Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Postez a patra oară întrebarea deoarece nu mergea linkurile din întrebările anterioare, am cumpărat o mini lanterna Kodak care merge cu 3 baterii de telecomandă și cu dimesniunea cam cât jumătate...? (mai mult)
Am această mini lanternăhttps://www.magazelo.ro/mini-lanterna-cu-led-kodak-9-led-uri-46-lumeni-25-metri-3-baterii-aaa-ip62-diverse-culori-k oare ledurile sunt de calitate sau se ard repede?
Am această mini lanternăhttps://www.magazelo.ro/mini-lanterna-cu-led-kodak-9-led-uri-46-lumeni-25-metri-3-baterii-aaa-ip62-diverse-culori-k oare ledurile sun de calitate sau se ard repede?
Salut! Am si eu o trotineta electrica xiamoi m365 si nu mai tine deloc bateria. Daca o duc la garantie oare ii schimba bateria?
Heyy! Voi ce părere aveți despre aplicația "Tik Tok"? Eu una nu am o părere prea buna despre aceasta.
Șerpii se pot dresa? Cine îmi dă și linkul are fundă de la mine
Salut! Stie cineva niste blocuri din Bucuresti unde poti urca pana pe terasa sau ultimul etaj? Vreau sa realizez cateva fotografii panoramice. Multumesc! As prefera zona Magheru-Piata Romana
Bună ziua! As vrea sa știu cum pot dormi ziua. Am încercat sa stau întins pe pat 10 min fara telefon dar nu pot put și simplu.
Nu se mai pot vedea episoadele din lectii de viata pe Protv plus? Azi în prima parte a zilei se putea.
Ce părere aveți despre cei care dau petarde printre blocuri? Va speriați? :))
Se mai joaca in ziua de azi sah,table, remi?
Mellina de la echipa războnicilor Survivor a făcut ceva sport sau a făcut ea ceva ce are legătură cu sportul că văd că face față cu brio pe traseu și la țintă exact ca un sportviv. Sau ei ...? (mai mult)
Dacă cei de la Survivor nu primesc hrană suficientă și bogată în proteine, cum rezistă cei care nu au făcut abolut niciun sport de exemplu Melinna care este cântăreață sau Alexandra Stan care...? (mai mult)
Bună! Ma intrebam dacă pot călători cu un uber / bolt la varsta mea am 14 ani și nu sunt sigura dacă pot merge.
Buna TPU! Stie cineva unde se pot face cursuri de actorie pentru liceeni, in special de peste 18 ani in Bucuresti? De preferat in sectorul 1 sau 3 dar e okay oriunde. Multumesc anticipat.
Pentru ski unde este cea mai buna si cea mai ieftină pârtie? Ma refer la urcare sa fie preț bun
Salut. Îmi puteți face un ghid de începător pentru Instagram ca să îmi cresc pagina persoană și celelalte pe care le am? Vreau în special pentru pagina personală. Mulțumesc frumos, cel mai ...? (mai mult)
Daca ai avea 1 milion de euro sa traiesti toata viata numai cu ei, te- ai descurca? Sau 500.000 euro. Daca stau sa ma gandesc, probabil eu nu as face banii astia niciodata, dar daca i- as avea m- ar...? (mai mult)
Care ar fi niște străzi/locuri emblematice și iconice din București? De exemplu cele menționate în cărțile secolului 20. Stau în București, dar nu am explorat mult și ar fi cazul :D
Salut. Am si eu o intrebare, chips-urile sunt cartofi prajiti? Ajutor, dau funda :( :*
Salut. Voi ce faceti cand va plictisiti? Ce faceti cu timpul vostru liber? Am nevoie de niste sfaturi legat de asta. M- am plictisit sa ma uit numai la seriale, sa fac curat prin casa si sa- mi fac sa...? (mai mult)
Care sunt toate arenele de airsoft cqb din Bucuresti? Sau daca sunt pe langa Bucuresti dar sa am mijloc de transport..Doresc sa includeti si arenele inchise in perioada Covid-ului
Un magazin in Bucuresti care vinde cuțite, topoare camping?
Stie cineva daca Gradina botanica din Iasi se poate vizita iarna? As vrea sa ma duc saptamana viitoare.
Salut. Am un Hyundai Accent din 2006 caruia i- am pierdut radio- ul (partea pe care puteam sa o scot, s- o bag in torpedou, si apoi s- o bag la loc) - de la el controlam volumul, posturile de radio,...? (mai mult)
Cine stie ritualuri, vrăji, blesteme etc? Orice stiti despre vrăjitorie.Multumesc!
Buna TPU! Stiti cumva cand se vor afisa preturile pentru biletele pe o zi la Electric Castle?
Este adevărat ca Sala de Sport și de Fitness Star Sport Fitness din Sibiu deținută de Dani Coman și Radu Negut este cea mai tare sala de fitness/forță din România?
Voi unde iesiti in weekend sau ce faceti?
Bună! Care e cel mai bun patinoar din capitală în iarna aceasta? Ce preturi au?
V-ati dus vreodata in parc, singuri sau in grup, si cu alt scop decat acela de a va plimba sau a face sport? Daca da, spuneti si care a fost acel scop. :)
Am si eu o intrebare.Se redeschid cinematografele din weekend?
Salutare, comunitate TPU! îmi puteți da, vă rog, niște idei cu privire la aplicații sau forumuri(sau orice alt mijloc) prin care pot da de persoane locale(din aceeași zonă)? Recunosc că de felul...? (mai mult)
Va rog explicați- mi super detaliat cum se joaca septica românească.Am auzit foarte multe variante si sunt prea confuza. Vreau sa înțeleg odata cine da cărțile, cine câștiga, cand se iau carti....? (mai mult)
Stie cineva o terasa in Bucuresti la care se poate in perioada asta sa rezerv o masa de 11 persoane? Mersi.
Cum să fi un Youtuber amuzant?
Ce părere aveți de acest site: https://www.dream-studio.ro/conversatii-online/? L-a folosit cineva?
Voi merge la piscina si nu stiu ce trebuie sa imi iau la mine. Imi puteti spune?
Cat sunt obligat să lucrez daca semnez un contract cu glovo, pot sa lucrez doar sâmbăta și duminica in timpul liber daca așa vreau?
Buna pentru ce- i din Bihor, sunt din Oradea si din nefericire nu este patinoar aici, am aflat ca in alte orase cu tot cu pandemia se tine, nu vreau sa imi fi luat degeaba patine asa ca m- am gandit...? (mai mult)
Puteti sa- mi dati niste sfaturi in achizitionarea unor frane pe disc hidraulice? - Franele trebuie sa fie acelasi model si pe fata si pe spate? Eu ma gandeam sa pun Shimano Mt420 pe fata pentru...? (mai mult)
Daca e cineva din Deva, imi poate spune daca se tine piata Balata?
Doresc sa trec la frane hidraulice ce imi recomandati? Folosesc bicicleta pentru a mă da la vale si am nevoie de frane foarte bune.Ce parere aveti de shimano mt400? Sau puteti sa imi recomandati...? (mai mult)
Salutari! Am si eu o problema, am scapat din greseala tigara pe buletin si s- a ars fix la fata, am incercat sa mai dau cu unghia si s- a mai luat, insa se vede urat tare, am incercat sa razuiesc si...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine cu un suport de telefon pentru ghidon la bicicleta, dar sa pot misca si in jos sau sus cum ar veni sa pot sa filmez in fata mea. Sa fie pana in 40 lei daca se poate.
Buna, TPU! Ce aplicații gratis/site- uri gratis/canale Youtube imi recomandați pentru a învăța coreeana? Alfabetul hangeul l- am învățat, deci as avea nevoie de resurse pentru gramatica și vocabular....? (mai mult)
Care statiune e mai frumoasa si mai potrivita pentru a skia si a vizita imprejurimile: Poiana Brasov sau Paltinis? (timp de 4 sau 5 zile)
Cum poți deveni cunoscut în cartier?
Probabil pe unii dintre voi deja v- am spart cu întrebări despre petarde. Dar vreau să mă informez bine și să știu la ce dau foc. Voi incerca ca aceasta sa fie ultima intreabare despre...? (mai mult)
Mai cunoasteti cumva ce sporturi extreme se mai pot face in Romania in afara de bungee jumping si saltul cu parasuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!