Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
URGENT! Stiti un local cu narghilea prin Costinesti? Ofer funda!
Dacă sar în pat timp de 45 minute fără oprire, este posibil ca patul, din nefericire, să se rupă? Răspundeți-mi, oameni. Fiți serioși.
Cat costă un bilet la concertul 5Gang din Iaşi, din 22 octombrie, categoria copii peste 12 ani? Fundă. P.S: Sunt ok dpdv psihic, întreb de curiozitate.
Salut, puteti sa imi spuneti "H". Cat timp sunt la serviciu/iubita/oricine altcineva sunt ok, dar cand sunt singur orice as face simt ca ma plictisesc ca nimic nu are sens. Incerc din rasputeri sa fac...? (mai mult)
Ce inseamna "parol" la jocul de pocker?
Am și eu o curiozitate. Am revăzut serialul Disney "Evermoor" (pentru cei care îl știu) și chiar sunt trist că nu au continuat cu serialul, dar asta e. Întrebarea mea e alta însă: ...? (mai mult)
o săptămână merg la mare si as vrea sa stiu, daca imi voi lua aparatul de fotografiat, exista șanse sa raman fara el? Cand il las in camerele de hotel si noi le incuiem, nimeni nu va mai...? (mai mult)
Am o întrebare, părinții mei merg în seara aceasta la o nunta și eu rămân singur acasă. As vrea sa știu aproximativ la ce ora se termina o nunta? În jur de 3-4 sau mai mult
Kfc există prim zona Vatra Dornei-Bicaz? Dar ceva stranduri bune?
Ce trebuie sa stii daca vrei sa te faci antrenor de fitness? Merita?
Unde se fac cursuri de actorie în Satu Mare în 2019?
Parca era un film horror unde 2 baieti cu 2 fete se mutau intr o casa noua bantuita si spiritu ala se juca cu ei si ii facea sa se omoare intre ei, care stie cum se numea?
Eu aș vrea sa imi achiziționez un ghiozdan, , VANS REALM BACKPACK" însă am unele nelămurire legate de acest produs. 1.) Este pentru baieti sau fete? 2.) Ce dimensiuni are? 3.) Este bun...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca sunt probleme cu Streamago?
am reusit sa strand 1200 lei, dar sunt nehotarat ce sa-mi cupar xbox one s sau bicicleta, le vreau pe amandoua la fel de mult dar am bani doar de unul din ele. Help?
Ce să faci vara singur?
Salutare lume am o probleme pe YouTube nnumai merge deloc dau pe fiecare video si imi zice {Your Browser does not currently recognize any of the video formats available} ce ar trebuie sa facaam dat update...? (mai mult)
Se mai pot cumpara bilete de autobuz de la sofer daca au aparut acele aparate de bilete la fiecare statie?
Ce faci cand esti plictisit,indispus, si fara bani
am si eu o intrebare, ma gândeam ca în timpul veri sa imi caut un job pentru 13 ani, pentru ca tot nu fac nimic acasă, știți undeva in Bucuresti un job?
Salut, ce site-uri folositi ca sa gasiti oferte all-inclusive in tari din afara Romaniei?
ce ati alege dintre joyor f5s vs xiaomi m365 daca ar trebui sa va cumparati o trotineta electrica? daca se poate si argumente apreciez.
Voi ce faceti, de obicei, in vacanta de vara? Mi- am cam epuizat "bucket list- ul" :)) am fost plecata la țară, voi fi la munte, la mare, am citit 3 carti, am vazut 2 filme, ma uit la...? (mai mult)
Este o bicicletă de șosea suficient de aderenta pe ud și de rezistenta pentru drumuri proaste sau neasfaltate, gropi?
In viitor o sa vreau sa vizitez Padurea Hoia Baciu. Credeti ca o sa gasesc ceva acolo? Ca am tot auzit zvonuri despre locul acela si am inteles ca e cel mai bantuit loc din Europa.
In care parcuri din Bucuresti se pot inchiria kart-uri cu pedale?
Ce pot face in Londra pentru entertainment? Sunt de putin timp aici cu munca si n-am nicio idee de activitate recreationala.
Am un atv de 125cc. Nu stiu daca este semi automat sau automat, cum pot afla? Daca este automat pot pune cutie semi automata?
Am dat refresh pe Instagram de dimineata in mesaje si pe langa conversatiile de acum mi- au aparut conversații vechi cu pers pe care le- am sters/blocat. Vechi de aproape un an. A mai patit cineva...? (mai mult)
Cat costa autobuzul de la Constanta la Plaja Vadu?
Stie cineva daca se pot găsi prin second-hand-uri prin Iasi echipamente de fitness(gantere, bare, discuri etc.)?
Doresc sa aflu cum se pescuieste la crap. Mentionez ca sunt incepator, nu am mai pescuit pana acum. Ma prins aceasta pasiune cand mai merg la socrul meu care are o balta de pescuit mica de circa...? (mai mult)
Stie cineva un loc linistit in Suceava, sau Botosani, unde pot sa imi petrec o dupa amiaza cu familia? M-ar interesa mai mult locurile gen pădure sau iazuri.
Suntem în vacanță, la mare în Mamaia. Ce locuri faine de vizitat sunt? Nu contează cât e de departe, avem mașină și taxi. Ce putem vizita? Nu contează preț
Ce am și ce nu am voie să iau în bagajul de mână la Blue Air? Vă mulțumesc!
Caut activități de umplere a timpului liber sau pentru momentele cand sunt plictisit.
Care este serverul de discord a lui Stefan Mihai, dau funda?
eu imi fac țigările manual, folosind tutun de la magazin si ocb- uri, întrebarea mea este, dacă sunt si alte tipuri de foite/filtre pe care le- aș putea folosi sa imi fac țigările...? (mai mult)
Buna, stiti cumva cum este cafeneaua din Bucuresti sub numele de Unicorn cafe? Merita sa merg acolo?
Heeei Aveti idee de vreo tabara in august-septembrie si care sa mai aibe locuri disponibile? Orice mic detaliu imi este de ajutor. P.S. daca este studenteasca si mai bine Va multumesc!
Pentru cei care au luat luna gratuita la Netflix, au fost șterse datele cardului după ce ați anulat abonamentul?
Care bicicleta este mai buna între Cross Fusion sau Cross GRX 9?
Ce sens mai are cuvantul "pruna" in afara de *** Sinonime: (botanică) (regional) poamă, (Moldova şi Bucovina) perjă. ***
Prin Bucuresti poti merge descult/a fara sa se uite lumea ciudat la tine?
In urmatoarele zile o sa merg la mare cu niste prieteni, si am tot cautat pe net niste cluburi de noapte frumoase. Noi am vazut ca Mega Discoteca Tineretului este una frumoasa cu review- uri partial...? (mai mult)
Am o intrebare:In Brasov, smile aqua parca si paradisul acvatic e acelasi?
Care este cea mai buna firma de livrat Pizza din judetul Sibiu in opinia voastra in momentul actual?
A fost cineva la mare? Constanta, Euforie, s-a.m.d. Eu vin dinspre Gorj. E vreun peco pe drum unde se mananca? Sau restaurant, popas, ceva
Am o nelamurire. Azi m- au prins controlorii și am coborât să discutăm. Nu le- am dat buletinul, nici nu- l aveam, nu am completat nimic, ci doar cardul abonament a rămas la el. Între...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce statiune este cea mai ok. Adica sa fie ingrijita si curata. Eu am fost anul trecut in Năvodari si as dori sa schimb statiunea. Va rog, exemple!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?