Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cand se aprind luminile in. Bucuresti anul asta?
Ce se mai punea pe brad in trecut? (in afara de nuci si mandarine) Erau si biscuiti? Si de care? Funda!
Hei lume sambata imi fac ziua. Planul e sa ma vad cu inca 5 prieteni in viper? i si as vrea sa stiu cat ma ajunge deoarece nu dispun de multe resurse. Vreau sa ii scot lq un suc doar apoi sa mergerm la...? (mai mult)
Caut sauna in judetul Vrancea sau Bacau
Cineva se uita la fictiune online? Daca nu va recomand. Dau funda la acel care face un raspuns corect si interesant
Care este cel mai bun site pentru masinile cu radio-comanda (rc cars). Doresc sa imi cumpar o masina buna pentru teren accidentatsi una pentru drifting si freestyle.Dau funda! Multumesc!
Cum faci sa se miste o barca? Dau funda, si cum o pot pune in aplicare?
Numa' mie mi se pare ca iubirea(in afara de familie) nu mai exista? Daca da, de ce?
stau in chirie la bloc si noaptea cand sunt singura aud niste sunete urate (tipete,urlete, umbre) cum pot sa nu le mai bag in seama?
Cand la acces direct Simona anunta ca este un concurs spune ca putem castiga obiectul pus in joc daca scriem pe pagina lor cat credem noi ca meritam acel obiect vorbeste serios s- au castigatorul se decide...? (mai mult)
Cum imi organizez timpul mai bine?
Urmeaza sa fac 17 ani si vreau sa sarbatoresc acasa, cu cativa prieteni. M- am gandit sa le dau un fel de misiune fiecaruia, ca sa fie mai interesant, dar nu am idee. Aveti idei de jocuri, activitati...? (mai mult)
Daca blochez pe cineva pe facebook, el mai poate vedea mesajele vechi? DAU FUNDA! daca stiti sa imi spuneti cum sa fac sa nu ii mai apara niciun mesaj.
cum pot sa scap de cosmaruri am 13 ani doar cei mici au cosmaruri puteti sa ma ajutati va rog
Unde pot gasi curs gratuit pentru sudori va rog frumos sunt din Bucuresti
Cine ma ajuta sa editez 3 poze dar sa nu se observe protoshopul? Imi trebuie neaparat si eu nu ma pricep sa editez si imi trebuie neaparat maine. Va rog ajutati-ma :(
Salut,de unde pot lua Sony Vegas 11, 12 sau 13 gratis pentru windows xp 32 bit? nu mi-l dati de pe site-ul www.sonycrativesoftware.com deoarece nu il voi lua in considerare, Ofer funda!
Am o problema cu Gameranger, azi am jucat mult si mi- a mers pana am intrat neseara si cand vreau sa creez ceva imi tot da asta sau sa intru la cineva http://imgur.com/pZIar66. Am cautat...? (mai mult)
As vrea sa mi fac un tatuaj exact in acelasi loc ca si acesta : http://www.evanislam.com/images/content/mj- tattoo_2.jpg, dar in loc de acest desen sa fie un citat format din 3 randuri. Cat credeti ca...? (mai mult)
Hei TPU. Am o problema. De cateva zile, nu imi mai apar miniaturile de la pozele de pe desktop si din foldere. Este poza de default (cred ca asa se zice). Ce trebuie sa fac pentru a aparea din nou miniaturile? ...? (mai mult)
As dori sa imi spuneti cum se face o capra de anul nou. Mai exact sa imi dati niste site-uri cu poze sau video. Si din ce lemn se face ca sa clampane?
Cateva site uri asemanatoare cu acesta? :) http://hainegoth.blogspot.ro/
Vreau sa ma impac cu un prieten( e cam incapatanat)
dati-mi niste xaturi romanesti foarte populate! dau funda!
Cum as putea sa invat limba engleza cat mai repede si mai simplu? Imi puteti recomanda ceva? FUNDA pentru cele mai bune sfaturi!
Site-ul ăla... mobiledirect.ro este sigur? Aș vrea să îmi iau o husă pentru telefon și nu aș vrea să dau de țepe. A-ți comandat ceva de acolo, e sigur, în cât timp vine?
Repede! Care laptop e mai bun din astea doua? 1. http://www.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- g510- cu- proceso r- intelr- coretm- i3- 4000m- 2- 40ghz- haswelltm- 15- 6- 4gb- 1tb- dvd- rw- amd-...? (mai mult)
Am 18 ani si nu am iubit. Nu se uita nimeni la mine, de fiecare data cand mi- a placut de un baiat niciodata nu a fost reciproc, si nu puteam sa vorbesc cu el stiam ca nu am nicio sansa la el. M- am ...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez o unitate pc ieftina, dar sa fie si buna sau Componente cu care sa asamblez o unitate. As vrea ca unitatea sa aiba HDD 250- 500GB, 4 GB RAM Pentru cel mai bun raspuns dau funda...? (mai mult)
Cum deschid un grup pe facebook? Daca dau sa fac un grup, scriu numele grupului si imi zice sa invit prieteni, scriu numele si imi zice tot ca trebuie sa invit prieteni... Ce sa fac?
as dori si eu un cont minecraft premium...V-a platesc de la 20-100 de lei Taxa! Va rog mi-l trebuie pentru o persoana extraordinara..va rog!
Am si eu o problema mai mare :(( Ieri a inceput sa- mi faca figuri mouse- ul si nu imi mai mergea click dreapta nici pe dekstop nici in jocuri etc... Asa ca azi l- am inlocuit cu unul nou si...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest laptop http://www.altex.ro/laptop-lenovo-g50-70-intel-core-i5-4 210u-pana-la-2-7ghz-15-6-4gb-1tb-amd-radeon-r5-m230-2gb- free-dos-1?
Vreau si eu un skatebord tech deck de 96mm orice culoare sau desen! dau funda
Imi puteti spune un plugusor pentru diriginte, profesori, ect? Ma voi uia recent la raspunsuri.
E ora 00:30 noapte si eu nu pot dormiii! Ce sa fac? ca doar stau..si ma plictisesc! teme n- am, la televizor ma uit si nu vreau sa dooormm! si nu ma sfatuiti sa beau lapte sau sa mananc ceva ca nu ...? (mai mult)
Cine stie un loc de groaza din botosani?
Salut, am achizitionat un eu eu duncan mosquito si am invatat sa fac gravity pull dar dupa un timp rulmentul a ruginit si se invarte prea usor asa ca nu il mai pot ridica decat foarte greu, ata e plina...? (mai mult)
Heey! Mi-am cumparat de curand un pilot frixion clicker si am incercat sa ii schimb rezerva dar nu stiu cum trebuie sa il deschid si nu vreau sa il stric. Stie cineva?
Are cineva carti yugioh de vanzare( sa nu fie fake-uri)?
Stie cineva rime cu "ies la vot"? Va rog mult. Dau fundita
Din schiuri mi-as putea un arc cu sageti? ( Adica coardele )
Cum pot face multe like-uri pe Ask.fm? Contul meu este:http://ask.fm/Liviutz55! Dau funda!
Am vazut trucul lui Dynamo cand a fost la RIO DE JANEIRO, acesta a fost la niste copii si a scos o moneda prin palma. Puteti sa imi dati si mie un video sa pot invata sa fac si eu ca el? Sau...? (mai mult)
Bunăă. Astă iarnă o sa avem zăpadă? :(( Sau nu, ca iarna trecuta? Mai ales in vestul tarii? o sa ninga? Funda
Care este zodia cuiva care e nascut pe 30 septembrie?
Buna,imi puteti da va rog nume de tumblr,gen pentru un tumblr care o sa fie despre fashion,luxury si din astea? Dau funda, va roggggg!
Am o problema. Sunt o persoana foarte emotiva, pun la suflet la orice fel de vorba, fapta, sensibila. Simt ca nimeni nu ma intelege, nimeni nu ma asculta, nimeni nu ma vrea in preajma lor, simt ca...? (mai mult)
Cine raspunde la problema corect ii dau funda: intr- un catan locuiesc 5 proprietari in case diferite si fiecare din ei dispune de pasiuni unice:bea un anumit tip de bautura, maninca un anumit fel de...? (mai mult)
Stie cineva ce melodii au fost pe Pro FM (Scuze daca fac reclama :( ) de la ora 16:00 pana la 16:30, astazi? (14.11.2014) Va rog...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!