Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Incepe facultatea si o sa fie tot felul de party- uri prin club si as vrea sa merg ca sa mai ies din zona mea de confort, mai ales la inceput cand nu avem de invatat mult.Dar, nu vreau sa ma imbat.As ...? (mai mult)
Un prieten a trecut acum a 9 a si as vrea sa intreb: pentru balul bobocilor este o varsta minima de intrare? Sau ai nevoie doar de bilet si gata? Eu is in clasa a 8 (15 ani) si as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Care este pasiunea voastra? Spuneti cat mai multe despre ea ( sa umple 2 minute ).
La inceputul lunii octombrie merg in excursie de 3 zile cu clasa la Rastolita, la pensiunea Calimanii care include piscina, spa, sauna. Am nevoie sa imi spuneti cam ce o sa am nevoie. Dau...? (mai mult)
A venit un prieten pe la mine si ne plictisim, ce putem sa facem?
Daca esti la un colegiu militar poti iesi in oras doar in uniforma militara? Vreau mai multe informatii
Ce traditii sunt in Romania la MAJORAT, stiti voi, petrecerea de 18 ani? Vreau sa stiu ce traditii sunt in Romania, daca aveti voi ceva traditii personalizate, accept sa- mi povestiti si de ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am observat ca cei de la Coca Cola au o promotie ca introduci codul de sub cheita de la doza si ca cat bagi mai multe cu atat ai mai multe sanse. Pana acum am 17 scheite...? (mai mult)
Am o problema cam de 8 luni - un an incoace, cand am facut skandemberg cu un coleg. Ne- am fortat amandoi, pana cand mie mi- a trosnit (nu stiu daca sa ii spun neaparat trosnit, dar am auzit...? (mai mult)
Cam cat ar costa o formatie de 2 oameni(clape, voce, sunet si saxofonist) pentru majorat
Ce aplicatii recomandati sa treaca plictiseala? Printre care si jocuri.
De ce rromii se imbraca in alb sau galben? Ce simbolizeaza pentru ei aceste culori? Mi personal albul mi se pare o culoare plictisitoare.
Stie cineva cat costa sa rezerv o masa in club control sau fratelli din Bucuresti? Multumesc si astept raspunsuri sincere si bune P.S: pe net nu gasesc raspunsuri la aceste intrebari
Maine eu si cu coleg dormim la un prieten.Ce sa facem ca sa nu ne plictisim?
Spuneti-mi si mie jocuri de carti pentru 4 jucatori interesante, in afara de tabinet, macao, septica, razboi, popa prostu, kemps. de preferat mai tensionante de fel cum ar fi kemps.
Cat costa sa mergi la bowling la max fun o ora in weekend?
Cum poti sa pierzi timpul cu folos?
Salut, cineva din Friedrichshafen sau apropiere pe aici? Dornic de ieșiri în natura, drumeții etc? Vă salut :)
Ce faci in weekend? Hai la Campionatul European de Baschet 3x3!
am avut un joc de cultura generala cu intrebari la care daca raspundeai urcai in sus cu un animal pe care ti- l alegeai si urcai trepte pana ajungeai in varful castelului (se putea juca si in...? (mai mult)
Cand intru pe GamesStop, imi apare sub produs pe site cerere de stoc, cu ce ma ajuta? Adica vreau sa-mi comand YU-GI-OH LEGENDARY DECKS II si nu e in stoc, ma ajuta cu ceva cererea de stoc?
Imi puteti spune niste jocuri in 2? (Fara jocuri pe pc&telefon) in viatat reala. Multumesc
Pe data de 12 septembrie ma mut in Italia, stiu oleaca din italiana, gen stiu putin vocabular de scolar, conjugarea la 10 verbe principale si vorbesc cu prepozitii si dau cateva vorbe gen...? (mai mult)
Mai sunt bune bilele acum in septembrie pentru pescuit?
stau in Rahova si ma supun unui risc major de agresori. Politia nu face nimic si pana o chemi agresorii pleaca si te jefuiesc ( cum a patit tata ). As vrea sa imi angajez un bodyguard ( garda...? (mai mult)
As vrea sa fac niste cursuri de actorie, nu vreau sa imi asigur o cariera din asta, mai mult de distractie Tin sa precizez ca am varsta de 14 ani Părinții mei ar fi de acord dar eu nu stiu...? (mai mult)
Stie cineva ce informatii apar pe "statiile" acelea de la politie unde te cauta dupa nume? In afara de CNP, domiciliu, etc?
.am o intrebare pt.parintii care sunt preocupati de un stil de viata activ si sanatos al copiilor lor.Sunt o mama din Oradea, am o fiica de 13 ani si caut cu disperare sa- mi duc fiica sa faca ...? (mai mult)
Care-i viata unui sofer de autobuz? Nu se plictiseste atata timp aa conduca? Cate ore si cate ture face pe zi? Intreb de curiozitate.
Salut, unde pot gasi in Bucuresti un loc unde se prepara kurtos kalacs, vreau sa ii fac cuiva o surpriza si nu am timp sa colind tot bucurestiul. Multumesc frumos,
Buna TPU. Caut scoala de dansuri populare pentru adulti, in sectorul 4, Bucuresti., Este cineva care practica si ma poate ajuta? Sper ca am ales bine categoria :D. Multumesc
Ce va place mai mult : Beatport, Deezer, reverbnation, Spotify, Soundcloud sau Youtube (etc)? Mie imi place soundcloud fiindca sunt multe persoane care chiar fac muzica de *calitate* si nu- ...? (mai mult)
Ce parere aveti de GFW ( great firewall )?
care este zona cu populatia cea mai mare si mai diversificata de animale salbatice din Romania? Adica unde ai mai multe sanse sa vezi si sa intalnesti animale salbatice gen lupi ursi vulpi ...? (mai mult)
Cine știe cat costa biletul de tren Ineu - Arad?
Unde ne distrăm asta seară in Bucuresti?
Sunt ursi in Sinaia? Am decis sa fac un camping cu cortul in Sinaia, dar mi- a pierit cheful cand am vazut cate povesti cu ursi sunt. Desi am campat in final in parcul din Sinaia, am dormit cu o frica...? (mai mult)
Doresc sa fac o plimbare la Busteni, insa am auzit ca sunt niste cozi infernale la telecabina.A fostr cineva de curand pe acolo ca sa mi confirme? Sau a fost ceva de moment?
Bună, cei din Timişoara. Am văzut că lângă restaurantul La padure este o staţie de autobuz. Ce autobuz trece acolo?
Stie cineva un magazin de cadouri in Bucuresti? Nu vreau magazine online, am nevoie de cadou maine! Eventual ceva sugestii pentru un cadou de cununie. Multumesc!
A fost cineva in Halhidiki, Grecia? Imi puteti spune cum sunt preturile (mancare, suveniruri)? Ce este de vizitat?
Cand te plictisesti ce faci?☺
Care vi se pare cel mai bun oraș în care să locuiești din țară și de ce? Dar ce oraș nu va place și de ce?
As dori sa plec in Anglia mai precis in Burnley si as dori si eu un sfat. E mai ok sa plec cu autocarul sau cu avionul? Ma refer la costuri si la timpul de deplasare. cum ar fi mai bine?
Aveti indei de cgelengiuri ce sa le fac pe Youtube?
A fost cineva la Hotel Ibiza din Eforie Nord? Imi poate spune cum e? E departe de mare?
Ce sa faci toamna?
Vreau nume de gang pentru Youtube!
Salut, poate sa imi spun cineva niste locuri parasite sau abandonate prin Brasov? Am auzit despre catavombe dar sunt cam creepy pentru mine. Stie cineva unde pot merge sa fac poze pentu un blog?
Dati-mi Nume de Gang pentru Youtube. Dau Funda celui mai bun nume.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!