Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie careva unde se vand in Craiova pahare cu cafea mari? ( 0.5 asa)
am nevoie de ajutor plizzzz vreau si eu tutorialul de la art attack in care prezentatorul picta niste maini de vrajitoare verzi urate(ep de haloween) si cel in care face un tablou cu o fantoma...? (mai mult)
URGENT TPU! Cat costa sa dai examenul Michigan ECCE?
Ce inseamna acel A incercuit cu marnginile pe afara?
Care credeti sa sunt cele mai dragute sau infricosatoare costumatii de Halloween? :D
Cum pot aduga textura (o imagine) unui obiect in Maya Autodesk?
Hei TPU :* Imi puteti da un link cu cat mai multe informatii despre asociatii in general, sau sa imi spuneti voi, sau despre, , Asociatia umanitara de la inima la inima" din Targoviste. Oamenii care...? (mai mult)
Salut TPU Puteţi să îmi recomandaţi un Halloween Party în Cluj sau în Târgu Mureş pentru un cuplu de 38 de ani? Mulţumesc.
Unde pot gasi legenda lui Jack-o-lantern? Firara sa fie de ora de engleza!
Ziceti-mi jocuri de Halloween!
Dacă ați putea lua parte la un atelier la care să învățați să faceți jocuri/boardgames, ați face-o?
Imi puteti spune ce pot face singura acasa funda
Vineri e Halloween si dau o petrecere la mine acasa! Cum as putea sa- mi decorez casa ce sa pun oare? :) Si as vrea cand dam petrecerea sa jucam un joc de Halloween, dar nu stiu ce joc.Si ziceti-...? (mai mult)
Salut tpu...as dori si eu niste statusuri despre invidie...Gen radeti de mine acuma dar vorbim mai tarziu ceva de genu va rog dau funda big grin plz
Hey! Peste 2 zile vine Hallowen-ul si nu stiu in ce sa ma costumez, eu as vrea in vamp dar am parul blond si nu am peruca (sunt si fata). In ce sa ma costumez la 11 ani (asta e virsta mea)?
Caut niste site-uri in care sint reprezentate felicitari ca sa-i fac celei mai bune prietene! Va rog!
Nu am ce face in timpul liber?! Ma c-am plictisesc, dau FUNDA celui care imi da cel mai amplu raspuns + vot! :) :*
Daca as avea 15 ani in ce clasa as fi?
eu acum sunt clasa a 9 -a (boboc) si va rog frumos sa imi spuneti care este treaba cu balul bobocilor... ce trebuie sa stiu despre bal ca spectator nu ca participant... Dau FUNDA! :)))
Salutt! Tocmai se aproape Halloween-ul si am cateva intrebari : 1.Cum se sarbatoreste Halloween-ul? 2.Cum as putea sa fac un dovleac cu ochi si gura? 3.Ce se face de Halloween-ul?
de putin timp am gasit pe net cartea If i stay de Gayle Forman si as vrea sa o cumpar ahttp://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura- de- divertisment/adolescenti/daca- as- ramane- editie-...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri de tot felul' si triste si fericite, de dragoste, de prietenie... cat mai multe. dau FUNDA
Hey! Vreau si eu niste idei pentu cum as putea sa ma costumez de haloween.
Lucrez la o carte pe Wattpad și mă gândeam dacă puteți trece cu o părere pe acolo. Mulțumesc! w.tt/1rGkUj7
Sunt din Iasi si as vrea sa-mi serbez ziua cu 19 copii ce locuri imi recomandati? Dau funda!
Aveţi vreo dorinţă/vis care aţi vrea să se îndeplinească sau la care vă gândiţi, dar spuneţi că ar fi imposibil?
Oracol by Smecheru4947 1.Cum te numești? 2.Cati ani ai? 3.Ce note ai la scoala? 4.Cați prieteni ai? (daca stii) 5. Te masturbezi? 6.Care este culoarea ta preferata? 7.Care este...? (mai mult)
Stiti, vineri este Halloween- ul ..Stiu ce o sa ziceti: "La noi nu se face aceste sarbatorii si ca am copiat americanii"..Nu copiez pe nimeni! Avem o activitate la scoala, si m- am gandit sa merg si eu....? (mai mult)
Ce activitati as putea face cu clasa in afara scolii?
Vreau si eu replici amuzante gen : Cand ti-am spus prima data de H&M ai spus ca nu iti place Hannah Montana :))) Funda
Hey TPU!:) As vrea niste idei de halloween,adică costume,decorațiuni,jocuri specifice, mâncăruri... Dau funda :D:*
Hei, am o poveste pe wattpad si as vrea mai multi cititori. Cine are cont, ati putea citi povestea mea si sa lasati un comentariu si un vot? Puteti lasa in comentariu povestile voastre si voi face la...? (mai mult)
Ieri am fost intr- o excursie la Salina Ocnele Mari. Inainte sa ajungem la salina, d- na director ne- a spus de o legenda cum ca acolo ar fi o poarta de fier cu nu stiu ce spirit si ca pamantul...? (mai mult)
Hey! Vreah si eu niste descrieri pt pozele supa facebook despre despartire sau dragoste! Dar unele mai diferit;) Dau funda :*
ce credeți despre stângaci, doresc raspunsuri de la stângaci, dau funda! Mersi
O reteta pentru sange fals, va rog! Sa fie cat mai simpla. Multumesc
Cine îmi da şi mie nişte poveşti horror care sa mă facă sa tremur incontrolabil? Dau funda! P.S.:nu-mi da-ţi poveşti de pe spectrul realităţii că le-am citit pe toate.
Heii TPU :* am o mare problema, am de facut pana luni sau chiar mai repede un nume de proiect legat de scoala si acum chiar nu imi vine nici o idee! daca ma puteti ajuta va rog...❤️❤️
Când vine Crăciunul?
Știe cineva ce prețuri sunt în general în Princess Club București?
Ideei Costume hallowen facute acasa pentru fete! Dau funda! Mersi :-*!
Pot participa la acelasi concurs cu doua materiale? Desene?
Imi puteti da si mie cateva indei de costume de Halloween pe care le pot crea cu ce gasesc pin casa? FUNDA :* PS: Puteti sa imi dati cateva detalii cum sa fac costumul?
Ce parere aveti despre sarbatorile care provin din alte tari, gen Halloween? Credeti ca o sa fie acceptate de cultura romaneasca. Raspunsul cel mai elaborat va primi Funda :)
Cat costa in Romania revista Tiger Beat? Si cate postere are?
Ideei pentru costume de wallowen..va rog. cat mai multe! Mersi! :* dau funda.
Cu ce provocari sa te joci Castigi in 60 Secunde? raspunsuri faine pup funda
Vreau si eu o reteta de Sange Fals! Sa fie buna! !
Salut, vreau si eu niste farse pe care i le pot face unui pusti la petrecerea de halloween.Va rog raspuns pana 30.10. 2014.
Am visat ca mi- a scos maseaua doar o jumatate si jumatate a ramas acolo si a fost un vis cu mult sange si cred ca m- a durut. este adevrat ca inseamna moartea cuiva drag? varul meu a murit acum ceva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!