este ziua in care se schimb zodiile, cum pot sa afla ce zodie sunt? Capricorn sau Sagetator. funda
O suprafata lucioasa era colorata in alb. Nu stiu cum am facut, dar am scrijelit si acum se vede foarte urat in unele parti in care s- a luat vopseaua. Ce pot face pentru a o colora la loc? (nu cu raspunsuri...? (mai mult)
Imi poate explica cineva cum se procedeaza cu pretul transportului la elefant.ro? Eu vreau sa comand produse din categorii diferite, si am citit ca se plateste transportul pentru fiecare in parte,...? (mai mult)
As vrea un site sau un program prin care sa adaug la un videoclip alt videoclip.Dau funda
As dori sa pun o intrebare care ar parea ffff proasta, deci nu radeti de mine. vreau sa imi iau un ps3 dar nu stiu daca va merge cu televizorul meu. Esre un windsor cu cutie. este color, logic
Bună, TPU. O întrebare: Când au loc cele mai mari reduceri pe site-uri gen eMag?
Eu si o prietena de- a mea am creeat o pagina de facebook cu numele "Curcubeuu" si vrem sa strangem like- uri cat mai multe. Ceea ce va rog este sa ne ajutati cu un like, pe care o sa vi- l dau...? (mai mult)
Hey toata lumea am o intrebare pentru cei ce stiu minecraft.Bun deci am cont premium capa etc. toate bune si frumoase intru pe versiunea 1.7.9 *pe care joc eu* si nu imi vad skinul.Am dat restart la minecraft,...? (mai mult)
sa imi iau google Nexus 7 2012 sau Allview h8+? mie imi place mult cea de la Nexus, dar e cam veche si nu stiu daca se mai merita sa o iau care este mai buna si de ce? dau funda
Salut asta este o intrebare pentru jucatorii de xbox.Deci am vrut sa cumpar xbox live gold membership dar cand sa confirm ca am cumparat imi spune ca am gresit ceva la 'billing information'.Si mi am dat...? (mai mult)
Sal TPU. Vreu si eu sa imi cumpar o unitate de pc mai buna adica cam 8gb ram placa video buna sa mearga jocuri fara lag pe ea.Va rog sa imi spuneti daca stiti una buna cam pana in suma de 15- 17...? (mai mult)
Site -ul,, premii jojo. ro chiar da premii? Alte site- uri de genul asta mai stiti?
Buna seara, am o intreare mi- am deschis cont la BCR banca pentru locuinte cu tipul contului (Locuinţa Avantaj Plus) am depus doar suma de 400 lei pentru activarea contractului, dar acum m- am razgandit,...? (mai mult)
Peste 2 saptamani plec din tara cu avionul, am escala la Frankfurt, de unde o sa ma astepte un insotitor. Stiti cumva, acel insotitor, unde asteapta? Chiar la iesirea din avion?
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Stie cineva cum pot face efect de tranzitie intre 2 parti dintr-un video in Video Pad Editor?
Care e cel mai poular joc mmorpg care joacă străini şi români să fie bun şi care să nu te plictiseşti.Nu vreau warcraft sau league of legend. Warcraft mam săturat de el iar lol nu mă incăntă...? (mai mult)
Făcând abdomene îți antrenezi mușchii "burtei"? Alții spun că nu. Eu fac câte 30-40 pe seară că aș vrea să îmi iasă pătrățelele în evidență...
Imi place foarte mult de un baiat de la mine din liceu. Vorbim in fiecare zi prin mesaje sau pe facebook.Atunci cand ma vede vine si ma pupa si imi zambeste.Pe facebook cand vorbim incearca sa...? (mai mult)
Am 17 ani. As vrea sa imprumut niste carti dar nu am nici o idee ce fel de carti. Ce carti imi puteti recomanda? care v- au placut mai mult? Nu vreau carti cu autori romani, sa fie cat mai interesante....? (mai mult)
Stiti vreun hack care sa imi lungeasca linia la tac in 8 ball pool? am gasit multe pe net dar nu merg. am cheat engine 6.3
Vreau sa construiesc un elicopter micut cam ce mi-ar trebui pentru a construi?
Hei, TPU! Pasiunea mea este filmul şi fotografia. Sunt destul de mare şi pot face rost de bani în orice situaţie. Am o cameră destul de mare, are tot ce îi trebuie, şi în viitor aş vrea să...? (mai mult)
"Daca ai avea o problema sufleteasca, la cine ai alege sa mergi?" "Da", "Nu". Poate ca- s eu trezit de vreo 16 ore, dar pana mea, cat de retardat e omul care a scris asa ceva si nu i s- a parut ca...? (mai mult)
Ati putea sami ziceti. pai ce sa dac in timpul liber?
Cati dintre voi ati folosit o tabla Ouija? A functionat?
Hei cine este dragut sa imi dea formula fortei de tensiune?
Cum se numesc chestiile acelea greu de zis gen ( Sunt original si vreau sa ma dezoriginalizez, pe casa lui gogovisteanu sunt zece cocostarci cu cocostarcioaicele la un loc )? Daca stiti spuneti cum se...? (mai mult)
Sunt in cautarea unui post de radio care are nevoie de dj cu ..sa zicem ( multa experietza ) Stiu sa comunic cu persoane si tin la glume daca sunteti in cautare de dj sau macar stiti vreun post de radio...? (mai mult)
La romana ne- a dat ca pana la Craciun sa facem un caiet cu... na o carte! Sa fie un subiect explicit de exemplu: Cele mai importante trairi ale mele, aventurile unui catel etc. Si la subiectul 1 scriu...? (mai mult)
Stie cineva care este numele lui? :D https://31.media.tumblr.com/a89df1b061a7f4d8b1c3e09055b6ca48/tumblr_n2314iSFag1t0nefko1_250.gif
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.