Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce mi-ar trebui sa ma apuc de graffiti? E vlarp un nume bun?
Ce parera aveti de Wizz Air? O sa zbor pentru prima data cu ei. Stiu ca e o companie low-budget. Cei ce ati zburat cu ei, cum vi s-a parut?
As dori sa stiu daca trebuie sa faci rezervare pentru restaurantul Capsa din Bucuresti sau daca poti sa mergi si fara sa ai o rezervare facuta in prealabil. Multumesc anticipat.
Am vrut sa cumpăr un bilet la untold. Persoana de la care am vrut sa îl cumpăr îl avea in format electronic și pentru a- l transcrie pe numele meu a trebuit sa completeze niște caractere. După...? (mai mult)
Daca ati avea ocazia sa vizitati orice tara/oras/insula, ce ati alege si de ce?
Salutare. Vreau sa- mi iau un mtb am 18 ani 1.73 inaltime 55 kg si un buget de 1000 lei si as vrea un mtb pe care sa- l folosesc pe drum cu piatra, asfalt cu sarituri si putin munte. Ce parere aveti de...? (mai mult)
Vreau sa-mi spuneti si mie niste locuri frumoase de vizitat in Buc gen centrul vechi etc.nu vreau muzee sau chestii de genul.Multumesc anticipat!
Buna, TPU! (Scuzati categoria, nu cred ca am pus- o bine.) Am vazut pe net ca duritatea rotilor de la penny board- uri/longboard- uri sau altele de genul acesta difera. Unele au 82A, altele 84A, etc....? (mai mult)
Cannodale trial 7 sau cube de același pret 2100lei?
La ce magazin din București pot găsi tatuaje temporare, din alea de se lipesc?
Salutare TPU, sunt un jucator inrait al unui joc foarte vechi Tintar / Moara. Doresc sa stiu daca exista competitii unde pot juca, cu alte persoane cu adevarat bune. Multumesc
Dacă vreți sa povestim sau vreți sa va ajut cu ceva scrieti-mi în privat ca ma cam plictisesc
Salut, stie cineva cum se numește modelul acesta de bicicleta cube https://imgur.com/6EupgMZ
Sunt fata. Am nevoie de niște sfaturi. Peste ceva timp, ai mei pleacă în altă țară și eu rămân singura în casa 2 săptămâni. Nu stiu ce o sa fac, pentru ca nu am idei :). Dati- mi...? (mai mult)
Sunt fata și va cer câteva sfaturi. Ce aș putea face singura acasa? Țin să mentionez ca ai mei pleacă în altă țară 2 săptămâni și eu rămân singura. Nu stiu ce sa fac în afara ...? (mai mult)
am o intrebare legata de lantisoarele de aur/argint, daca le porti la strand se pot rupe la sariturile in apa de exemplu in cap, bomba etc. Este sugerat sa il dai jos sau il poti purta fara...? (mai mult)
stie cineva cam cat ar costa un bilet de avion pentru Bucuresti-Constanta si daca nu am 18 ani impliniti imi trebuie pasaport si aviz dintre acela?
Salutare, am auzit ca la francezi luna decembrie reprezinta malachite. Știe cineva ce nestemata reprezintă luna iunie la francezi?
Salut, Stiti cumva cum se foloseste portofelul electronic de la Aplicatia Lime? Trebuie sa platesti una dintre cele 3 sume?
Ce parere aveti despre cu cortul Camping S Mamaia? Referitor la preturi, nu toate sunt afisate, decat cele la casute, Hotel Soleil si atat, preturi pentru copii la fel doar la hotel si casute, ...? (mai mult)
La 16 ani pot lucra in timpul liber la Starbucks / Lidl / benzinarie?
Ce cafenele, locuri in București care au terasa cu multe plante așa sa dea impresia ca ești in pădure?
De ce nu mi-a mers sa umblu cu Lime S trotineta? Îmi dădea eroare pe card și aveam totul pus in regula, am mai auzit cazuri.
Salut, vreau sa imi cumpar de la starbucks un "Iced Tea with raspberry syrup" sau pe romaneste un Ceai Rece cu sirop de zmeura. Problema e ca nu stiu preturile la asta ci doar la cafele Daca stie...? (mai mult)
Ce e nevoie sa pun in ghiozdan dacă plec în excursie cu clasa mea, la Edenland?
Am o intrebare urgenta! Pentru cei din Brașov, stiti locuri cu mese de foosball la care au acces si copii? In afara de Coresi Shopping Resort. Multumesc!
Ce as putea face vara asta? Nu stiu, ex de activitati, jocuri video... vreau sa vad ce parere aveti
Ce cafenele sau locații știți prin București unde poți sa servești ceva pe un balcon cu priveliște?
Din luna ianuarie a acestui an m- am mutat in Italia, nu locuiesc singur ci impreuna cu sora mea mai mare.Au trecut insa 6 luni si nu cunosc pe nimeni de varsta mea, imi este greu sa ma integrez...? (mai mult)
Salut,pentru cei ce ati fost in Anglia mai exact in Corby, cum vi se pare orasul? O sa plec 2 luni acolo si as vrea sa stiu cum este. Multumesc
Exista vreun loc mai inalt in Pitesti de unde sa se vada tot orasul noaptea? Gen un deal sau asa ceva
Am un MTB nakamura summit 700 si i- a ruginit lantul si l- am dat cu spray anti- rugina si am dat si pe la frana (am crezut ca e ok ce fac ) si acum cand pun frana se aude un scartait puternic.Intrebarea...? (mai mult)
Salutare, am tot cautat pe net unde pot incarca o trotineta electrica, in cazul in care raman fara baterie pe drum (Bucuresti), stiu ca la Mc au prize dar nu stiu daca iti permit sa incarci o trotineta....? (mai mult)
Cei care ați fost în Eforie Nord cam că-ți bani trebuie de cheltuiala pentru o persoana 7 zile fără mic dejun și cazare. Multumesc
Hey, sunt Ioan, de abia asteptam sa vina vara, numai ca e o singura problema, eu as vrea sa merg la mare dar mama cu tata au ramas fara bani din motive personale, as vrea neaparat sa merg la mare, ce...? (mai mult)
Ce parere aveti despre petrecerile MINIMAL/TECHNO?
E periculos sa umblii cu TAXIul la 12-1 noaptea?
În legătură cu promoția KENT, voi unde mergeți cu codul din sms pentru a vă lua pachetul 1+ 1? Știu că există lista pe site, dar în ultimele săptămâni peste tot unde am întrebat ...? (mai mult)
As vrea sa merg la un curs de echitatie. Stiti niste cursuri de echitatie din Iasi?
Este cineva aici care a facut nunta la centrul YAZ din Harman? As vrea o parere si o idee de preturi asta inainte de a-i contacta direct pe ei.
Deci eu circul in fiecare luna cu trenul Bucuresti- Deva si de obicei am trenul Ir 346. Acum vreau sa plec pe data de 26, dar vad ca nu mai e trenul Ir346 ci Ir 12348. Ce tren e acesta?...? (mai mult)
Hello guys. As vrea sa stiu un restaurant din Constanta care serveste cuscus.
Cum se numesc tigarile mult mai groase decat cele normale?
Salut va rog sa ma ajutați, ce bicicleta credeți ca e buna dar și frumoasa gen la aspect 1. https://imgur.com/MDGATDk - 700 lei 2. https://imgur.com/m5CobO4 - 700 lei 3. https://imgur.com/ucgSXj5...? (mai mult)
Salut, stiu sa inot in stilul bras si mai in cateva stiluri dar nu am inotat niciodata la o apa mai mare decat mine. Cum ramai la suprafata daca vrei sa stai pe loc sau ai obosit? Diferenta?
Imi poate da cineva detalii despre cursul foto la Palatul Copiiilor Botosani?
De ce dupa ce transpiri, te ataca mai multi tantari decat in mod normal?
Ce pot face in vacanta de vara? Vreau niste propuneri va rog.
Ce pot face in vacanta mare ca m-am plictisit din prima zi?
Serile tale de vară merită un UPgrade! Școli de Vară la Fundația Calea Victoriei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!