Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce băutură se consumă cu lămâie şi sare?
Cum pot sa ajung din prelungirea ghencea pana la Auchan titan?
Salut, la sfarsitul clasei a 8 a se organizeaza un "banchet ", ce se intampla acolo? cu ce trebuie sa te inbraci? funda!
Vreau sa stiu si eu ce se intampla cu Ets 2 multiplayer (euro truck simulator 2 ). Am cand a aparut dar acum s- a schimbat ceva chestii. Am inteles ca trebuie sa- l cumpar. N- am citit si nici nu...? (mai mult)
Am primit un mesaj cu o poza cu ceva gen icoana si pe langa scria ceva gen "Presedintele Argentinei a primit aceasta poza inainte ce a muri" si alte lucruri, dar nu am citit restul deoarece am sters mesajul.Mentionez...? (mai mult)
Imi puteti da si mie poza din coperta canalului acestA :"> Funda :X http://postimg.org/image/e9jeb2eqr/
Salut, cum sa fac sa-mi recuperez contul de facebook nu mai stiu data nasteri, nu am pus data mea. plase help me! DAU FUNDA!
ro! De mult timp nu am mai postate deci...oricum sa trecem la subiect. Vreau sa imi vand un cont de Metin2epical si as vrea sa stiu... daca cand faci un numar de sms pt. plata vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Cum se face tusul pentru tatuaje am auzit de la niste prieteni diversi ca pot sa fac cu pasta de la pix sau cu restul de pe un carbune sau sa cumpar cerneala etc Imi dati sfaturi cum sa fac sau ce sa...? (mai mult)
Am primit pe Facebook o poza cu ceva gen icoana si era scris pe langa ceva gen "Presedintele Argentinei a primit aceasta fotografie inainte sa moara."Mentionez ca era scris in spaniola sau italiana, n-...? (mai mult)
Cine stie engleza si imi poate subtitra si mie un film? Am subtitrarile in format srt, trebuiesc doar traduse. Multumesc.
Stiti niste povesti pe Wattpad care merita citite? P.S. Merge si fan-fiction, de orice fel dar nu J.B. Funda
Va rog sa ma iertati daca am gresit categoria, dar din cauza sunt pus intr- o situatie delicata si timpul este foarte scurt. Povestea este urmatoarea: Particip la Romanii au Talent si mi- ...? (mai mult)
Cum pot face cand instalez o aplicatie de pe Play Store sa aleg eu pe ce se desarca.Tot imi spune ca nu am spatiu dar am mult, daca nu stiti cum setez ce pot sa ii fac?
joc un joc numit, , clash of clans"sunt lvl 60th 8 dupa noul update nu stiu in ce liga sa mai farmez ...va implor raspundeti repede!
Cand aleg sa citesc o carte, sa urmaresc ceva la televizor cum imi dau seama ca e ceea ce trebuie sau cel putin ceea ce imi place? Cum e in cazul cartii, sa pun pe primul plan, cand aleg, preferintele...? (mai mult)
Stie cineva site-uri unde pot scrie povesti de groaza in afara de spectrul realitatii?
Cat timp dureaza vocea pitigaiata dupa ce am inhalat heliu?;)
Unde are loc de obicei preselectiile la Romanii Au Talent la Cluj? La Hotel Belvedere? Sau in alta parte? Multumesc. Funda
Hey. M- am certat cu prietena mea cea mai buna', aseara si nu conteaza motivul, doar ea a fost de vina pentru ca m- a pus sa aleg intre ea si o alta prietena de a mea, si facea atatea fite, normal...? (mai mult)
Salut Cum pot baga jocuri de pe Laptop pe stick, hdd extern mai mari de 4gb si apoi sa le copiez pe hdd de la Xbox, avand in vedere ca pentru xbox trebuie ca stickul sa fie in format fat32, deci nu...? (mai mult)
Trebuie sa ma costumez intr- o gheisa pentru balul bobocilor si as vrea niste tutoriale din care sa invat dansul, si poate niste lucruri despre imbrcaminte, cum as putea sa o realizez, cum sa fac...? (mai mult)
Hi TPU! Cine e otaku de aici si ce anime v-a placut cel mai mult si ce sa desenez anime si va rog cu poza adica o poza si dati copy paste pe ea Ctrl + f ca nu prea am idei
Am scris o compunere in word pentru un concurs, pe care i- l trimit unei fete pe mail, dar intrebarea este: Trebuie sa- mi scriu numele undeva?:))Adica in Word unde am scris compunerea? Sau altundeva?:))...? (mai mult)
Sunt nou in Timisoara(student). Vreau sa- mi descarc pe laptop niste fisiere si programe de cateva zeci de gb. Dar netul din camin merge extrem de greu. Un local ceva? Cu viteza mare, sau unde...? (mai mult)
Ce parere aveti despre chestionarele auto TONI? Cum am observat sunt acceasi intrebari ca pe DRPCIV! Intreb pentru ca respectivul nu are net ca sa faca online de pe DRPCIV! Astept pareri!
Numele "Akiba" sau "Akillah" sunt de fata sau de baiat?
Cum pot face un server de minecraft?
Cine are caini husky femele de vanzare? Pret 200lei sau 250lei
Ce sa uploadez pe youtube pentru a face multe views-uri. Cu ce sa fie videoclipuri Dau funda Ps: fara seriale sau ceva care presupune drepturi de autor
Ce carti imi recomandati pentru chestii de gen:manipulare, citirea limbajului non-verbal etc?
Bun TPU :/! Mai e aproape 1 luna pana la ziua mea de nastere si chiar mi- as dori si eu sa am o zii de nastere super. dar nu se poate. Pana acum mai mereu mi- am facut ziua de nastere, dar anul asta,...? (mai mult)
happy Suntem suntem in cel mai prost secol am prins cea mai proasta generatie de oameni pe unde merg toata lumea vb de P.a de P...a se cred smecheri ne batem ca niste animale nu- mi vine sa...? (mai mult)
Cum pot lua legatura cu un operator Orange? sunt pe cartela, daca sun la 444 nu imi zice nicaieri sa ma trimita catre un operator
Am un elicopter Air Hogs Sharp Shooter si am o problema. M- am jucat cu el o săptămana.(nu l- am izbit de pereți) si acum cand vreau sa ma joc zboara dar in același timp se si învârte elicopterul...? (mai mult)
Am o tema la informatica si nu o pot finaliza deoarece imi cere sa fac o captura a rezultatului, dar nu am voice sa folosesc print screen- ul si imi spune sa folosesc instrumentul de decupare....? (mai mult)
Yo, TPU. Am nevoie de ajutorul vostru. Caut de ceva timp bustiere pentru transgenderi (chest blinders) Cam asa arata: http://www.f2mbinders.com/product/productinfo/extreme- magicotton- sports- and-...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de Facebook pentru cei care se pricep foarte bine la noile setari ale facebook- ului actual. In primul rand va dau un scurt articol ca sa va lamuriti ce vreau sa aflu de fapt,...? (mai mult)
Buna am un casetofon auto 4x 50w si m- am hotarat sa mi- l instalez in casa cu ajutorul unei surse de pc. Intrebarea mea este daca voi conecta la casetofon doua boxe de 350w sunt sanse ca acesta sa se...? (mai mult)
Va rog imi spuneti cineva ce inseamna daca am strigat in vis...foarte tare si cu vocea schimbata desi nu tin minte nimic...mi-au zis rudele cind m-am trezit? ce-i asta?
Sunt in clasa a VI-a si maine sunt alegerile pentru seful clasei. Imi va trebui un discurs. Vreau idei.
Nu se poate sa dezactivez momentan un canal de Youtube sau de Peteava iar in viitor cand voi dori, sa le reactivez? Cum sa fac asta? Va rog ajutor.
Am o un complex foarte mare. Am nasul mare si as vrea sa nu se observe in poze. Spuneti-mi si mie cum sa stau in poze sa para mai mic :) Fundaaa!
Buna! Am 2 prietene care au facut parte dintr- o trupa de dans, din pacate trupa s- a desfintat. Acum ele vor sa isi faca propria lor trupa de dans, dar nu stiu ce nume sa puna, asa ca m- au rugat ...? (mai mult)
imi puteti spune cum se foloseste Likeme Like you siteu ala de pe net pentru likeuri pe facebook si etc... am deja cont dar nu stiu ce trebuie sa fac ca sa strang likeuri si din astea Multumesc...? (mai mult)
De unde pot descarca instalarea aplicatiei "Fara numar"? In afara de google play.
Cineva care se pricepe bine la photoshop adica foarte bine ca am o poza de editat (detalii privat)?
Urmariti emisiunea Cusurgiii pe Prima TV? Daca da, cum vi se pare?
Ati fost vreodata la vraci sau stiti persoane care au fost? v-au ajutat sau va mintit?
Îmi puteţi recomanda o petrecere / un party de Halloween? Mulţumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!