Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Aveți idei de niște locuri unde aș putea să vapez pe ascuns? Nu vreau raspunsuri ca"nu ar trebui sa vapezi" sau alte chestii. Vreau raspuns la ceea ce am intrebat. Multumesc
Detin o trotineta Freewheel rider fun si recent mi s-a rupt o clema de la ghidon. Exista site-uri de unde se pot cumpara piese? Sau sa o duc la garantie?
Ma gandesc sa cumpar o narghilea (musai noua). Ce este cel mai ok in bugetul de 200 lei?
La an nou, cursuri NOI la Fundația Calea Victoriei!
Azi vin niste prieteni la o bauta, ce chestii putem face? jocuri sau alte lucruri?
Imi puteti da niste locații de majorate din Iași bune pret/calitate?
Am vazut persoane care si- au facut poza intr- un bar dar si intr- un club si au postat pe o retea de socializare. Am văzut că pe poza lor scrie numele localului, cum pot face si eu asta, barurile...? (mai mult)
Salutare, Aveti idee daca la Socului din Ștefan cel Mare sunt mese înăuntru ca într-un pub/restaurant sau doar din alea înalte pentru mâncat afară? Mersi anticipat
Imi puteti da nişte idei pentru o competitie sau pentru nişte jocuri la camin pentru a decide çine spala vasele dintre doua persone?
De ce le place la fete sa calatoreasca? Nu inteleg de ce trebuie sa calatoreasca in alte tari pentru socializare, ca si cand nu pot vorbi si acasa.
Incep sa ma pregatesc pentru majorat, as vrea sa il organizez in Bucuresti. Invitati vor fi aproximativ 30 (un pub ar fi ok, presupun). Vreau idei de locatii, daca stiti si preturi ar fi...? (mai mult)
Ce bicicleta m-ați recomanda până în 600 lei? Sunt fata si vreau ceva bun
Mai sunt bilete la ComicCon Bucuresti?
Pentru cititori. Aveti idee daca si cate carti are sera Apocalipsa elementelor de Jennifer L Armentrout? Am citit Mai fierbinte ca focul si vreau sa stiu ce urmeaza. Si daca le gasesc traduse si la ce ...? (mai mult)
Heyyy TPU! Am o problema de mai mult timp, poate unii o sa radeti si nu o sa ma luati in seama dar va rog sa o tratati ca atare si sa raspundeti. Sunt la profil mate info. Imi place unde sunt dar...? (mai mult)
Stie cineva unde poti alerga în afara de stadion? Sau daca stadionul este gratis? Mersi
Stie cineva daca in Princess Club Bucuresti se poate intra la evenimente si ca minor? (17 ani)
fac 17 ani intr-o saptamana si nu stiu unde sa ies cu prietenii, as vrea sa-mi fac ziua intr-un pub din Constanta in principal, daca are cineva alte idei le astept, dau funda.
Poti intra in Quantic Pub daca nu ai 18 ani? Multumesc!
Salut, e voie sa emiti muzica cu modulator fm, acasa luni intregi? Bruiaza ceva? Am auzit ca nu e voie sa emiti radio pirat ca cica bruiaza banda politistilor.
Am jucat acest joc unde trebuia sa ghicesti o regula. Doi oameni stiau regula. Unul trebuia sa plece din camera si restul alegeau un obiect. Il chemam inapoi pe cel care a plecat si cel care a ramas in...? (mai mult)
Ce înseamnă a doua jumătate din 85? ( care este)?
Caut surse de informare despre supranatural, in special despre varvolaci si vrajitoare. Poate chiar si parteneri de investigatie.
Unde gasesc, in Bucuresti magazine de unde pot achizitiona echipamente pentru ski (pantaloni+geaca), la preturi cat mai mici?
Cunoaste cineva vreun loc in Timisoara unde se poate juca Dungeons & Dragons 5e? Jocul parea interesant asa ca am citit in mare parte cartile de baza pe internet dar din pacate nu am destui prieteni...? (mai mult)
Cum se numesc tendoanele Fascia Plantara ( tendonele din talpa piciorului?)
Bună! Vă rog să mă ajutați cu sugestii. Caut un club/local în care se poate dansa pe muzica aniilor '90- 2000 dar și ceva actual, în stilul spectacolelor Nostalgia organizate în București. ...? (mai mult)
Am nevoie de niste idei de majorat. In 2 luni fac 18 si nu stiu cum sa ma organizez. Voiam sa il fac acasa pentru a fi petrecerea mai lejera, lumea sa stea peste noapte sa doarma, dar acasa nu ...? (mai mult)
Vineri, 3 ianuarie, este zi liberă?
Liniile regionale din Popesti-Leordeni au fost preluate de azi de STV (inainte erau operate de STB). Trebuie sa cumpar acum alta cartela si sa am doua cartele ca sa ma duc la munca in Bucuresti?
Mie cam foame. ce mancare sa comand? An nou fericit.
La multi ani, va doresc un an nou fericit!
Ce planuri aveți de revelion? :)
Unde petreceți Revelionul 2020?
Cu ce colinde se merge pe 30 si pe 31 decembri?
Am jucat aseara rummy etalat cu un prieten si am intalnit următorul caz: eu am avut 3 de 12 (culori diferite) si un jolly in acea formație, am etalat formatia si am inchis- o pentru ca am avut 4 de ...? (mai mult)
Microbuzul de Navodari-Mamaia-City Park din cat in cat timp pleaca?
Salut, care e intervalul de liniste in bloc eu garantez ca e 22:00 pana la ora 8 si dupa masa? Cam de la 13:00 pana la 17:30
Sarbatori fericite pline de bucurii, pace si liniste!
Buna TPU (intrebare de gagici)! Imi puteti recomanda o aplicatie de fitness pentru femei care a dat rezultate pentru voi? De asemenea, care e diferenta dintre aerobic si pilates? Care sunt avantajele ...? (mai mult)
Exista in Romania sate abandonate, gen case din lut sau cărămidă in care odinioară locuia cineva iar acum nu mai locuiește nimeni, din diverse motive, iar acum in acel sat totul pare...? (mai mult)
Știe cineva dacă pot pe whatsapp, să fac să fiu invizibil, să mi se vadă doar ultimul act, chiar și dacă trimit un mesaj? Nu mă refer la chestiunea că pot seta pe Nobody să nu...? (mai mult)
Salut, dacă tot vine revelionul, as vrea sa merg cu o urătură, pe care o știu de mult timp, dar nu completa, și dacă știți unde as putea sa o găsesc sau o știți voi, aș fi fericit, incepe cam...? (mai mult)
VOI DA FUNDA! ???? Oare dacă ar dispărea televizorul și n- ar mai fi internetul, cum ne- am mai distra? Dați exemple de activități pe care le- am putea face ÎN CASĂ, în afară de cele...? (mai mult)
Cand se merge la colindat(toate detaliile)
As avea si eu nevoie de un sfat! Vreau sa- mi fac un cont de Instagram tip influencer, unde sa postez despre produse, sa primesc etc..as vrea un nume interesant pentru pagina dar nu stiu ce sa ...? (mai mult)
In prima zi de Craciun vin niste prieteni la mine. Ce jocuri putem sa jucam? Chestii nu pe calculator, ci jocuri cum ar fi cele de societate. Ce idei aveti? Poate mai stiti si voi de prin copilaria voastra...? (mai mult)
As vrea sa gasesc cursuri de baschet, daca se poate in sectorul 1, pentru copii 14+ fete si baieti. Stie cineva?
Ce rol au cei de la Stewarzi pe stadioane?
Ati fost la Therme in Bucuresti, imi puteti da cateva detalii? Ce zona va place mai mult? Imi puteti spune cateva reguli si daca trebuie sa am prosop de acasa sau mi se da la receptie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!