Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Mi-ati putea da niste titluri pentru o poveste de Craciun? Am mare nevoie pentru o pagina de-a mea de facebook.(niste titluri frumose) Dau funda. :)
Salut ce parere aveti despre meseria de sudor? am inteles ca se plateste destul de bine. dar problema e ca nu gasesc sa fac curs de sudori gratuit pentru ca nu imi permit sa fac unul cu plata. Am 18 ani...? (mai mult)
Unde se poate merge in excursie Interul loc interesant la 300 Craiova?
Va rog mult niste asemanari intre amintiri din copilarie si hronicul si cantecul varstelor va rog :( cat de putin sa fie :(
Sall all! Mda. pai mereu cand fac o poza cu telefonul folosind aplicatia Retrica (sau ori ce alta aplicatie) dupa ce poza iese editata cu efecte si o pun pe facebook de pe calculator/laptop se vede needitata....? (mai mult)
As vrea sa aflu cum sa fac o fumigena fara mingi de PIN-PONG.
Alege raspunsul din toate astea de mai jos. Cine raspunde la fel ca mine primeste, , funda". 1. Iphone sau Samsung 4g core(il am acum) 2. Shakira sau Niki Minaj 3. Big time rush sau Program minimax ...? (mai mult)
Hey TPU... Am o problema.De ce la filmele HD de pe site- uri unde spune ca sunt HD, nu le vad HD, o fi vreo setare din tableta sau? Precizez ca am o tableta eboda essential 330. Sau e aplicatia aia...? (mai mult)
Care este cel mai scump meniu de la Springtime?
Buna TPU ce sa fac sa ma mute de la scoala in ce banca vreau. Nu vreau raspunsuri gen roag-o pe diriginta ca is in prima banca si ar zice ca de ce vreau sa ma mut de acolo.
C e sa fac cand ma plictisesc?
Am cont de instagram dar mi s- a stricat telefonul. Si am inceput sa intru pe instagram de pe calculator. Dar nu ii pot vedea pe toti cei ce mi- au dat like la poza. Pe telefon mergea. Exista vreo...? (mai mult)
Daca vreau sa ma uit la un documentar in engleza pe youtube, cum pun sa vad si scrisul in engleza?
Hey :) Cine are Boardgame-ul "Game of Thrones", editia HBO (cea cu carti de joc)? Puteti sa-mi spuneti cum e? Ma refer la parerea personala, ca asa am mai vazut filmulete si reviewuri pe youtube.
Voi v- ati gandit vreodata ca timpul trece foarte repede? Ieri era vara, eram la mare si azi este iarna, anii au trecut asa repede, am crescut, dorm mananc si merg la scoala, toata viata mea depinde...? (mai mult)
puteti sa imi spuneti, la pescuitul cleanului toamna tarziu la ce as putea pescui, ar merge ficatul app care e mai bun de vaca sau porc, dati- mi exemple si de alte momeli pentru toamna - iarna?...? (mai mult)
Acesta intrebare este destinata in special pentru. cei care au facut fumigene(cu mingie de ping- pong) sau pentru. cei care se pricep la mingi de ping pong.Am luat o mingie de ping- pong dintr- un magazin...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de youtube.Ce ziceti sa fac? Funda!:)
Salut baieti am iesit pe afara cu niste baieti si fete si au venit 4 tigani cu fite... ca ne bate din astea se dadeau smecheri si nu am putut sa dau in ei. Vreau sa imi ziceti cum fac sa prind tupeu la...? (mai mult)
Cum se traduce sola salus service deo?
Am o intrebare putin mai ciudata. Cum as putea confectiona o tabla Ouija? Nu prea am bani sa achizitionez una, si sincer nu i-as prea arunca pe ea.
As vrea sa ii fac un cadou unei prietene. Ceva ce o sa tina minte. Nu stiu exact. Ce i-as putea face/confectiona? As vrea ceva special... De care sa isi aduca aminte peste ani. idei?
Cum se pronunta numele Callie?
Buna, in curand este ziua mea de nastere, fac 12 ani, ce jocuri as putea sa ne jucam? ce tematica sa am? bine- nteles si ce mancare? vor fi 4 copii invitati(3 fete si un baiat si cu mine 5) Dau funda...? (mai mult)
Mai este pana la revelion, dar na. Chestie este ca eu cu o fata vrem sa facem o, , banda" de revelion. Dar nu stiu ce banda s- ar potrivi pentru fete asa? Fara chestii ca chestia asta nu este...? (mai mult)
Salutare, Aș vrea în weekend să merg undeva prin țară, împreună cu câțiva colegi de-ai mei, și nu știu exact unde. Aștept sugestii. Mulțumesc! :)
Hei TPU este vreunul dintre voi interesat de fenomenele paranormale, Eu unul sigur sunt asa ca am de cand sa deschid un canal pe tema asta in care sa prezint explic si dau o valoare de credibilitate anumitor...? (mai mult)
Oare cum o fi șa fi batran Este rau, frumos? Eu zic ca atunci când vom fi bătrâni vom avea regrete vom fi singuri ne vom aduce aminte de tinerete Vă spun de acuma tradiția viata asa cum doriți...? (mai mult)
Recent am inceput o poveste pe wattpad, dar nu prea merge bine. Am auzit ceva cu grupuri prin care promovez povestea, dar nu stiu ce trebuie sa fac. Cum pot sa-mi promovez postea?
Revista Cutezatorii se gaseste si in librari sau la chioscurile de ziare? Au in numarul 59 un poster cu 5SOS si sunt fana. FUNDA!!
Exista vreo revista la momentul actual in care sa gasesc nonograme (I se spunea sudoku japonez)? Va rog, daca stiti de ceva revista spune-ti-mi cum se numeste sau da-ti-mi link. Multumesc mult!
Salut TPU, un motto pentru o firma hand made daca se poate -->funda!{vreau mai multe de fapt si aleg eu pe cel care imi place}
Dati-mi niste idei grozave ce as putea face in timpul liber adica atunci cind ma plictisesc?
Ce marime are Shizuo Heiwajima la pantof?:)) In sistemul nostru de numerotare? Mersi. Fundita.
Versuri in tiganeste: Te usteau terano Chaje kan sovela Kana oi man dikhel ma Manca zboril devla Ca Merau Ca Merau Ai ai Kan Marau la Kan Marau la Ando brisind mekau la ko dzukel te hal E ...? (mai mult)
HEY TPU. Am si eu o intrebare. cat de curand m- am gandit sa imi sun un prieten sa ii fac o farsa la telefon dar nu stiu ce sa ii spun! Spune- ti va rog o farsa pe care ati facut- o si voi la telefon. ...? (mai mult)
Dau funda! Dragilor, am nevoie de ajutor. Eu am un bebelus de jucarie..normal.ceva de genul acesta " http://static.jucariidejucarii.ro/imagini/250x250/papusa- bebe- lacramioara.jpg ". Mie imi plac bebelusii...? (mai mult)
Am vazut multe trucuri facute de Dynamo si Troy stiti cumva unde pot gasi niste videoclipuri unde pot invata sa fac si eu trucuri cu carti, bani si altele? Va rog daca stiti imi puteti...? (mai mult)
Cand deschid un link, pagina respectiva mi se deschide cu Internet Explorer. Cum as putea seta sa se deschida cu Google Chrome?
Ce ar trebui sa fac ca sa ma fac placuta? Adica sa ma placa lumea, sa socializeze cu mine? Am observat ca atunci cand ies cu prietenii nu prea ma baga nimeni in seama Vorbesc ..singura :| Ce sa fac?
Hey,spuneti-mi si mie site-uri cu concursuri reale cu premii 2014-2015
recent mi- am facut un cont pe You Tube si am incarcat niste video- uri http://youtu.be/vGiyWPsX99E. Vreau sa aflu cum pot face rost de mai multi subscriberi si ce ar mai trebui sa adaug. Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa-mi spuneti un program de schimbat vocea care merge si pe windows 8......Astept un raspuns cat mai repede!
Un pegasus are corn?
dati mi un nume pentru o firma hand made [usor de retinut, original, placut auzului] Funda
Stie cineva niste legende urbane horror? Dau funda la cele mai infricostoare :)
Ce continut de canal youtube pot face? (Inafara de videoblog)
Era un citat in cartea 'Suge-o, Ramona!' de Andrei Ciobanu, incepea cam asa: 'Ne bucuram precum suporterii lui Dinamo...' sau cam asa ceva :-? Ma poate ajuta cineva, cum este citatul?
Salut daca fac actualizare la android 4.4.2 kitkat la Allview v1 viper i am sansa sa rezolve problema cu memoria interna?
In videoclipul acesta este un hack cu bani nelimitati, bani limitati sau este un hack in care daca strangi putini bani dupa o sa ai mai multi si tot asa pana o sa ai o gramada de bani? https://www.youtube.com/watch?v=fL_-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...