Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Vi se intampla sa vina noaptea si sa simtiti o insatisfactie ca ati pierdut ziua, ca n- ati facut ce e important? Care activitati le considerati o pierdere de timp si care nu? Daca stai sa analizezi mai...? (mai mult)
Cum se numesc punctele roșii din colturile ochilor ( adica pata aceea Roșie?)
Cat sunt de obicei orele cu cea mai ridicata și orele cu cele mai scăzute temperaturi Iarna Toamna Primăvara si Vara
Salutare. Am si eu o intrebare. As vrea sa achizitionez un cort pentru camping. Tin sa precizez ca merg cu masina, nu- l car in spate, deci greutatea lui nu conteaza. Ce parere aveti de corturile de ...? (mai mult)
Mai stie cineva regulile la jocul Tintar? Am luat un joc, de fapt e o cutie de la noriel in care scrie 30 de jocuri si ai cateva planse pe ele, insa instructiunile cam lipsesc. Acolo e si plansa...? (mai mult)
un om poate avea mai profesii? Imi puteti da un sinonim la un om care are mai multe profesii?
Cum il cheama pe băiatul cu ochelari din Emisiunea FOTBAL CLUB de la DIGI SPORT? Nu pe prezentatorul Emisiunii Valentin Moraru celalalt cu ochelari analist?
Stie cineva lacuri pentru scaldat prin zona Craiova?
Vreau sa imi revopesc bicicleta, dar nu găsesc un găsesc un servis sa o poată vopsi profesional/ Asa ca m- am gândit sa o fac acasă, ce fel de vopsea ar fi buna pentru biciclete, ceva care sa ...? (mai mult)
Link de Facebook catre cateva restaurante arabesti si turcesti? Orice localitate
Pentru cei care se pricep : Care este diferența între Premiant, Sef De Promoție și Olimpic? Care este cel mai bun dintre aceste 3 categorii?
Sunt Lays cu smantana si marar de post?
Ce pot face util, folositor si benefic acum pentru mine daca sunt pensionat temporar pe caz de boala? Ce sa invat? Ce sa fac? Locuiesc la oras.
Pot închiria un local pentru majorat daca am doar 7 persoane invitate? :)) Dacă da, la cât m-ar ajunge?
Salut,TPU! Cum pot sa dau tag(la graffiti) Vreau sa ma apuc de tag-uri si nu stiu cum.Merci!
Acum trec la liceu si am o intrebare. Nu stiu ce sa aleg pentru timpul liber, FIFA 21 sau Netflix?
Unde poti face gratare in Bacau in afara de Gheraiesti si Balta Albastra?
Cum sunt în opinia voastra noile mașini ale Poliției Române? In ce data au întrat în vigoare noile mașini ale Poliției Române? Si care credeți ca au un aspect (un desing) mai bun cele vechi sau...? (mai mult)
Ce sunt cristalele Swarovski?
Am și eu o întrebare legată de căminele din București. Mă adresez tuturor celor care au stat la căminele de stat în special, în facultate. Care considerați că ar fi cel mai bun...? (mai mult)
Pentru brasoveni am si eu o intrebare. Sunt si eu din Braşov si simt ca am vazut toate locurile care "merita vizitate". Cu pandemia oricum e incomfortabil sa te plimbi prin centru sau pe sub Tampa. Voiam...? (mai mult)
știe cineva dacă astăzi se fac zilele Vasluiului gen cu tarabe de mici steaguri etc?
Stie cineva de unde pot achizitona un skateboard cat de cat ok in bugetul de 100 de lei? Am 16 ani, si 70kg, nu am pretentii la vreun skate genial, dar nici ceva ce sa se strice dupa 2- 3, , pedale" ...? (mai mult)
Unde se tine Ziua Marinei in Constanta? Se tine pe lângă Mamaia? Si la ce oră? Multumesc.
Cum e in Ciocane? Ce senzații tari ai? Nu vreau răspunsuri gen încearcă tu sau răspunsuri de genul ăsta
Cate zile în opinia voastra minim iti trebuie intr- un sejur pe Litoralul Romanesc la Marea Neagra pentru a fi suficient ca să ai timp de baie de plaja și ca să vezi tot ce este interesant de vizitat...? (mai mult)
Se fac scufunduari undeva la noi in Marea Neagra? Ati auzit de asa ceva? Ati fost?
Salut, caut un loc pe langa Bucuresti si chiar pana la 100 km distanta undeva la padure unde pot face un gratar cu familia, mentionez ca am o persoana din familie care nu se poate deplasa mai mult de...? (mai mult)
Unde poti iesi cu cineva pe timp de ploaie? Gen am vrut sa mergem la munte intr- o plimbare, dar ploaia ne va da programul peste cap. Ma gandeam intr- un mall, dar nu avem voie nici sa mancam acolo. ...? (mai mult)
Stiti niste locuri stil panorama pe langa orasul Iasi? In afara de releu Bucium. As dori sa ma duc cu iubita mea intr- un loc mai diferit fata de orasul Iasi. Stiti niste locuri frumoase de vizitat...? (mai mult)
Care e în opinia voastra cea mai frumoasa stațiune de pe Litoralul Românesc?
Unde găsesc în stațiunea Mamaia din Constanța undeva unde sa îmi fac ce tatuaje vreau eu dar sa nu se ducă rapid la contactul cu apa Marii Negre și sa fie temporare?
Cine știe parolele WIFI de la hotelurile Jijo s si Vraja Mării?
Care este în prezent programul de reprezentatii în Constanța la Acvariu și Delfinariu? Vreau răspunsuri sigure și precise?
Ce va place mai mult la Marea Neagra? Sa stați sa va bronzați sau sa faceți baie în Marea Neagra? Care este cea mai frumoasa plaja în opinia voastra din Uniunea Europeană?
Cum e în opinia voastra satul de vacanta de distracții LUNA PARK din MAMAIA?
Salut, as vrea sa imi cumpar o bicicleta, dar nu dispun de un buget foarte mare(maxim 600 de lei). Puteti sa- mi recomandati ceva biciclete decente in banii astia? Eu stiu doar sa merg pe bicicleta,...? (mai mult)
Știe cineva dacă festivalul verii/berii se mai tine in Onesti anul acesta?
O terasa frumoasa cu TV HD 4K în Mamaia?
As vrea sa va intreb cum procedezi cand deții o trotineta, ce faci cand mergi in oras si vrei sa mergi in mall, de exemplu? Doar o opresti din aplicatia si o blochezi? Nu o poate lua pe sus si...? (mai mult)
Hei. Aș vrea să îmi tund părul pe drept pentru că în prezent îl am destul de lung dar nu e drept și se încâlcește repede.Credeți că o să îmi ia mult din el la salon? Eu vreau să îmi ia...? (mai mult)
Buna, cam cat cantareste un clean de 38.5 cm? Mersi :)
Ce jocuri interesante de socializare stiti? Ma refer la jocuri din astea cum sunt flori, fete sau baieti, telefonul fara fir, oina, frunza daca mai stie cineva, mafia, tomanap, bolt. Jocuri pe care...? (mai mult)
A jucat cineva retetaua electrica? Acel joc de societate, cum sunt Catan, Activity? Ce parere aveti despre el? Merita investitia?
Daca merg cu cortul şi tin inchisa intrarea e vreo posibilitate sa intre insecte, ați mai pățit să il tineti inchis si cu toate ca e inchis sa intre insecte, multumesc ☺
Daca merg cu tata la pescuit si el are permis dar eu nu cate undite sau lansete am voie eu care nu am permis?
Caut cort de o persoană, potrivit pentru mers la munte. Cerințe: - să ocupe cât mai puțin spațiu când e adunat (să fie și ușor, ideal) - să fie foarte bine impermeabil - și să se instaleze...? (mai mult)
Care este diferența la MCDONALDS între MCCOMBO Fresh si MCCOMBO simplu (normal)? Numai prețul difera sau mai sunt și alte diferențe între MCCOMBO?
Ebay in SUA e un fel de Emag în România? Cei care si-au comandat produse de pe Ebay SUA în cat timp ajung produsele? Și sunt exact ca în poze?
Imi poate spune si mie cineva niste locuri bune pentru pescuit pe Siret Vrancea? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti