Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum ai putea face bani pe internet? Sau cu ajutorul internetului? Suntem in 2019 si sigur exista o solutie chiar daca ar trebui sa investesti niste bani. Are cineva vreo idee?
Are cineva regulamentul de la jocul "Cameleon" de la D-Toys?
Ce credeti căștile si scuturilor jandarmilor scutieri de la BSIJR pot fi sparte in vreun fel? Sau nu merg sparte deloc orice ar face un protestatar?
Caut o reclama care mi- a ramas intiparita in minte si nu o gasesc efectiv nicaieri :)) Era o reclama la o masina (neagra, alba sau gri dar nu mai stiu exact) si umbla noaptea pe strazi pustii, erau ...? (mai mult)
As vrea sa merg la munte, dar nu stiu exact unde, si as vrea sa merg cu trenul! Ce locatii imi recomandati? As vrea cabana/pensiunea sa fie aproape de gara
Care vi se par cele mai tari cluburi din Craiova?
Credeti ca e bine sa stai singur într- o casă mare? Eu unul stau singur si nu imi e prea bine. Oferiti- mi cateva sfaturi pentru a- mi schimba percepția negativă asupra faptului că mai trebuie sa...? (mai mult)
Ce aș putea să iau cadou de majorat unui băiat cu un buget de 200 lei?
Hello people! Vreau sa îmi cumpăr un arc și săgeți, nu sa fie de jucărie, dar nici de vânătoare. Vreau pur și simplu să învăț să nimeresc o țintă și de preferat ar fi un arc mai simplu,...? (mai mult)
Am o intrebare, la o sală de bowling, se închiriază întreaga sală, pe oră sau doar o pista/un culoar pe care arunci? Va rog, fara comm.uri rautacioase.
Salut, știți cumva un loc înalt, gen un acoperis de clădire din București? Preferabil legal si sigur, am nevoie pentru fotografie.
In curand o sa trebuiasca sa ma mut de la parinti. Sunt hotarata sa dau la facultatea de film pe regie si nu stiu care ar putea fi viitorul meu. Mi- ar placea ca in viitor sa ma ocup de crearea filmelor....? (mai mult)
Un an nou fericit copii! :D cum vedeti un Revelion perfect? Raspunsul care mi se pare cel mai dragut primeste funda! :D Aveti grija de voi
imi poate spune cineva, va rog, 20-25 de ravase pentru revelion? Mai scurte putin, daca se poate
Preturi snowmobile Brașov +pârtia respectiva si preturi telecabina +locația lor mulțumesc anticipat
Salut, îmi puteți recomanda o firma de taxi/site unde pot comanda un taxi pentru 1 Ianuarie la ora 5 dimineața? Am nevoie urgenta ca să pot ajunge la muncă la ora 6. Am citit că prin Uber s- ar...? (mai mult)
Buna, Vreau sa cumpăr un bilet de avion online pe wizz air.binsa am o problema. Am 2 nume de familie si nu ma lasa. Funds
Știți dacă artificiile și petardele se mai comercializează, dacă sunt legale?
Cum se merge cu sorcova si cand se merge (adica cum trebuie sa fac la sorcovit ce trebuie sa am si ce trebuie sa fac)
Știe cineva care este situația in Israel/Egipt acum? e periculos, se trage cu rachete, se trage cu arma etc? Este in siguranța acum să treci prin zonele de frontiera dintre aceste tari?
AM purtat apărat dentar 3 ani. De curând ( acum 2 saptamani doctorul dentist mi la scos deoarece si- a terminat treaba pe care o avea de făcut)... Am primit 2 cutie de dar din nefericire 1...? (mai mult)
De cateva zile vreau sa ma tund scurt in tot capul (gen 2 cu masina), dar nu stiu daca mi- ar sta bine. (am fata ovala). Stiu ca erau aplicatii de camera pentru telefon in care puteai sa vezi...? (mai mult)
Cu cat este tuns Eminem? Cineva mi-a spus ca este tuns cu 2 in tot capul. E adevarat?
Pentru o zi sau mai puțin, eu și familia mea am vrea să plecăm pe data de 29- decembrie, la munte, dar la o piscină interioară și atât, însă noi nu am mai fost până acum. Îmi puteți...? (mai mult)
am.nevoie de certificatul de nastere pentru pasaport?
Doar de câteva ore pe TPU si deja da dependenta :) Mai vin cu o întrebare.Cum as putea sa ma obișnuiesc cu gustul de cafea? Am mai încercat sa beau dar e foarte amara.
De ce nu merge Alexa echo dot 3rd generation fara sa stea in priza?
Salutare! Vreau sa merg la o pârtie saptamana asta si problema e ca voi merge cu trenul. Pot sa imi iau o placa snowboard in tren?
Cum poti sa raspunzi la chestia aia cu Cine zice ala e ca magarul din poveste si magarul a murit si tu l-ai inlocuit
De revelion o sa ies cu niste prieteni si o sa beau destul de mult. Fac 15 ani de revelion, am inceput sa beau prin septembrie- octombrie anul asta. Pe stomacul gol sunt ametit din 2 beri si beat...? (mai mult)
Daca un minor de sub 14 ani este insotit de un minor de peste 14 ani au voie sa circule amandoi cu trenul, fara un tutore?
Pe ce dată se colindă cu Moș Crăciun? Ps: nu știu în ce categorie să încadrez
Ca sa mi iau de Craciun? Eu as vrea un PS4 SLIM(mi l doresc de foarte mult timp) dar maica mea mi- a zis ca e mai buna o bicicleta(am o bicicleta dar cam mica de mine).Am 12 ani si toti prietenii mei ...? (mai mult)
Ps 4 slim sau bicicleta de Craciun? Am 12 ani
Dati-mi si mie exemple de jocuri/aplicatii pe telefon, de care nu va plictisiti, si online si offline:)
Heeei. Mi-a venit o idee. Deci, daca ai intre 14-18 ani si esti din Iasi:)) lasa-mi numarul in privat, si te bag intr-un grup de pe whatsapp. Il fac daca am macar 10 membri..astept
Care-i de la Emi? (Iasi) d.m. me:)))
Am o intrebare.Eu as vrea sa imi iau de pe Pcgarage un PC si vreau sa fie in Rate.si cand dau la Rate BRD merge doar in 12 rate De ce? Eu as vrea in 24 sau 60.si cand vreau sa intreb ceva nu...? (mai mult)
Îmi poate trimite cineva un link cu recitarea de la acest urs? Pls dau funda , , Vrăjitoarea" Bună seara gospodari, Gospodari si gospodine Si voi domnisoare fine Dati- vă după perdele...? (mai mult)
Cine Stie Holerasul
Cum pot trimite prin poștă un cadou? Adica as vrea sa ajunga acasa nu sa meargă respectiva persoana dupa colet la posta. Si cu cate zile înainte de ziua de naștere? Mersi
Hei,buna:)) Am nevoie de ajutor urgent:)) (pentru cei din Iasi) Ca sa mergi de la Spital la Spiridon in Nicolina ce autobuz trebuie sa iau?
Platformele 12 și 13 din Romexpo unde sunt situate?
Ati fost vreodata in New Orleans la parada de Mardi Gras? Credeti ca s-ar merita sa petreci o saptamana de concediu acolo?
De unde as putea sa gasesc un cub rubik de calitate in Bucuresti sau Ploiesti? Dau funda
La jocul Nu te supăra frate poți să mănânci/scoți din joc proprii tai pioni?
Salut, aveti idei de restaurante din Sibiu care servesc a la carte in noaptea de Revelion? Vrem sa iesim in oras si sa mancam o masa buna, ca intr-o oarecare zi a saptamanii. :)
Funda! Cum se numesc pozele acelea din plastic (jucarii) care intr- o parte iti arata o imagine statica si in cealalta parte se misca obiectul din poza sau apare imaginea in miscare. Suprafata era acoperita...? (mai mult)
Buna seara, m as gandi sa mi serbez ziua de nume de sfantul stefan. Dati mi si mie niste idei unde sa mi fac. Multumesc
Heiiiiii! Ma puteți ajuta cu niște idei pentru prietenul meu? Are 40 de ani si ceasuri, parfumuri si plușuri i.am cumpărat...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
anonim_4396 întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!