Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 23 Februarie 2025 sunt:
Cam câți abonați îmi vin dacă îmi promovez canalul de YT prin google ads? Dacă setez regiunile bine pot veni 10K-20K? Ms frumos.
Despre ce să fac vlog pe Youtube?
Ce locuri sunt in Romania cu tema exotica, futuristic?
Cum sa fac sa am scrisul mai frumos? Vouă ce tip de scris va place? Puteti sa imi trimiteți un link cu o poză? Please! Ofer funda
Știe cineva cum pot face live pe tik tok, că am văzut că unele persoane au intrat live pe tik tok?
Bună TPU! Am o întrebare, ziua mea de nastere se apropie, fiind pe 13 Iunie. Fac 13 ani, are cineva idee cum sa imi fac ziua, avand in vedere ca cinematografele nu se deschid?
Cum sunt The Coopers de la KFC?
Am găsit pe tik tok un videoclip cu un bărbat care este legat la ambele brațele cu funii și acele funii sunt trase de două camioane car vin din sensuri opuse, iar el are un timp limitat să se dezlege,...? (mai mult)
Unde gasesc viermus de pescuit in Ploiesti sau pe langa comuna Brazi?
Am o întrebare pentru voi și sper sa ma ajutați cu un răspuns. Am nevoie sa slăbesc, fiindcă eu consider ca sunt destul de grăsuță și nu îmi convine. Aveți niște sfaturi pentru a...? (mai mult)
Am auzit ca poți de acum sa mergi gratis cu trenul chiar dacă ești elev. Cum as putea sa fac asta?
Știe cineva dacă pot găsi un player pentru dvd și pentru casete gen 2 în 1?
Vreau să fac un video pe You Tube dar atunci când vorbesc vocea mea se aude foarte încet şi nu ştiu de ce. Mă puteți ajuta?
Salut. Știe cineva in zona Botoșani, Dorohoi, Un loc de pescuit bun, unde se prinde bine pește?
Am vazut pe Facebook o postare din alt judet, insa ma intereseaza daca exista si prin zona Bucurestiului, in apropiere. Cineva care avea o livada daduse un anunt ca oamenii pot merge acolo sa culeaga...? (mai mult)
Mi-am cumparat si eu in puzzle de 1500 de piese ca sa il fac in carantina. A trecut destul timp, mai aveam vreo 40 de piese si am constatat ca am 1 lipsa. Ce as putea sa ii fac?
Cum se joaca secretul faraonilor? Va rog am pierdut regulile
Care e cea mai tare vacanţă pe care aţi avut-o?
Stie cineva care e din Iasi un loc superb de vazut apusul soarelui?
Stie cine care e din Iasi un loc superb de vazut apusul soarelui?
Are cineva idee de jocuri interesante de jucat in grupuri? Daca puteti sa ziceti scurt si cum se joaca, as fi recunoscator. Spre exemplu, Adevar si provocare(aici puteti sa dati provocari daca aveti...? (mai mult)
Se deschide vreun ștrand anul acesta în Timișoara, pe google îmi dă că luni e deschis la umt?
La jocul de remi formatia este obligatoriu sa fie de 4 piese?
Argumente sa ma lase mama afara fara sa se ingrijoreze de amenda? Gen nu stau intr-un loc public, chiar daca ies din localitate
Este deschis parcul ior?
Parcurile se deschid după 15 mai?
Pe 14 mai este, ziua mea și fac Majoratul! Nu vin multe persoane la ziua mea! Doar bunică- mea, matusa- mea (cu unchi- mi- a, vara- mi- a si vara- mea) Deci poate să vină la ziua mea? ...? (mai mult)
Unde as putea iesi cu iubita Dupa 15 mai? Vreau cat mai multe propuneri dragute
Stiți să-mi dați exemple de câteva fabrici sau foste fabrici din zona Obor? Mulțumesc!
Am o inaltime de 1.92, ce as putea face in privinta asta?
Buna, ce credeti ca sunt sanse sa merg la vara cu work and travel?
Ce sa facem daca tot stam in casa? Idei noi,în afară de muzică, filme si sport.
Planuri de 1 mai? Mici facuti acasa? :)
Salut, trebuie sa fac un proiect despre vicii, in special despre tigari. Fiindca nu sunt o fumatoare, intrebarea mea este, care sunt cele mai slabe tigari intalnite in momentul actual pe piata? Dar...? (mai mult)
Este adevărat că se scot țigările cu click din 20 mai 2020?
După încheierea restricțiilor vreau sa- mi scot iubita undeva, ma gândeam sa facem un car date, vreau sa fiu original, ca intr- un local o pot duce oricând. As vrea dacă știți niște...? (mai mult)
Salutare. Știți din întâmplare o aplicație de genul maps dar pe care sa pot pune marcatorii într-o locație in care am fost deja sau in care vreau sa merg?
Cum sa scap de lene? Pur si simplu nu am chef sa fac nimic..nicio activitate casnica, nici filme,nici seriale, nici ascultat de muzica...nu sunt in depresie.:)) pur si simplu, creier lenes:))
Hei, cum pe 15 mai avem voie afara as vrea și eu niște locuri în care sa merg cu prietena mea sa ne plimbam, dar nu pe lângă blocuri sau de astea, gen centru sau chestii de genu, sunt din Timișoara,...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, as putea merge desculta pe afara cand dispare virusul asta?
Erau mai demult (aprox. 2009- 2013) un fel de jucării. Practic erau niște cilindri extrem de mici, cu diverse desene pe ele, care înăuntru aveau magnet (cadea în funcție de partea pe care puneai...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa identific locul din Bucuresti unde a fost facuta aceasta fotografie? Imi fac ordine in poze si nu mai stiu unde eram aici. Link: https://imgur.com/tBCIT0s Multumesc...? (mai mult)
Care sunt in prezent orele de liniște la Bloc?
Clasa mea va organiza,, Scoala Altfel" online. Imi trebuie si mie cateva idei de activitati.
am primit azi un colet in valoare de 100 lei dar firma fan curier a mai adugat 90 lei la transport si am refuzat comanda, ce se intampla mai departe? (am comandat de pe olx)
Vreau sa ma distrez si nu am cu cine.Cum ma pot distra singura? Dati-mi o lista,va rog,cu activitati distractive, in afara de vizionatul unei comedii.
Pentru cei ce sunteti singuri: ce faceti de Pasti? Cele mai izolate sarbatori din istorie :(
Salut, ai dreptul sa iti plimbi cainele aproape de blocuri si acolo sa isi faca si nevoile in iarba?
Salut. La metrou la Piața Unirii cum ajung la ieșirea de la Hanul lui Manuc?
Salutari. Intentionez sa imi iau un pistol airsoft insa nu stiu ce anume sa aleg, sa fie cu gaz, co2 sau electric. Care este mai bun? Ce recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.