Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce pot sa fac util in timpul meu mult tare liber? Sa citesc.Bun.Altceva?
A fost cineva pe litoral in statiunea Cap Aurora? Cum vi s-a parut?
Salut, cat costa o intrare la Strand CARA din Bucuresti? (in timpul' saptamanii)
Stie cineva daca se poate ajunge in zona cu centrala de la Cernobal pentru a se vizita sau este interzis accesul?
Cat costă abonamentul Antena play?
Stie cineva o tiroliana prin munti frumoasa si nu prea scurta la noi in tara? Multumesc!
Stie cineva daca exista o comunitate online din RO pentru adulti cu Asperger (forma usoara de autism)?
Sambata plec in excursie cu scoala pe 2 zile si nu prea stiu ce e necesar sa iau si ce nu. Daca imi puteti face o lista completa...
Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei: Ingredientul tău secret pentru o vară perfectă!
Salut, pe 14 ma voi duce cu niște prieteni la Brașov. Însă dorim sa mergem la varful Tâmpa fara ajutorul telefericului (daca este frumos afară). Cum este traseul? Eu nu am mai fost niciodată si...? (mai mult)
Pentru timpul vostru liber, dacă sunteți din Cluj- Napoca sau treceți pe aici, merită să aflați asta, căci este ceva foarte neobișnuit. Să poți face un film ca amator și să fii și ajutat...? (mai mult)
Stiti ceva despre Aqua Magic 2019? Va mai fi gratis 1-30 iunie cu carnetul de elev? La voi la scoala se fac excursii de genu? Daca da, se face la voi anul acesta?
Doresc sa- mi achizitionez o bicicleta, dar nu ma pricep la specificatiile acestora. Se poate va rog sa va uitati peste urmatoarele link- uri si sa- mi spuneti care dintre acestea e cea mai buna?...? (mai mult)
de ceva timp tot astept un colet(mai multe) iar aliexpress spune ca pana acum ar fi trebuit sa ajunga dar niciunul nu a ajuns. Nu cred ca este vorba de o intarziere pentru ca ar fi prea mare...? (mai mult)
Ce parere aveți de Romet Mustang M2? https://www.newfitness.ro/biciclete- de- munte- mtb/1539- bicicleta- cross- country- pentru- barbati- romet- mustang- m2- negrurosu- 2019.html?utm_source=compari&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link ...? (mai mult)
Heyo, vrea cineva sa mearga in Vama in jurul lunii Iunie?
Săptămâna asta voi pleca in Anglia cu niste prieteni. Vom sta doar 4 zile dar nu stiu de cati bani am nevoie. Am luat bilet de avion si am platit o camera la hotel pe internet. Mai am doar 200 ...? (mai mult)
Vreau si eu niste idei de lucruri tampite pentru sfarsit de liceu. Vreau cat mai multe idei.
As vrea tare mult sa- mi răspundeți cei care va pricepeti in domeniu.....as dori sa- mi achiziționez o bicicletă MTB second- hand până în 1200 lei dar nu știu pe care sa o aleg/care e mai...? (mai mult)
Hei! Dau funda! In legatura cu venirea Papei la Bucuresti, oamenii care nu s-au inscris online, pot intra la eveniment?
Stie careva ce as putea sa fac 7 zile la mare ca sa nu mai fie asa plictiseala? Am fost anul trecut cu un prieten la mare si anul acesta mergem in aceeași statiune. Chestia e ca dupa 3- 4 zile...? (mai mult)
Oare exista posibilitatea ca la vârsta de 28 ani sa ma invat sa merg pe bicicleta? Și dați- mi niște sfaturi cum as putea invata repede și fără cap spart, picioare rupte, etc. Și un model de ...? (mai mult)
Hai la cel mai glam eveniment retro al anului - BALUL BUCUREȘTIULUI INTERBELIC!
Buna, am o intrebare...cei din Cluj presupum ca stiti de festivalul luminii din 16 iunie. Intrebarea mea este trebuie sa imi iau bilet sau e gratis? Trebuie sa avem o varsta ca sa putem intra?
Daca ma duc la un film N15 (nerecomandat copiilor sub 15 ani, daca eu am 13 ani pot sa ma uit singur sau cu parintii?
Urmeaza sa plec in Grecia saptamana viitoare timp de 8 zile. Cati bani "de buzunar" ar trebui sa imi iau? Eu nu sunt o persoana cheltuitoare dar nici nu vreau sa tin de bani.
Ce planuri aveti pentru vara asta? Eu in iunie merg la mare, sper sa fie vremea ok.Voi ce faceti?
Fiindca tot vine vara, ce festivaluri de muzica sunt prin Romania in afara de Untold sau Neversea?
Salut, doresc sa achizitonez o bicicleta in jurul pretului de 1300 de lei, imi puteti spune ce bicicleta as putea cumpara, sa fie un montainbike, frane pe disc si alte lucruri importante? Si doresc...? (mai mult)
Buna Ziua, este adevarat ca la piscina Stone Park din Vrancea este gratis pe 1 iunie?
Salut, recent am facut un canal pe YouTube (NC91) in care postez filmulete din plimbarile cu ATV- ul pe care le fac in timpul liber, as dori ceva sfaturi in legatura cu modul de a filma, povestea clipului,...? (mai mult)
Salutare; As dori sa stiu un loc retras in Bucuresti; sau mai multe daca se poate :)) (o cladire parasita, un bloc parasit, si asa mai departe) si totodata fara paza si asa mai departe. Dau funda!...? (mai mult)
Stiti cumva de unde se pot cumpara pantaloni ca cei pe care ii poarta Cheloo la iUmor? Multumesc anticipat si dau funda!
Vreau sa imi cumpar un hoverboard de la FreeWheel si am auzit de la cineva ca nu este bun (nu urca la deal, se descarca repede) si as vreau sa imi ziceti parerile voastre.
Cum să fac sa treaca timpul mai repede până pe 27 mai?
Salut, doresc sa achizitionez un Nikon dslr d3100. Este bun? Sunt incepator, vreau sa devin fotograf dar vreau sa incep totul de la 0 ca sa ma initiez in tot.
Salutare. Care sunt cele mai apropiate mall-uri de Parcul Tineretului din Bucuresti?
Salut, câți bani sa pun unui coleg in plic deoarece e ziua lui și nu stiu cât sa pun. Menționez ca face 16 ani.
Am o intrebare. Ce inseamna bilet "Golden Circle" la un festival?
Vreau să- mi dați ceva linkuri cu cauciucuri pline pentru roti de bicicleta 26. Daca nu ceva care sa fie foarte bun împotriva penei. Dar nu peste 100 lei și 50 e cam mult. Cauciucul sa fie până...? (mai mult)
Pot să aplic dinam unei biciclete care nu este prevăzută cu acesta din fabrică?
Știe cineva de unde pot cumpăra plicuri din origami ( cu flori, inimi etc )ca cel din tutorial? https://m.youtube.com/watch?v=N3L5tuGoIcU&feature=youtu.be
Salut, cum as putea sa consum calorii stand jos ca (eu la 15 ani) imi tot creste nr de kilograme si nu stiu ce sa fac, am incercat sport nu prea imi iese.
O bicicletă clasică de oraș pentru damă cu mărimea cadrului de 15 inch, respectiv 38 cm se potrivește înălțimii de 161 cm?
E cineva din Iasi mutat in București care stie un club gen Taverna? Adica un loc in care in fiecare săptămână e aceeasi formatie/ cantaret care canta folk /rock?
Stie cineva daca e ok sa mergi la Untold/Neversea cu bilete cumparate de la alti oameni care nu au mai putut ajunge la festival si au vandut biletul? Daca a fost cineva in aceasta situatie il...? (mai mult)
Știe cineva cât reprezintă în inch sau cm mărimile S și M în cazul bicicletelor Le Grand Lille? Mulțumesc!
Imi spuneti vreun site (sau mai multe) din Romania, nu din afara, unde sunt produse de camping si tot felul? Multumesc!
In curând vreau sa merg cu trenul la București, dar sa iau si bicicleta cu mine. Ținând cont că plec din Suceava și nu este spațiu special amenajat în tren, vreau sa stiu daca as putea...? (mai mult)
As vrea si eu sa îmi cumpăr o bicicleta buna. Am un buget de 1500 de lei. As vrea ceva de 29 inch cu 27 viteze Un MTB bine echipat si pus la punct, rezistenta cu o furca buna.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?