Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stiti un club de airsoft in Brasov care sa nu aiba limita de varsta? Multumesc! :)
Ce cadou de mana sa fac pentru o persoana draga! Ofer funda pentru cele mai multe idei bune! :)
Buna am creiat pe facebok un grup inchis si as vrea sa stiu cum as putea promova pagina sa aduc membrii in grup va multumesc
Acuma mi- am scos adeverinta pentru OTL si vreau sa va intreb daca mai trebuie ceva? Cardu ala il am ca mi- am facut mai de mult abonament doar ca acuma trebuie sa il activez si ce imi trebuie mai exact...? (mai mult)
Hei, TPU! Am inceput sa scriu si eu o poveste pe wattpad. Imi spuneti va rog, ce pareri aveti? Ce ar trebui sa imbunatatesc? Si cum fac sa strang mai multi cititori, mai multe voturi si comentarii? ...? (mai mult)
cine imi poate spune provocari amuzante si tampite cu cat mai multe cu atat mai bine
Sall! Joaca cineva the-west si vrea sa se lase? Sau m-ar putea ajuta cu niste iteme de duel/fort? dau FUNDA celui care ma ajuta :)
Deci, vorbesc de vreo 3 zile cu o fata pe facebook si azi am intrebat- o daca vrea sa iesim. A zis ca da. Dar a zis ca ea nu e pregatita pentru o relatie pentru ca acum se gandeste numai ...? (mai mult)
Hey, ce are ask.fm- ul meu? De un timp nu mai pot sa dau "urmareste" la nimeni ca se blocheaza, nu mai pot da like la nici un raspuns si nu imi pot vedea notificarile sau aprecierile, doar intrebarile...? (mai mult)
Salut, am fost anul acesta la mare si am cumparat o bratara care lumineaza (straluceste) are un lichid in ia oricum acum nu mai lumineaza si as vrea sa stiu cum o incarc cine stie ai dau FUNDA!
Salut, îmi puteți zice și mi-e activitatea pisici din timpul ierni, cum își îngrijește pui și cum îi hrănește dau fundă!
Buna TPU as dori sa imi dati un discurs sau subiecte pentru un discurs dau vot +funda
Am o perche de casti de la Samsung in ear (cu dop), insa recent s'au rupt. Am fost foarte multumit de calitatea sunetului si a bassului pe care il scoteau. Cu toate astea, ma bate gandul sa imi...? (mai mult)
Hey,trebuie urgent a ma pun in relatie (cu un baiat) pe odnoklassniki.ru Ma puteti ajuta? daca poate cineva trimiteti profilul si vb in privat FUNDAA
Stie cineva cum fac sa copiez pozele de pe tableta pe un USB :\? Ajutati-ma! DAU FUNDA!
As vrea sa adopt un dog argentinian in varsta de 2 ani jumatate, crescut la bloc de mic. acum intrebarea este: daca l-as adopta va fi agresiv cu mine? sau ar putea avea momente de nebunie?
Ce ati alege Samsung express 2 sau Samsung s3 mini si de ce Funda
Hei, TPU. :) De pe clasa I am o „bășică" la marginea degetului. :3 (acum sunt pe a V - a; o3. Să fie pentru că țin prea strâns creionul în mână? :- s Cum pot scăpa de ea? Fără...? (mai mult)
Se poate conecta un microfon(normal)la boxe? Ma refer la conectare directa,adica i-au mufa microfonului si o bag in boxa,fara calculator, laptop. FUNDA SI VOT
Imi poate ordona cineva planetele dupa marime? de la cea mai mica la cea mai mare?
ma pricep la desen si un prieten mi-a propus sa-l desenez pe Mihai Eminescu.Pai am incercat, dar nu iese perfect.Mi-e frica sa nu rada de el..Sau sa il arat? Plzz, dau funda :).
Vreau si eu niste jocuri in scris in specieal pe acesta care cu te urasc raspunsurile
Cum pot sa ma prezint in franceza.Care este ordinea cuvintelor de prezentare?
Locuri de munca pentru un baiat de 16 ani (1, 80 inaltime si 75 kg)? Va rog mult!
Idei de stickere plis dau funda la cele mai multe si bune idei
as vrea sa aflu cateva pareri de la voi. As dori sa imi ocup timpul liber cu ceva creativ, gen lucru manual. Voi ce mi-ati propune?
Sunt clasa a 8a si dupa cum stiti urmeaza o perioada destul de grea pentru mine, pentru ca urmeaza acel examen, si dupa intrarea la liceru, insa din pacate nu m- am decis ce vreau sa ma fac. ...? (mai mult)
Sallut TPU! Dati-mi niste intrebari pentru ask. :3 Fara acelea de pe net, ca le' stiu. Altele. :D FUNDA!
Salut. Nu aveti idee unde pot gasi latex lichid care se poate aplica pe piele? Am nevoie pentru halloween... si unde as putea gasi :).
Cum fac să îmi recuperez contul la TeamViewer? Am vrut să îmi fac cont și mi-a spus că adresa este deja(adresa mea de e-mail).
Asa de mult imi pare rau de trecut ca acuma nu mai stiu ce sa fac.In trecut(copilarie- adolescenta) am fost un copil foarte timid din cauza ca nu prea imi placea cum arat si din cauza asta am ajuns sa ...? (mai mult)
Cei documentati despre viata lui Tupac, am si eu o intrebare, a avut o viata foarte complicata ce- i drept nu lunga (25) de ani, credeti ca a fost impuscat din cauza Illuminati? Adica eu nu am...? (mai mult)
La o petrecere trebuie neaparat sa dansez daca nu le ai?
Spuneti-mi ce pot face fetele si nu pot baietii si ce pot face baietii si nu pot fetele. (lucruri, servicii) Orice dau funga.
Sunt noua pe acest site si as vrea sa stiu niste povesti de groaza! Cea mai buna primeste
ce intrebari sa ii pun la o fata pe care o plac? funda!
Intr- o zi laptopul meu si- a facut update la windows (windows 8.1) si sora mea nestiind ce are l- a inchis si de atunci merge foarte dau. Am incercat sa ii fac update manual, dar cand intru...? (mai mult)
Sunt anul 1 la facultate si am cateva nelamuriri : 1.Creditele sunt notele sau cum? Am auzit ca trebuie sa iei minim 5 ca sa treci la o materie.Asta inseamna ca sunt 5 credite sau? 2.Cate credite sunt...? (mai mult)
Ce ati facut in dimineata asta?
In perioada 4- 9 octombrie este ziua mondiala a spatiului cosmic si as vrea sa fac un proiect pentru joi la geografie. Imi puteti da niste idei? Am cautat pe internet dar nu mi- au placut...? (mai mult)
Ce ati facut in week-end?
Voi ce stil de mers aveti? Sunteti mai grabiti mai lenti, mergeti pe varfuri ori pe tot piciorul? Dar mainile preferati să le tineti in buzunare sau sa le fluturati pe afara?
Știți de cursurile de la educatie pmb? Nu știu ce să aleg între Dezvltare personală, Management de Proiect şi Leadership, Management de Afaceri și Actorie? Cel mai mult mi- aș dori să merg ...? (mai mult)
Salut, de unde pot descarca carti pentru telefon ( carti, romane ) sa le citesc pe telefon?
de unde sa imi cumpar un ceas de mana (de vreo 250 lei), un site cu preturi ok si specializat in asa ceva, ce optiuni imi dati :D?
Cum pot face pasi aia a lui Michael Jackson, sa alunec așa cu picioarele?
Urgent CAUT o melodie, am auzit- o la scoala, era lenta in engleza si tot spunea la refren : " Heeeey " cu o voce de copil sau facuta pe caluclator, exact ca acea din Decat sa minti - guess who. ...? (mai mult)
Funda pentru cel mai bun raspuns: Daca X si cu Y au cumparat un obiect... X la vandut lui Z fara ca Z sa stie de existenta lui Y. Y ii cere lui Z obiectul inapoi, dupa ceva timp, avand in vedere...? (mai mult)
Cum se facea calculul ala gen il pun pe unu sa faca niste calcule si pana la urma iesea data lui de nastere?
Salut, joc Metin2ro si as vrea sa ma dau drept GM, VIP sau MOD imi dati sfaturi de nume de gm mod sau vip? Imi puteti spune ce sa le zic la playeri ca sa imi dea contul? Dau funda :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?