Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am visat ca mi- a scos maseaua doar o jumatate si jumatate a ramas acolo si a fost un vis cu mult sange si cred ca m- a durut. este adevrat ca inseamna moartea cuiva drag? varul meu a murit acum ceva...? (mai mult)
as dori si eu cateva provocari... pentru o fata;)
Vine Halloween- ul si vreau sa fac si eu ceva, vreau sa fac sange fals. Peoblema e ca, am cumparat coloranti alimentari, am incercat sa fac cu miere si nu mi- a iesit. In tutorialele de pe youtube...? (mai mult)
Daca stie cineva localuri din Targu- Jiu... De ziua mea vreau sa ies cu colegii la pizza dar nu stiu o pizzerie din Targu- Jiu care sa aiba preturi accesibile si mancare buna! Need...? (mai mult)
Heii TPU. Stiti ca se apropie hallowenul cine ma poate ajuta cu un costum? D- na prof.a zis ca pune nota pe costum nu pe mazgalelile de pe fata. Ma puteti ajuta? si ceva care nu necesita cumparat neaparat....? (mai mult)
:D La ora de informatica trebuie sa fac un film pe Windows Movie Maker. Problema, este ca nu stiu ce tema sa-mi aleg... as vrea ceva interesant, sa starneasca curiozitatea;) FUNDA!
De unde pot inchiria costume de Halloween din Bucuresti?
Sora mea Andreea are Miss Boboc si au o proba in care ei trebuie sa vina costumati de hallowen ( cred ca nu l- am scris binne din graba ) si ea are un costum de vrajitoare (palarie, o rochei...? (mai mult)
Ce pot s fac ccand ma plictisesc? ( fara lucruri urate )
Ce poti face, singur, cu un pachet de carti de joc?
Salutare tuturor. Am nevoie de un mic ajutor, trebuie de tradus un text din spaniolă în română. După posibilitate pot să mulțumesc financiar. Mulțumesc anticipat....? (mai mult)
As vrea sa stiu ub site unde sa fac fanarturi cu Gravity Falls, ma puteti ajuta?
Am facut un clip, filmat cu iphone 4 acum vreo 2 zile. Vreo pararere ceva? :-) https://www.youtube.com/watch?v=Um464rHM5kM
Heey TPU! Peste cateva zile e ziua unei prietene.O prietena foarte buna si m- am hotarat sa ii fac un colaj cu poze, amintiri si chestii de genu dar am nevoie de mai mult...propozitii "sentimentale" ca...? (mai mult)
Mă puteți ajuta, spunându-mi cât costa un pachet de chibrituri pe timpul lui Ceaușescu(in 1989)?
Vreau si eu niste nume pentru Ask.fm. Dau funda pentru cele mai multe si frumoase nume.
Imi puteti da cateva idei de costume de halloween (in afara de vrajitoare, fantoma sau vampir)?
Bună... aş vrea şi eu o poezie ( pentru balul boboceilor ). ( Miruna, 11 ani, Ianca )
Cum ma pot inscrie la dansuri la Clubul Copiilor in Craiova? De ve acte am nevoie sau ce imi trebuie?
Deci, intr-o saptamana voi merge intr-o excursie cu clasa. Ideea e ca drumul va fi de 2:30 ore-3 ore. Noi suntem vreo 6-7 baieti ce vom sta in spate. Ce sa facem sa nu ne plictisim?
Ma poate ajuta cineva cu un monolog pentru o preselectie? Urgent! ..Va rog:*.DAU FUNDA!:*...Sunt fata
Ce se poate intampla daca tin mai multe monede de 10 bani (50+ monede) intr- un borcan care contine apa? Am citit ca monedele de 10 bani sunt facute din otel cu invelis de nichel. Pot rugini? Vreau...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, am sters niste mesaje de pe facebook, cu o persoana care vorbeam, si nu stiu daca exista sa pot recupera acele mesaje? nu le- am arhivat sau astea, le mai pot recupera? cum,...? (mai mult)
Stie cineva daca se organizeaza targuri numismatice in Botosani?
Idei de jocuri de zile de nastere. Pentru varste cuprinse intre 12-14 ani. Multumesc!
Care este programul vostru zilnic in timpul scolii?
Știți voi faza ai când vreți să înregistrați ceva cu Bandicam- ul și vă apare sus în mijloc „www.bandicam.com„? Știți cumva cum se poate rezolva că vreau să înregistrez niște poze ...? (mai mult)
Am o nedumerire si as vrea sa va intreb pe voi:Eu organizez petrecerea clasei mele la Halloween si nu stiu ce jocuri sa fac. Daca ma puteti ajuta cu jocurile, pentru ca sunt foarte in ceata si astept...? (mai mult)
Ce este special la fabrica D-l Wonka?(funda)
Cum ma pot inscrie la dansuri la Clubul Copiilor in Craiova?
Hei,TPU! ^_^ Imi povestiti si mie despre ce v-a dezamagit pe voi atat de mult, dar sincer :o3 Va rog frumos! ^_^ :*** Good night! :o3
stie cineva povesti ge groaza? promit fundita
Am si eu o problema vreau sa ajung la sala polivalenta cu metrul si nu stiiu ce statii trebuie sa schimb!
Se apropie ziua mea am decis sa o fac la un mic restaurant cu prietenele mele vom fi 6- 8 peroane si vreau ca totul sa fie perfect si de aceea am nevoie de un pic de ajutor din partea voastra... Recomandati-...? (mai mult)
Va rog cititi acest articol : http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o- fata- de- 14- ani- din- salaj- a- disparut- in- mod- misterios- acum- 5- zile- mesajul- scris- pe- facebook- inainte-...? (mai mult)
ce loc in Romania stiti unde sa ninga foarte mult, langa sibiu si sa imi pot face o cabana izolata, doar de curiozitate.
Hey:*! Sunt pe aici fani tumblr? Eu da, si de ceva timp tot descarc poze care imi plac, asa am ajuns cu peste 300 de poze in PC. Daca e cineva interesat o sa pun link- ul de la tumblr- ul meu, si o sa...? (mai mult)
Caut un pix de calitate care sa nu curga, insa nu vreau de genul celor metalice, de lux. Am incercat ceva de la Bic fine si Milan, insa dupa cateva zile incep sa curga. Stiti cumva daca ...? (mai mult)
Salutare, cum se joaca REMI?
Caut admini/admine pentru o pagina de facebook ( despre adolescenti,poze,povesti, etc). Cine vrea?
Hey... vreau si eu niste povesti de groaza si daca se poate as vrea cat mai adevarte. . . . . multumesc!
Bună, de curând am început o carte pe wattpad ( http://www.wattpad.com/story/24716197-hidden-in-the-dark ). Cum aș putea avea mai mulți cititori? Dau funda. Mulțumesc anticipat.
Puteti ssi spuneti unde se afla Luna Park din chisinau si daca mai sint parcuri de distractie unde poti sa te distrezi.
Ce tip de vloggeri va plac cel mai mult? Tequila cu provocari, zmenta cu zmenta`s show? Si vloggeri din afara?
Cine îmi poate spune niste teste ca acesta : 1. Aranjeaza urmatoarele 5 animale in ordinea preferintei tale: a. Vaca b. Tigru c. Oaie d. Cal e. Porc 2. Scrie un cuvant care descrie ...? (mai mult)
Hey! Dati'mi un link va rog cu o pizzerie buna din cluj, care sa livreze rapid si sa fie si buna :) :). Mersi!
Stiti ceva cluburi de actorie/teatru in Cluj-Napoca? (exclus palatul copiilor)
Caut un site care are pizza buna si ieftina :)! UN LINK VA ROG! :) PS : SA FIE DIN CLUJ!
Hei TPU... am auzit k daca stai cu 2 lamanari aprinse in oglinda pe intuneric la 12 noapte de revelion (la trecerea dintre ani) il vezi pe dracu in spatele tau... este adevarat? dau funda urgent!
A comandat cineva de pe www.fireshow.ro. Sunt de incredere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?