Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce parere aveti despre Beat45 din Bucuresti?
Care- i treaba cu bibliotecile publice? Te lasă să împrumuți cărți și pentru acasă? Din biblioteca comunală împrumut cărți și pentru acasă, iar la biblioteca orașului nu îmi dă...? (mai mult)
Știți unde as putea scoate niste poze in Timișoara cat mai aproape de centru? Ar fi perfect daca le-ar putea da in aceeași zi.
Cei care ati fost la Therme in Bucuresti, imi puteti da cateva detalii? Ce zona va place mai mult? Imi puteti spune cateva reguli si daca trebuie sa am prosop de acasa sau mi se da la receptie?
Bună. Ce pot vizita prin București? Am 6 zile la dispoziție!
Salut You! Prietena mea a vrut să- mi faca o surpriză pe data de 22 decembrie, dar eu lucrez.Ea a luat bilete la o piesă de teatru, le- a cumpărat online prin intremdiul site- ului teatru de comedie,...? (mai mult)
Cum pot crea o harta cu points pin!?!
De unde pot sa personalizez un tricou sub 20lei in Bucuresti?
Stiti cumva in ce parcuri sau in ce locuri din Bucuresti se gasesc terenuri de fotbal sintetice cu intrare libera? De preferat sa nu fie prea aglomerate.
Cine vine la Târgul de Crăciun de la Fundatia Calea Victoriei?
Hei, imi poate explica si mie cineva va rog cum e cu acea loterie a bonurilor fiscale? Cand sunt extrageri, ce primesti, cum obtii etc. Multumesc multt
Pe care din urmatoarele orașe le recomandați pentru a petrece noaptea de revelion și vizitat 3 zile. Arad - Timișoara - Cluj - Alba Iulia. Argumentați vă rog răspunsul. Mulțumesc.
Ce sa fac cand sunt plictisita? Ps. Jocuri care se pot juca in pauza scolii de afara cu prietenii... Clasa a 5 a va rog
Salutare. Tocmai mi-am făcut o cafea destul de tare. Am pus undeva la 80g de cafea. :)) Credeți că e ok? În general beau doar ness-uri, și alea au doar 2g.
Cum se numeste spațiul dintre degetele de la mâini și picioare? Si ce rol are?
De curand am terminat misiunile de la gta v. Spuneti-mi si mie ce sa fac sa ma distrez. Activități ceva. DAU FUNDA!
Locuiesc in Bucuresti si as vrea sa ma duc la restaurantul/barul acela care are un fel de sere pe acoperisul unui bloc si o singura masa in ele. Daca nu stiti cum se cheama, puteti sa imi recomandati...? (mai mult)
Ce propuneri pentru revelion aveți?(se accepta răspunsuri Funny????)
Salut, as vrea sa imi sarbatoresc majoratul si nu am unde..stie cineva vreun spatiu de inchiriat ieftin in Bucuresti?
Cand se va deschide targul de Craciun in Bucuresti?
Hei TPU, cum imi dau monitorul de la laptop mai pe spate intra in hibernare, de ce? Cum rezolv asta?
In Ploiesti, ce Pizzaria unde se face pizza buna cunoasteti cu denumiri de pizza bune? Nu conteaza cat costa Pizza, noi, amicii nu prea mancam pizza, dar vreau sa ii fac o supriza unui amic...? (mai mult)
Cei care sunteti din Cluj si nu numai...cat faci din Floresti pana la Facultatea de Educatie Fizica si Sport cu masina ca sa ajungi la ora cand incep cursurile?
Stie cineva niste locuri bantuite/înfricoșătoare...(ect) din Pitesti sau din împrejurimi ( Valea Mare, Mioveni...). Intrebarea este mai mult pentru cei din zona. Si fara pădurea Trivale,...? (mai mult)
Recomandări saloane de tatuaje in București?
Copiii sub 14 sau sub 18 ani pot sa pescuiască fara permis? Și in ce condiții? Și dacă pot îmi spuneți niste momeli și niște sfaturi? Mulțumesc anticipat
Mă poate ajuta cineva cu ceva tips- uri legate de mersul cu trenul? :)) Nu am mers niciodată cu el, iar în câteva zile va trebui să ajung în alt oraș, mergând singur cu trenul. Problema...? (mai mult)
Ce jocuri de societate distractive si interesante ati jucat? Ceva recomandari din experienta persoanala? Eu unul am jucat Monopoly, Saboteur, Scotland Yard ( cel mai captivant), Uno si altele...? (mai mult)
Exista club de sah in Brasov? Ma intereseaza unul pentru adulti unde sa pot sa merg sa joc fata in fata cu cineva. (nu vreau cursuri).
Sunt pasionat de jocurile pe calculator. Acum m- am mutat in alt judet si impart apartartamentul cu proprietarul care nu ma lasa nici sa pun internet nici sa ii mut ce are prin casa ca sa am loc de birou...? (mai mult)
Am si eu nevoie de cateva idei de petreceri techno pentru seara de revelion. De la sunwaves n am mai ajuns si as vrea sa gasesc una interesanta pentru noaptea dintre ani. Ceva prin Bucuresti,...? (mai mult)
Sunteti din Botoșani? Este voie să intri în Cimitirul Pacea noaptea tarziu? Adica pe la 1-2 noaptea?
Salutare! A jucat cineva Monopoly cu cardul? Adică în loc de banii aceia de hârtie este un sistem electronic de plăti între jucători și banca. Cum este? Face jocul mai interesant sau mai...? (mai mult)
Stie cineva un loc de unde se poate vedea tot orasul Slatina? Mi-a spus cineva ca exista o parcare pe un deal dar nu stiu exact unde.
Salut, cum pot sa fac sa devin obsedat de a invata engleza si plus sa ma atraga? Asa cum m- a atras tehnologia wow asa ar trebui sa ma atraga si invatattul la engleza. Ma gandesc cat de repede a trecut...? (mai mult)
Ce bicicleta sa imi aleg? Omega Gerry (29) Ultra Nitro (999lei tot pe 29)
Cei care sunt din Onesti, stiti unde pot face si eu niste cursuri de dans?
Exista sali de speedsoft in Romania, precum cele SpeedQB?
vineri mi- a sosit vape- ul Smok R- Kiss, toate bune si frumoase insa eu fiind incepator nu prea am stiut ce lichid sa comand [e primul meu vape] am primit ceva lichide de combinat sau asa...? (mai mult)
Ce librării știți în sectorul 4 in care poți sta să înveți/citești etc?
Salut, am o tableta grafica dar nu ma pricep asa bine la desenat si voiam sa ma apuc de Youtube folosind tableta grafica.Nu am cu ecran am o tableta wacom.Ce as putea face cu tableta grafica conectata ...? (mai mult)
Eu si cu colegii mei vrem sa facem un proiect pe calculator si nu stim unde sa ne vedem. Nimeni nu vrea sa faca la el acasa si nu gasim un loc in care ne putem intalni si unde sa avem si o priza....? (mai mult)
Stiti cineva daca se tin ceva evenimente de Halloween pentru adolescenți in Cluj? Dau funda
Caut și eu un videoclip you laugh you lose, dar unul bun de care știți voi. Mulțumesc!
Am luat bilete la un spectacol, daca ti s-a rupt biletul unde trebuia rupt la intrare si te duci cu ambele parti mai e valabil?
Care este rolul calcaneului?
Care e diferenta dintre bilet in si out la un bal?
Ce faci când nu ai ce face?
Cum merge cu cazarea la mare? Eu planuiecs ca aceasta vara sa merg cu niste prieteni la mare, ideea este ca nu am de unde sa stiu 100% care si daca vine si doresc sa stiu daca pot sa gasesc cazare ieftina...? (mai mult)
Exista prin Brasov un club de sah mai serios, unde sunt multi oameni si unde pot merge sa joc cand sunt liber? Daca da, lasati o adresa sau un numar de telefon va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?