Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
locuiesc in Bucuresti, sectorul 5.stie cineva daca prin apropierea mea (cartierul Ferentari) exista sali de lupte? (box kickbox mma jiu jitsu etc.)
Heii Vreau si eu sa stiu câțiva vloggeri buni de travel sau asa funny, străini în principiu. Ms:)
Scuzati ca intreb dar cine a fost ales userul anului 2018?
Cei care merg la vânătoare, ce zone va plac? Îmi puteți recomanda un top a 2-3 zone perfecte pentru vânătoare, urgent, din toată tara
De ce mi se intrerupe muzica care o am pe calculator?
Bunaaa! Vreau sa fac un fan page pe insta cu Finn Wolfhard! Va rrog vreau idei de nume pentru fan page ul cu Finn! Urgent! Va rog idei originale!
Cate ore au trecut de pe data de 28.01. 2019, ora 16:00, pana acum?
Vreau sa trimt cuiva ceva prin curier la fun courier, se verifica coletul meu?
In ce zona a piciorului uman se lasă greutatea corpului?
Pistol airsoft cu propulsie pe green gas sau CO2? Care e mai puternic?
Unde se mananca cea mai buna pizza in Bucuresti?
Cât timp stati prin mall?
Stie cineva vreun magazin fizic care vinde cutite/bicege de la marci de calitate (ex: spyderco, benchmade, ontario) in Bucuresti sau Constanta? Multumesc mult!
Bună seara TPU, am jucat un joc de societate și nu mai știu cum se numește, dar știu ca regulile erau cam asa așa. Erau 2 jucători, fiecare primea cate noua piese... Și scopul jocului în afara...? (mai mult)
Ce restaurante îmi recomandați din București ca sa îmi țin majoratul? Nu vreau sa fie extrem de elegante, vreau sa semene puțin cu un club.
Hei, azi am fumat pentru prima data narghilea si avea o aroma de afine si cand am ajuns acasa miroseau putin bluza si maieul si noroc ca nu m- au prins ai mei. La urmatoarea data ce sa fac ca sa nu simta...? (mai mult)
Cine imi poate da niste sfaturi pentru concertul lui ed sheeran de la Bucuresti. Nu am apucat sa imi iau inca bilete. Unde se sta si se vede cel mai bine?
weekend- ul viitor voi pleca spre Partia de Ski Poiana Soarelui – Durau. Nu am mai fost aici, asa ca dacă ar putea cineva sa îmi spună dacă in apropierea pârtiei este vreun centru ...? (mai mult)
imi puteti spune niște nume de Youtube care sa înceapă cu I sau niște idei de nume dau funda și pun numele celui care mi-a dat în descrierea canalului.
Bună, TPU! Prietena mea e extrem de geloasă. Am un colectiv de prieteni cu care o să merg la o cabană prin februarie. Mă amenință cu despărțirea dacă merg acolo. Mă numeşte "pupinc**ist" că...? (mai mult)
Ce sa fac cu prietenii mei in weekend? Suntem o gasca de 7 persoane de 13 ani si nu suntem genul care sa stea la un picnic sau sa mearga la teatru. Orice in afara de film sau bowling
Mai are cineva carti Duel Masters? Daca da, vindeti? :)
Buna lume! Urgent o intrebare, am masina in service, cat m- ar costa un taxi din piata Iosia pana langa Auhan centura? In Oradea. E prima oara cu taxi si vreau sa stiu un pret aprox. si cum functioneaza...? (mai mult)
[ARAD] Salut TPU! O locație potrivită unde mi-aş putea scoate prietena? Undeva aproape de Podgoria.
Salut, unde pot schimba niste monezi Lire, in lei bancnote? in București Am fost la 5 bănci și 5 exchange-uri și nimic
Stie cineva care a fost, care e mai bun dintre laser tag si lasermaxx? Va rog, dau funda, e ziua mea si nu stiu ce sa aleg
Imi puteti recomanda niste filme de pe Netflix? Aseara tocmai ce am vizionat Bird Box, bunicel... Serialele nu ma atrag. Niste idei de filme bune, orice gen. Multumesc
A mai fost cineva la Ramana garden si a inchiriat camera? E un consum minim anume?
Voi cum invatati pentru bac? Cum va organizati cum va luati fiecare lectie/povestire in parte pentru invatat? Cum sa incep? Am bacul in vara. Multumesc. Stimă.
Este legal sa faci Uber in Romania? Daca da, unde scrie? Multumesc frumos!
De unde pot lua gheață carbonică ( nu fum / bucăți albe cilindrice)? Există ceva magazin în Arad?
Salut.Am o problema cu Faceit- ul si anume:Am activ authentificatorul in 2 pasi dar vreau sa dezactivez si sa reactivez authentificatorul dar imi spune la Back- up Codes View Code dar eu nu mai am telefonul...? (mai mult)
Stiu sigur ca n- am nimerit categoria, dar mno, ce sa fac. Nu stiu unde s- ar potrivi asta. Vreau, daca se poate, sa- mi spuneti cele mai horror intamplari ale voastre, pot sa fie oricat ...? (mai mult)
Care este profitul/salarul pentru un livrator la foodpanda? Ghiozdanul trebuie cumpărat? Se poate lucra doar in timpul liber sau ai program fix?
Intrebare pentru jucatorii de poker. Am jucat online cativa ani buni, si as vrea sa incerc live.Cum este atmosfera la club? Ma refer la jucatori, cum sunt ei, in general, romanii nostri care joaca? ...? (mai mult)
Am văzut pe net ca in magazinele din afara exista bere desperados de 5 litri, știți cumva la noi este așa ceva?
Am o nelamurire. Stie cineva cum se numesc acele jocuri pe care le gasesti de obicei in marile magazine sau in mall- uri? Mai exact acelea in care bagi o fisa sau bani si in care trebuie sa prinzi cu un...? (mai mult)
De obicei la corigenta se trece sau nu?
Se pricepe cineva la dat nickname- uri creepy? Doresc sa aflu si eu cateva nickname- uri dar as prefera sa nu fie ceva simplist, sa fie mai complex, mi- ar placea un nickname care sa nu insemne neaparat...? (mai mult)
Stie cineva unde se joaca Magic the Gathering in Bucuresti sau e cineva pe aici care vrea sa joace?
La corigenții la orice materie se da ce e mai usor din materia respectivă? Adica minimul posibil de clasă ( a câtă sunt acei elevi care rămân corigenti)?
Ceva expirat dar totusi am sa va intreb fiindca nu am tinut cont de asa ceva.Am observat ca unele persoane pe care le urmaresc pe Instagram, au sute de like- uri dintr- o data, multi followers. Aveti ...? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar board game-ul Carcassonne de pe internet. Imi puteti recomanda un site de incredere care de preferat sa aiba transportul gratuit?
Cat costa romotion ul la afi?
Cine imi poate spune rapid care este programul si cat costa sa vizitezi Stadionul San Siro? Doar vizita. Nu la meciuri Am nevoie rapid!
Cat durează facultatea de Kinetoterapeut ( sa poți să devii Kinetoterapeut?)
Programe pentru localizare telefon prin IMEI? Telefonul are în orice caz locațiile și serviciile de localizare dezactivate + dacă sun pe acel număr, cartela este deja scoasă. Așa că unica soluție...? (mai mult)
Tot aici gasesc raspunsul :)). In Bucuresti sunt diferite sectoare cu diferite zone gen Berceni, Dorobanti, Pantelimon... In ce zona se afla Strada Atelierului Sectorul 1?
Rețeaua școlară de învățare Brainly exista in toate statele si in toate limbile UE?
Cum poti afla adresa de acasa a cuiva daca ii stii numele? Stiu ca era un program dar nu mai stiu cum se numeste
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?