Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ai voie sa intri la beach please la 14 ani cu o ruda pe baza de procura?
Vreau și eu niște excursii de 2-3 zile prin România. Niște idei unde să merg?
Care este cel mai misto loc sa iesi in Bucuresti?
Salutare,îmi poate spune cineva un târg de vechituri din București care este deschis tot timpul?
Voi în ce locuri mai mergeți seara gen belvedere Brasov? Un loc mai liniștit dar cu alta panorama?
Am o dilema: cand faceti plaja, cum va ascundeti sanii, fundul si etc de ochii hulpavi ai privitorilor? Adica poti sa te acoperi, dar daca vrei sa te bronzezi, atunci nu te mai bronzezi.
Am cont one up pentru glo si am tot pus coduri am cam 80 de coduri dar, nu gasesc in aplicatie oferta cu cartusul de tigari gratis luate cu puncte
Am fost cazată la un hotel in Belgia si un tip vroia să vorbeasca cu mine dar nu l- am bagat in seamă. Problema este ca s- a dus la recepţionist cu tupeu şi l- a intrebat ceva şi omul i- a citit ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Opel corsa 2016 1.0 ecotec turbo la 155 558 de km? Se merită să o iau la km ăștia? Tine bine în timp?
Bună! Ce bazine de inot recomandati in Bucuresti (sector 6), Chiajna/Militari? Din cauza unor probleme la coloana mai complicate, nu mi se recomanda sa fac chinetoterapie si singura recomandare este...? (mai mult)
Salut TPU.Am un BMW F10, problema este ca se topesc manerele din interior de la usile din fata si devin lipicioase. Exista vreo solutie in afara de schimbarea lor?
Vreau sa știu unde mai sunt festivaluri medievale anul acesta? În ce orașe sau localități!
De ce la fotografia de profil care este o postare publică nu pot da like sau comenta decât prietenii?
Bună, ce ștrand ați recomanda în jurul județului Mureș?
Ce stranduri sunt ok in Buc in ziua de azi? N-am mai fost de 7 ani. Mai merge lumea la strand? Vreau sa vad chestii misto. ma intelegeti. Mersi.
Salut TPU, am o intrebare destul de interesanta, ce s- a intamplat cu restaurantul din mangalia "taverna piratilor" sau la pirati? Imi amintesc cum ma uitam pe undeva prin 2019- 2020 la poftiti la nea...? (mai mult)
Buna, pare stiti de unde pot cumpăra Kataif din Bistrita? Pentru ciocolata Dubai????
Pentru cei care au mers anul acesta la Beach Please puteti descrie detaliat procesul de intrare in incinta (scanare bilet, verificare buletin). Si daca se poate intra cu poza cu buletinul nu cu el in ...? (mai mult)
Cred ca fiecare trotuar urban a ajuns cu taxa in Romania, ma refer ca tu ai dori sa iesi afara sa te plimbi, pana apare un RikardoViataTha (prunc de culoare) si iti cere un leu, te duci mai departe,...? (mai mult)
Buna! La aqua magic în Crangasi au dulapuri? E ok acolo?
Bună, știe cineva cum pot recupera un cercel de aur pe care l-am pierdut pe drum? Scuzați categoria.
Bună, a mai cumpărat cineva bilete pentru electric castle de pe iabilet și- mi poate explica care este procedura după ce am primit pdf- ul? Trebuie înregistrat pe site ul lor sau se scanează la ...? (mai mult)
Salut, mâine mă duc la beach please și nu știu cum se procedează cu banii pe brățara.Mă poate ajuta cineva? Unde trebuie sa pun banii pe bratara?
Care a fost la Shelter escape house Timișoara și a reușit să termine, vreau să vă întreb, vă desparte în timpul jocului, adică va duce pe fiecare într- un alt loc și voi trebuie să vă reuniți...? (mai mult)
Pentru cei care au fost la Shelter escape house in Timișoara, vreau să vă întreb, te desparte de echipa ta pe parcursul jocului, adică vă separă pentru ceva timp, iar apoi trebuie să vă reîntâlniți...? (mai mult)
Bună, nu am mai mers cu trenul niciodată si pe 20 trebuie sa ma duc pana în Târgu Mureș eu fiind din Focșani și nu prea știu cum sa procedez la schimbări, adică când trebuie sa schimb trenul...? (mai mult)
Buna! Care este cel mai bun telefon din punct de vedere ar camerelor foto? Care face cele mai bune fotografii, atât de aproape, cât și cu zoom?
Bună! Am comandat ieri la Easybox un Kindle, credeți ca poate ajunge sâmbătă sau cel târziu luni?
La ce ora va treziți de obicei acum in vacanța de vară? Eu pe la 8:00
Buna seara, am o întrebare și nevoie de ajutor. De o perioada de vreme am niște vise lucide intr- o oarecare măsura. Realizez faptul ca visez dar totul se duce intr- o turnura foarte ciudata, ma...? (mai mult)
Am o curiozitate. Festivalul "Opera Aperta" se tine in alte orase din tara in afara de Cluj-Napoca?
Daca vreau sa imi cumpar bilet la beach please pentru anul viitor cat va costa
Vouă v-au făcut vreodată părinții program sa zic in timpul vacantei de vara? Adică să vă pună la diverse activități, etc...
Salut TPU! Astăzi am făcut o prostie destul de mare(zic eu) pentru ca sunt cam liniștit. Am spart geamul unei spălătorii de covoare în jurul orei 22:00 precizez ca era închisă. Și am temerea asta...? (mai mult)
Salut, pentru cei care sunteti studenti la facultati(legat de taberele), sunt student UPT si as vrea sa stiu daca taberele ofera transport sau trebuie sa caut eu mijloc de transport cum ar fi trenul,...? (mai mult)
Bună! Am o programare la Regina Maria din Sun Plaza și voiam să întreb dacă intrarea este prin mall sau este lângă mall. Mulțumesc pentru răspunsuri!
Merita sa mergi la nostalgia?
Am auzit ca motocrosurile cu 4 timpi nu trag când urci sau când mergi drept și mai bine sa iau cu 2 timpi. A zis un prieten de al meu ca cu 4 timpi moare motorul când urci etc. Este adevărat?
Salut, știi vreo zonă faină prin pădure, pe lângă Iași? Și dacă e și vreun râu unde să te poți scălda, ar fi perfect. Am fost la Releu, dar acum vara mă întrebam dacă sunt și râuri,...? (mai mult)
Salut, s-a mai jucat cineva jocul oglinda neagra? Va rog sa imi spuneti cum se joaca, care era regula. Ms anticipat
Ce facem astăzi pe o zi așa de super călduroasă?
Pot ramane in tricou la strand? ar fi impotriva regulamentului? Nu am mai fost pana acum si nici nu pot gasi informati legate de asta. Din motive personale m as simti incredibil prost si expus in fata ...? (mai mult)
SA NU MERGETI LA CONSTANTA IN VIATA VOASTRA! Am vizitat toate orasele din Romania, iar cum am ajuns la Constanta, au inceput blestemele (cred ca de la domnul primar Vergil Chitac se trage): mi- a cazut...? (mai mult)
Salut! Sunt pasionata și de clădirile abandonate! De curând cred că nici măcar o săptămână, am inceput sa vizitez aceste locuri, o casa chiar foarte aproape de casa mea care, era în construcții,...? (mai mult)
Salutare. Am schimbat câteva vorbe cu o tipă în Vama Veche în weekendul care tocmai ce a trecut. Amețit de la alcool și de vibe ul momentului am uitat sa facem schimb de contacte. Aici va rog sa...? (mai mult)
Unii spun ca exista o stație de metrou abandonata sub Afi Cotroceni. Știe cineva cum se ajunge acolo? Până acum pe toate ușile cu accesul interzis, am ajuns maxim la etajul - 3 (ultimul etaj al mall-...? (mai mult)
As dori sa cumpar bilete de avion pentru luna septembrie, dar imi e teama ca nu va mai fi valabil zborul. (Ryanair) E o companie corecta? Se intampla lucruri de genul asta de obicei? Pentru ca am gasit...? (mai mult)
Daca iau din duty free ceva de mancare si il pun in punguta, trebuie sa platesc vreo taxa pentru extra "bagaj"? O s- o tin in mana, desigur. Sau trebuie neaparat sa incapa in bagajul de mana? (cel...? (mai mult)
Salut TPU! Prin august vom ajunge in concediu in Romania si vom aniversa un an de la casatorie, astfel ca doresc sa imi recomandati un restaurant cu specific pescaresc in sau impreujurimile Constantei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?