Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU M- am documentat un pic am observat ca toti vloggeri isi fac munca total diferit. La cei romani: Tequila face provocari si vorbeste de chestii la Zmenta ca face acele episoade analfabetii de ...? (mai mult)
Trebuie sa fac cu https://www.text2mindmap.com/ niste mape din alea adica sa scriu lunile anului, verbe din astea dar nu am idei.Cel care imi da cele mai multe idei va primi FUNDA!
Vreau sa-mi fac ziua de nastere la un club, loc de joaca.dar unde? Care sunt cele mai bune? In ce cluburi/loc de joaca as putea avea o petrecere foarte distractiva? FUNDA.
Stiti ceva pizzerie in cluj? Sa nu fie foarte scumpa si sa fie pizza buna :) :). Un link, ceva. pentru comanda? :) Mersi!
Vreau sa imi fac o pagina care sa creasca cam pana pe la 50k- 100k like- uri(doar de romani; utilizatori activi) dar nu imi vine in minte nici un nume. Daca stiti vreun nume bun si credeti ca poate sa...? (mai mult)
Buna banuiesc iluminatiile si legendele creepypasta percum si ciudatel de pe disney chanel.Imi fine oare iluminatii au legatura cu zolgo si late creepy pastauri? A si nu prea inteleg faza cu ZOLGO am ...? (mai mult)
As vrea si eu promovari de la vloggeri cu abonati mai multi si au zis ca trebuie banii prin paypal. cum iti faci cardul ala? Trebuie sa te duci la banca sau ce? va rog dati-mi detalii.
cum fac un tus pentru tatuaje am auzit ca din un cauciuc ars dar cum?
Cum sa inveti permanent..toata viata..adica?
Am auzit de jocul ăsta care este destul de popular în Japonia: Kokkuri-san. Îmi spuneţi şi mie cum se joacă? Arigatou gozaimasu! ^^ A! Am uitat :Dau fundă. :D
Ce as putea vorbi cu o fata pe care abia am cunoscut- o dar e foarte de treaba? Nu ii sunt iubit, deci nu va ganditi la : "cum sa vorbesti cu iubita ta ". Nu stiu, niste subiecte despre care as putea...? (mai mult)
Ce faci cand ai timp liber?
Buna TPU. Am o prietena care are nevoie de un nume pentru pagina de facebook (nu cont de facebook) si pagina este despre "iubire" si cauts ceva de genul "iubire la superlativ" "iubire nebuna" adica mai...? (mai mult)
Imi spune cineva adresa lui Maxsipunct de pe youtube? Adresa postala cu orasul, strada, numatul si codul postal? Va rog.
Voi ce faceti in timpul liber al vostru?
Salut TPU, vreau si eu niste pentru un proiect practic la engleza de Halloween vreau ceva iesit din comun, nu ma refer la sensul propriu al expresiei, vreau ceva mai original mai deosebit. Dau funda pentru...? (mai mult)
As vrea sa imi fac si eu ziua la Bistro Junior din buzau. Stie cineva cat ar costa meniul pentru 15 persoane? Multumesc!
Cine este tigan? Vreau sa invat tiganeasca macar sa stiu conversational
Stie cineva cluburi pentru organizat zile de nastere pentru copii?
Stie cineva in Bucuresti un restaurant in genul Atlantic, Prosper, Maria si Ion, Hanu' Drumetului?
Salut.Am de cand a inceput scoala o problema, cred ca am o fantoma in casa, Am 12 ani, m- am nascut in acelasi moment cand bunica mea a murit.Am o poza pe perete cu ea. In fiecare noapte se aud la mine...? (mai mult)
Cateva pagini de Tumblr super faine? :) Dau funda :D
Stiti cumva cat costa si cam ce fel de ata de pescuit este aceea pentru confectionare unui tatto choker?
Bun!! Ziceti-mi va rog si mie niste nume pentru o petrecere de halloween; idei de activitati pentru halloween; si decoratiuni pentru halloween. Dau funda :* :) :*
Vreau sa fac un banner pe care sa scriu un mesaj.Problema e ca nu stiu de unde sa cumpar panza. Vreau panza din cea mai ieftina de poliester.Un magazin en gros ceva prin BUCURESTI unde pot gasi?
Stie cineva daca la loft mamaia trebuie sa platesti ca sa intri? Vreau cat Mai multe raspunsuri. Funda!
Cand ma cheama cineva cu el la majorat, ca pereche, trebuie sa pun bani?
Hei TPU, m-am plictisit si vreau sa vorbesc cu niste fete/baieti din Iasi :D cine e din Iasi si are chef de vorba sau iesit pe afara sa lase un raspuns :)
Aparatele astea chiar exista sau este un trucaj? Daca da, unde? http://tinypic.com/r/6nzatz/8
Buna TPU.S-a gandit cineva vreodata la un alt final la opera Flautul Fermecat? Sau daca ati face voi alta scriere cu acelasi titlu cum ar fi si ce ar aduce in vedere?
Stiti vreo carte sau vreun film in care protagonistul sa fie un elev sau un student care le cam da peste nas profesorilor, avand in vedere ca detine mai multe informatii despre anumite subiecte decat ...? (mai mult)
Unde se tine caruselul anul acesta (2014) la Sfanta Parascheva din Iasi? Se tine? Dau Fundaa :D
Buna TPU.Ok..am o problema. Vreau sa invat sa fac (,) coperti pentru Wattpad, dar nu stiu nimic :(( Ma puteti ajuta? Dau fundita :x :D
Am si eu nevoie de niste intrebari pentru vlog.
Cineva din Piatra Nemat?
Imi aduc aminte ca era un spot video in care era o fata la scoala si oriunde mergea ea ii aparea scris numele la baiatul de care ii place si ea tot incerca sa ascunda. oare cum ii spunea?
Buna TPU. Ma plictisesc de mor, si as vrea sa ma apuc de un blog. Idei de blog? Dau funda celui mai interesant.
Imi puteti spune si mie ce preturi sunt in club luv lounge constanta la bauturi gen whiskey, vodka, bere, cola, etc?
Am un lumnia 625, si nu pot descarca pentru ca-mi apare "trebuie configurata familia mea".Ce pot face?
Imi poate lasa un mesaj pe privat cine ii din Piatra Neamt?
dati- mi si mie niste sfaturi, metode, site- uri in care pot sa imi promovez firma de host. Pot tine servere de Metin, CS 1.6, CS GO, Sa:Mp, Minecraft si toate sunt la super pret de...? (mai mult)
Va rog imi puteti da si mie nume de facebook ma cheama Denisa-ALEXANDRA P.S dau funda :*
stie cineva cum se numesc chestiile acelea cilindrice sau in forma de doze, care scot un fum colorat cand le deschizi? Se pot folosi in spatii publice?
Cum dezactivez 3g la Vodafone Smart 4 mini cine stie dau funda.
Cine se ocupa cu scrierea de carti povesti pe diferite site- uri (wattpad, facebook)? As vrea sa fac o colaborare... dar nu acum pentru ca sunt/suntem in timpul scolii.In vacante... Cine vrea sa imi ...? (mai mult)
Facem o petrecerede halloween la ora de engleza si nu stiu cum sa ma imbrac as vrea vampir dar nu stiu cum sa- mi fac aripi daca stiti voi trimitetimi un link va rog sau alte costume de vampiri...? (mai mult)
Am gasit niste poze de la teme pentru android in google play si as dori sa gasesc pozele originale. Am cautat dar, nu le- am gasit. Astea sunt numele de la aplicaţiile unde sunt pozele : Moon GO...? (mai mult)
Poate sa-mi dea si mie cineva multe intrebari si provocari? Multumesc :3.
Intrebarea asta se adreseaza celor ce locuiesc in Focsani, mai exact in SUD. UNDE sunt reparatiile ceasurilor, sau cam asa ceva! VA ROG! E F. IMPORTANT PT. MINE! Am un ceas primit cadou care s-...? (mai mult)
Ce urmeaza este lipsa de somn si plictiseala... Cred ca imi cunosc raspunsurile, dar vreau pareri asupra catorva subiecte, sunt curios de modul in care alti oameni le trateaza. 1) Filozoful de facebook,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?