Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare! A jucat cineva Monopoly cu cardul? Adică în loc de banii aceia de hârtie este un sistem electronic de plăti între jucători și banca. Cum este? Face jocul mai interesant sau mai...? (mai mult)
Stie cineva un loc de unde se poate vedea tot orasul Slatina? Mi-a spus cineva ca exista o parcare pe un deal dar nu stiu exact unde.
Salut, cum pot sa fac sa devin obsedat de a invata engleza si plus sa ma atraga? Asa cum m- a atras tehnologia wow asa ar trebui sa ma atraga si invatattul la engleza. Ma gandesc cat de repede a trecut...? (mai mult)
Ce bicicleta sa imi aleg? Omega Gerry (29) Ultra Nitro (999lei tot pe 29)
Cei care sunt din Onesti, stiti unde pot face si eu niste cursuri de dans?
Exista sali de speedsoft in Romania, precum cele SpeedQB?
vineri mi- a sosit vape- ul Smok R- Kiss, toate bune si frumoase insa eu fiind incepator nu prea am stiut ce lichid sa comand [e primul meu vape] am primit ceva lichide de combinat sau asa...? (mai mult)
Ce librării știți în sectorul 4 in care poți sta să înveți/citești etc?
Salut, am o tableta grafica dar nu ma pricep asa bine la desenat si voiam sa ma apuc de Youtube folosind tableta grafica.Nu am cu ecran am o tableta wacom.Ce as putea face cu tableta grafica conectata ...? (mai mult)
Eu si cu colegii mei vrem sa facem un proiect pe calculator si nu stim unde sa ne vedem. Nimeni nu vrea sa faca la el acasa si nu gasim un loc in care ne putem intalni si unde sa avem si o priza....? (mai mult)
Stiti cineva daca se tin ceva evenimente de Halloween pentru adolescenți in Cluj? Dau funda
Caut și eu un videoclip you laugh you lose, dar unul bun de care știți voi. Mulțumesc!
Am luat bilete la un spectacol, daca ti s-a rupt biletul unde trebuia rupt la intrare si te duci cu ambele parti mai e valabil?
Care este rolul calcaneului?
Care e diferenta dintre bilet in si out la un bal?
Ce faci când nu ai ce face?
Cum merge cu cazarea la mare? Eu planuiecs ca aceasta vara sa merg cu niste prieteni la mare, ideea este ca nu am de unde sa stiu 100% care si daca vine si doresc sa stiu daca pot sa gasesc cazare ieftina...? (mai mult)
Exista prin Brasov un club de sah mai serios, unde sunt multi oameni si unde pot merge sa joc cand sunt liber? Daca da, lasati o adresa sau un numar de telefon va rog!
Ati fost la Maison des Crepes? Merita?
Stiti filmul "Ritualul"? Ideea filmului imi place foarte mult si as vrea sa stiu unde se poate face o expeditie montana si o innoptare cu cortul de acel gen.
Buna! Locuiesc in Suedia si as vrea sa vizitez București impreuna cu iubitul meu suedez. Stiti niste locuri bune unde as putea sa il duc? Multumesc!
Salut.Stie cineva la restaurantele de tip fast food din Romania(McDonald's, Burger King, KFC etc), se da cumva si LA PACHET ceea ce comanzi sau trebuie servit acolo neaparat? In sensul ca ti se va da o...? (mai mult)
Hello! As vrea sa ies undeva in Cluj cu o gașcă sa facem o băută, sa jucam niste jocuri casual, etc. Ideea este sa nu fie un loc în care trebuie sa cheltuim bani. Am o ruleta de shoturi și aș ...? (mai mult)
Cum se intra la party -uri in Like Pub Timisoara? Iti trebuie card de membru sau ceva?
Cum trag in piept fumul de la vape? N-am gasit pe nicaieri cum ^^ *Fara mistouri*
Îmi puteți spune niște jocuri de zi de naștere pentru copii de 12-13 ani?
Stie cineva de unde pot face rost de un costum traditional de urs,pentru Anul Nou? Am cautat pe site-urile de vanzari gen olx,lajumate, okazii dar era doar unul si era prea scump...
As vrea sa stiu daca pot participa la balul bobocilor al altor facultati. De exemplu, la Universitatea Nationala de Aparare Carol 1 din Bucuresti stie cineva daca am posibilitatea de a participa...? (mai mult)
Imi puteti spune un restaurant in Bucegi frumos, elegant cu vedere la munte? Pllssss Nu conteaza daca costa sau nu. Nu conteaza daca trebuie rezervare numai sa imi spuneti va rog. Dau...? (mai mult)
Exista o bibliotecă online la care comanzi cărțile și ți le aduce acasă și ai termen o lună să le citești?
Salut,sunt agentii de pariuri online care ofera bonusuri daca intrebi pe chat?
Vreau sa ma apuc de sala ca mi- a zis varmiu ca- i smecher, dar nu prea am timp din cauza scolii... ce sa fac? Parintii ma lasa dar vin de la scoala la ora 18 si trebuie sa- mi fac temele si timp...? (mai mult)
Macheta aro 240--) merita investitia? Ce cost ar avea aproximativ?
Hey TPU. In curand vom face 1 an de relatie. Imi puteti spune un loc de vizitat pentru o zi in aproprierea Craiovei, la maxim 3h cu autobuzul? Gen sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara, cu un...? (mai mult)
Caut pe cineva din Turnu Severin pasionat de fotografii pentru a iesi la plimbare... facand diverse poze, experienta...
Am nevoie de o lista cu hobbyuri frumoase pentru un copil de 14 ani.
Salut, azi am dat la pescuit știucă, probabil daca ati pescuit la asa ceva stiti ca exista niste voblere ce imită perfect un peste.Eh, cand am aruncat lanseta o rață s- a năpustit asupra voblerului,...? (mai mult)
cum aș putea să îmi fac poze singur prin oraș cu tot corpul? Nu gen de aproape
As vrea sa stiu ce orar/program este la un liceu sportiv. Ce materii se fac si de cate ori pe saptamana?
Greutatea corpului se lada pe osul de pe exteriorul piciorului?
Buna, cine stie niște nume de clanuri in Brawl Stars? Multumesc anticipat
Salut, ám o pana la bicicleta, problema este ca peticul vechi de pe camera nu a fost pus bine pe gaura, iar acum am aparut aceea gaura din nou. As mai putea sa fac ceva in afara de a cumpara o camera...? (mai mult)
Am un pistol airsoft beretta m9, cal 6. E posibil sa introduc gaz metan de la o butelie cu ajutorul unei diuze speciale ( adaptor ). Exista asa ceva?
Ce i- ați recomanda unui puști de 12 ani ce se plictisește? Săptămâna asta, ca după știu ce să fac, la mine școala nu incepe pe întâi, in fine (asta nu înseamnă ca stau mai puțin decat...? (mai mult)
Salut, stiu ca exista Disneyland in Paris, in California, in Tokyo, insa din cate stiu sunt mai multe. Daca are cineva o lista completa, multumesc anticipat.
Cate materii sunt in clasa a-7a? Multumesc, funda. Imi cer scuze pentru categorie
Este adevărat? Armata este obligatorie de acum înainte? :/
Unde pot găsi papuci originali în Suceava? Gen Nike, Adidas, Vans...
Știți cumva dacă pe avion în bagajul de mână pot lua cremă de gălbenele (care nu e chiar lichidă pentru limita de 100ml). De asemenea, cam câte medicamente pot lua? Mulțumesc!
Merita o excursie de 2-3 zile in delta? Camping si restul? Ce poti vizita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!