Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Unde e mai fain in Peluză sau în Tribună?
Ce oră e in Romania dacă este in SUA este 12 PM ET/ 9 AM PT?
Daca bei o bere doza si vine politia sa zicem cat alcoolemie arata se stie?
Ce parere aveti despre jocurile de noroc(aparate, pacanele)?
Salut, o intrebare pentru cei care stau in Targoviste. Exista antrenament box, k1 sau ceva de genu si unde se afla?
Sunt singurul care își face temele duminica?
Cât de mult sunteți deranjați de copiii mici și / sau părinții lor atunci când ieșiți in oras, in parc, când mâncați, etc? Pe o scara de la 1 la 10, in medie. La mine este 7. Nu suport...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre berea Bucegi? Cum vi se pare la gust?
Puteti sa imi recomandati si mie restaurante din Bucuresti care au bucataria deschisa in jurul orelor 21:00- 22:00? As vrea sa merg seara la o cina cu prietenul meu si ne tot facem griji sa nu ajungem...? (mai mult)
La ora 8-9 dimineata pot sa gasesc la mc si ce e in timpul zilei sau e inca meniul de dimineata? Dau funda
Daca vreau sa ma duc la un film IM18 si pun pe cineva major sa imi ia bilete, dupa ce m-am asezat pe locul meu nu are ce sa imi faca, asa-i? (Am 16 ani si sunt destul de inalt)
Urgent! Cum pot ajunge la Insula Ingerilor de pe Lacul Morii? (Crangasi) Deci iau metroul spre Crangasi, cobor, e un parc maricel acolo, il traversez si vad un dig. Incotro o iau pe dig? Spre stanga...? (mai mult)
Salut, aveți idee dacă s-a terminat promoția la Pallmall? Am câștigat un pachet, iar astăzi am fost la Rompetrol și au zis ca nu se poate.
Urmeaza pe 3 noiembrie sa imi fac majoratul, dar voi face ceva restrans (14 persoane) - fara familie, rude, etc. Asta imi doresc si asta vreau, nu sunt genul care sa faca ceva wow mare,...? (mai mult)
Halloween- Cam cat m-ar costa sa cumpăr cateva decoratiuni si dulciuri ca decorez o singura camera de halloween pentru o singura noapte?
E vreun magazin de brichete antivant in Brasov?
Știți cumva ce capacitat are sala Slash de la restaurant Agatha Iasi?
I- am luat lui vara- miu online bilete de meci. Pe ele scrie numele meu. Si zice pe site ca biletul este valabil doar daca datele de pe bilet coincid cu cele de pe buletinul celui care intra cu biletu ...? (mai mult)
Cate grade pe Scara Richter a avut cutremurul din 04.03. 1977. Din România?
Am un stilou in care bag rezerve. Il pot adapta la acea pompita? Vreau sa renunt la rezervele din plastic fiindca vreau sa renunt la plastic si nu vad o alta alternativa/ solutie.
Unde se tin caruselele de Sf. Parascheva (2018)? Dau funda
Hei, TPU am o întrebare.Cum pot sa rezolv cubul Rubik repede? Adica am învățat de pe Speed cubing cum sa îl fac dar recordul meu e de doar 55 se ...Cum as putea sa îl fac că sa îl rezolv macar...? (mai mult)
Pot gasi trabucuri si tigari de foi la alimentari/supermarketuri? Sau doar la magazine specializate?
Este o rusine sa te puna o fata la skandemberg?
Un traducator din limba engleză in limba romana ( fără greșeli de exprimare?)
Merg intr-o excursie de 2 zile. Ce trebuie sa imi iau? Va rog sa imi faceti o lista. FUNDA
Imi puteti recomanda o camera video sport până în 750 de lei? Si o camera de vlog până în 750 de lei?
Pe ce data termina anul acesta liceul elevii de clasa A XII A ( clasa A 12?)
Cum gasesc o persoana pe care o am la snapchat, pe Facebook?
Cu ce ar trebui sa fiu dotat genetic pentru a ma apuca de rugby? Am 16 ani, este prea tarziu?
In 2 săptamâni merg in excursie cu clasa pe 2 zile la Răstolița, pensiunea Călimanii care are piscină și teren de baschet. Imi puteti da o listă cu ce o sa am nevoie (haine, mancare,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o camera de actiune si o camera video de vlog? Amândouă sa fie 1500 de lei împreună.
Un pub fain de roackari in Bucuresti?
Imi Recomandați un Trepied bun până în 200 de lei?
Sunt Clasa A- 8- aA si făceam Youtube.(Si vreau sa ma apuc iar).Dar am o problema. Diriginta mea ma cearta ca fac Youtube.Si daca mai fac zice ca ma lasa corigent.Ea ma asculta in fiecare oră....? (mai mult)
Mâine deoarece este 5 octombrie ( este ziua Educatiei) se face scoala sau nu? Si daca se face se fac orele obișnuite sau se fac alte activitati?
In ce data a fost înființat site ul Brainly?
Sunt fan filme, seriale, anime, show- uri de stand- up etc si vreau sa stiu care e cea mai buna metoda si accesibila de a urmari la o calitate buna, adica un raport bun pret- device- abonament....? (mai mult)
Aș dori și eu niște grupuri de Facebook sau pagini cu întâmplări amuzante, videoclipuri comice..haioase..etc
Am gasit un pachet de pall mall gol aruncat pe jos unde lucrez eu si am introdus codul si mi- a dat mesaj ca am castigat un pachet.Stie careva de unde pot sa il primesc In Baia Mare? Am fost la ...? (mai mult)
ce ati alege dintre o bicicleta Velors de tip mountain bike sau fat bike?
Stie cineva daca se plateste intrarea la petrecerea aceea de Halloween de la castelul Bran? Daca da, care sunt preturile? Nu vreau sa ma cazez, vreau doar sa merg la petrecere. Multumesc in...? (mai mult)
Va rog. As vrea sa invat sa dansez tiganeste. Ce pasi imi recomandati ca sa pot sa dansez pe piese cum e gas-gas sau muroshavo
As vrea sa stiu de unde as putea sa cumpar obiecte de recuzita pentru trucuri magice.
Ma confrunt cu o problemă, care nu e tocmai o problemă. Am împrumut o carte de la biblioteca scolii, care avea printre pagini un semn de carte cu 'Amintiri din viitor' de Andreea Russo. Imi doresc...? (mai mult)
Ce NU au voie controlorii ratb sa faca unui minor?
Daca sunt prins de controlori in autobuz, au dreptul sa ma tina inauntrul pana le dau datele sau pot sa cobor cand vreau? Cum functioneaza?
Pot pune un bec cu mercur de 125w intr-un ballast de 150w cu ignitir, cand l-am gasit era un bec de 250w :/
Cât timp alocați drumețiilor montane? Cât timp alocați plimbărilor liniștite prin parcuri?
Unde ar fi mai bine sa traiesti si de ce? New York sau Los Angeles
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?