Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stiti unde as putea gasi vreun parc care sa aiba karturi cu pedale de inchiriat?
Stau și eu 3 săptămâni prin Sibiu și în mare parte la mine acasă merg și la karaoke de două ori pe săptămână. Ce locuri îmi puteți recomanda și mie din Sibiu unde se ține...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea sa ma duc la un escape room in Bucuresti dar nu vreau sa ma duc la ceva slabut, vreau sa imi ziceti un escape room bun :D
Salut, in Costinesti este o saltea gonflabila noua rotunda, care este trasa de skijet si se invarte in acelasi timp. Stie cineva la ce ma refer sau cum se numeste?
avem pescari pe aici? Daca da, voi ce monturi folositi pentru știucă și mreană?
Mă puteți ajuta cu un loc din Romania sau din apropierea judetului Alba unde există un loc amenajat cu telescop potrivit pentru turisti? Multumesc anticipat!
Cum sa castig un concurs de fotografie in Delta Dunarii la Sulina? Ce peisaj sa fotografiez?
Ce inseamna pentru voi cu adevarat sa aveti succes in viata? Vreau cat mai multe pareri dau funda :)
Vreau sa particip la un concurs ce are ca tema"fotografia". In ce consta acest concurs, in afara faptului ca trebuie sa fac poze? Si cu ce le fac? Sau cand merg in acel loc trebuie sa le am facute?
Salut, Am un mountain bike STONE si cand merg, se aude pâc-pâc-pâc la roata de spate.Eu cred ca e de la o spiță pentru că e slabă.Ce ar putea fi.
Buna TPU.Am o intrebare putin mai diferita. Daca ar trebui sa scrieti un scenariu pentru un serial in care personajele principale sunt un cuplu, ce le- ati face sa fie? Ce ati scrie? Dpar rezumatul, ...? (mai mult)
azi am fost la magazin si am cumparat mamaliga cu anason(patratica)da nu am mai luat niciodata si nu am folosit vreodata anason ca momeala/nada, este eficienta pentru caras/crap?
Nu știu la ce categorie sa pun întrebarea! Îmi puteți spune câteva ștranduri din București în afara de Water Park, Divertilend sau Ciurel sa aibă și pentru adulți dar și pentru copii?...? (mai mult)
Cum sa fac timpul sa treaca mai repede? (Gen cand ma plictisesc)
De curând mi- am luat un ghiozdan si l- am făcut mai mic din curele ca era prea mare însă acum imi atârnă curelele până la genunchi. Cum sa fac sa nu se vada asa urat? El cand a venit,...? (mai mult)
Hei. Se mai poate gasi pe undeva in Constanta bubble tea?
Salutare TPU, am terminat 12 clase si luna viitoare implinesc 18 ani si as dori sa merg in Anglia la lucru insa am nevoie de niste sfaturi, sa ma indrume cineva, de ce acte am nevoie? Nu vreau sa- mi...? (mai mult)
Mă uit în tavan ore-n șir. Și mă tot gândesc. Ce-aș putea face, oameni buni?
URGENT! Stiti un local cu narghilea prin Costinesti? Ofer funda!
Dacă sar în pat timp de 45 minute fără oprire, este posibil ca patul, din nefericire, să se rupă? Răspundeți-mi, oameni. Fiți serioși.
Cat costă un bilet la concertul 5Gang din Iaşi, din 22 octombrie, categoria copii peste 12 ani? Fundă. P.S: Sunt ok dpdv psihic, întreb de curiozitate.
Salut, puteti sa imi spuneti "H". Cat timp sunt la serviciu/iubita/oricine altcineva sunt ok, dar cand sunt singur orice as face simt ca ma plictisesc ca nimic nu are sens. Incerc din rasputeri sa fac...? (mai mult)
Ce inseamna "parol" la jocul de pocker?
Am și eu o curiozitate. Am revăzut serialul Disney "Evermoor" (pentru cei care îl știu) și chiar sunt trist că nu au continuat cu serialul, dar asta e. Întrebarea mea e alta însă: ...? (mai mult)
o săptămână merg la mare si as vrea sa stiu, daca imi voi lua aparatul de fotografiat, exista șanse sa raman fara el? Cand il las in camerele de hotel si noi le incuiem, nimeni nu va mai...? (mai mult)
Am o întrebare, părinții mei merg în seara aceasta la o nunta și eu rămân singur acasă. As vrea sa știu aproximativ la ce ora se termina o nunta? În jur de 3-4 sau mai mult
Kfc există prim zona Vatra Dornei-Bicaz? Dar ceva stranduri bune?
Ce trebuie sa stii daca vrei sa te faci antrenor de fitness? Merita?
Unde se fac cursuri de actorie în Satu Mare în 2019?
Parca era un film horror unde 2 baieti cu 2 fete se mutau intr o casa noua bantuita si spiritu ala se juca cu ei si ii facea sa se omoare intre ei, care stie cum se numea?
Eu aș vrea sa imi achiziționez un ghiozdan, , VANS REALM BACKPACK" însă am unele nelămurire legate de acest produs. 1.) Este pentru baieti sau fete? 2.) Ce dimensiuni are? 3.) Este bun...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca sunt probleme cu Streamago?
am reusit sa strand 1200 lei, dar sunt nehotarat ce sa-mi cupar xbox one s sau bicicleta, le vreau pe amandoua la fel de mult dar am bani doar de unul din ele. Help?
Ce să faci vara singur?
Salutare lume am o probleme pe YouTube nnumai merge deloc dau pe fiecare video si imi zice {Your Browser does not currently recognize any of the video formats available} ce ar trebuie sa facaam dat update...? (mai mult)
Se mai pot cumpara bilete de autobuz de la sofer daca au aparut acele aparate de bilete la fiecare statie?
Ce faci cand esti plictisit,indispus, si fara bani
am si eu o intrebare, ma gândeam ca în timpul veri sa imi caut un job pentru 13 ani, pentru ca tot nu fac nimic acasă, știți undeva in Bucuresti un job?
Salut, ce site-uri folositi ca sa gasiti oferte all-inclusive in tari din afara Romaniei?
ce ati alege dintre joyor f5s vs xiaomi m365 daca ar trebui sa va cumparati o trotineta electrica? daca se poate si argumente apreciez.
Voi ce faceti, de obicei, in vacanta de vara? Mi- am cam epuizat "bucket list- ul" :)) am fost plecata la țară, voi fi la munte, la mare, am citit 3 carti, am vazut 2 filme, ma uit la...? (mai mult)
Este o bicicletă de șosea suficient de aderenta pe ud și de rezistenta pentru drumuri proaste sau neasfaltate, gropi?
In viitor o sa vreau sa vizitez Padurea Hoia Baciu. Credeti ca o sa gasesc ceva acolo? Ca am tot auzit zvonuri despre locul acela si am inteles ca e cel mai bantuit loc din Europa.
In care parcuri din Bucuresti se pot inchiria kart-uri cu pedale?
Ce pot face in Londra pentru entertainment? Sunt de putin timp aici cu munca si n-am nicio idee de activitate recreationala.
Am un atv de 125cc. Nu stiu daca este semi automat sau automat, cum pot afla? Daca este automat pot pune cutie semi automata?
Am dat refresh pe Instagram de dimineata in mesaje si pe langa conversatiile de acum mi- au aparut conversații vechi cu pers pe care le- am sters/blocat. Vechi de aproape un an. A mai patit cineva...? (mai mult)
Cat costa autobuzul de la Constanta la Plaja Vadu?
Stie cineva daca se pot găsi prin second-hand-uri prin Iasi echipamente de fitness(gantere, bare, discuri etc.)?
Doresc sa aflu cum se pescuieste la crap. Mentionez ca sunt incepator, nu am mai pescuit pana acum. Ma prins aceasta pasiune cand mai merg la socrul meu care are o balta de pescuit mica de circa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!