Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, ce bicicleta mtb bunicică imi recomandați, care sa imi fie buna adică eu am 160cm înălțime și imi fie buna. Buget:500 de lei
Ce sa ii fac cadou prietenului meu dintre invitații la un concert (Delia) sau o pereche de adidasi Nike (Am zis Nike pentru ca ii adoră)? As vrea pareri și din partea băieților sa stiu ce v- ar placea...? (mai mult)
Acel suport de biciclete pentru masina hatchback sau sedan afecteaza cu ceva masina? Suspensii? Si ii ok sa circuli cu acel suport cu 2 biciclete (aprox 40-50 kg) pe autostrada cu 120-130 km?
Am și eu o întrebare unde pot sa găsesc limonada limo în Târgu-Jiu?
Am o nelamurire,care este diferenta dintre Palatu Brukenthal Avrig,Sibiu si Palatul Brukenthal, Sibiu? Sunt 2 locatii diferite sau cum?
Știe cineva un Youtuber care face promovari si cat ar costa?
Salut, veti vedea ca intrebarea pe care o lansez nu este offtopic, ba dimpotriva... Cei care stiti ce cherhana buna imi recomandati in Judetul Constanta? Oriunde si pe malul marii si langa Histria,...? (mai mult)
Am 15 ani 1.75. Aș vrea un kart cu pedale care sa nu fie mic și sa stau înghesuit în el. Și cu remorcă până în 1500lei Dați un Link va rog poate sa fie și de pe OLX de ori unde.
Cum pot sa imi fac prietenii sa inteleaga ca japoneza e ceva ce imi place mult? (Si eu personal, cu efort si ambitie, cred ca poate deveni ceva de viitor) Foarte multi prieteni "rad" de mine, spunandu-...? (mai mult)
Cineva din Sibiu care vrea sa iesim? E sambata si ma plictisesc ingrozitor.
FUNDA! Stie cineva un site cu bilete de tren Bacau spre Bucuresti?
Https://youtu.be/-fAbjBM6phY Știe cineva cum se joacã? Dau fundã pentru cel mai bun raspuns. Dacã mã poate face cineva sã înțeleg?
Urmeaza sa ma reintalnesc cu o veche prietena si nu ne- am vazut de multa vreme. Nu vreau sa merg cu mana goala si m- am gandit sa ii iau o mica atentie. M- am gandit sa ii iau un pachet bun de ...? (mai mult)
Salut.Cum se joaca jocul Fear Pong? Știu ca e ceva cu pahare. Spuneți-mi cum se joacã.Dau fundã.
M- am îmbătat de la 4 pahare de vin în 5 minute.E mult? Am băut la un prieten și după ce le- am băut am plecat imediat acasă și am căzut de pe bicicletă. E abia a doua beție, dacă pot să...? (mai mult)
Cum e mai bine sa fii: 1. Băiat ciudat care nu stie sa ajute la treaba si are 10 pe linie la scoala, 9 ani, si il cearta parintii daca ia un 8, nu are gagică, are 37 kg 2. Băiat de treaba care...? (mai mult)
Ce părere aveți despre btwin rockrider 520 s merită să o cumpăr?
Întotdeauna m-am întrebat dacă există șerpi in Romania. Exista?
Îmi poate spune cineva specializat daca ghidonul acesta https://www.skates.ro/ghidon- trotineta- sacrifice- sacci- cromo- 600x600- graffiti este compatibil cu o trotineta oxelo mf 3.6? Sau dacă...? (mai mult)
Cateva modalitati de culegere a informatiilor..adica cum va culegeti in general voi informatiile..cat mai complex..sa inteleg. Dau funda, mz
Cum pot sa trimit un plic prin posta in Germania? Ce trebuie sa fac exact, nu am facut niciodata?
Ce sa fac cand ma plictisesc¿? (Fara tehnologie)
Salutare. Port de o saptamana ochelari si intr- o seara i- am lasat pe pat si fara sa- mi dau seama m- am asezat pe ei. Faza e ca nu s- au rupt doar ca se misca(joacă) piciorusele de la legatura aceea...? (mai mult)
Locuri bantuite din Campulung?
Ce parere aveti de insulele Svalbard dar mai ales de capitala insulei? Doar de informatie caci nu voi merge acolo!
Am o intrebare urgenta. Unde aş putea ieşi cu o fata prin Unirii sau prin Romana? P.S.:Un loc mai ieftin un pic.
Eu am 1.68 înălțime si 43 de kg la vârsta de 14 ani. M- am apucat de o săptămână de sport dar vreau sa va intreb ceva. Trebuie să tin o dieta anume? Ca eu vreau doar să fac mușchi,...? (mai mult)
Buna,TPU! Ce as putea vizita in Bucuresti in perioada asta cand e mai frig?
Stie cineva cat timp se urca la canaraua fetii din locul de unde se lasa masina? Multumesc!
Salutare, peste 2 săptămâni as vrea sa fac un mic tur cu mașina, vreau sa merg in Alpi, ce Zona îmi recomandați și ce traseu? Sunt dispus și sa înconjor dacă sunt zone in alte tari ce merita...? (mai mult)
Spuneti-mi cum sa fac ca saptamana sa treaca foarte greu?
Ma poate ajuta cineva la un desen, am nevoie de o imagine cu o mama si un copil/mai mulți de preferat dintr-un anime sau ceva.
Cate ore petreceti pe zi stand pe laptop/pc + telefon?
Buna, la sfarsitul lunii aprilie mai exact 26 urmeaza sa imi serbez ziua, implinesc 13 ani si imi doresc sa imi tin ziua la o vila cu prietenii (si cativa adulti) am nevoie de teme pentru petrecere. ...? (mai mult)
Ma urmaresc foarte multi tigani, sunt rai.Este bine sa le spun parintilor? Ce o sa imi faca. Politia ma poate scapa de ei?
Dealuri pe la Galați pe unde e bun de un downhill cu bicicleta?
stiti locuri in Pitesti unde pot sa imi organizez ziua de nastere in aer liber?
Daca vrem mai multi prieteni sa mergem în vizita în alt oraș 2-3 zile ne putem caza la o pensiune ceva daca toți suntem minori(16-17 ani)?
Cum scap de tigani? Vor sa ma bata multi.E ok daca incerc sa ii ocolesc, sa umblu cu un prieten si sa iau ceva pistol cu bile si un pix dupa mine? Scap de tot de ei? sunt multi
De ce nu se mai gasesc chipsuri cheetos in Romania de cativa ani?
Hei, următoarea întrebare este cât se poate de serioasă și urgenta asa ca va rog sa o tratati ca atare.Intrebarea mea este: Se poate trai într- o autorulota? Adica sa ai teren și să îți cumperi...? (mai mult)
Cate locuri sunt ( cu aproximatie) într-o dubă de la Jandarmerie?
De ce nu ne putem ridica, cu ajutorul mâinilor, pe noi înșine?
Salut, am o pereche de tenisi cu talpa de cauciuc si are si pe margini tot de cauciuc, sper ca intelegeti la ce ma refer, in orice caz, ma gandeam sa fac niste desene, chestia- i ca nu stiu cu ce ...? (mai mult)
Pe la mijlocul lui Mai o sa merg in Brasov si o sa stau 5 nopti, mi- ar putea spune cineva ce e de facut si de vizitat? M- ar interesa de asemenea si un traseu montan, nu foarte dificil, dar cat sa ...? (mai mult)
Aceasta intrebare este pusa de plictiseala, dar are si un scop: De exemplu, daca te duci in America, Italia, Spania, sau orice tara, sa zicem de exemplu America si nu stii nicio boaba de...? (mai mult)
A aparut din nou tampenia aia de iumor? Am vazut cateva clipuri noi probabil din noul sezon.
As vrea sa stiu niste jocuri cu carti si cum se joaca.
Hei. Stiu ca pare de necrezut ceea ce o sa spun, dar chiar caut un raspuns. Azi noapte eram la mine in camera, si parintii mei la ei in camera. Pe hol in casa se auzeau zgomote ca si cand ar tranti ...? (mai mult)
Ce rucsac imi recomandati? Vreau sa il folosesc atat pentru iesiri in oras dar si in natura, pentru a- mi lua camera cu mine, deci vreau ceva care sa fie destul de spatios dar cu un aspect...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?