Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Voi ce faceți când va plictisiți? Mai ales cu pandemia asta.
Salut, TPU, revin cu o noua întrebare. Știu că era prin București un fel de terasa, cu camere închise, știe cineva cum se numesc sau pe unde sunt?
As dori sa cumpăr narghilea si nu știu ce sa pun din cele doua. Adică: pentru narghilea am nevoie de aroma sub forma de pietricele sau de aroma sub forma de "frunze" (celalalt tip de aroma; ...? (mai mult)
Unde as putea sa fac o petrecere de Halloween, ținând cont ca nu am un spațiu disponibil și nici foarte mulți bani? As vrea ca petrecerea sa fie peste noapte.
Cum as putea sa invat sa fac cu ochiul? E o chestie banala stiu. Si daca cineva ar visa lucid luni intregi ar putea innebuni?
Voi nu v- ați săturat până peste cap de poveștile de groază cu fantome? Simt că dacă mai găsesc una din asta voi arunca laptop- ul pe geam. Problema este că uneori povestea este interesantă,...? (mai mult)
Voi cei care aveti Samsung ce font va place la telefon? Gen, normal, jazz etc
Ce jocuri te pot ajuta la dezvoltarea logicii? Fie jocuri pe telefon/tableta, fie jocuri reale (sah, go etc.)
Ieri a fost iumor (26.10.2020) si am auzit ca a fost lucy sa concureze si am vazut la comentarii ca ar fi fost si la "in puii mei" dar pe Youtube nu gasesc nimic filmat ca ar fi fost, poate sa- mi dea...? (mai mult)
Hobby- ul meu este fotografia și lucrez la un domeniu de Instagram care promovează fotografia și în mare parte turismul romanesc (@momente.romanesti). Îmi doresc sa încep un blog în...? (mai mult)
Cum as putea sa sculptez cat mai frumos un dovleac pentru Halloween?
vin cu o intrebare mai /inedita/. Am 14 ani, impliniti in luna iulie. De ceva timp mi- a venit ideea asta sa incep sa lucrez(3- 4 ore pe zi). As vrea sa lucrez online, de acasa. Sunt viitor...? (mai mult)
Exista vreun magazin sau ceva la care sa platesti un fel de abonament si tu sa primesti pe luna sau pe saptamana jocuri diferite? Nu ma refer doar la jocuri pe pc sau console, ci si jocuri clasice (legouri,...? (mai mult)
Heeey, TPU! Dacă vrei să îți găsești un hobby trebuie neaparat să te duci și undeva la un profesor, niște cursuri? Eu fac canto și chitara și aș dori să mai am un hobby, adică desenul dar...? (mai mult)
Voi cum gasiti activitati la care sa mergeti? Nu sunt genul foarte social insa as vrea sa ma implic in activitati, mai ales in weekenduri. Activitati in care sa intalnesti oameni noi etc, nu genul de...? (mai mult)
Stie cineva o cladire (eventual mai inalta) din Bucuresti pe care pot sa ma urc pentru a vedea rasaritul/apusul? Multumesc.
Am citit ca Berghain din Germania a fost inchid datorita pandemiei, night club controversat care acum s- a deschis si intra oricine sa vada opere de arta. Poti vedea inauntru sau opera de arta ...? (mai mult)
As vrea sa fac in casa un costum pentru cel mic pentru Halloween, insa nu stiu ce sa fac si cum sa fac. Ma ajutati cu cateva idei simple?
Bună TPU, care tip de creion mecanic este mai bun pentru scris la școală? Cel de 0.7 sau cel de 0.5?
Ce "influenceri", în afară de Aluziva păstrează chestionare primite de la diferite persoane pe story?
Sala de parkour in Iasi sau vreun loc unde pot invata flip-uri?
Se dau reduceri des pe genius nutrition la suplimente? Dacă da, cât la sută reduceri? Dau fundă! XD
De ce exista taraf tv?
Cum scap de plictiseală? La un moment dat, mă plictisesc cam de orice! Tv, On- line, ... școală ce sa zic(de când cu corona e mult mai plictisitoare școală) mai ies pe afară doar seara dar în...? (mai mult)
Știți dacă in IASI va fi anul acesta carusel?
Care sunt diferențele majore intre cursele de FORMULA 1 si MOTO GP?
Salut, sunt din Galati si am fost recent la o casa bantuita. Am aflat lucrul asta recent de la niste prieteni si oameni adulti. Aceasta este pe Bulevardul Cojbuc in apropierea Shopping City. Poate sa ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă ai becul aprins și fulgera in el? Se poate?
Am o intrebare dar la care va rog sa fiți sincer și să nu vă lăudați pentru că vreau să știu adevărul! VOI AVEȚI PRIETENI REALI CU CARE PETRECEȚI TIMP DE CALITATE ÎMPREUNĂ!? Mă...? (mai mult)
Este adevarată chestia ca mărimile la produsele NIKE, JOMA, ADIDAS difera total? Tricouri Treninguri Încălțăminte Sport etc?
Cum e Diana numele de fată la băieți este Deian? Sau cum este la băieți?
E un trend pe tik tok in care lumea gaureste un capac de plastic de la o sticla.In fine. Vreau sa stiu cum pot gauri un capac de plastic cu acul pentru ca eu nu pot.
As vrea sa plec la munte! Dar n-am cu cine! Oare e ceva aiurea daca plec singur?
care vrea sa mergem la un party? Daca aveti sugestii le ascult cu interes va pupic.
Salutare comunitate, mi- am pus în minte să merg eu cu încă câteva persoane la Crucea Caraiman în Bucegi, însă nu am vrea să plătim nicio cazare nimic, ci să stăm peste noapte "la înălțime"...? (mai mult)
Eu sunt o persoana timida si mi s- a propus sa particip la un fel de club, unde se tin discursuri. Pentru ca ma adaptez greu intr- un loc nu stiu daca ar trebui sa particip sau nu. Nu stiu daca ...? (mai mult)
Sunt o persoana timida si mi s- a propus sa ma înscriu intr- un fel de club unde se tin si discursuri. Nu stiu daca ar trebui sa accept sau nu, mai ales ca ma integrez foarte greu și nu as dori...? (mai mult)
Cine și-a comandat produse de pe EBAY. În cate zile (sau săptămâni)lucrătoare ajung produsele din SUA, China, Germania, Italia, Franța, Spania în Romania?
Care sunt în opinia voastra cele mai mari rivalități din Tennis,Fotbal, F1, Box etc? Vorbesc din toate timpurile?
Cat timp au durat: Cele mai lungi meciuri de box, tenis, F1, Fotbal?
Ce companii de transport feroviar de persoane sunt? Exceptând CFR călători.
Mai merg cursurile de canto la 21 ani? Dar cele de auto-aparare?
Bunăă tuturor! :) Știe cineva vreun loc înalt, de preferat un acoperiș cu o vedere panoramică, prin București? Mi- aș dori sa ma arunc nu, glumesc :)) Aș vrea sa fac cateva poze și să merg...? (mai mult)
Știți un salon de tatuaje foarte bun în județul Sibiu? Si sa- mi faca tatuajele pe care le vreau eu? Adică si ce nu au ei modele de tatuaje in catalog. Si sa fie preturi acceptabile
Salut, am o bicla de 2 saptamani. https://www.decathlon.ro/ro/pageReviews?productId=8405350&filterReviews=3&collaborator=0 Am o problema cu ea, placuta de frana din fata sau nu stiu ce e, link aici: ...? (mai mult)
Bună TPU, am o cerere mai specială. Eu si iubita mea, vrem să mergem într- o excursie de 5- 6 zile prin România, doar că nu știm pe unde și nici permis de conducere nu avem, ne trebuie o zonă...? (mai mult)
Pentru a care se pricep la aceste chestii: Ce înălțime cati metri au (inaltime minima și maxima ) Stâlpii de Iluminat Strada?
S-a deschis Cinema One Brasov? Daca nu, atunci se va deschide?
În ce Tara din EUROPA au loc cele mai teribile furtuni cu descărcări electrice? Cele mai puternice și periculoase Fulgere Trăsnete si Tunete?
De cam o saptamana si ceva mi- am luat un papagal Micul Alexander.Si de cand l- am luat am incercat sa vorbesc cu el si incet, incet să- mă apropii de el dar fara rezultat ( se sperie si incepe sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!