Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum e Diana numele de fată la băieți este Deian? Sau cum este la băieți?
E un trend pe tik tok in care lumea gaureste un capac de plastic de la o sticla.In fine. Vreau sa stiu cum pot gauri un capac de plastic cu acul pentru ca eu nu pot.
As vrea sa plec la munte! Dar n-am cu cine! Oare e ceva aiurea daca plec singur?
care vrea sa mergem la un party? Daca aveti sugestii le ascult cu interes va pupic.
Salutare comunitate, mi- am pus în minte să merg eu cu încă câteva persoane la Crucea Caraiman în Bucegi, însă nu am vrea să plătim nicio cazare nimic, ci să stăm peste noapte "la înălțime"...? (mai mult)
Eu sunt o persoana timida si mi s- a propus sa particip la un fel de club, unde se tin discursuri. Pentru ca ma adaptez greu intr- un loc nu stiu daca ar trebui sa particip sau nu. Nu stiu daca ...? (mai mult)
Sunt o persoana timida si mi s- a propus sa ma înscriu intr- un fel de club unde se tin si discursuri. Nu stiu daca ar trebui sa accept sau nu, mai ales ca ma integrez foarte greu și nu as dori...? (mai mult)
Cine și-a comandat produse de pe EBAY. În cate zile (sau săptămâni)lucrătoare ajung produsele din SUA, China, Germania, Italia, Franța, Spania în Romania?
Care sunt în opinia voastra cele mai mari rivalități din Tennis,Fotbal, F1, Box etc? Vorbesc din toate timpurile?
Cat timp au durat: Cele mai lungi meciuri de box, tenis, F1, Fotbal?
Ce companii de transport feroviar de persoane sunt? Exceptând CFR călători.
Mai merg cursurile de canto la 21 ani? Dar cele de auto-aparare?
Bunăă tuturor! :) Știe cineva vreun loc înalt, de preferat un acoperiș cu o vedere panoramică, prin București? Mi- aș dori sa ma arunc nu, glumesc :)) Aș vrea sa fac cateva poze și să merg...? (mai mult)
Știți un salon de tatuaje foarte bun în județul Sibiu? Si sa- mi faca tatuajele pe care le vreau eu? Adică si ce nu au ei modele de tatuaje in catalog. Si sa fie preturi acceptabile
Salut, am o bicla de 2 saptamani. https://www.decathlon.ro/ro/pageReviews?productId=8405350&filterReviews=3&collaborator=0 Am o problema cu ea, placuta de frana din fata sau nu stiu ce e, link aici: ...? (mai mult)
Bună TPU, am o cerere mai specială. Eu si iubita mea, vrem să mergem într- o excursie de 5- 6 zile prin România, doar că nu știm pe unde și nici permis de conducere nu avem, ne trebuie o zonă...? (mai mult)
Pentru a care se pricep la aceste chestii: Ce înălțime cati metri au (inaltime minima și maxima ) Stâlpii de Iluminat Strada?
S-a deschis Cinema One Brasov? Daca nu, atunci se va deschide?
În ce Tara din EUROPA au loc cele mai teribile furtuni cu descărcări electrice? Cele mai puternice și periculoase Fulgere Trăsnete si Tunete?
De cam o saptamana si ceva mi- am luat un papagal Micul Alexander.Si de cand l- am luat am incercat sa vorbesc cu el si incet, incet să- mă apropii de el dar fara rezultat ( se sperie si incepe sa...? (mai mult)
Vi se intampla sa vina noaptea si sa simtiti o insatisfactie ca ati pierdut ziua, ca n- ati facut ce e important? Care activitati le considerati o pierdere de timp si care nu? Daca stai sa analizezi mai...? (mai mult)
Cum se numesc punctele roșii din colturile ochilor ( adica pata aceea Roșie?)
Cat sunt de obicei orele cu cea mai ridicata și orele cu cele mai scăzute temperaturi Iarna Toamna Primăvara si Vara
Salutare. Am si eu o intrebare. As vrea sa achizitionez un cort pentru camping. Tin sa precizez ca merg cu masina, nu- l car in spate, deci greutatea lui nu conteaza. Ce parere aveti de corturile de ...? (mai mult)
Mai stie cineva regulile la jocul Tintar? Am luat un joc, de fapt e o cutie de la noriel in care scrie 30 de jocuri si ai cateva planse pe ele, insa instructiunile cam lipsesc. Acolo e si plansa...? (mai mult)
un om poate avea mai profesii? Imi puteti da un sinonim la un om care are mai multe profesii?
Cum il cheama pe băiatul cu ochelari din Emisiunea FOTBAL CLUB de la DIGI SPORT? Nu pe prezentatorul Emisiunii Valentin Moraru celalalt cu ochelari analist?
Stie cineva lacuri pentru scaldat prin zona Craiova?
Vreau sa imi revopesc bicicleta, dar nu găsesc un găsesc un servis sa o poată vopsi profesional/ Asa ca m- am gândit sa o fac acasă, ce fel de vopsea ar fi buna pentru biciclete, ceva care sa ...? (mai mult)
Link de Facebook catre cateva restaurante arabesti si turcesti? Orice localitate
Pentru cei care se pricep : Care este diferența între Premiant, Sef De Promoție și Olimpic? Care este cel mai bun dintre aceste 3 categorii?
Sunt Lays cu smantana si marar de post?
Ce pot face util, folositor si benefic acum pentru mine daca sunt pensionat temporar pe caz de boala? Ce sa invat? Ce sa fac? Locuiesc la oras.
Pot închiria un local pentru majorat daca am doar 7 persoane invitate? :)) Dacă da, la cât m-ar ajunge?
Salut,TPU! Cum pot sa dau tag(la graffiti) Vreau sa ma apuc de tag-uri si nu stiu cum.Merci!
Acum trec la liceu si am o intrebare. Nu stiu ce sa aleg pentru timpul liber, FIFA 21 sau Netflix?
Unde poti face gratare in Bacau in afara de Gheraiesti si Balta Albastra?
Cum sunt în opinia voastra noile mașini ale Poliției Române? In ce data au întrat în vigoare noile mașini ale Poliției Române? Si care credeți ca au un aspect (un desing) mai bun cele vechi sau...? (mai mult)
Ce sunt cristalele Swarovski?
Am și eu o întrebare legată de căminele din București. Mă adresez tuturor celor care au stat la căminele de stat în special, în facultate. Care considerați că ar fi cel mai bun...? (mai mult)
Pentru brasoveni am si eu o intrebare. Sunt si eu din Braşov si simt ca am vazut toate locurile care "merita vizitate". Cu pandemia oricum e incomfortabil sa te plimbi prin centru sau pe sub Tampa. Voiam...? (mai mult)
știe cineva dacă astăzi se fac zilele Vasluiului gen cu tarabe de mici steaguri etc?
Stie cineva de unde pot achizitona un skateboard cat de cat ok in bugetul de 100 de lei? Am 16 ani, si 70kg, nu am pretentii la vreun skate genial, dar nici ceva ce sa se strice dupa 2- 3, , pedale" ...? (mai mult)
Unde se tine Ziua Marinei in Constanta? Se tine pe lângă Mamaia? Si la ce oră? Multumesc.
Cum e in Ciocane? Ce senzații tari ai? Nu vreau răspunsuri gen încearcă tu sau răspunsuri de genul ăsta
Cate zile în opinia voastra minim iti trebuie intr- un sejur pe Litoralul Romanesc la Marea Neagra pentru a fi suficient ca să ai timp de baie de plaja și ca să vezi tot ce este interesant de vizitat...? (mai mult)
Se fac scufunduari undeva la noi in Marea Neagra? Ati auzit de asa ceva? Ati fost?
Salut, caut un loc pe langa Bucuresti si chiar pana la 100 km distanta undeva la padure unde pot face un gratar cu familia, mentionez ca am o persoana din familie care nu se poate deplasa mai mult de...? (mai mult)
Unde poti iesi cu cineva pe timp de ploaie? Gen am vrut sa mergem la munte intr- o plimbare, dar ploaia ne va da programul peste cap. Ma gandeam intr- un mall, dar nu avem voie nici sa mancam acolo. ...? (mai mult)
Stiti niste locuri stil panorama pe langa orasul Iasi? In afara de releu Bucium. As dori sa ma duc cu iubita mea intr- un loc mai diferit fata de orasul Iasi. Stiti niste locuri frumoase de vizitat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?