Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ebay in SUA e un fel de Emag în România? Cei care si-au comandat produse de pe Ebay SUA în cat timp ajung produsele? Și sunt exact ca în poze?
Imi poate spune si mie cineva niste locuri bune pentru pescuit pe Siret Vrancea? Dau funda
Cei care participa la "Roata Norocului" si castiga bani/masina sau ceva din vitrina chiar le primesc sau e doar asa pentru audienta?
Aveau mai de mult colegii la scoala un aparat pachet de guma de care cand trageai te curenta... Cum se numește respectivul aparat?
Vreau sa stiu câte persoane am voie sa chem la petrecerea mea de 18 ani, care va avea loc pe 18 Septembrie si sa stiu cum sa ma organizez.
Salutare, vreau să merg câteva zile cu cortul, am o comună la 30km de mine care are o pădurice, are cam 3 hectare, vreau să știu dacă ar fi legal să merg să campez 2- 3 zile acolo legal, ...? (mai mult)
Bună! Cine îmi recomandă și mie terase unde se gătește în mod special preparate la grătar / cuptor în Iași ( în centru)? Cele mai bune răspunsuri primesc fundă!
As vrea sa imi dati niste idei de tematici pentru aniversarile de 18 ani!
Dacă am 13 ani pot face un grătar cu prietenii mei la un loc amenajat? Adică foișor cu grătar inclus si etc? Dau fundiță.
Ce pot face cu 1 euro pe net sa ma distrez? :)
Cei care alimentează doar din benzinăriile PETROM. Cum este oferta la mingile semnate de Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu? La cati bani se acorda 1 punct? Sau cum este promoția ca nu înțeleg...? (mai mult)
Cine sta in București si cunoaște zone din astea frumoase unde poți face fotografii profesionale? Spuneti-mi și mie.
Daca eu ies cu o AMICA in oras, eu fiind baiat, trebuie sa platesc eu sau daca o iau din alt oras trebuie sa fac mereu cinste cu benzina? Imi e rusine sa ii cer bani de benzina desi consum ceva si in...? (mai mult)
La mine in oras se afla o gasca care intotdeauna face cele mai tari petreceri. Cum as putea sa ma inflitrez in ea? Ii cunosc aproape pe toti, dar nu vorbim, doar daca se intampla sa ne intalnim...? (mai mult)
Buna, sunt singura acasa si nu stiu ce sa fac, idei?
Puteti să-mi spuneți si mie câteva site-uri online care livrează mâncare asiatică, chinezească etc. P.s. Sa fie livrare cu plată rambus! DAU FUNDIȚĂ
Tocmai am aflat astazi ca sunt insarcinata, cred ca e cea mai frumoasa zi pentru mine. La sfarsitul lunii aveam programat concediu la mare, la care clar o sa renunt. Oare imi recomandati ceva locuri ...? (mai mult)
Pe ce data se afla ce artiști și în ce orase vor concerta în Noaptea de Revelion (Noaptea de Anul Nou?)
Ce număr adică câte restaurante de tip KFC și McDonald's exista in prezent în momentul actual în România?
Voi ce jocuri de societate mai jucati cu prietenii? Avem catan si monopoly dar as vrea si ceva mai interesant. Am mai jucat si activity, dar nu mi s-a parut cine stie ce.
Ce înseamnă Plachete Sculptate?
Bun de Tot sau Super Mamma? Nu vreau răspunsuri de genul nu e mâncare sănătoasă sau mănâncă acasa etc. Ce alegeți între Bun de Tot sau Super Mamma? Unde are parerea voastră gust mai bun...? (mai mult)
Cum se joacă la păcanele? Nu vreau răspunsuri de genul pierzi bani sau crează dependenta etc. Cum se joacă? De obicei pierdeți sau câștigati banii la aparate la pacanele?
De cand există la Sibiu restaurantul BISTRO?
Din ce an există la Sibiu Pizza Pronto,Pizza Gustosso,Pizza Crazy, Pizza Time?
ce pot cumpara de la mare de la magazinele alea?
Ce părere aveți de sala STAR SPORT FITNESS CENTER din Sibiu?
În iulie plec în Anglia la sora mea și o sa stau 2 săptămâni. La întoarcere în România va trebui să stau în carantină la domiciliu? Până pe 20 iulie se mai schimbă ceva?
Care e diferenta intre un profesor Universitar și un profesor de clasele 5 8 sau de liceu?
Cati VOLȚI au stâlpii de iluminat stradal? Si cati VOLȚI au stâlpii de foarte mare inalta tensiune?
Am o problema la bicicleta. Cand apas pe pedale parca zgdranganesc, scartaie, nu stiu cum sa descriu. Nu e de la viteze. Pur si simplu cand apas pe alea se aude ciudat. Cum rezolv?
Cat mai costă meniurile cu 7 aripioare mari de la MCDONALD S? Shakeul mare și MC COMBO?
Buna,a fost cineva la mall afi cotroceni Bucuresti? E aglomerat? starbucks de afara e deschis?
Cum se trimite o scrisoare?
Pasionati de supranatural?
As vrea sa stiu si eu unde se poate lua micul dejun in Arad? Si in Timisoara
Salut, eu nu prea merg la McDonald's dar am descărcat acum câteva luni aplicația de plictiseala. Întrebarea mea este : pot să îmi revendic premiile fără să cumpăr nimic de la ei? Că am multe...? (mai mult)
Ati gasit vreodata un trifoi cu 4 foi? Cat de mult ati cautat? V-a adus noroc?
Pot sa merg cu cineva pe cadru pe bicicleta pe strada? sau pe gratar
Ce jocuri mai stiti cu cartile de joc? Am auzit de wist si rent, insa nu stiu cum se joaca. Cine ma ajuta sa mi le explice? Altele mai cunoasteti?
Hello! Credeti ca dacă ma angajez după bac,adică in Iulie, voi avea cum sa merg la mare o săptămâna in August?
Mi- am cumpărat un buterfly și am dat ceva bani pe el, adică nu e panarama.Si...prima săptămână era ok, a doua săptămâna parca se strângea singur, mă refer la șuruburi și mânerul...? (mai mult)
Din ce an sunt deschise MCDONALD S și KFC SIBIU?
Ateliere online pentru liceeni: vocație, public speaking, istoria artei și stil vestimentar
Cum se joacă jocul Monopoly? Care sunt regulile?
Cate ore dormiti voi pe noapte?
Care e diferenta dintre Chat și Xat?
Mor de plictisseala. Cine imi da o activitate ii
Am fost anul trecut la magic place Aqua parc în Crângași și a fost foarte ok. Vreau sa merg anul acesta la ștrandul Cara- Titan. Se compara cu magic place? Ștrandul Cara are măcar tobogane? Nu prea...? (mai mult)
las acest mesaj in speranta ca voi primi ceva idei in legatura cu canalul meu de YouTube (Nițu Eduard). Deci vreau sa-mi lasati idei de clipuri noi, mersi =)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?