| adrian_6090 a întrebat:

3 zile de intuneric in Septembrie 2011?

12 răspunsuri:
| TeodoraMaria98 a răspuns:

Sigur! Si un an fara scoala! Voi chiar credeti in basme?

| Loly a răspuns:

Posibil dar nu prea cred.De unde stiu ei ca se va intampla asta? Doar Dumnezeu stie ce va fi.Intr-adevar,stiinta este foarte avansata dar hai sa fim seriosi.Stiinta nu il poate intrece pe Dumnezeu.Fac si astia acum cu intunericul lor cum au facut si cu sfarsitul lumii si au bagat lumea in sperieti.Le era frica oamenilor sa doarma din cauza prostiilor spuse de ei.Nimeni nu stie ce se va intampla maine dar in septembrie sau in 2012? Oare oamenii astia nu gandesc ce spun?

| Dumnezău a răspuns:

Ai vrea tu!

| KenJi a răspuns:

Ar fi foarte tare

| MillzBya a răspuns:

Hmm.cica asa ar fi.dar acum nu stiu ce sa cred.
Uite am gasit ceva aici:
http://bloguri.piata.net/3-zile-de-intuneric-in-septembrie-2011/
o.O

| Rockărița a răspuns:

Asa se zvoneste pe la TV, da eu nu cred ca e adevarat.

| Yukiee a răspuns:

3 zile sau mai multe, nu se stie.Si da, e foarte tare, mai ales cand vin vecinii cu topoarele sa-ti ia mancarea si toate magazinele sunt devastate.O pana de curent pe timp nelimitat inseamna foamete si romanu` o ucide si pe ma-sa sa isi mentina burdihanu` pana la genunchi.

| IuLiAnA_9496 a răspuns:

As vrea eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3 zile de binefacere si pedeapsa pentru lumea asta rea big grin

| Adyut a răspuns:

Da probabil ca v-or fi, dar eu nu cred este un zvon eronat din punctul meu de vedere... Fundita!

| Hanibal a răspuns:

Eu am auzit ceva ca, cica se va naste antihristul si va veni mesia a doua oara pe pamant tongue

| aaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

As am inteles si eu... ca vor fi 2 zile de intuneric in sept 2011... ca va fi o cometa