Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU, dati- mi si mie site- uri cu idei ce as putea sa fac in timpul liber, de preferat bratari ceva manual, site- uri nu liste lungi cu fiecare obiect in parte. Multumesc, sper sa nu vi se para aiurea,...? (mai mult)
Ce jocuri jucati pe android sau iphone?! sunt curios ce mai prefera sa joace lumea in timpul liber pe telefon. (ps. nu ma intereseaza sa joc vreun joc deci nu- mi raspundeti cu recomandari ci doar ce aveti...? (mai mult)
Hei, pentru cine cunoaște Bucureștiul. Cum ajung de la piața progresului la universitatea de științe agronomice și medicină veterinară? Detaliat, cu ce tramvai, metrou, ratb trebuie să iau....? (mai mult)
Ce schimbari s-ar produce in viata societatii daca toti oamenii l-ar adora cum se cuvine pe Dumnezeu?
Anul acesta particip la balul bobocilor si m-am gandit sa fac o pantomima la proba de talente :) Imi puteti da idei de un scenariu pentru 2 persoane? [fata si baiat]
Hey, cum se numeste aceasta "Tigara"? file:///C:/Users/Dany/Desktop/Fără%20titlu.jpg Daca nu se vede este tigara din melodia "Can't Let Go" minutul 2:18
Hey. Am 15 ani si as vrea sa ma apuc de vlog dar nu stiu ce subiect sa abordez. Voi ce credeti? Ce v-ar placea sa vedeti? Va rog fara caterinca. Funda
Imi puteti spune si mi-e cum pot invata eficient la materiile la care nu prea sunt atras(ex: Romana,istoria, biologia)? Multumesc anticipat!
Am un elicopter Air Hogs Sharp Shooter si am o problema. M- am jucat cu el o săptămana.(nu l- am izbit de pereți) si acum cand vreau sa ma joc zboara dar in același timp se si învârte elicopterul...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi programe online de facut videoclipuri. Sa nu fie pentru Windows XP. FUNDA!
Am net de la romtelecom merge groaznic suntem vreo 200 intr- o retea, vine pe fibra pana la un sat distanta... apoi wireless Am decodor de la digi pentru tv, de unde as putea sa imi bag net...? (mai mult)
Daca o sa-mi continui studiile, mai exact sa fac facultatea in Japonia, voi mai da Bac-ul la Romana? :)) Din cate am inteles de la mama mea, trebuie sa-l dau acolo.
Cum pot face sa joc minecraft multiplayer? Cand intru pe orice sv ma pune sa scriu /parola ce parola?
acum in Ianuarie o sa implinesc 18 ani si vreau sa imi dati cateva idei, ce pot face de ziua mea(majorat)? nu vreau sa fac o petrecere vreau sa merg in oras cu niste prietene (sunt din Constanta) ...? (mai mult)
Va mai deranjez cu o intrebare pe ziua de azi. Vi s- a intamplat ca majoritatea oamenilor sa nu va placa? Ati incercat sa va schimbati? Eu as vrea sa ma schimb, sa fiu mai buna cu cei din ...? (mai mult)
Cum se spune : Practic acest sport de 2 luni. In engleza?
As vrea niște provocări bune ca in casa ma plictisesc. Aștept răspuns. Vreau doar 5 probocari. Funda!
Am nevoie de putin ajutor :)). Vreau sa fac o poveste pe facebook legata de muzica. Ce nume sa ii dau? :( FUNDA! :*
Salutare, nu stiu unde s- ar incadra aceasta intrebare, asa ca am pus- o aici. Stiu ca era un site unde puteai face o stire "falsa", o gluma pentru prieteni, si iti dadea un site propriu (privat),...? (mai mult)
In a patra inima de ce credeti ca cartile se aseamana cu fluturii?
Buna dimineata, TPU. Am si eu nevoie de cat mai multe nume americane, care sa inceapa cu litera N. Va rog frumos, daca stiti sau daca gasiti pe net ca eu am cautat dar nu gasesc foarte multe, 2- 3 ...? (mai mult)
ma puteti lamuri cu ceva... Vreau sa bag un bilet la pariuri sportive ( sistem ) 2/4 dar intrebarea mea este : Daca imi ies 3 meciuri s- au chiar toate 4 castig mai mult sau ma scoate? Biletul...? (mai mult)
Cine ma poate lamuri si pe mine cu privire la ce este, de fapt, Magcon?
Va rog spuneti- mi ce sa fac. :( Niste baietii din clasa se leaga de mine tot timpu si spun ca- s grasa :(. Spun ca am in cap o ciupearca. Am incercat sa nu le atrag atentia, dar nu mai suport ...? (mai mult)
Am o problema la Yahoo Messenger, mi- am facut un id nou si imi pun imagine la avatar si mie imi apare si celorlalti nu, ma puteti ajuta sa fac sa se vada la toti imaginea de la avatar?...? (mai mult)
la youtube cand vreau sa uploadez ceva merge foarte incet. Netul e bun.Ce trebuie sa fac?
Lucrez la o carte si as vrea sa stiu niste sfaturi, ponturi ca sa o fac mai buna. Ce idei aveti? De ce lucruri trebuie sa tin cont? P.S. Este de gen fantasy si aventura.
Mâine este ziua unei prietene foarte apropiate. Doresc să- i creez un text dar nu am imaginație. Împlinește 15 ani. Am un text dar e mai veci ceva de genul " 14 ani de plânsete, de râsete, de...? (mai mult)
Cand este festivalul vinului in Focsani, anul 2014?
Hey, am si eu nevoie va rog foarte frumos de niste melodii tiganesti, dar sa nu fie in romana, si ritmate cum este cea de la mahala rai banda-dicta mamo chibari. Multumesc anticipat! :)
Heya, are cineva niste poze de pus pe TUMBLR? Am nevoie... Mi-ar fi de mare folos poze cu fete EMO/GHOTIC. Sau chiar m-ar ajuta daca stiti site-uri gen Tumblr. Fundă d-aia mare mare.
Poti continua studiile in Japonia, mai exact sa faci facultatea in Japonia? Este diferita facultatea de aici cu cea din Japonia, este mai de viitor cea din Japonia fata de aici? Intreb deoarece...? (mai mult)
Mai sunt sedinte PSD,gen cea de pe Arena Nationala, cand si-a lansat Victor Ponta candidatura? Cand?
Cum se numeste muzica lui bethoveen aia cu ta na na na ta na na ta na na taaaa stiti voi...
Hey! Cine imi spune niste filme cu gasti de cartier sau gangsteri primeste fundita :*
Hello TPU! Stie cineva de unde as putea sa cumpar un pachet de carti bicycle, special pentru trucuri de carti?
De ce o limba germanica in locul germanei? De ce limba germana in locul limbii germane?\ Nu inteleg, germana este mai frumoasa, mai logica, mai usoara (parerea mea). As- i dori sa aflu parerile voastre...? (mai mult)
Recent mi-am cumparat o tableta Samsung galaxy tab pro p520 si am o nelamurire, de ce mereu am memoria ram la 80%? Chiar daca ii dau "curatare" ce imi consuma atata memorie?
Am si eu o problema cu pc... Cand ma joc cs/samp mi se restarteaza pc- ul in 2- 3minute...Am reinstalat windows cu format, am windows xp sp 2 am problem asta de o saptamana.Stie cineva cum ...? (mai mult)
Factura Orange cu minus inseamna ca nu voi plati nimic pe luna respectiva?
Sunt singurul care crede ca materiile urmatoare sunt useless? Romana(in afara de cum sa desparti corect si chestii din astea) Biologia Chimia(chiar useless) Muzica Franceza Fizica
Buna seara TPU! Stiti cumva cum se numeste melodia asta de vals: http://www.youtube.com/watch?v=OOSpF3X3e9k? :) Fundita
Daca va placum va rog da-ti like : https://www.youtube.com/watch?v=swYqrQ25Pm8&hd=1. Spuneti-va parerea.
Ce sa fac daca ma plictisesc?:)))
ma puteti ajuta? Am facut mancare, iar acum mi se pare ca are mult ulei in ea, cum sa scap de el?
Majoritatea colegilor mei au jocul asta http://photo2.ask.fm/909/336/436/910003018- 1s2t5sr- 4n7l3g91br2k67f/original/avatar.jpg as vrea si eu sa stiu cum se numeste. Mentionez ca jocul este...? (mai mult)
TPU! :) Sutem un grup de 3 prietene foarte bune. Ne intelegem etrem de bine de peste 2 ani. De un timp una dintre ele a devenit foarte nesimtita si aroganta si a inceput sa iasa cu alte fete. Eu...? (mai mult)
Pe 9 octombrie fac 13 ani si vreau sa merg sa vad Gone Girl, dar este peste 15 ani. Intrebare : as putea sa incerc sa le spun ca am 15 ani? De obicei cand mergi la un peste 15 ani trebuie sa ...? (mai mult)
De luni o sa stau la camin la facultate si am o mare problema. Nu pot sa imi fac nevoile in locuri publice. Baia este pe hol, este pentru tot etajul(vreo 8 wc- uri la 12 camere a cate 4 persoane),...? (mai mult)
Stiti ceva modele aasemanatoare ceasului Richard Mille RM 011?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?