Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am incercat sa- mi schimb adresa de email cu care ma loghez la contul de facebook si dupa au spus ca miau trimis un email la acea adresa, si cand am deschis emailul nu am gasit nimic, nici dupa o ora....? (mai mult)
Mai prinde cineva Animax(postul acela dupa Minimax)? Ca eu pe RDS-RCS nu il mai am de ani buni.
Hei TPU ce as putea sa folosesc pentru ca gelul pentru unghii false sa se usuce, in afara de lampa uv?
Cine imi da si mie site-uri cu coafuri simple pentru scoala?
Hei, am o pagina pe facebook, este cam mica si vreau sa o cresc. cum? :D https://www.facebook.com/pages/-Fenomenala-/1500428950209840?ref=hl aceasta este pagina! :D
nu stiti un program pentru desenat ca Pixlr?
E adevarat ca daca la pou strangi 20 de rahatei, primesti un pui?
Recent, ma rog, nu chiar recent, acum o luna m- am apucat sa invat Japoneza, am invatat multe cuvinte si expresii, am invatat si din gramatica la partea cu pozitionarea cuvintelor. In fine,...? (mai mult)
Buna de unde pot comanda si eu Capse asomare rosii calibru 6.25 dau funda multumesc
Imi poate face cineva testul asta de biologie la clasa 7-a anatomie? https://www.scribd.com/doc/62147121/Fisa-de-Evaluare-Sistem-nervos-clasa-a-VII-a
Buna TPU.As putea cand editez o poza cu o persoana in photoshop sa- i schimb unghiul adica sa intorc persoana sau sa ii schimb o parte a corpului cum ar fi pune pe cineva intr- o masina si vreau sa ipun...? (mai mult)
Heii! Mi- am luat de curand o chitara clasica presupun, pe ea nu este scris nici o firma sau vreun cod. Stiti de unde pot afla ce frima este? Sau De unde pot invata sa cant la ea, sa o acordez? ...? (mai mult)
Pot face windows pe stick?
am un Sony xperia e1 cu versiunede android 4.3 nu am memoria mare si vreau sa imi iau asphalt 8 sau mai multe aplicatii cum fac sa mut aplicatiile pe card? am un card de 8 gb si as avea loc ...? (mai mult)
Nu prea inteleg cum e cu asta https://campanii.brd.ro/tineri/?utm_source=Facebook&utm_medium=CPC&utm_content=textads&utm_campaign=BRD_Students_2014 Daca imi fac un card de debit am 15 ani pot sa castig...? (mai mult)
Bună, vreau și eu niste statusuri cu subînțeles! Funda*
Bune TPU ma gandeam sa fac o poveste dar nu am un subiect cine ma poate ajuta cu o idee?
Cum se numeste melodia din video-ul acesta? =))))) https://www.facebook.com/video.php?v=517562211718428
De unde pot cumpara arome de narghilea?
1 Ce se intampla dupa ce Naruto afla ca Hinata il iubeste? 2 Sakura o sa-l placa pe Naruto? :-? 3 Cu Sai ce se intampla?
Hey tuturor! Vreau si eu un site pentru descarcat filme :)
Subiectul, , visele din timpul noptii" este unul foarte interesant. Am citit multe articole despre vise, este un mister... Nu stiu voi ce si cum visati, dar mie visele imi plac foarte mult, visez...? (mai mult)
Buna TPU. Cum pot sa imi pun o poza de profil pe facebook dar o poza pe care am postat-o deja si sa ramana numarul de like-uri?
Cum arati in realitate, cum te vezi in oglindă sau cum iesi in poze? Ce e mai aproape de realitate?
Am revenit pe contul meu, i l- am imprumutat unei prietene mai mari pentru putin timp. Intrebarea mea este: Ma plictisesc si as vrea sa- mi fac niste accesorii frumoase sau lucruri creative. Ceva...? (mai mult)
Salut tuturor! Am si eu nevoie de putin ajutor! Eu vreau sa dau o petrecere de halloween anul asta ^- ^ Si am nevoie de gheata carbonica vreau sa o pun in bauturi! :D Problema este ca pe orice site minimul...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste servere de minecraft versiunea 1.7.10? P.S: Sa mearga, fiindca am gasit o gramada care nu mergeau. (Not premium)
Voi ce faceti ca sa nu va plictisiti?
Mi-am deschis un server de cs, si as vrea sa vad parerea mai multora. Credeti ca va fi populat? connect vm.alphacs.ro sa il vedeti
Salut, ceasurile vintagetime sunt si pentru baieti? ca par cam de fete? le port purta si baieti?
Cum se folosete un speraclu? Vreau sa-mi deschid cablul anti-furt la bicicleta ca am pierdut cheia si am in plus un speraclu. Am facut dupa modelele de pe youtube si nu merge. Cum se foloseste?
Cum se numeste modul de pe minecraft in care apesi pe un obiect dintr-un chest si iti intra in inventar
Cum ma pot orienta in natura in afara de stele si busola
Dati exemple de situatii in care se manifesta intoleranta si lipsa respectului reciproc.Incercati sa identificati cauzele lor... Funda Nu imi dau seama. Multumesc anticipat.
As vrea sa-mi schimb numele de pe Facebook, dar imi apare ca trebuie sa mi-l schimb in 60 de zile. Dar au trecut 3 luni si imi apare la fel! Ce sa fac? :(
Acum ceva timp mi- am cumpărat o pereche de pantaloni Negru cu alb.Iar culoarea negră a ieşit pe alb. Ce pot face? Merge cu clor? Habar nu am dar, mie pentru la şcoala îmi trebuiesc pantaloni...? (mai mult)
Unde pot gasi elastice rinbow loom?☺☆★♡♥merci
Unde gasesc ceasuri de mana frumoase? Barbatesti
Cum se rezolva exercitiul: Listen and tick the right box. ai ei Jane five nice James name my Trebuie sa bifez.La ce se refera cu ai si ei?
Recent m- am apucat de baschet si pot sa- mi spun ca- mi place foarte mult si chiar vreau sa invat sa joc bine sportul asta, chiar daca nu e nimic serios, imi place din cand in cand sa mai...? (mai mult)
Imi puteti spune cum pot avea o memorie foarte buna? Am un coleg care are o memorie foarte buna si il invidiez pentru asta, decat la matematica si informatica nu am probleme cu memoria, dar...? (mai mult)
Am deschis un site de divertisment cu poze animatii si clipuri video! Incercam sa creem o super comunitate cu cei mai amuzanti membri si cele mai tari poze, animatii si clipuri! Secolul ...? (mai mult)
Vreau si eu sa-mi cumpar un skateboard ( P.S vreau sa invat sa ma dau pe el) ce skateboard mi-ati recomanda? Pentru incepatori asa.
Salut, cum a ajuns PewDiePie celebru pe youtube?
Pareri despre Allview p7 xtreme?
Credeti ca e posibil sa invat beatbox acasa? si daca da, cum? nu gasesc pe internet nimic clar..adica pe capitole..usor si din ce in ce mai greu
Stiu ca este cam devreme, dar in ce ar trebui sa ma costumez de Halloween"? :)) Mersi anticipat. *Lasati o intrebare in comentariu si o sa va raspund, daca e cazul*
Mi- am cumparat un web "hama" se numeste si se vede foarte intunecat..chiar daca este lumina aprinsa, ce pot sa fac? Si nu nu este din acea rotita am dat din ea si nu face decat sa se vada mai clar sau...? (mai mult)
Salut intrebare rapida : astazi sunt zilele bacaului as vrea sa stiu la ce ora vine trupa akcent lidia buble si maxim Urgent! Funda!
De unde pot cumpara un cantar de baie? La ce pret, sa fie ieftin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?