Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut TPU de unde pot comanda fp4 sau petarde cu 3-4 sau 5 focuri mai ales 5 focuri.
Cât de dăunătoare e Țigara electronica? Merita sa-mi cumpar una mai mult de joaca, fumez de obicei cam k narghilea pe săptămâna, dar ma gândesc sa cumpar și o Țigara electronica cu fum gros.
Sper sa ma poate ajuta cineva cu o problema legata de Facebook eu stau pe Facebook si pe telefon si pe calculator(PC) de vreo cateva zile nu mai pot eticheta pers in diferite postari pe Facebook...? (mai mult)
Am si eu o problema! Ieri am intalnit o femeie care lucra la banca, si imi place foarte tare de ea! Nu cred ca sare de 22 iar eu am 18 :))) si banca asta este foarte aproape de blocul unde stau...? (mai mult)
Este voie să susțin 2 teze in aceiasi zi?
Stie cineva daca vrei sa vizitezi lagarul ( inchisoarea ) de la Auschwitz se poate vizita? Adica se poate intra si inauntru? Nu numai din exterior
A jucat sau joacă cineva pe site-ul Superbet.ro Dacă da vreau păreri se câștigă bine și ce sume
Salutare. Tatal meu a primit niste Tichete de vacanta de la munca. Tichetele sunt de la Sodexo. Intrebarile mele sunt: 1. Le pot folosi eu, fara a fi prezent el? 2. Cum se procedeaza cu aceste tichete?...? (mai mult)
Cum stati voi la meciuri de fotbal? La pariuri sportive sunteti cu câștigurile si pierderile pe plus sau pe minus?
Dacă poate cineva să- mi dea vreun sfat, căci sunt disperat. După ce am revenit de la practică acasă am început să fiu de- a dreptul leneș. În fiecare dimineață mă trezesc cu un sentiment...? (mai mult)
Este cineva de aici care cunoaste cat de cat bine resturantele din București si daca ii arat o foto dintr-un restaurant poate sa imi zica din ce local e?
Cât costă o porție de cartofi prăjiți medii la McDonalt's?
Hai la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei – Cadouri și delicatese culturale
Suntem 8 persoane care ne dorim sa ne petrecem revelionul la mare, sa gasim o pensiune/vila destul de aproape de plaja, unde sa putem face un gratar si sa punem muzica etc. Vrem aproape de plaja...? (mai mult)
Salutare. Intre orasele Cluj si Timisoara ce oras ati alege ca sa locuiti acolo? Daca se poate si cateva motive pro si contra. Seara buna.
Am fost mai demult pe litoralul românesc intr- un loc pe o plaja, unde cică noaptea e foarte înfricoșător, mai ales dacă e și vreme inorata/bate vântul însă nu mai stiu exact unde e, dacă...? (mai mult)
CE se întâmplă cu biletul de la PARIURI dacă un meci de pe el se amână pentru o altă dată si o altă oră?
Ce sa fac în timpul liber în afara de drone?
Salut, urmeaza sa- mi fac majoratul si alesesem o locatie. Problema este ca am fost la un alt majorat fix in aceeasi locatie si nu m- a dat pe spate...cam aiurea. (P.S.:Stau in Bucuresti) Intrebarea...? (mai mult)
Sunt din Constanta si sunt parte a unui cor si anul asta chiar am vrea sa mergem la colindat. Nu pentru bani, dar ca sa facem uz de... talentul nostru sa zic asa... pentru ca merita ca lumea...? (mai mult)
Vreau sa am tupeu sa ma bat.Pur si simplu mi-e frica sa dau cu pumnul. Funda!
Acus vine ziua mea și nu știu ce jocuri sa fac am pus deja 3 "doctor, doctor cine sunt cu frisca, Trage bea și ghicește și sa facem slime" dar as vrea mai multe PS:Fac zece ani și ...? (mai mult)
Azi noapte pe la 3 dimineața, m- am trezit paralizata de frig. Efectiv am tremurat 20 minute dupa ce m- am trezit, deși in cameră erau 15- 20 grade si aveam bluză, cand inghit simt ca un ...? (mai mult)
Escapist movies exemple?
Sunt in primul an de facultate la Iasi si nu stiu cum as putea sa imi fac prieteni mai apropiati pentru ca nu am.Am prieteni dar nu foarte apropiati, cu colegii din liceu nu am legat cine stie ce legatura...? (mai mult)
O aplicatie asemanatoare cu Just dance now? Dar sa nu aibe chestia aia cu banii in 24 ore. Vreau sa aiba melodiile la liber si sa dansez cat am chef.
Doresc sa stiu daca este vreo problema daca pe biletul de la neversea sau untold scrie alt nume decat al meu. E ciudat deoarece mi- am cumparat bilet cu cardul personal si scrie alt nume pe bilet.Multumesc...? (mai mult)
Cum pot învăța să vorbesc cu accent moldovenesc?
Va salut! Am avut parte de o situatie neplacuta cu vreo 3- 4 indivizi la cinema care stateau pe locul nostru si refuzau sa se dea la o parte, cu toate ca inca erau reclamele dinaintea filmului ( deci ...? (mai mult)
Părere? https://youtu.be/gsD8zANBTio
Cate zile / saptamani ati rezistat fără nici un pic de somn?
De ce somnul este atât de vital pentru supraviețuirea oamenilor? Adică care este motivul pentru care am muri fără somn pe o perioada mai lunga de timp?
Când și cum se poate merge la arcul de triumf, mă refer la muzeul din interior și respectiv lângă. Pe unde se trece strada ca să ajungi?
Am prea mult timp liber, nu-mi pot lua orice job din anumite motive. Ce solutii vedeti, ce as putea face mai productiv cu timpul meu?
Ar putea sa- mi spuna cineva ce reprezinta vulturul aquila ca si tatuaj? Multumesc anticipat, ofer funda celui mai concludent raspuns! P.S: Fara sa- mi trimiteti link- uri de pe alte site-...? (mai mult)
In ce an a fost si care a fost prima casă de pariuri sportive din România?
Va rămâne mereu oferta de azi 01 12 2018 cu sos golden la Mcdonald s si cartofii prăjiți de la Mcdonald s la KFC? Sau e valabila doar astazi 01 12 2018 fiindca este Ziua Națională a României?
Vreau să ies cu niște prieteni de 1 decemberie și să mergem să mâncăm ceva după artificii dar nu găsesc nicăieri să spună ce locuri din Cluj sunt deschise ăsta seară. Știți voi?
Voi cand ati avut ziua de 18 ani majoratul? Ati ținut majoratul?
Am nevoie de un loc unde sa merg iarna (sau in general cand e urat afara, altfel pot sa stau sa invat si in parc) pe timpul weekend- ului ca sa invat pentru scoala. Dati- mi va rog o lista de locuri...? (mai mult)
Pe FB nu imi mai apar prietenii activi chiar dacă ei sunt activi pe FB in momentul acela. Cum rezolv problema?
Salut, tot caut de cateva zile un raspuns pe internet si nu am gasit nimic si m- am gandit ca poate aici este careva in masura sa ma lamureasca si pe mine. Deci, am un hawaii mate 20 pro achizitionat...? (mai mult)
Care este diferenta între 4K si HD? 4K este in momentul de față cea mai bună rezoluție?
Am si eu nevoie de ajutor in legatura cu alegerea unui plan de vizitat Sinaia...vin de la Bucuresti cu trenul joi ora 10 si as vrea detalii cat fac pana la castelul Peles odata ajuns in gara si dupa ce...? (mai mult)
Cat costa KM pe TAXI in afara orasului( la majoritatea firmelor?)
Salu, imi puteti spune cum sa- mi dau seama daca dentistul la care ma duc este bun? Marti ma duc la un dentist, am auzit ca are 50 de ani.Nu stiu ce sa cred, sunt de parere ca este vechi si ca traiesti...? (mai mult)
Ce model de TV este cel mai bun ( ca caracteristici) produs de firma LG in momentul de față?
Salut,am 12 ani si ma joc cu Kendama.Am avut un Sweets Solid Blue, dar s-a dus Grip-ul de pe ea. Intrebare : Ce Kendama Mi-ati Recomanda? Pana in 110 lei!
La Super Bet poți paria online doar dacă esti înregistrat pe site?
Salut, vreau sa fac un drum de la Timișoara pana la Iași in Decembrie. Este o idee buna? Merg cu mașina, o Honda civic
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!