Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bun, deci cine îmi poate spune și mie un site bun cu excursii în alta tara cu autocarul și plecare din Arad, dar sa fie cu mai multe persoane și sa fie și un/2 traducători cu noi care sa ne prezinte...? (mai mult)
De cateva zile ma chinui sa fac un program de schimb valutar(in Visual Basic) care poate sa faca convert in "ambele directii" (Exemplu: Lei - Euro si Euro - Lei) dar nu am gasit nimic pe tot internetul...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa stiu daca se poate cum se numeste jocul de carti POPA PROSTU daca mai exista cum se joaca si cum se mai numeste?
Care este șmecheria cu aceste parfumuri celebre? Vreau sa îmi cumpăr un parfum original de la Tom Ford însă costa foarte mult în magazin, iar pe diverse siteuri se găsesc aceleași parfumuri în...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au mai fost la un concert la Arena Nationala: daca o persoana a luat bilete pentru un intreg grup, aceasta persoana trebuie sa fie prezenta la accesul fiecarui membru...? (mai mult)
Cat costa o ora de Biliard la Silver House Hunedoara?
Mă poate ajute cineva cu mai multe opțiuni de restaurante unde de poate servi masa ( mâncarea sa fie sănătoasă ) in Sibiu, Sighișoara? Mergem în vacanță și nu cunoaștem foarte bine...? (mai mult)
Reguli de joc pentru Remmi, pas cu pas? Vă rog, cât mai explicit n-am nici o idee despre jocul ăsta.
Stie cineva la ce ora se deschide si se închide librăria Nicolae Iorga din Valenii de Munte?
Salut, careva whatsapp? Fete in mod special, vorbim, plictiseala, etc!
Bună, daca am sub 14 ani mă pot duce fără un adult sa mănânc la restaurantul Panoramic din Hotelul Unirea Iași?
Cine e din Suceava, ce locuri faine știți prin care aș putea să mă plimb?
Maine începe școală și nu vreau sa merg la școală din cauza faptului ca nu mi- a ajuns vacanta. Va rog sa nu comentați ca sunt o chiulangioaica și alte chestii dintr- astea deoarece nu chiulesc....? (mai mult)
Cand incepe scoala? Mâine sau luni saptamana viitoare?
Bună! Aş dori o listă cu jocuri captivante/interesante/frumoase pentru telefon. Cele mai bune primesc fundiță.
Eu sunt dreptaci si cand merg cu skateul am piciorul drept inainte si stangul in spate dar cand fac olie de pe loc(doar asa pot), il fac apasand cu dreptul pe nose si sa sterg cu stangul, pentru ca asa...? (mai mult)
E buna acceasta bicicleta? https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- ht- 27- 5- velors- v2757c- cadru- aluminiu- culoare- albastru- alb- 218v2757c50/pd/DKRZHVBBM/?X- Search- Id=f56b895392ff7d59c4ee&X- Product-...? (mai mult)
Vinerea viitoare am majoratul. Îmi dați și mie va rog niște idei de muzica, adică o sa am un DJ și as vrea sa stiu cam ce muzica/melodii sa ii recomand sa pună. Mie îmi place muzica rock gen Acdc,...? (mai mult)
Cat timp ia cu metroul din Gara de Nord până la Aeroportul Henri Coandă?
Ma poate ajuta si pe mine cineva care cunoaste prin Ploiesti. Trebuie sa dau un examen auto pentru categoria C si sunt din judetul Hunedoara si nu cunosc zona. Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Nou in Bucuresti. Salut tuturor! Sunt Laurentiu, am 25 de ani si de 5 luni m- am mutat in Bucuresti. In afara de cateva persoane de la munca, nu prea am pe nimeni sa ies in timpul liber la o plimbare...? (mai mult)
Dacă dau peste un urs in pădure ce sa fac?
Cum sa fac un dvd-audio? Am ars dvd gen data(cu imgburn) iar melodiile in format.WAV si nu merge, am testat in 3 dvd-uri(e-boda, bush si pacific) care sunt compatibile 24bit/96khz
Este legal sa fac un foc mic intr-o pădure? Pentru a gati sau a face o cafea.
Puteti sa imi dai niste filme asemanatoare (cu tema religioasa) cum sunt "(M)ucenicul" si "Cu un pas in urma serafimilor"
Mama mea a primit de la lucru un voucher de vacanta in valoare de 1450 lei. Intrebarea mea este, le pot folosi eu? Fara ca ea sa fie cu mine? Sau cum pot proceda? Nu prin agentii!
La ce temperatura poți înota? Cât le grade Celsius sa aibă apa sa poți înota? Cât este diferența dintre temperatura marii și a aerului? Ms frumos.
Dupa cum stiti astazi se ia Lumina si vreau sa ma duc si eu sa iau pentru prima oara. Intrebare mea e ce pot face sa nu se stinga pana ajung acasa (stau destul de departe) si daca ma duc cu lumanare sau...? (mai mult)
Exista pe undeva prin București un loc public pentru făcut tradiționalul grătar(cu mititei și toate cele)?
Pentru cei din Iasi, e deschis parcul din Alexandru de lamga strand?
Salutare. Cei care sunteti de prin Ploiesti ma puteti ajuta si pe mine... imi puteti spune unde se afla SPC PRAHOVA, ghiseul PH10? Este locul unde se da examen auto. Nu sunt de acolo si nu prea stiu
Stie cineva o burgherie in Constanta unde se poate plati cu tichete cadou de la sodexo?
Care sunt preturile de la cinema city pe pop corn sau meniuri? Mă întreabă un prieten și nu am mai fost de 1 luna acolo.
Zone de vizitat in Herastrau sau prin zona si de mancat din zona?(nu am mai fost de ceva timp si mai stiu exact cum este=))) Se pot închiria biciclete, trotinete, role...(cam ce preturi)?
Ce activitati pot face in casa pentru a scapa de plictiseala? Fara calculator, telefon, televizor, tableta, nu vreau sa stau toata ziua cu ochii in ecrane.
Ce efecte are e-licidul cbd (canabidiol) cand il vapezi?
Care e vârstă minima pentru a putea rezerva un loc la Cinema City?
Am de făcut o alegere destul de grea (pentru mine) și nu mă pot decide așa că sper să îmi veniți în ajutor! Vara asta în luna Iulie am de ales între: 1. Să merg la mare cu...? (mai mult)
Vaping: Ce efecte are e-lichidul cbd (canabidiol) cand il vapezi?
Salut, azi am făcut o ieșire prin pădure și am văzut ceva ciudat. Chestia este ca am văzut, un copac jumătate brad, jumătate mesteacăn(baza brad și vârful mesteacăn). Partea ciudata este...? (mai mult)
Hai noroc! Cine a fost la lacul Brăteni din Bistrița Năsăud? Am auzit că sunt coceni pe fund... Ce părere aveți? Dau funda
Ce părere aveți de firma de transport DPD?
Stie cineva un loc in Bucuresti in care poti inchiria un ATV si sa te plimbi?
Hey! Mâine e ziua mea (Sf. Gheorghe) si nu stiu ce sa fac.Adica eu maine o sa invit o prietena pe la mine iar, la ora 20.00 o sa ne uitam la un film pe Antena 1. Atat mi- am planificat. Dar până ...? (mai mult)
Cât costa să închiriez o trotineta electrică, cele din fata cladirii Charles de Gaulle?
Salut,stiti cumva daca "casa pariurilor" ofera pariu sansa?
Salutări TPU! În ce zone din Vama Veche pot sta pe plajă cu cortul meu, o seară/două fără să plătesc?
Cum se poate afla prognoza meteo pentru Bucuresti, cat mai exact? Folosesc accuweather, dar nu e prea exact, cand vine vorba de ploaie. Oare din cauza ca e tara de lumea a treia? Cand ati fost prin...? (mai mult)
Stie cineva daca la cascada clocota este traseu? Daca este de cat timp? Multumesc
Ce părere aveți despre Circul International?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?