Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU, dacă un scriitor are în povestea sa mai multe personaje iar fiecare personaj sa aibă personalități diferite, un mod unic de gândire, un comportament diferit, credeți ca el ( scriitorul...? (mai mult)
Salutare, voi cumpara un bilet la comic con pentru anul asta. Intrebarea este, trebuie sa-l printez neaparat sa pot arata biletul de pe telefon?
Bună! Bijuteriile de la Pandora sau Splendor sunt de calitate? Țin mult? Vreau să îmi iau o brățară suflată cu aur galben sau roz. Mulțumesc pentru răspunsuri!
Cum vi se pare să fii cinstit, corect, muncitor și să fii muritor de foame sau să fii viclean, perfid, și să ai de toate în casă?
Buna ziua! Am o întrebare Toată vara am fost la pescuit pe sălbatic pe râu dar nu am reușit să prind ceva mai mare de 1kg As dori niste sfaturi ce sa pun în ac, ce sa fac, unde sa lansez, cum...? (mai mult)
Bascis. Voi ce parere aveti? Mie imi pare nesimtit sa il treci pe nota. S- a intamplat asta astazi la un restaurant. Singura lui munca a fost ca mi- a adus cocktail- urile cerute. Eu inteleg dpdv ...? (mai mult)
Care sunt cele mai plăcute/distractive activități ce le faceți la bunici la țară in timpul vacantei de vară?
Dacă adaug o pastila de tanisol în 100 litri vin Vinul mai fierbe? Va rog scrieți urgent
Bună TPU, stiti vreun club retro in Bucuresti care sa promoveze doar muzica și style ul anilor 70, 80, 90?
Este adevărat că, dacă ajungi boschetar, oamenii te pot răpi și să facă experimente pe tine? În afară de faptul că aruncă cu pietre, te scuipă, te înjură și cine știe câte alte atrocități...? (mai mult)
Mai sunt festivaluri ca Untold în Europa? Festivaluri mari cu mulți artiști!
Salut! Ce diferența este intre imperiul Habsburgic și cel Austro-Ungar?
Salut! In cateva zile vreau sa plec la Costinesti cu cortul si as dori sa stiu daca sunt locuri de camping gratis sau daca stiti un loc mai bun pe plaja unde nu am avea de a face cu alte persoane. Am vrea...? (mai mult)
Cum pot sa scot pixul de pe o minge de fotball ca nu se mai ia am dat cu clor cu spirt și Justin ce să mai fac dau coroana
Salut! Sunt un copil de 13 ani si merg maine in vacanta cu parintii undeva prin zona lacului Bolboci.As vrea sa stiu daca am nevoie de ceva permis/taxa sa pescuiesc acolo si de ce anume am nevoie, daca...? (mai mult)
Salut! Caut pasionati de pilotat zmee sportive (pentru acrobatii) preferabil din zona Cluj pentru schimb de opinii si informatii. Sper sa nu fie complet "off-topic" intrebarea mea. :)
Salut. Am de turnat un cofraj de beton de 8m lungime cu 1m înălțime și 30cm lățime. Câți metri cubi de beton intra?
Buna, as vrea sa va întreb dacă voi ați pățit vreodată sa simțiți ca vine un miros ciudat de afara, când deschideți geamul.Eu stau la bloc, iar noaptea pe la 3- 3 si ceva apare un miros...? (mai mult)
Salut, am o barca gonflabila noua si cand am inceput sa o umflu pe mal partea neagra dinauntru a inceput sa se umfle mai tare de la soare sau de la ce oare? Si cand am dezumflat-o are ca niste bubite
Care credeti ca sunt activitatile pe care le poate face cineva astfel incat ele sa fie considerate de ceilalti cele mai demonstrative moduri de distractie?
Ai voie sa intri la beach please la 14 ani cu o ruda pe baza de procura?
Vreau și eu niște excursii de 2-3 zile prin România. Niște idei unde să merg?
Care este cel mai misto loc sa iesi in Bucuresti?
Salutare,îmi poate spune cineva un târg de vechituri din București care este deschis tot timpul?
Voi în ce locuri mai mergeți seara gen belvedere Brasov? Un loc mai liniștit dar cu alta panorama?
Am o dilema: cand faceti plaja, cum va ascundeti sanii, fundul si etc de ochii hulpavi ai privitorilor? Adica poti sa te acoperi, dar daca vrei sa te bronzezi, atunci nu te mai bronzezi.
Am cont one up pentru glo si am tot pus coduri am cam 80 de coduri dar, nu gasesc in aplicatie oferta cu cartusul de tigari gratis luate cu puncte
Am fost cazată la un hotel in Belgia si un tip vroia să vorbeasca cu mine dar nu l- am bagat in seamă. Problema este ca s- a dus la recepţionist cu tupeu şi l- a intrebat ceva şi omul i- a citit ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Opel corsa 2016 1.0 ecotec turbo la 155 558 de km? Se merită să o iau la km ăștia? Tine bine în timp?
Bună! Ce bazine de inot recomandati in Bucuresti (sector 6), Chiajna/Militari? Din cauza unor probleme la coloana mai complicate, nu mi se recomanda sa fac chinetoterapie si singura recomandare este...? (mai mult)
Salut TPU.Am un BMW F10, problema este ca se topesc manerele din interior de la usile din fata si devin lipicioase. Exista vreo solutie in afara de schimbarea lor?
Vreau sa știu unde mai sunt festivaluri medievale anul acesta? În ce orașe sau localități!
De ce la fotografia de profil care este o postare publică nu pot da like sau comenta decât prietenii?
Bună, ce ștrand ați recomanda în jurul județului Mureș?
Ce stranduri sunt ok in Buc in ziua de azi? N-am mai fost de 7 ani. Mai merge lumea la strand? Vreau sa vad chestii misto. ma intelegeti. Mersi.
Salut TPU, am o intrebare destul de interesanta, ce s- a intamplat cu restaurantul din mangalia "taverna piratilor" sau la pirati? Imi amintesc cum ma uitam pe undeva prin 2019- 2020 la poftiti la nea...? (mai mult)
Buna, pare stiti de unde pot cumpăra Kataif din Bistrita? Pentru ciocolata Dubai????
Pentru cei care au mers anul acesta la Beach Please puteti descrie detaliat procesul de intrare in incinta (scanare bilet, verificare buletin). Si daca se poate intra cu poza cu buletinul nu cu el in ...? (mai mult)
Cred ca fiecare trotuar urban a ajuns cu taxa in Romania, ma refer ca tu ai dori sa iesi afara sa te plimbi, pana apare un RikardoViataTha (prunc de culoare) si iti cere un leu, te duci mai departe,...? (mai mult)
Buna! La aqua magic în Crangasi au dulapuri? E ok acolo?
Bună, știe cineva cum pot recupera un cercel de aur pe care l-am pierdut pe drum? Scuzați categoria.
Bună, a mai cumpărat cineva bilete pentru electric castle de pe iabilet și- mi poate explica care este procedura după ce am primit pdf- ul? Trebuie înregistrat pe site ul lor sau se scanează la ...? (mai mult)
Salut, mâine mă duc la beach please și nu știu cum se procedează cu banii pe brățara.Mă poate ajuta cineva? Unde trebuie sa pun banii pe bratara?
Care a fost la Shelter escape house Timișoara și a reușit să termine, vreau să vă întreb, vă desparte în timpul jocului, adică va duce pe fiecare într- un alt loc și voi trebuie să vă reuniți...? (mai mult)
Pentru cei care au fost la Shelter escape house in Timișoara, vreau să vă întreb, te desparte de echipa ta pe parcursul jocului, adică vă separă pentru ceva timp, iar apoi trebuie să vă reîntâlniți...? (mai mult)
Bună, nu am mai mers cu trenul niciodată si pe 20 trebuie sa ma duc pana în Târgu Mureș eu fiind din Focșani și nu prea știu cum sa procedez la schimbări, adică când trebuie sa schimb trenul...? (mai mult)
Buna! Care este cel mai bun telefon din punct de vedere ar camerelor foto? Care face cele mai bune fotografii, atât de aproape, cât și cu zoom?
Bună! Am comandat ieri la Easybox un Kindle, credeți ca poate ajunge sâmbătă sau cel târziu luni?
La ce ora va treziți de obicei acum in vacanța de vară? Eu pe la 8:00
Buna seara, am o întrebare și nevoie de ajutor. De o perioada de vreme am niște vise lucide intr- o oarecare măsura. Realizez faptul ca visez dar totul se duce intr- o turnura foarte ciudata, ma...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Hyunjinsboxers întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!