nony
| nony a întrebat:

3.30,nesimtita ma trezeste ( damn! ) trebuie sa plec la munca sad Trist, ma ridic din pat si o iau cu capul in jos spre baie, cu o mana pe... si cu una scarpinandu-ma in cap.Ma uit in oglinda, nu-mi place ce vad si ma bag cu capul in chiuvetá. Ies, imi iau ciorapii si trentzele pe mine.5 € de tigari, cheile si telefonul.
4.15,ajung la munca.Sefa ne asteapta cu cafeaua facutá ( da, sefa mea chiar ne face cafeauawinking ) Imi iau halatul pe mine, imi aprind o tigare si savurez cafeaua incepand dimineata cu glumele specifice pentru ora asta, gen : Bái, tu cu fata asta ai venit la munca? ( sau ) Cafeaua asta e cam dulce. Raspuns : Te-ai spalat pe dinti? Am o echipa pe cinste, si acum nu sunt ironic, chiar imi iubesc colegii.Intre timp uleiul din satene se incinge ( 235º ) Imi iau pozitia, incepem.
9.45,ajung acasa. Aprind calculatorul, ma schimb si intru la dus.Ies si va scriu...
Merit mai mult sau nu-i momentul potrivit?

5 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Nony, cred ca noi, cei de TPU, ti-am descoprit talentul! Poate nu acesta este rostul tau in lume, gandeste-te, n-ar merita sa-ti deschizi la inceput un blog si apoi sa progresezi? Ai talent la scris, dar important este sa depasesti inceputul si sa faci din asta ARTA! Ce zici? Asa vei scapa de cafeaua sefei, de sculatul de dimineata si de insatisfactia din restul zilei. Vei sta in fata calculatorului si iti vei asterne ideile. Eu zic sa te gandesti. Niciodata nu-i tarziu, important este sa nu trecem pe langa ceva care ne-ar face fericiti si impliniti.

| คเค๓เк a răspuns:

Ce`n trebare straight face

| sabin2010 a răspuns:

Ai ce iti trebuie dc vrei mai mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici locul, nici momentul, nici nimic happy

Ai incercat sa iti faci un Blog? Acolo vei avea un succes fenomenal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaa `!\dancing Sunt de-acord cu restul` lumiibig grin. Fa-ti un blog, ai talent, ba baaituulee!big grin

Meriti mai mult...(asta o fost drept raspuns`...laughing )

Întrebări similare