Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce sa fac cu multul meu timp liber? (deocamdata sunt pensionat pe caz de boala din pacate) Idei ce sa studiez sau cu ce as putea sa imi ocup timpul?
Sunt ursii un pericol adevarat in muntii Piatra Craiului? Vreau sa merg cu prietena mea sa dormim la cort o noapte acolo. Anul trecut varumiu a fost cu niste prieteni si noaptea cand stateau la foc un ...? (mai mult)
:) Am comandat ceva recent pentru prima data din Japonia prin EMS. Si as vrea sa intreb.Din moment ce am comandat prin EMS, inseamna ca coletul imi va fi livrat acasa? Asa am inteles de la altii...? (mai mult)
A fost cineva de aici la Paltinis? Cum vi se pare locul? Recomandari/sugestii de cazari pentru cei care ati fost? :)
Hei, vrem sa mergem intr- un weekend cateva persoane intr- o zona frumoasa, am prefera o zona de munte/deal, ceva relaxant cu- n peisaj frumos. Imi puteti recomanda cateva destinatii? Preferabil cat...? (mai mult)
Heyy dragilooor! Astazi am o noua "provocare" pentru voi. Cine imi da cele mai lungi, interesante si super- horror povesti primeste funda. In special nu as vrea sa fie de pe site- uri ci sa le scrieti...? (mai mult)
imi poate spune cineva cat costa un meniu cu popcorn si suc la cinemacity?
Cu ce se ocupa aromoterapia?
Caut si eu un BMX bun cu care sa nu am probleme (sunt incepator) dar sa fie si la un pret ok, adica nu foarte exagerat...Mersi anticipat!
Îmi poate zice cineva cât costă o cola mare și popcorn-ul mediu la Cinema City? Multimesc!
Care credeți că sunt avantajele şi dejavantajele site- ului Youtoube? Eu cred că youtoubul este ceva de genul "ştim mai mult, dar de fapt ştim mai puțin", o problemă cu care se confruntă tot...? (mai mult)
Este cineva care să nu utilizeze rețelele de socializare Facebook şi Instagram?
Hey, deci vreau sa schimb niste euro in lei si vreau sa stiu daca trebuie sa am 18 ani sau pot si la 15? Am buletin deci nu cred ca e vreo problema.
Daca gasesc o comoara intr-o anumita tara este vreo lege care interzice sa mi-o asum? O pot lua acasa?
Cat costa un permis de Pescuit pentru elevi?
Greutatea corpului se lasa in tendonul lui Achile?
Care sunt cele mai bune cluburi de manele?
De curând am făcut un server cu Citizen pentru GTA IV, dar menționez că merge destul de greu, ping- ul sare de la 36 la 100. Am făcut port forward și am abonament Digi fiber 300mbps...? (mai mult)
locuiesc in Bucuresti, sectorul 5.stie cineva daca prin apropierea mea (cartierul Ferentari) exista sali de lupte? (box kickbox mma jiu jitsu etc.)
Heii Vreau si eu sa stiu câțiva vloggeri buni de travel sau asa funny, străini în principiu. Ms:)
Scuzati ca intreb dar cine a fost ales userul anului 2018?
Cei care merg la vânătoare, ce zone va plac? Îmi puteți recomanda un top a 2-3 zone perfecte pentru vânătoare, urgent, din toată tara
De ce mi se intrerupe muzica care o am pe calculator?
Bunaaa! Vreau sa fac un fan page pe insta cu Finn Wolfhard! Va rrog vreau idei de nume pentru fan page ul cu Finn! Urgent! Va rog idei originale!
Cate ore au trecut de pe data de 28.01. 2019, ora 16:00, pana acum?
Vreau sa trimt cuiva ceva prin curier la fun courier, se verifica coletul meu?
In ce zona a piciorului uman se lasă greutatea corpului?
Pistol airsoft cu propulsie pe green gas sau CO2? Care e mai puternic?
Unde se mananca cea mai buna pizza in Bucuresti?
Cât timp stati prin mall?
Stie cineva vreun magazin fizic care vinde cutite/bicege de la marci de calitate (ex: spyderco, benchmade, ontario) in Bucuresti sau Constanta? Multumesc mult!
Bună seara TPU, am jucat un joc de societate și nu mai știu cum se numește, dar știu ca regulile erau cam asa așa. Erau 2 jucători, fiecare primea cate noua piese... Și scopul jocului în afara...? (mai mult)
Ce restaurante îmi recomandați din București ca sa îmi țin majoratul? Nu vreau sa fie extrem de elegante, vreau sa semene puțin cu un club.
Hei, azi am fumat pentru prima data narghilea si avea o aroma de afine si cand am ajuns acasa miroseau putin bluza si maieul si noroc ca nu m- au prins ai mei. La urmatoarea data ce sa fac ca sa nu simta...? (mai mult)
Cine imi poate da niste sfaturi pentru concertul lui ed sheeran de la Bucuresti. Nu am apucat sa imi iau inca bilete. Unde se sta si se vede cel mai bine?
weekend- ul viitor voi pleca spre Partia de Ski Poiana Soarelui – Durau. Nu am mai fost aici, asa ca dacă ar putea cineva sa îmi spună dacă in apropierea pârtiei este vreun centru ...? (mai mult)
imi puteti spune niște nume de Youtube care sa înceapă cu I sau niște idei de nume dau funda și pun numele celui care mi-a dat în descrierea canalului.
Bună, TPU! Prietena mea e extrem de geloasă. Am un colectiv de prieteni cu care o să merg la o cabană prin februarie. Mă amenință cu despărțirea dacă merg acolo. Mă numeşte "pupinc**ist" că...? (mai mult)
Ce sa fac cu prietenii mei in weekend? Suntem o gasca de 7 persoane de 13 ani si nu suntem genul care sa stea la un picnic sau sa mearga la teatru. Orice in afara de film sau bowling
Mai are cineva carti Duel Masters? Daca da, vindeti? :)
Buna lume! Urgent o intrebare, am masina in service, cat m- ar costa un taxi din piata Iosia pana langa Auhan centura? In Oradea. E prima oara cu taxi si vreau sa stiu un pret aprox. si cum functioneaza...? (mai mult)
[ARAD] Salut TPU! O locație potrivită unde mi-aş putea scoate prietena? Undeva aproape de Podgoria.
Salut, unde pot schimba niste monezi Lire, in lei bancnote? in București Am fost la 5 bănci și 5 exchange-uri și nimic
Stie cineva care a fost, care e mai bun dintre laser tag si lasermaxx? Va rog, dau funda, e ziua mea si nu stiu ce sa aleg
Imi puteti recomanda niste filme de pe Netflix? Aseara tocmai ce am vizionat Bird Box, bunicel... Serialele nu ma atrag. Niste idei de filme bune, orice gen. Multumesc
A mai fost cineva la Ramana garden si a inchiriat camera? E un consum minim anume?
Voi cum invatati pentru bac? Cum va organizati cum va luati fiecare lectie/povestire in parte pentru invatat? Cum sa incep? Am bacul in vara. Multumesc. Stimă.
Este legal sa faci Uber in Romania? Daca da, unde scrie? Multumesc frumos!
De unde pot lua gheață carbonică ( nu fum / bucăți albe cilindrice)? Există ceva magazin în Arad?
Salut.Am o problema cu Faceit- ul si anume:Am activ authentificatorul in 2 pasi dar vreau sa dezactivez si sa reactivez authentificatorul dar imi spune la Back- up Codes View Code dar eu nu mai am telefonul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?