Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Stie cineva daca mai exista pufuletii Gusto? De unde as putea sa-i cumpar? #Nostalgie
Salutare. Stie cineva daca in Romania se poate sari cu parasuta de la o altitudine mai mare de 4000 m? Am sarit la TNT Brothers de la 4000 m dar as vrea de undeva de mai sus
Care sunt raspunsurile pentru intrebarile de pe national roleplay (SAMP) Ești într- un Premier de culoare neagră și te urmăresc două unități de poliție. Nu ești înarmat și nu prezinți pericol....? (mai mult)
Salutare. Stie cineva din ce este facuta coarda de la bungee jumping? Vreau sa ma duc sa sar si adun cat mai multe informatii. ????
Bună! Este cineva din Alba Iulia și îmi poate spune dacă sunt terase deschise în centru și ceva nume de locații? Mulțumesc.
Daca salvezi un pin pe Pinterest, iar apoi acesta este sters, pinul salvat v-a mai aparea in panou in care l-ai salvat?
Barurile o sa fie deschise de revelion?
Ce inseamna pentru voi să fii omenos?
Cum va mai distrati si voi Craciunul asta? Sunt deschise localurile in centrul vechi? Ultima data cand am trecut sapt trecuta, erau cateva deschise, cu un fel de terasa amenajata afara.
Au petarde la obor in timpul asta?
Am o intrebare. Gratuitatea biletelor de tren pe baza carnetului de elev este valabila si daca carnetul este doar vizat de director si nu semnat de diriginte? Am reusit sa ajung la liceu si n...? (mai mult)
Salut.Am vazut la niste prieteni ca aruncau pe asfalt cu niste bombite sau cum se numesc si pocnesc dar nu tare si arata ca si o boaba alba de naftalina si sunt legale.Cum se numesc, cat costa si de unde...? (mai mult)
Este legal sa dai cu teava cu carbid?
Care integrame sunt considerate cele mai dificile? Pana acum, cele mai greu de facut imi par cele din Revista rebus de buzunar, cele mici. Daca stiti unele foarte greu de dezlegat, astept sugestii. ...? (mai mult)
Mai exista unitati militare abandonate/fabrici de armament (de preferat fabrici ce produceau vehicule militare daca exista/cazarme etc? Imi place sa explorez astfel de locuri parasite, in special obiective...? (mai mult)
Salut, știți oare dacă e vreun patinoar deschis în Brașov sau dacă se deschide vreunul în iarna asta? Dar pârtia de schi din Poiană?
Hei, salut, deci am 14 ani si vreau să mă distrez, sunt din Cluj deci nu stiu ce sa fac eu și cu prietenii mei, am fost la Iulus mall și am stat plictisiți, ce va idei dar sa fie bune. (Va...? (mai mult)
Mereu m- am intrebat daca giveaway- uril, pe care le intalnim atat de des, sunt si reale. Am auzit diferite pareri. Insa va rog sa mi- o spuneti si pe a voastra sau daca este cineva care...? (mai mult)
știți o metodă de a face bani pe telefon in timpul liber?
Deci sunt interesat sa ma cazez la un hotel, sunt minor, as putea sta in camera de hotel cu niste prieteni, cu accordul parintilor si cazarea sa o faca unul dintre parintii nostri si noi doar sa stam...? (mai mult)
In Romania in afara de parasutism, bungee jumping si plimbare cu parapanta ce alte sporturi extreme ar mai fi de facut? Sunt un impatimit.
Salutare. Imi poate spune si mie cineva care este din Timisoara sau cunoaste zona ceva lucruri interesante de facut in Timisoara sau pe langa Timisoara?
Stiti cumva ce patinoare se vor deschide in Brasov anul acesta? Sau cand?
Locuri sau zone de vizitat la munte in perioada dintre Craciun si Revelion pentru doua zile? ce ati recomanda? multumesc anticipat ❤
Ce înseamnă echilibru static si echilibru dinamic?
Voi ce alegeți o cameră mică și plină de lucruri, incarcata,decoarata. Sau o camera mare si spatioasa, mai goala dar incapatoare?
Unde pot găsi de cumpărat căpăcele de aluminiu pentru parfum, cum sunt cele de la firma D&P parfum?
M- am plimbat azi prin Bucuresti, dupa mai multe luni de stat in alt oras. Oamenii mi s- au parut schimbati, parca mai tristi, mai retrasi. Poate asculta prea multe stiri apocaliptice la tv? ...? (mai mult)
Daca vreau distractie si adrenalina multa ce pot sa fac in timp de pandemie? Fac deja sport dar vreau ceva mai periculos, sa o facem mai multi baieti si fete, fara prostii va rog! Multumesc anticipat,...? (mai mult)
Salut, ce aplicatie de taxi recomandati care sa elibereze si bon la taxiu. (Bucuresti)
Satul meu a intrat in carantină... Eu as putea sa merg pe timpul carantinei la pescuit? Eu am canalul Dunarea Marea Neagra la 1km de locuință
Un şofer de taxi la mine în cartier are un stil ciudat de a- i taxa pe oameni. Cât timp maşina merge în linie dreaptă el nu cere nicio plată; se plătesc numai virajele şi anume 1 leu gradul. ...? (mai mult)
Niste petarde puternice și zgomotoase? :) Recomandări?
Ce mi-ați recomanda să aleg dintre Craiova, Drobeta Turnu Severin și Târgu Jiu pentru a vizita într-un weekend? Și de ce? Chiar nu știu la care dintre ele să mă decid.
Vineri este ziua unui prieten care nu cu mult timp a murit in accident de mașina. As vrea niște fraze/cuvinte care sa le scriu la story pe insta alături de niște poze fiindcă eu nu îmi...? (mai mult)
Sta cineva in Finlanda sa imi zica si mie cum e? :) Adica traiul e mult superior fata de Romania, cum e laudata ca o tara foarte dezvoltata la invatamant, ca nu sunt criminali, etc. Mult mai bine de...? (mai mult)
Unde as putea găsi un magazin cu mărgele pentru cusut in Sibiu?
Salut, vreau sa-mi achizitionez un longboard, faza e ca am 90kg si alea pe care le-am vazut suporta 100kg, ar putea cineva sa-mi recomande unul?
Vreau sa fac o machet a unei ambulante. De ce materiale am nevoie
Odată, fiind în drumeţie cu un grup de prieteni, am tras noaptea la un han şi am cerut cazare. Eram zece persoane. Hangiul, având disponibile doar nouă camere a câte un pat fiecare, ne- a spus...? (mai mult)
Am și eu o întrebare pentru pasionații de arcuri și de vânătoare. Este bun acest arc pentru vânătoare de "căprițe" https://arbaleta.ro/product/set- arc- compound- sanlida- emperor-...? (mai mult)
Mai se face schimb de experiente la scoala pe pandemia asta, gen pleci in alta tara sa faci scoala acolo pentru cateva saptamani si el vine in locul tau?
Cum pot să fac o țară?
Buna! Cat faci din Bucuresti (zona Lujerului) pana in Magurele? Ziceti-mi va rog cat faci si cu mijloace de transport in comun si cu masina personala.
Trebuie să fac o colecție de ciuperci, minim 20 de specii din România. De unde le pot colecta? Cunoașteți zone din jurul Bucureștiului în care să gasesc ciuperci?
Ce sa fac dacă mă fugărește un urs? Daca sunt pe bicicletă are cum să mă prindă?
Vreo idee de a petrece timpul singur? Nu ma pricep in a- mi face o relatie mai ales ca sunt singur de multi ani din cauza faptului ca majoritatea fetelor din ce am vazut eu vor doar bani in ziua de azi...? (mai mult)
Cu cât se vând petardele mici cu 3 focuri?
Imi puteti recomanda niste saboti buni pentru bicicleta(sa se comporte bine si pe ploaie). Pret 50 lei fata/spate.
A avut cineva o "whoopee cushion" cand erati mici? E ca o perna gonflabila care suna ca o basi acand apesi pe ea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!