Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut. Am si eu o intrebare, chips-urile sunt cartofi prajiti? Ajutor, dau funda :( :*
Salut. Voi ce faceti cand va plictisiti? Ce faceti cu timpul vostru liber? Am nevoie de niste sfaturi legat de asta. M- am plictisit sa ma uit numai la seriale, sa fac curat prin casa si sa- mi fac sa...? (mai mult)
Care sunt toate arenele de airsoft cqb din Bucuresti? Sau daca sunt pe langa Bucuresti dar sa am mijloc de transport..Doresc sa includeti si arenele inchise in perioada Covid-ului
Un magazin in Bucuresti care vinde cuțite, topoare camping?
Stie cineva daca Gradina botanica din Iasi se poate vizita iarna? As vrea sa ma duc saptamana viitoare.
Salut. Am un Hyundai Accent din 2006 caruia i- am pierdut radio- ul (partea pe care puteam sa o scot, s- o bag in torpedou, si apoi s- o bag la loc) - de la el controlam volumul, posturile de radio,...? (mai mult)
Cine stie ritualuri, vrăji, blesteme etc? Orice stiti despre vrăjitorie.Multumesc!
Buna TPU! Stiti cumva cand se vor afisa preturile pentru biletele pe o zi la Electric Castle?
Este adevărat ca Sala de Sport și de Fitness Star Sport Fitness din Sibiu deținută de Dani Coman și Radu Negut este cea mai tare sala de fitness/forță din România?
Voi unde iesiti in weekend sau ce faceti?
Bună! Care e cel mai bun patinoar din capitală în iarna aceasta? Ce preturi au?
V-ati dus vreodata in parc, singuri sau in grup, si cu alt scop decat acela de a va plimba sau a face sport? Daca da, spuneti si care a fost acel scop. :)
Am si eu o intrebare.Se redeschid cinematografele din weekend?
Salutare, comunitate TPU! îmi puteți da, vă rog, niște idei cu privire la aplicații sau forumuri(sau orice alt mijloc) prin care pot da de persoane locale(din aceeași zonă)? Recunosc că de felul...? (mai mult)
Va rog explicați- mi super detaliat cum se joaca septica românească.Am auzit foarte multe variante si sunt prea confuza. Vreau sa înțeleg odata cine da cărțile, cine câștiga, cand se iau carti....? (mai mult)
Stie cineva o terasa in Bucuresti la care se poate in perioada asta sa rezerv o masa de 11 persoane? Mersi.
Cum să fi un Youtuber amuzant?
Ce părere aveți de acest site: https://www.dream-studio.ro/conversatii-online/? L-a folosit cineva?
Voi merge la piscina si nu stiu ce trebuie sa imi iau la mine. Imi puteti spune?
Cat sunt obligat să lucrez daca semnez un contract cu glovo, pot sa lucrez doar sâmbăta și duminica in timpul liber daca așa vreau?
Buna pentru ce- i din Bihor, sunt din Oradea si din nefericire nu este patinoar aici, am aflat ca in alte orase cu tot cu pandemia se tine, nu vreau sa imi fi luat degeaba patine asa ca m- am gandit...? (mai mult)
Puteti sa- mi dati niste sfaturi in achizitionarea unor frane pe disc hidraulice? - Franele trebuie sa fie acelasi model si pe fata si pe spate? Eu ma gandeam sa pun Shimano Mt420 pe fata pentru...? (mai mult)
Daca e cineva din Deva, imi poate spune daca se tine piata Balata?
Doresc sa trec la frane hidraulice ce imi recomandati? Folosesc bicicleta pentru a mă da la vale si am nevoie de frane foarte bune.Ce parere aveti de shimano mt400? Sau puteti sa imi recomandati...? (mai mult)
Salutari! Am si eu o problema, am scapat din greseala tigara pe buletin si s- a ars fix la fata, am incercat sa mai dau cu unghia si s- a mai luat, insa se vede urat tare, am incercat sa razuiesc si...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine cu un suport de telefon pentru ghidon la bicicleta, dar sa pot misca si in jos sau sus cum ar veni sa pot sa filmez in fata mea. Sa fie pana in 40 lei daca se poate.
Buna, TPU! Ce aplicații gratis/site- uri gratis/canale Youtube imi recomandați pentru a învăța coreeana? Alfabetul hangeul l- am învățat, deci as avea nevoie de resurse pentru gramatica și vocabular....? (mai mult)
Care statiune e mai frumoasa si mai potrivita pentru a skia si a vizita imprejurimile: Poiana Brasov sau Paltinis? (timp de 4 sau 5 zile)
Cum poți deveni cunoscut în cartier?
Probabil pe unii dintre voi deja v- am spart cu întrebări despre petarde. Dar vreau să mă informez bine și să știu la ce dau foc. Voi incerca ca aceasta sa fie ultima intreabare despre...? (mai mult)
Mai cunoasteti cumva ce sporturi extreme se mai pot face in Romania in afara de bungee jumping si saltul cu parasuta?
Stie cineva daca mai exista pufuletii Gusto? De unde as putea sa-i cumpar? #Nostalgie
Salutare. Stie cineva daca in Romania se poate sari cu parasuta de la o altitudine mai mare de 4000 m? Am sarit la TNT Brothers de la 4000 m dar as vrea de undeva de mai sus
Care sunt raspunsurile pentru intrebarile de pe national roleplay (SAMP) Ești într- un Premier de culoare neagră și te urmăresc două unități de poliție. Nu ești înarmat și nu prezinți pericol....? (mai mult)
Salutare. Stie cineva din ce este facuta coarda de la bungee jumping? Vreau sa ma duc sa sar si adun cat mai multe informatii. ????
Bună! Este cineva din Alba Iulia și îmi poate spune dacă sunt terase deschise în centru și ceva nume de locații? Mulțumesc.
Daca salvezi un pin pe Pinterest, iar apoi acesta este sters, pinul salvat v-a mai aparea in panou in care l-ai salvat?
Barurile o sa fie deschise de revelion?
Ce inseamna pentru voi să fii omenos?
Cum va mai distrati si voi Craciunul asta? Sunt deschise localurile in centrul vechi? Ultima data cand am trecut sapt trecuta, erau cateva deschise, cu un fel de terasa amenajata afara.
Au petarde la obor in timpul asta?
Am o intrebare. Gratuitatea biletelor de tren pe baza carnetului de elev este valabila si daca carnetul este doar vizat de director si nu semnat de diriginte? Am reusit sa ajung la liceu si n...? (mai mult)
Salut.Am vazut la niste prieteni ca aruncau pe asfalt cu niste bombite sau cum se numesc si pocnesc dar nu tare si arata ca si o boaba alba de naftalina si sunt legale.Cum se numesc, cat costa si de unde...? (mai mult)
Este legal sa dai cu teava cu carbid?
Care integrame sunt considerate cele mai dificile? Pana acum, cele mai greu de facut imi par cele din Revista rebus de buzunar, cele mici. Daca stiti unele foarte greu de dezlegat, astept sugestii. ...? (mai mult)
Mai exista unitati militare abandonate/fabrici de armament (de preferat fabrici ce produceau vehicule militare daca exista/cazarme etc? Imi place sa explorez astfel de locuri parasite, in special obiective...? (mai mult)
Salut, știți oare dacă e vreun patinoar deschis în Brașov sau dacă se deschide vreunul în iarna asta? Dar pârtia de schi din Poiană?
Hei, salut, deci am 14 ani si vreau să mă distrez, sunt din Cluj deci nu stiu ce sa fac eu și cu prietenii mei, am fost la Iulus mall și am stat plictisiți, ce va idei dar sa fie bune. (Va...? (mai mult)
Mereu m- am intrebat daca giveaway- uril, pe care le intalnim atat de des, sunt si reale. Am auzit diferite pareri. Insa va rog sa mi- o spuneti si pe a voastra sau daca este cineva care...? (mai mult)
știți o metodă de a face bani pe telefon in timpul liber?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!