Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Merita sa vizitezi Deva?(In comparatie cu Brașovul) Sau sunt alte orașe mult mai frumoase de vizitat pentru un weekend?
Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei - demo-uri online gratuite, reduceri și surprize
Buna, TPU. Am 14 ani, avand in vedere ca incepe vacanta, as vrea sa imi dati idei de lucruri pe care mi le- as putea achiziționa pentru a imi umple timpul sau lucruri din care imi pot forma hobby uri:))) ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Pariurile Sportive?
Stie careva daca mai sunt bilete pentru Sunwaves Festival pentru anul acesta? Sau daca s-au pus pana acum in vanzare/daca se pun si cand? Please help
Maine plec la munte. Ce activitati pot sa fac? In aer liber vreau sa zic. Funda!
De ce ziua de miercuri este denumită și mijlocul săptămânii?
Pana pe ce data e valabil in restaurantele KFC meniul The Croopers la 42 de lei?
In Cheia, Prahova se mai poate campa cu cortul? Am auzit ca s- ar fi pus restrictii pe zona unde se campa de obicei. Mai exact pe partea dreapta cand vii dinspre Ploiesti. Doresc un raspuns...? (mai mult)
Salut. Zona buna de pescuit in Botoșani? Un iaz bun. Fundă
Unde va petreceti vara? Mai sunt persoane care nu au fost la marea noastra? :)
Ce părere aveți de siteul cu produse din WWE Extreme Wrestling T-shirt.com?
Ce idei imi puteti da pentru a imi ocupa timpul atunci cand ma plictisesc? Vreau sa renunt la telefon si calculator si nu stiu cu ce sa imi ocup timpul liber, pentru ca nici nu am hobby- uri si as vrea...? (mai mult)
Care e cea mai frumoasă Grădina Zoologică din Romania parerea voastră?
Nu stiti un site similar cu Blablacar unde tarifele de transport sunt mai bune? La o masina bengoasa unde curatenia si detailingul raman AS vine una sa imi dea 30 lei pentru 150km :)) asa nu se poate (nici...? (mai mult)
Este în zona Botoșani pescărie (magazin de peste)? Viu de preferat. As vrea sa cumpăr șalău. Cunoaște cineva dacă este? Fundă
Salut TPU, Ce imi recomandati pentru tricks skateboard sau role agresive? Pentru tricks ca sa ma urc pe banci pe orice cobor la 3- 4 scari sau 5 scari distanta. Ca poate lovesc din greseala cosul de...? (mai mult)
Eu si cu prietenii mei vrem sa facem un gratar in aer liber, undeva retras si linistit. Suntem din Bucuresti. Se gaseste acum, pe timpul pandemiei un loc amenajat sau un loc retras unde sa stam...? (mai mult)
Cam câți abonați îmi vin dacă îmi promovez canalul de YT prin google ads? Dacă setez regiunile bine pot veni 10K-20K? Ms frumos.
Despre ce să fac vlog pe Youtube?
Ce locuri sunt in Romania cu tema exotica, futuristic?
Cum sa fac sa am scrisul mai frumos? Vouă ce tip de scris va place? Puteti sa imi trimiteți un link cu o poză? Please! Ofer funda
Știe cineva cum pot face live pe tik tok, că am văzut că unele persoane au intrat live pe tik tok?
Bună TPU! Am o întrebare, ziua mea de nastere se apropie, fiind pe 13 Iunie. Fac 13 ani, are cineva idee cum sa imi fac ziua, avand in vedere ca cinematografele nu se deschid?
Cum sunt The Coopers de la KFC?
Am găsit pe tik tok un videoclip cu un bărbat care este legat la ambele brațele cu funii și acele funii sunt trase de două camioane car vin din sensuri opuse, iar el are un timp limitat să se dezlege,...? (mai mult)
Unde gasesc viermus de pescuit in Ploiesti sau pe langa comuna Brazi?
Am o întrebare pentru voi și sper sa ma ajutați cu un răspuns. Am nevoie sa slăbesc, fiindcă eu consider ca sunt destul de grăsuță și nu îmi convine. Aveți niște sfaturi pentru a...? (mai mult)
Am auzit ca poți de acum sa mergi gratis cu trenul chiar dacă ești elev. Cum as putea sa fac asta?
Știe cineva dacă pot găsi un player pentru dvd și pentru casete gen 2 în 1?
Vreau să fac un video pe You Tube dar atunci când vorbesc vocea mea se aude foarte încet şi nu ştiu de ce. Mă puteți ajuta?
Salut. Știe cineva in zona Botoșani, Dorohoi, Un loc de pescuit bun, unde se prinde bine pește?
Am vazut pe Facebook o postare din alt judet, insa ma intereseaza daca exista si prin zona Bucurestiului, in apropiere. Cineva care avea o livada daduse un anunt ca oamenii pot merge acolo sa culeaga...? (mai mult)
Mi-am cumparat si eu in puzzle de 1500 de piese ca sa il fac in carantina. A trecut destul timp, mai aveam vreo 40 de piese si am constatat ca am 1 lipsa. Ce as putea sa ii fac?
Cum se joaca secretul faraonilor? Va rog am pierdut regulile
Care e cea mai tare vacanţă pe care aţi avut-o?
Stie cineva care e din Iasi un loc superb de vazut apusul soarelui?
Stie cine care e din Iasi un loc superb de vazut apusul soarelui?
Are cineva idee de jocuri interesante de jucat in grupuri? Daca puteti sa ziceti scurt si cum se joaca, as fi recunoscator. Spre exemplu, Adevar si provocare(aici puteti sa dati provocari daca aveti...? (mai mult)
Se deschide vreun ștrand anul acesta în Timișoara, pe google îmi dă că luni e deschis la umt?
La jocul de remi formatia este obligatoriu sa fie de 4 piese?
Argumente sa ma lase mama afara fara sa se ingrijoreze de amenda? Gen nu stau intr-un loc public, chiar daca ies din localitate
Este deschis parcul ior?
Parcurile se deschid după 15 mai?
Pe 14 mai este, ziua mea și fac Majoratul! Nu vin multe persoane la ziua mea! Doar bunică- mea, matusa- mea (cu unchi- mi- a, vara- mi- a si vara- mea) Deci poate să vină la ziua mea? ...? (mai mult)
Unde as putea iesi cu iubita Dupa 15 mai? Vreau cat mai multe propuneri dragute
Stiți să-mi dați exemple de câteva fabrici sau foste fabrici din zona Obor? Mulțumesc!
Am o inaltime de 1.92, ce as putea face in privinta asta?
Buna, ce credeti ca sunt sanse sa merg la vara cu work and travel?
Ce sa facem daca tot stam in casa? Idei noi,în afară de muzică, filme si sport.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?