Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ati fost la Maison des Crepes? Merita?
Stiti filmul "Ritualul"? Ideea filmului imi place foarte mult si as vrea sa stiu unde se poate face o expeditie montana si o innoptare cu cortul de acel gen.
Buna! Locuiesc in Suedia si as vrea sa vizitez București impreuna cu iubitul meu suedez. Stiti niste locuri bune unde as putea sa il duc? Multumesc!
Salut.Stie cineva la restaurantele de tip fast food din Romania(McDonald's, Burger King, KFC etc), se da cumva si LA PACHET ceea ce comanzi sau trebuie servit acolo neaparat? In sensul ca ti se va da o...? (mai mult)
Hello! As vrea sa ies undeva in Cluj cu o gașcă sa facem o băută, sa jucam niste jocuri casual, etc. Ideea este sa nu fie un loc în care trebuie sa cheltuim bani. Am o ruleta de shoturi și aș ...? (mai mult)
Cum se intra la party -uri in Like Pub Timisoara? Iti trebuie card de membru sau ceva?
Cum trag in piept fumul de la vape? N-am gasit pe nicaieri cum ^^ *Fara mistouri*
Îmi puteți spune niște jocuri de zi de naștere pentru copii de 12-13 ani?
Stie cineva de unde pot face rost de un costum traditional de urs,pentru Anul Nou? Am cautat pe site-urile de vanzari gen olx,lajumate, okazii dar era doar unul si era prea scump...
As vrea sa stiu daca pot participa la balul bobocilor al altor facultati. De exemplu, la Universitatea Nationala de Aparare Carol 1 din Bucuresti stie cineva daca am posibilitatea de a participa...? (mai mult)
Imi puteti spune un restaurant in Bucegi frumos, elegant cu vedere la munte? Pllssss Nu conteaza daca costa sau nu. Nu conteaza daca trebuie rezervare numai sa imi spuneti va rog. Dau...? (mai mult)
Exista o bibliotecă online la care comanzi cărțile și ți le aduce acasă și ai termen o lună să le citești?
Salut,sunt agentii de pariuri online care ofera bonusuri daca intrebi pe chat?
Vreau sa ma apuc de sala ca mi- a zis varmiu ca- i smecher, dar nu prea am timp din cauza scolii... ce sa fac? Parintii ma lasa dar vin de la scoala la ora 18 si trebuie sa- mi fac temele si timp...? (mai mult)
Macheta aro 240--) merita investitia? Ce cost ar avea aproximativ?
Hey TPU. In curand vom face 1 an de relatie. Imi puteti spune un loc de vizitat pentru o zi in aproprierea Craiovei, la maxim 3h cu autobuzul? Gen sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara, cu un...? (mai mult)
Caut pe cineva din Turnu Severin pasionat de fotografii pentru a iesi la plimbare... facand diverse poze, experienta...
Am nevoie de o lista cu hobbyuri frumoase pentru un copil de 14 ani.
Salut, azi am dat la pescuit știucă, probabil daca ati pescuit la asa ceva stiti ca exista niste voblere ce imită perfect un peste.Eh, cand am aruncat lanseta o rață s- a năpustit asupra voblerului,...? (mai mult)
cum aș putea să îmi fac poze singur prin oraș cu tot corpul? Nu gen de aproape
As vrea sa stiu ce orar/program este la un liceu sportiv. Ce materii se fac si de cate ori pe saptamana?
Greutatea corpului se lada pe osul de pe exteriorul piciorului?
Buna, cine stie niște nume de clanuri in Brawl Stars? Multumesc anticipat
Salut, ám o pana la bicicleta, problema este ca peticul vechi de pe camera nu a fost pus bine pe gaura, iar acum am aparut aceea gaura din nou. As mai putea sa fac ceva in afara de a cumpara o camera...? (mai mult)
Am un pistol airsoft beretta m9, cal 6. E posibil sa introduc gaz metan de la o butelie cu ajutorul unei diuze speciale ( adaptor ). Exista asa ceva?
Ce i- ați recomanda unui puști de 12 ani ce se plictisește? Săptămâna asta, ca după știu ce să fac, la mine școala nu incepe pe întâi, in fine (asta nu înseamnă ca stau mai puțin decat...? (mai mult)
Salut, stiu ca exista Disneyland in Paris, in California, in Tokyo, insa din cate stiu sunt mai multe. Daca are cineva o lista completa, multumesc anticipat.
Cate materii sunt in clasa a-7a? Multumesc, funda. Imi cer scuze pentru categorie
Este adevărat? Armata este obligatorie de acum înainte? :/
Unde pot găsi papuci originali în Suceava? Gen Nike, Adidas, Vans...
Știți cumva dacă pe avion în bagajul de mână pot lua cremă de gălbenele (care nu e chiar lichidă pentru limita de 100ml). De asemenea, cam câte medicamente pot lua? Mulțumesc!
Merita o excursie de 2-3 zile in delta? Camping si restul? Ce poti vizita?
Stiti unde as putea gasi vreun parc care sa aiba karturi cu pedale de inchiriat?
Stau și eu 3 săptămâni prin Sibiu și în mare parte la mine acasă merg și la karaoke de două ori pe săptămână. Ce locuri îmi puteți recomanda și mie din Sibiu unde se ține...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea sa ma duc la un escape room in Bucuresti dar nu vreau sa ma duc la ceva slabut, vreau sa imi ziceti un escape room bun :D
Salut, in Costinesti este o saltea gonflabila noua rotunda, care este trasa de skijet si se invarte in acelasi timp. Stie cineva la ce ma refer sau cum se numeste?
avem pescari pe aici? Daca da, voi ce monturi folositi pentru știucă și mreană?
Mă puteți ajuta cu un loc din Romania sau din apropierea judetului Alba unde există un loc amenajat cu telescop potrivit pentru turisti? Multumesc anticipat!
Cum sa castig un concurs de fotografie in Delta Dunarii la Sulina? Ce peisaj sa fotografiez?
Ce inseamna pentru voi cu adevarat sa aveti succes in viata? Vreau cat mai multe pareri dau funda :)
Vreau sa particip la un concurs ce are ca tema"fotografia". In ce consta acest concurs, in afara faptului ca trebuie sa fac poze? Si cu ce le fac? Sau cand merg in acel loc trebuie sa le am facute?
Salut, Am un mountain bike STONE si cand merg, se aude pâc-pâc-pâc la roata de spate.Eu cred ca e de la o spiță pentru că e slabă.Ce ar putea fi.
Buna TPU.Am o intrebare putin mai diferita. Daca ar trebui sa scrieti un scenariu pentru un serial in care personajele principale sunt un cuplu, ce le- ati face sa fie? Ce ati scrie? Dpar rezumatul, ...? (mai mult)
azi am fost la magazin si am cumparat mamaliga cu anason(patratica)da nu am mai luat niciodata si nu am folosit vreodata anason ca momeala/nada, este eficienta pentru caras/crap?
Nu știu la ce categorie sa pun întrebarea! Îmi puteți spune câteva ștranduri din București în afara de Water Park, Divertilend sau Ciurel sa aibă și pentru adulți dar și pentru copii?...? (mai mult)
Cum sa fac timpul sa treaca mai repede? (Gen cand ma plictisesc)
De curând mi- am luat un ghiozdan si l- am făcut mai mic din curele ca era prea mare însă acum imi atârnă curelele până la genunchi. Cum sa fac sa nu se vada asa urat? El cand a venit,...? (mai mult)
Hei. Se mai poate gasi pe undeva in Constanta bubble tea?
Salutare TPU, am terminat 12 clase si luna viitoare implinesc 18 ani si as dori sa merg in Anglia la lucru insa am nevoie de niste sfaturi, sa ma indrume cineva, de ce acte am nevoie? Nu vreau sa- mi...? (mai mult)
Mă uit în tavan ore-n șir. Și mă tot gândesc. Ce-aș putea face, oameni buni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?