Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cate ore petreceti pe zi stand pe laptop/pc + telefon?
Buna, la sfarsitul lunii aprilie mai exact 26 urmeaza sa imi serbez ziua, implinesc 13 ani si imi doresc sa imi tin ziua la o vila cu prietenii (si cativa adulti) am nevoie de teme pentru petrecere. ...? (mai mult)
Ma urmaresc foarte multi tigani, sunt rai.Este bine sa le spun parintilor? Ce o sa imi faca. Politia ma poate scapa de ei?
Dealuri pe la Galați pe unde e bun de un downhill cu bicicleta?
stiti locuri in Pitesti unde pot sa imi organizez ziua de nastere in aer liber?
Daca vrem mai multi prieteni sa mergem în vizita în alt oraș 2-3 zile ne putem caza la o pensiune ceva daca toți suntem minori(16-17 ani)?
Cum scap de tigani? Vor sa ma bata multi.E ok daca incerc sa ii ocolesc, sa umblu cu un prieten si sa iau ceva pistol cu bile si un pix dupa mine? Scap de tot de ei? sunt multi
De ce nu se mai gasesc chipsuri cheetos in Romania de cativa ani?
Hei, următoarea întrebare este cât se poate de serioasă și urgenta asa ca va rog sa o tratati ca atare.Intrebarea mea este: Se poate trai într- o autorulota? Adica sa ai teren și să îți cumperi...? (mai mult)
Cate locuri sunt ( cu aproximatie) într-o dubă de la Jandarmerie?
De ce nu ne putem ridica, cu ajutorul mâinilor, pe noi înșine?
Salut, am o pereche de tenisi cu talpa de cauciuc si are si pe margini tot de cauciuc, sper ca intelegeti la ce ma refer, in orice caz, ma gandeam sa fac niste desene, chestia- i ca nu stiu cu ce ...? (mai mult)
Pe la mijlocul lui Mai o sa merg in Brasov si o sa stau 5 nopti, mi- ar putea spune cineva ce e de facut si de vizitat? M- ar interesa de asemenea si un traseu montan, nu foarte dificil, dar cat sa ...? (mai mult)
Aceasta intrebare este pusa de plictiseala, dar are si un scop: De exemplu, daca te duci in America, Italia, Spania, sau orice tara, sa zicem de exemplu America si nu stii nicio boaba de...? (mai mult)
A aparut din nou tampenia aia de iumor? Am vazut cateva clipuri noi probabil din noul sezon.
As vrea sa stiu niste jocuri cu carti si cum se joaca.
Hei. Stiu ca pare de necrezut ceea ce o sa spun, dar chiar caut un raspuns. Azi noapte eram la mine in camera, si parintii mei la ei in camera. Pe hol in casa se auzeau zgomote ca si cand ar tranti ...? (mai mult)
Ce rucsac imi recomandati? Vreau sa il folosesc atat pentru iesiri in oras dar si in natura, pentru a- mi lua camera cu mine, deci vreau ceva care sa fie destul de spatios dar cu un aspect...? (mai mult)
Vrem sa plecam cu clasa intr-o excursie de 2-3 zile, imi poate propune cineva vreo ofertă faina? Cu cazare si transport sau macar una din astea, si pretul aproximativ, vreun numar ceva
Știți unde este sau cum pot intra în sala unde se filmează romanii au talent? Aș vrea să stau în public.
voi aveți canalul de muzică MTV România, eu am si îmi place foarte mult canalul ăsta, dar am auzit săptămâna trecută la știri că va fi inchis, sau ProTV- ul nu mai face parte,...? (mai mult)
Buna! Cum pot sa pun o melodie intr-un articol pe care il scriu pe Wordpress iar in timpul citirii articolului sa se deruleze acea melodie?
Până la ce oră se pot cumpăra biletele de tren?
Salut, vreau sa imi duc sotia undeva in week- end- ul ala de 8 martie. Aveti ceva idei de "city break"?! Nu e ea mare fan zapada si galagie:)) deci, nu prea as vrea nicaieri pe "celebra" Valea Prahovei....? (mai mult)
Pot sa mi fac abonament la WorldClass doar pentru bazin? Pentru ca nu vreau sa merg la sala si nu vreau sa platesc abonamentul full de 350 lei avand in vedere ca eu as folosi doar bazinul.
Cineva m-a pus pe simpatie.ro. cum sa raportez sa il sterg?...
Hei TPU, locuiesc in Londra și as dori sa merg intr- o vacanța de un Weekend 2 nopți undeva la un preț accesibil vreau sa fie al inclusive, as dori niște sfaturi și site- uri unde m- as putea...? (mai mult)
Se poate lua tigara electronica daca e sub 18 ani? el s- a gandit atunci cand ii face certificatul de garantie sa dea buletinul mamei sale la vanzatoare si sa- i faca pe numele mamei sale... e posibil?...? (mai mult)
Unde imi pot face pe telefon o agenda electronica in care sa scriu tot ce vreau?
De unde pot sa cumpar jetoane profesioniste de poker? Un magazin din Romania de preferat. Nu are importanta pretul. Multumesc
Mi- am luat de curând un aramax power 5000 și rezistența mi- a montat- o băiatul de la vapeshop și după o săptămână am zis să o schimb, toate bune și frumoase, după ce am schimbat- o am ...? (mai mult)
Imi puteti da un sfat cei care chiar va doriti, nu tot,, prostul" Voi cum invatati o lectie lunga, un eseu, la română? Adica cum ar trebui sa le citesc ca sa retin?
Vreau să- mi iau la vara un pistol airsoft pe CO2. Pe care să- l aleg dintre https://:///......marex.html https://www.airsoft- cluj.ro/cybergun- taurus- pt99- full- metal- co2. html ...? (mai mult)
Bună ziua. Cât de rău poate fi dacă am ajuns să am dioptrii de -5.00 la ambii ochi cu cilindru de 2.00? Am doar 16 ani.
Vreau să- mi iau la vara un pistol airsoft pe CO2. Pe care să- l aleg dintre https://www.airsoft- cluj.ro/arme- airsoft/pistoale- airsoft/pistoale- fara- recul- co2/replica- glock- 22- gen4- gnb- co2-...? (mai mult)
Cum imi pot face meniul si intreg ecranul telefonului sa fie cat mai interesant? Unde gasesc wallpapere frumoase si simple pentru telefon?
As vrea un cont de metin2ro sa ma joc de preferat pe la level 30-40, nu conteaza serverul.Multumesc anticipat!
Eram cu un prieten si am iesit sa fumam si noi. Tin sa menționez că prietenul meu avea o camera care mai mult era o magazie si dintr- o data am auzit niste bătăi rapide in geam. Noi speriați...? (mai mult)
Care este cel mai frumos teatru din București?
Stie cineva un poligon tir in Galati-Braila imprejurimi? Un nr te tel site ceva..Multumesc!
E o intrebare cam stupidă, dar totuși am un motiv bun! Eu sunt in Italia, azi am intalnit o fată româncă cam de 16 - 18 ani in farmacie, deci am stat cam 5 min uitându- ne unul la...? (mai mult)
Stie cineva locuri parasite\abandonate in Piatra Neamt?
Vreau si eu sa merg la un film de groaza la cinema city am 14 ani.Trebuie un adult sa-mi cumpere biletul sau trebuie sa si intre cu noi si daca intra cu noi poate pleca dupa? Dau funda
Vreau sa merg in we in Poiana Brasov si as vrea sa mananc la Coliba Haiducilor sau Sura Dacilor,nu am fost de multi ani, unde se mananca mai bine? Alte recomandari?
Salutare tuturor. Am cumparat tutun de la cineva cam 900 de grame si mi se pare un pic prea umed pentru injectat. Cea mai mare problema o am ca e prea slab pentru ce fumez eu in general. Cum as putea sa...? (mai mult)
De la ce varsta pot sari cu parasuta?
Pot gasi o bicicleta buna pana in 600-700 lei? Menționez că vreau bicicletă pentru drumuri lungi și să prindă viteză bună. Am 15 ani si inaltimea de 1.74
Am 13 ani si urmeaza sa imi pun aparat dentar fix(metalic) si as avea cateva intrebari. Cam cat costa? Trebuie sa imi scot ceva masele? Cat va dura pana ce il voi pune?(Stiu ca se fac tot felul...? (mai mult)
Hei TPU, am Catan, jocul de baza si am jucat foarte mult iar acum voiam sa imi cumpar o extensie si nu ma pot hotari intre "Navigatori" si "Negustori si barbari". Ambele mi se par interesante dar nu ...? (mai mult)
Buna, vreau sa achizitionez un joc Catan, dar am vazut ca e o cutie "Catan jocul de baza" si una "Colonistii din Catan". Care e diferenta? Se merita extensiile ce se primesc cu Big Box?(diferenta de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a