Urăsc avorturile! Poate o fi copilașul nenăscut dar e tot un suflețel acolo, micuț și îl doare. După părerea mea, avorturile trebuie interzise. Cât despre violatori și fetele de 10-14 ani care rămân însărcinate e o altă chestie dar totuși nimeni nu merită ucis!"Criminalii, hoții... ăia trebuie uciși!" Ba nu, lumea e rea, știu dar situația ar trebui abordată altfel. Doar ucideri peste tot. Urăsc lumea în care trăim!
Eu una, mă mut pe Marte.^^
Parerea mea e ca, in sfarsit, femeile pot dispune de corpul si de viata lor asa cum vor.
Poate ca n-ar strica si un pic de educatie sexuala, dar, in lipsa de altceva mai bun...
Decat sa platesc impozite ca sa "cresc" copii abandonati, mai bine asa!
Si ce ai prefera? Sa vezi fete de 13 ani cu burta pana la gura pentru ca au fost violate, iti dai seama ca un copil ar distruge complet viata unei fetite care a fost violata fara voia ei, nu? Cat despre tinerele care fac sex, nu au decat sa suporte consecintele daca raman insarcinate, si sa-si creasca copii, nu sa-i avorteze. Iar despre adultii? Sa fie pedepsiti. Avortul, dupa parerea mea este o crima daca insarcinarea s-a produs din neglijenta.
Cred ca e o prostie asta cu 'avorturile`.
Dar nu. mi vine sa cre'd ochiilor ca mamele in devenire pot face asta unui copil nevinovat.
Dar ar fi trebuit sa existe o lege in care avortul sa fie interzis si daca ar fi fost un avort facut acea femeie ar fi trebuit inchissa dupa grattii. Okey. O fundita
te rog...
DaciaRomania întreabă: