Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
MMMA UFC WWE? Păreri pro și contra la fiecare dintre cele 3?
Dacă eu vreau să mă întâlnesc cu cineva la ora 1 noaptea, se zice azi la 1 noaptea sau mâine la 1 noaptea?
Salut, dacă am 160 cm inaltime, cadru de 18 Inch la bicicleta mi-ar fi bun? Gen sa la șaua in jos de tot și așa mi-ar fi buna oare?
Ce cafenea în București îmi recomandați unde aș putea merge cu laptopul și să lucrez liniștit în timp ce servesc o cafea? Mulțumesc anticipat!
Ce hoverboard este mai bun? -cel cu box? -cel fara boxa?
Salut, în vara lui 2018 mi- am cumpărat o bicicleta pe care pot spune ca am folosit- o mai mult și mai intens decât putea ea sa facă în banii ei(1300 lei). Cu timpul, clar ca mi s- au uzat plăcuțele...? (mai mult)
As dori si eu idei de locatii pentru poze in Sector 2/3. Multumesc frumos
La jocul de carti Macao: Suntem doi jucatori, eu mai am doar o singura carte, un 2. Daca dau doiul si celalalt jucator da inca un 2 sau 3, trebuie sau nu sa le iau?
Cum se pot face sau unde se pot faceniste stickere? Cu ce imagini doresc eu, personalizate.
Care dintre urmatoarele biciclete sa aleg, eu o folosesc mai mult pe dealuri, drumuri accidentate(nu chiar extreme)și coborari în viteza pe drumuri cel putin bune: - Dhs terrana 2725 2018/2019 - Dhs...? (mai mult)
Buna, TPU! Ma numesc Cristina, am 16 ani, si as vrea sa va intreb : as putea merge desculta prin Bucuresti? Nu ma refer aici la riscurile pe care mi le asum, cum ar fi ca ma pot taia sau ca pot raci,...? (mai mult)
Care dintre urmatoarele biciclete sa aleg pentru mers pe dealuri, drumuri accidentate(nu extreme)si coborare in viteza pe drumuri relativ bune: - Dhs terrana 2725 2018 - Dhs terrana 2625 2018 - Rockrider...? (mai mult)
Salutare TPU, astazi am venit sa va intreb, daca stie vreunul din voi daca este vreun loc in Bucuresti in Bulevardul Lacul Teilor de unde se pot lua tigari la bucata, as prefera o adresa, multumesc...? (mai mult)
Tatuajele definitive se mai pot sterge? (Adică sa nu se mai vada deloc urmă actualului facut anterior? Sa poți face alt tatuaj peste ca si cum celalalalt nu ar fi fost făcut?
Cine imi poate da niste nume care sa se potriveasca pentru : ImKing? Ex: ImKingGerson, ImKingRagnar.
Buna, Vreau sa merg la Untold 2019 si am o intrebare legata de achizitionarea abonamentului. Atunci cand cumperi abonamentul il primesti in format electronic, urmand sa fie printat, ca mai apoi sa...? (mai mult)
Vrei sa iesi din casa? Hai la un tur pietonal prin București organizat de Fundația Calea Victoriei!
Daca sunt elev de liceu si imi fac legitimatie de calatorie, primesc reducere si in perioada vacantei de vara? Nu prea calatoresc cu trenul si de aceea intreb.
Hey! Am o intrebare... Cat costa fiecare din Produsele sau unde pot găsi meniul Cinema City? Și exista suporturi pentru mâncare sau o sa le ținem in mâna?
Este cineva pe aici care si- a inchis Facebook- ul? Sunt curios cum se simte viata fara Facebook. Eu unul personal m- am saturat de Facebook, dar in acelasi timp sunt putin dependent de paginile...? (mai mult)
Ce sfaturi mi-ati da daca as vrea sa ma apuc de o activitate sau un sport dar mi-e prea frica?
Am niste bonuri de masă cu care merge să comand de la KFC. Am 2 bonuri de masă a câte 15 lei. Eu voiam să- mi iau un bucket la 36 lei. Pot să dau 2 bonuri de masă a câte 15 lei și încă...? (mai mult)
Stie cineva cum pot masura sau cat e tija de la bicicleta : https://www.gumtree.com/p/bicycles/mens-carrera-axle-ltd-mountain-bike-brand-new/1285268921?
Stie cineva unde as putea gasi tigari lucky strike(nu de pe siteuri)?
Cum pot ajunge in America fără ca sa am neamuri acolo și stiu ca trebuie sa particip la loteria Vizelor dar sa zicem ca am câștigat-o, apoi ce trebuie sa fac?
Ce inseamna shout out pe Instagram si cum se face?
Bună tuturor! Aș avea o mică întrebare. Anul acesta, urmează ca să plec într- o mini- excursie cu niște prieteni în Germania, însă fără părinții mei. Curiozitatea mea: Eu încă sunt minora,...? (mai mult)
Am mai auzit ca unii sunt profesionisti la poker.Dar totusi cum sa fii bun la un joc de noroc?
Stie cineva sa- mi recomande numele unui restaurant in Cluj Napoca, unde servirea este sub forma de bufet suedez iar clientii pot manca cat doresc, pentru o suma fixa de bani? Eventual adresa,...? (mai mult)
Salut, ma puteți ajuta va rog frumos sa găsesc o bicicleta care arata bine și nu e foarte folosită pana in 1000 de lei (de preferat sa fie Cube)? Va rog eu mult, dau funda.
Ce este un festival moto?
Salut.Care a fost/care au fost cele mai mari goal- uri de donatii si cine a donat cel mai mult fara refound? Vreau sa stiu care a fost/care au fost cele mai mari goal- uri de donatii de pe Youtube, Twitch?...? (mai mult)
Vreau sa merg si eu in timpul meu liber la seminarii/ conferinte pentru tineri. Ideea e ca nu stiu unde sa caut. Vreau sa stiu ce conferinte o sa aiba loc in orasul meu in urmatoarea perioada. Exista...? (mai mult)
In curând se apropie aniversarea mea de 18 ani și as vrea sa mi- o țin. Chestia e ca nu stiu exact pe cine sa invit, unde sa țin și in ce cost sa ma încadrez. Nu sunt o persoana antisociabila,...? (mai mult)
Https://m.emag.ro/bicicleta- mtb- ht- 26- velors- cadru- otel- culoare- alb- albastru- v2601b/pd/D42ZFCBBM/ Salut, merita 400 de lei aceasta bicicleta? Vreau sa va zic ca nu o folosesc la offroad sau...? (mai mult)
Noutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră
Ce sa fac, sa imi iau bicicleta sau un laptop? Tin sa menționez ca nu programez sau ceva pe laptop și pentru proiecte pentru scoala am un pc mai slăbuț dar e ok.
Salut, TPU. Am o intrebare. Anul acesta vreau sa merg la El Carrusel Festival, probabil ati auzit de el. Vreau niste raspunsuri concrete de la cineva care a fost anul trecut. Le- am dat 100 de mesaje...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune locuri de vizitat în Cluj?
Salut.Stie cineva cand vor da drumul la Fantanile din Piata Unirii?
Aveti idee cand va fi din nou Simfonia Apei in Piata Unirii?
Este cineva dispus sa-mi faca un desen in creion dupa o imagine cu un tatuaj, gen o schita a tatuajului in creion?
Salut, nu stiu ce sa fac, sa imi iau bicicleta sau laptop? Tin sa Menționez ca laptopul îl folosesc doar sa ma joc nu de altceva
Ocupația preferată în timpul liber...hai cit mai mulți!
Niste site-uri interesante? Dar sa nu fie cu prostii.
Cum reușiți să stați treji noaptea? Nu neapărat toată noaptea doar câteva ore in plus.
Vreau si eu niste rekt-uri pentru crush
Salut, vreau sa imi cumpăr aceasta bicicleta doar ca atunci când o sa imi vina, vine dezasamblată iar eu nu am imbus sau alte chestii de asamblare, întrebarea e ", vine cu imbusuri și chestii...? (mai mult)
Care bicicleta e mai buna dintre acestea doua https://m.emag.ro/bicicleta- mtb- 26- eightyeight- alpin- cx- marime- 18- inch- cadru- otel- alb- albastru- bce9820764/pd/DFQZLJBBM/ Sauuuuu asta https://m.emag.ro/bicicleta-...? (mai mult)
Hey! Peste putin timp eu voi merge in excursie cu clasa mea si alte clase, bineinteles, si nu stiu ce sa imi iau in rucsac. Vom merge la Brasov ( Dino Park, mănăstiri, o pestera si multe altele.) ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?