Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva tabere de limba germana organizate in Romania pentru ca sunt foarte bun la limba germana si doresc sa ma perfectionez si am 13 ani?
Ce cursuri de autoaparare recomandati in Buc? Unde ati avut o experienta neplacuta?
activitati care se pot face pe calculator/in casa? Sa omor timpul, nu stiu, desenat, aranjat, chestii din astea. Ofer funda celor mai multe lucruri(care sunt bune evident)
Hei! Cineva din Oradea care știe programul magazinului Terranova din centru pe weekend? Cel de pe net este greșit :)
Salutare. As vrea sa ajung cu masina personala in Viena / Budapesta, dar in special in Viena. Cum sunt drumurile, ce taxe sunt si as dori sa stiu cam tot ce este de stiut, daca ma puteti ajuta.
Salut, stie cineva locuri ``bantuite`` in Suceava? Sau cel putin parasite?
Am si eu o mica intrebare, poate prosteasca despre noul test de droguri pentru soferii romani.Din cate stiu eu si din ce am citit, anumite droguri care sunt testate de acel aparat cum ar fi canabisul,...? (mai mult)
Cum functioneaza optiunea Print At Home de pe Bilete RO?
Voi ce faceți cu timpul vostru liber? Și cat aveți?
Cei de la clever taxi dau bon dacă îl ceri, dacă comand prin aplicație? Care este cea mai scumpă firma de taxi din Bucuresti cu autoturisme de lux?
in parcul Moghioros (parcul Drumul Taberei )mai poti sta pe iarba pentru a face, de exemplu, un picnic sau a juca diverse jocuri?
Știe cineva dacă pe plaja Belona-Eforie Nord exista loc liber fără șezlonguri lângă apa?
Salut, Voi ce faceti astazi?
Salut, caut o casca pentru downhill dar sa aiba si viziera. Pot gasi una? Sau ce variante as avea?
eu sunt la mare in alta tara și sunt niste peștișori mici in apa. Mă pot musca sau ceva?
Dacă sunt cu mașina prin București, cum as putea face ceva bani in timpul liber? Pe Uber nu prea am cum sa lucrez pentru ca mașina e doar cu doua locuri. Mulțumesc frumos.
Puteti sa imi spuneti locuri in Bucuresti unde gasesc pisici multe? Dau funda
Ce BMX îmi puteți recomanda, având în vedere că sunt începător?
Vă rog recomandați o baltă pentru pescuit de agrement, doar din experiență proprie, de preferat în sudul țării. Nu doar reclamă. Mulțumesc.
Spuneti denumiri de jocuri care v-au impresionat cel mai tare.
Ce locuri bune de mers cu cortul la munte stiti? Si accesibile in cazul in care nu ai masina.
Am o narghilea cu un creuzet clasic (cel cu patru gaurele) eu fumez narghilea cu pietre minerale si pietrele se duc pe acele gaurele, ce pot face sa nu mai se duca si sa tina mai mult narghileaua? (scuze...? (mai mult)
Buna, imi poate explica cineva cum se joaca Activity?
Ce mai pot sa fac in vara asta ploioasa si rece, ca ma plictisesc de nu mai pot?
Cum imi dau seama daca mingea de fotbal e dezumflata sau e sparta?
Ce zona muntoasă recomandați? Unde sunt cele mai frumoase peisaje?
Vreau sa imi iau o bicicleta super nitro dar nu stiu ce sa aleg dintre rotile pe 27.5" si 29". Am o inaltime de 1.75 sau chiar mai mult si 100kg. Care dintre aceste roti e mai buna pentru preluarea...? (mai mult)
Pe ce data e sesiunea din toamna in acest an la Bacalaureat la Biologie si la Matematica?
In cat timp poti face muschi cu gantere de 2 kg?
Hei bună! Cum este orașul Oradea și ce poți vizita, ce poți face?
Am si eu o intrebare, serviciul Jump oferit de Uber este si in Romania, mai specific București? Mai exact este de închiriat eBikeuri si trotinete electrice la minut. Sau daca nu, ce alte servicii...? (mai mult)
Salutare! Ce telescop îmi recomandați intre 200-250€?
Vreau să îmi iau și eu o bicicletă care să coste până în 1000 de lei. Mă gândeam la un MTB KREATIV DE LA AFISPORT. Ce îmi recomandați? Merci
Este o limita de greutate pentru a putea sa calaresti(echitatie)?
[Brăila] Salut, cineva care știe locuri în Brăila în care să merg cu iubita mea? Să nu fie undeva scump, să fie gen undeva frumos.
am o intrebare. Anul acesta vreau sa merg la untold si am cumparat un bilet de pe olx care nu e pe numele meu. Daca fac checkinul pot sa ii schimb numele sa fie pe numele meu sau cum pot remedia...? (mai mult)
Ce restaurante cu separeu exista in Ploiesti? Mergem trei prieteni si dorim sa ne simtim bine sa vorbim normal si sa glumim.
In 6 zile plec în tabăra și am nevoie de un nume de echipă. Din câte știu, suntem 11 în echipă, fete și băieți. Nu vrem nume de grădiniță, ceva mai serios, puțin amuzant și cool....? (mai mult)
Salut, Stie cineva un club, pub unde vin fetele gothice, punkerite si sa fie si un loc decent, safe, etc, din Bucuresti.
Salut, mi- am luat bilet electronic la slayer si nu prea stiu cum functioneaza cu el, e ca un bilet obisnuit? Chestia e ca mi- au zis ca trebuie sa- l trag la imprimanta si foaia o scaneaza ei cand ajung...? (mai mult)
Peste fix 3 saptamani voi pleca la Cluj la Untold ca voluntar.Si am o mica problema in momentul de fata:nu am unde sa stau.Am incercat sa gasesc persoane care m- ar putea primi in gazda in perioada...? (mai mult)
Pe ce site sau in ce magazin din Bucuresti pot gasi pistoale cu arc care trag cu bile de plastic, ma refer la alea gare se gasesc mai la fiecare taraba din nordul tarii.
Se uita cineva pe camerele de supraveghere de la BAC? Am sosotit putin cu un coleg si mi-e ca ma trezesc cu respins...
Legat de carduri în general... Este în regulă dacă acopăr codul CVV cu o bandă magnetică subțire? Să- mi protejez cardul de "curioși". Oricine se poate uita pe card și să folosească...? (mai mult)
La Neversea se intra cu bilet?
Salutare, aveti idei de farse bune? Farse de speriat apropo.Dar farse din astea foarte rele, nu din astea mici. Si mai exact, cum am putea face sa miscam lucrurile, dar fara ata, ca se vede? Astept...? (mai mult)
Hei bună! Este cineva care a mers la Sovata cu trenul? Cum sunt peisajele și ce rută ar trebui sa aleg?
ce trebuie sa faci ca voluntar la festivaluri (untold, neversea, etc.)? Cum esti recrutat?
A fost cineva până acum la Hotel Lacu Ursu din Sovata? Îmi puteți spune si mie cum sunt camerele, personalul si peisajele?
Neversea, Untold, Electric Castle și Summer Well, toate sunt în România?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!