Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Planuri de 1 mai? Mici facuti acasa? :)
Salut, trebuie sa fac un proiect despre vicii, in special despre tigari. Fiindca nu sunt o fumatoare, intrebarea mea este, care sunt cele mai slabe tigari intalnite in momentul actual pe piata? Dar...? (mai mult)
Este adevărat că se scot țigările cu click din 20 mai 2020?
După încheierea restricțiilor vreau sa- mi scot iubita undeva, ma gândeam sa facem un car date, vreau sa fiu original, ca intr- un local o pot duce oricând. As vrea dacă știți niște...? (mai mult)
Salutare. Știți din întâmplare o aplicație de genul maps dar pe care sa pot pune marcatorii într-o locație in care am fost deja sau in care vreau sa merg?
Cum sa scap de lene? Pur si simplu nu am chef sa fac nimic..nicio activitate casnica, nici filme,nici seriale, nici ascultat de muzica...nu sunt in depresie.:)) pur si simplu, creier lenes:))
Hei, cum pe 15 mai avem voie afara as vrea și eu niște locuri în care sa merg cu prietena mea sa ne plimbam, dar nu pe lângă blocuri sau de astea, gen centru sau chestii de genu, sunt din Timișoara,...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, as putea merge desculta pe afara cand dispare virusul asta?
Erau mai demult (aprox. 2009- 2013) un fel de jucării. Practic erau niște cilindri extrem de mici, cu diverse desene pe ele, care înăuntru aveau magnet (cadea în funcție de partea pe care puneai...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa identific locul din Bucuresti unde a fost facuta aceasta fotografie? Imi fac ordine in poze si nu mai stiu unde eram aici. Link: https://imgur.com/tBCIT0s Multumesc...? (mai mult)
Care sunt in prezent orele de liniște la Bloc?
Clasa mea va organiza,, Scoala Altfel" online. Imi trebuie si mie cateva idei de activitati.
am primit azi un colet in valoare de 100 lei dar firma fan curier a mai adugat 90 lei la transport si am refuzat comanda, ce se intampla mai departe? (am comandat de pe olx)
Vreau sa ma distrez si nu am cu cine.Cum ma pot distra singura? Dati-mi o lista,va rog,cu activitati distractive, in afara de vizionatul unei comedii.
Pentru cei ce sunteti singuri: ce faceti de Pasti? Cele mai izolate sarbatori din istorie :(
Salut, ai dreptul sa iti plimbi cainele aproape de blocuri si acolo sa isi faca si nevoile in iarba?
Salut. La metrou la Piața Unirii cum ajung la ieșirea de la Hanul lui Manuc?
Salutari. Intentionez sa imi iau un pistol airsoft insa nu stiu ce anume sa aleg, sa fie cu gaz, co2 sau electric. Care este mai bun? Ce recomandati?
Ce părere aveți despre meniul American Bucket (11 Hot Wings + 11 Crispy Strips) de la KFC?
Cum se numeste acel "sport" extrem in care un om legat sare de la o inaltime mare si este prins de o franghie si se leagana prin aer(cand sare)?
Hello, de cand cu virusul corona si de cand stau in casa singura cu toate ca socializez la telefon ma simt mereu singura si nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede. App ma uit la seriale in general....? (mai mult)
Cum comanda de la KFC prin Deliberat pas cu pas? Cine a comandat e adevarat ca e gratuită livrarea?
1.Cum e serviciul Deliberat de la KFC și MCDONALD S? 2 Părere despre FOOD PANDA?
Ce jocuri pe hartie pe poti face cu niste copii care sunt la grupa mare?
Credeti ca din cauza acestei pandemii Untoldul va fi amanat sau chiar anulat? Stiu ca mai e mult pana atunci...dar nu se stie nici cand scapam.
Bună, ce idei de cadouri ați avea pentru un tattoo artist(fata)?
Salutare. Nu stiu ce sa fac in perioada asta de holera. O parte din mine ar vrea sa duca viata la fel ca inainte, printre oameni si fara restrictii. Dar alta parte ar vrea fiu un cetatean responsabil,...? (mai mult)
Deci era acum mult timp o revistă Fantasio. Nu știți despre ce era revista? Si inca un lucru. Dacă știți nume de reviste vechi(gen reviste vintage, antice) si depre ce erau.
Bună ziua, este cineva din Brașov și știe o cofetărie unde se pot comanda torturi mai deocheate? Este majoratul fratelui meu și as vrea sa ii comand un tort in forma de sâni. Mulțumesc.
Ce credeti o sa se amână meciurile de la EURO2020 din cauza Corina virusului?
Ce mi- ati recomanda sa investesc o zi din astea doua? Sa ma plimb pana la mall(ca miscarea tinereste). Sa stau acasa toata ziua? Stiti de ce intreb pentru ca azi o sa luam vacanta surpriza datorita...? (mai mult)
Ce teatre cu intrare libera exista in Bucuresti sector 5 sau 6? M-am plictisit si zic sa ma apuc de un viciu de-l aveam cand eram mai mic si anume sa frec menta si in alte moduri.
Buna, TPU! As vrea si eu sa stiu, ce parere aveti despre mersul descult in Bucuresti?
Cate jocuri in medie poti juca la ruleta reala(cazino)?
Pentru cei care joaca la luky 6, ce strategii aveti? Am avut multe strategii am castigat cu ele, mai vreau altele. Am "furat" strategia unui jucator si a mers si aia, dar nu merg la nesfarsit aceleasi. ...? (mai mult)
Mi s-a rupt cheia de Antifurt de bicicleta in Antifurt si nu il mai pot scoate de pe bicicleta. Ce sa fac?
Îmi spuneți și mie vă rog, detalii despre trandafirii de săpun? Dacă persistă mai mult timp, dacă se ofilesc repede, adică dacă știți ceva mai multe despre ei? Fundă
Daca maine ar fi ultima ta zi?
Ce faceti cand va plictisiti daca sunteti singuri? Fara filme, jocuri etc, gen un sport ceva sa concurez.
Deci fac parte din comunitatea LGBT+ și aș vrea să merg în vară la Pride la București. Știe cineva unde se desfășoară, pe ce dată și la ce oră?
Hei! Am fost pedepsit si nu am voie sa folosesc telefonul, calculatorul sau orice alta tehnologie. am citit, am colorat, dar nu stiu ce sa mai fac. Ce idei aveti?
Am o bicicleta Dechatlon si as vrea sa o repar. Ar cam trebui sa înlocuiesc butucii, anvelopele, camerele, șaua. Merita sa bag in ea 300 de lei sau mai mult?
In vagonurile de dormit de la CFR, post sta o femeie și un bărbat împreună? As vrea sa călătoresc cu prietenul meu și nu găsesc aceasta informație nicăieri :)
Petreceri copii in Constanta pentru copii de 10- 12 ani unde as putea organiza? Ma intereseaza ceva mai altfel, ceva ce sa ii puna mintea la contributie, ceva sa isi aduca aminte, nu locuri de joaca...? (mai mult)
Idei de Board Game care merită cumpărate? De preferat jocuri pe care le-ați jucat deja. Dacă puteti sa și descrieri jocul putin
Buna dimineata. Voi aveti o rutina zilnica "sanatoasa"? Gen eu mi-am propus zilnic sa citesc 10 pagini, sa meditez, sa stau 2 ore fara telefon... Ma intereseaza daca aveti si voi astfel de task-uri.
Salutare. Aveți cumva vreo idee unde se poate juca fotbal gratis in București? Cum ar fi terenurile sintetice din tineretului, sunt gratis dar sunt ocupate mai mereu, chiar si acum, iarna. Caut terenuri...? (mai mult)
În data de 14 februarie 2020 cinema city Drobeta Turnu Severin este închis sau nu arata bine site-ul? Sau nu mai sunt bilete?
In ce locuri din Romania poluarea luminoasa este la nivelul cel mai mic? Un obiectiv turistic, o zona
Știe cineva ce gradina zoologică din România are girafe? Cu cât știți mai multe locații, cu atât mai bine :) multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!