Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Îmi spuneți va rog locuri abandonate in alba Iulia?
Salut, vreau sa învăț mai multe despre natură, pădure, copaci, plante, ciuperci? Mă pot ajuta cineva, va rog, unde pot studia aceste lucruri? Ce carti recomandați sau unde pot învăța aceste...? (mai mult)
E posibil să fac urbex fiind gras? Că vreau și eu să mă plimb prin locurile abandonate din București, dar sunt și gras și nici nu am cu cine. Dacă vrea cineva să vină cu mine să fac urbex ...? (mai mult)
Am fost in vacanță in Portugalia şi era un turist la hotel care întreba cum mă cheamă şi bărbatul care lucra la recepția de la hotel i- a spus numele şi prenumele meu din paşaport si eu l- ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa merg pana in Turcia dar cu masina. mi- e cam frica ci avionul si plus ca imi place sa conduc, mai ales că as vrea si sa călătoresc prin Turcia, cam cat credeti ca ar costa dus întors...? (mai mult)
Pot lasa la amanet, si jucarii cu telecomanda, sau nu se primesc?
Salut! Pot merge la beach please dacă fac 15 ani în august?
Salut, cam care ar fi costurile daca ai pleca cu masina din Romania spre Ierusalim la mormantul Sfant? Sibiu-Ierusalim
Știe cineva cum se tratează plictiseala?
Stiti cumva in ce consta sa faci o rezervare la clubul reina de la milcovu? Imi trebuie 18 ani, trebuie sa am un numar minim de oameni?
Ştie cineva ce să fac ca să treacă timpul mai repede? Urmează să plec in Italia la parintii mei, dar tocmai pe 1 mai şi m- am plictisit foarte mult, nu ştiu ce să fac să treacă timpul mai ...? (mai mult)
Dacă îmi cumpăr bilet la neversea de la cineva care are deja check in ul făcut, îl pot modifica?
Bună! Dacă am primit o ofertă de angajare de la o multinațională cu sediul în UK contractul de muncă va fi în engleză? Sau în română? Căci oferta am primit- o in engleză. (Pentru a nu- și...? (mai mult)
Nu va plictisiți uneori duminica?
Imi puteti spune care este mai buna? Nu ma pricep. https://www.emag.ro/......DHC97BYBM/ https://www.emag.ro/......DTX2RJMBM/ nu stiu pe ce categorie sa pun intrebarea
Salut Am 23 de ani si nu prea am prieteni, lucrez ca si agent de turism iar in timpul liber sambata si duminica nu prea am cu cine si unde sa ies, nu prea am hobby uri, iubita nu am, bine ca sa ...? (mai mult)
M-am trezit in sfarsit inainte de 10. Ce se poate face la ora asta ca nu mi s-a mai intamplat. Sa ma culc la loc?
Salutare. Am o intrebare pentru cei din Bucuresti. Eu am la 6 un avion din otopeni si ajung pe la 3 noaptea in Bucuresti. Ce pot sa iau sa ajung in otopeni si de unde?
Cum sa am defectele pe care nu le- am avut cand eram mic? Adica eu eram un copil care respecta regulile si azi la 20 de ani sunt ofticat ca niciodata cand ma baga uneori familia in seama. Nici nu ma gandeam...? (mai mult)
Ce as putea sa fac pe laptop cand nu am internet? Ma plictisesc cand nu am internet pe el.
Hei, de ce pe net Park Lake pare ceva de vis și mare și în realitate e o mare farsă?! E super aglomerat și nu au cine știe ce canapele sau zone mai retrase unde să poți sta și să te relaxezi,...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum pot face rost de programul Marfarelor?
Sall TPU,ce informatii,gen nume,varsta,adresa,trebuie sa contina un e-mail pentru revista Bravo? Stiti, ultima pagina unde raspunde Robert.Dau Funda :D
Am vazut acum vreun an un film pe antena 1 cred si nu mai stiu cum se numea. Erau doua fete ( una blonda si una bruneta ) care erau rapite de unu. Blonda a fost rapita dintr- o masina de pe ...? (mai mult)
Salut! Poate ca unii o sa radeti dar nu imi permit. Vreau o recomandare de bicicleta ieftina (max 850 lei) in stare buna (daca e SH). Vreau sa o folosesc la vara sa ma apuc de slabit.
Salut, care este cea mai buna shaorma din Oradea?
Daca iesi afara si vrei sa iei de acasa o cafea calda ce poti face? Nu imi plac termosurile ca sunt grele. Vreau ceva sub 200g. Nu trebuie sa imi mentina temp juma de zi.
La ce ora da kanal d cel mai putin reclame?
Bună! Am dat o comandă pe Temu. Poate să dureze comanda și mai mult de 2 săptămâni? Sau să nu mai vină deloc?
Shaorma buna in Sinaia? Urmeaza sa merg in Sinaia in cadrul unei excursii scolare si as vrea sa mananc o shaorma/ un gyros. Recomandari?
Salutare TPU:). Deci vreau si eu sa ma apuc de sala, si as vrea si eu o idee, unde sa ma duc, eu locuiesc in Brasov, nu in oras, ce i drept departe de oras, dar sunt dispus sa fac drumul, dar nu...? (mai mult)
Salutare, stie cineva unde pot repara o butelie de 5L, pentru camping? Am demontat robinetul dupa prima umplere, pentru ca scapa gaz pe sus, avand si arzator, si nu gasesc sau cel puțin nu stiu unde...? (mai mult)
Salut! Unde pot gasi comunitati fizice precum cluburile de carte, grupurile de dezvoltare personala, arta si cultura in Bucuresti?
Cunoaste cineva un traseu de munte (drumetie) foarte usor, fara zone abrupte, care poate fi facut cu o doamna mai in varsta, supraponderala, fara conditie fizica? Multumesc!
Buna, vreau sa imi fac majoratul la un club in Bucuresti opt mele sunt: Nuba, Face sau Kayo…cam cat m-ar costa pentru aprox 10 pers?
Salut! Stie cineva cum gasesc spitalul abandonat din Sinaia?
Buna! Nu obisnuiesc sa fac asta, dar sunt disperata in adevăratul sens al cuvântului. De ceva vreme am ramas fara colega de apartament, și de ceva timp stau singura. Înțelegerea cu propietarul...? (mai mult)
Pot sa vizitez spitalul Filantropia abandonat? Nu cred ca este politia sau alarma sau camere de vederi
Hello, Poate nepotrivita intrebarea dar... intreb, de nu este cu suparare, atat stiu sa fac la ora asta, aici. Doreste vreo doamna sa mearga la teatru cu mine, prin februarie? Sunt barbat din Bucuresti,...? (mai mult)
Salut, cineva care este din Tecuci, știe locuri parasite/bântuite, as dori sa filmez un vlog și nu știu unde sa merg... ( dau funda )
Buna! Am auzit ca in Iasi este un patinoar la palas. Voiam sa merg cu niste prieteni. Stiti cand se inchide patinoarul? sau daca mai este inca deschis?
Sunt magazine eMag în București?
Salut! Exista un club în Iași sau ceva în care să se pună Travis Scott si muzica ca lumea, fără manele?
Stie cineva cum pot intra prin catamcombele de sub Bucuresti? Am auzit variante cum ar fi diverse F forturi/ baterii de pe langa Centura Bucuresti sau o usa intr- un bloc de pe langa Universitate care...? (mai mult)
Salut! Daca am 14 ani impliniti, pot merge la beach please secțiunea vip fără un părinte pentru a semna?
Au început ninsorile, până în ce lună e posibil sa ningă? Cam din ce luna se vor opri?
Am prin zona mea o fabrică abandonată de lemne, e ilegal dacă fac graffiti in ea?
Ce lucru recomandați de acasa? fără cosmetice
Aveti vreun loc cu zăpada in apropiere, de care sa va bucurați sau nu?
Salut TPU, de ceva vreme am inceput un blog despre calatoriile mele prin Romania. Puteti va rog sa imi spuneti care din urmatoarele 3 postarile contin informatii mai interesante din punctul vostru de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!