Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am ceva din "familia" de cuburi rubice care e un fel de kilominx doar ca nu are golul ala in mijloc si vine partea de sus si il ocupa si nu e megaminx. Stie cineva cum ii zice sau daca se rezolva...? (mai mult)
Românii nu au auzit de mersul desculț? Am fost pe un traseu montan și am mers desculț. Oamenii se uitau ciudat la noi. În alte țări, oamenii nici nu observă că mergi desculț (Austria, Suedia,...? (mai mult)
Eu nu stiu sa inot si mi- e frică să mă dau pe tobogane. Dacă mă dau pe ele dar in colac mare cu o prietena si stau eu in spate, mai sunt in pericol? Am inteles ca nu am de ce sa- mi fie frica cu...? (mai mult)
Bunaaa! Știe cineva cum se numea jocul acela de cărți în care jucătorii trebuiau să pună mâna una peste cealaltă pentru nu a pierde, nu știu sigur, ceva de genul era.Cine avea cărțile bune...? (mai mult)
Vreau sa fac o prastie, dar nu stiu dun ce material sa pun ca si elastic. Dati- mi si mie niste idei de ceva elastic si rezistent. (In afara de elastic de la masca de gaze ca nu am asa ceva;...? (mai mult)
Iarasi mă aflu in acel anotimp plictisitor...vara, si voi pierde mare parte din ea deoarece nu am cu cine iesi.Din octombrie voi fi la facultate si stiu ca imi voi face prieteni noi acolo...dar pana atunci...? (mai mult)
Unde pot manca in orasul Tecuci jud.Galati Kurtos Kalacs(Colac Secuiesc)
Am un gear cube amestecat si nu stiu cum sa il rezolv. Am cautat pe internet cum sa il rezolv dar nu e nici un tutorial in romana si daca stie cineva sa imi spuna cum sa caut sau daca s- au...? (mai mult)
Care e cel mai bun loc unde se poate manca pizza in Piatra Neamt?
Unde pot gasi karturi cu pedale de inchiriat in Bucuresti cum sunt cele de la mare?
Am vazut ca mai multi youtuberi au in niste videoclipuri cate o pereche de ochelari cu rama alba si lentile negre. Aveti idee cum se cheama? Se pot cumpara? ( ochelarii apar la youtuberi precum Selly, ...? (mai mult)
Ce as putea face in casa...nu am decât cărți de joc...și mai vreau sa faci și alt ceva. Ce pot face...ce îmi recomandați?
Am varsta de 12 ani si vreau niste manusi de portar sa le comand dar nu stiu ce marime trebuie la varsta de 12 ani, sa zicem 13 ani, pentru ca am mana mare. FUNDA!
Vreau și eu sa fac o petrecere în pijamale...ce pot sa fac? P.S. Fără filme de groaza
Sunt obisnuit sa merg cu viteza cu bicicleta. Exista vreo posibilitate sa se infraneze roata la viteza mare? Bicicleta mea este un MTB.
Fetelor, voi ce doriti de la un baiat? Sincer,
Cine sta prin Sibiu? Am fost intr- o zi cu cineva la casa bantuita de pe constitutie. Prima oara nu s- a intamplat nimic iar a doua oara cand ne- am intors am vazut cum se spargeau geamuri singure...? (mai mult)
In weekend e Sunset festival si vreau sa merg cu niste prieteni, dar ne luam bilet doar pentru o zi la alegere. Intrebarea mea e: acel bilet e valabil pe zi sau 24 de ore de cand il scaneaza...? (mai mult)
Buna, anul asta fac 13 ani in august adică peste câteva zile și as vrea niste idei super fun de jocuri in aer liber pentru că eu stau la casa și vreau să ne jucăm în curte tot felul de jocuri ...? (mai mult)
Stiti cumva terenuri de baschet unde se strange lumea in Pitesti. In aer liber sau acoperite, cu plata sau fara.Multumesc anticipat
Buna, luna aceasta fac 18 ani si nu stiu ce as putea face mai special. Nu vreau sa imi fac majoratul, sau sa ies undeva cu prietenii, ci as vrea ceva mai abstract ca sa zic asa, m- am gandit sa sar...? (mai mult)
Stiu metoda de incepatori de rezolvare a cubului rubik si as vrea sa invat si metoda fridrich dar numai cand ma gandesc la cati algoritmi sunt si la cat va trebui sa stau sa o invat ma ia lenea...? (mai mult)
Idei ce aș putea face afară când e foarte cald. De exemplu mâine la ora 4 Dați-mi câteva idei, vă rog frumos.
Cum fac rost de adresa unui post TV pentru Sopcast?
Hey, ce activitati se fac in tabara? Adica programul, lucruri facute, etc. A da si menționez la tabara montana. Merci.
La mare e sigur sa ma bag in apa pana la piept? Stiu sa inot ...Nu excelent, dar ma descurc.
in județul Mures ce localități frumoase cunoașteti? Sunt cu un prieten aici pana mâine seara și vrem sa ne plimbam puțin cu mașina prin împrejurimi, in afara de Santana De Mures, ...? (mai mult)
Dacă cineva e in Mures, va rog un răspuns rapid, sunt cu un prieten in trecere prin Mures și vrem sa mâncam ceva tradițional, mici, ciolan, etc... unde am putea mânca? Ce restaurant din Tg Mures...? (mai mult)
Diseara plec din Drumul Taberei spre Arena Nationala. Aveti idee cu ce ma pot intoarce exceptand taxi- ul care e destul de scump noaptea? Autobuzele de noapte cum circula? A mai facut cineva...? (mai mult)
Recent mi- am cumparat ceva tot ca cubul rubik doar ca e un fel de cilindru si din magazin l- am luat amestecat. Stie cineva cum ii zice sa caut pe internet tutoriale sau daca poate sa imi spuna...? (mai mult)
Buna, daca merg la cinema cum fac daca am cumparat biletele cu o zi inainte? Si cum fac cu oferta la popcorn la cinema city? Am nevoie de raspuns rapid!
Ce program de comunicare, poate fi asemanator, ca Yahoo Messenger, mai functioneaza si se poate downloada?
Imi poate spune cineva cum se rezolva gear cube? Acum ceva timp l-am amestecat si acum nu mai stiu cum sa il fac.
Am si eu o intrebare: Merg vara asta intr-o tabara si am nevoie de niste idei pentru farse...Stie cineva cateva farse bune?
Bunăă, am și eu o întrebare. Zilele trecute am ieșit la o cafea cu un băiat și spre surprinderea mea el încă mai vrea să ne vedem :)).Am vorbit să ne mai vedem vineri, dar încă nu știu ...? (mai mult)
De ceva timp ma preocupa cuburile rubice si ce seamana cu ele. Am un "cub rubik" daca pot sa ii spun asa care e un fel de hexagon si nu vreau sa il tin bibelou asa ca am cautat pe internet cum...? (mai mult)
Vreau sa rezolv cubul rubik mai repede si cineva mi- a recomandat algoritmul dedmore. Am cautat peste tot pe internet si nu am gasit si vreau sa imi spuneti daca e scris gresit sau pe ce site...? (mai mult)
Am un gear cube si e partial rezolvat numai ca nu stiu algoritmii lui de rezolvare. Imi poate spune cineva o metoda cat mai explicita si in romana de rezolvare? Nu conteaza in cat timp rezolv...? (mai mult)
Cum pot face un cub rubik in timp foarte scurt dar sa fie si o metoda usor de retinut? Stiu metoda layer by layer si vreau sa avansez macar la timp de 1 min foarte usor. Am cautat metoda fridrich dar e...? (mai mult)
La macao, daca mai am 3 cărți în mână, un jocker și 2 de 3, pot să le pun jos pe toate odată? Sau dacă am 5 cărți, pot să dau un jocker și 2 de 3 odată?
Salutari TPU! Aveti idee daca pe plaja Corbu se mai poate intra cu masina? La Corbu si la Vadu am inteles ca au pus bariera si nu mai ai voie cu masina dar nu stiu daca e adevarat. Daca nu, stiti...? (mai mult)
Daca sunteti drăguți sa imi răspundeți la cateva intrebari, ar fi super. Famila mea vrea sa plecam la mare o saptamana pe data de 27 august până pe 2 septembrie... atunci pot. Intrebarea mea suna...? (mai mult)
Intrebare doar pentru cei care sunt din Buzau si cunosc orasul. Ce distanta este de la intrare in Buzau ( de la teava, nu stiu cum se numeste locatia aia, asa- i zice toata lumea, la teava :)) unde...? (mai mult)
Peste cateva zile plec in vacanta.Nu asta e important oricum. Problema e ca drumul este de cam 12 ore. Am nevoie de: - aplicatii pe care sa le pot folosi(fara net)pentru a nu ma plictisi ...? (mai mult)
Din București pana unde faci cel mai mult cu trenul? Presupun ca in nord, nu? Dar cam în ce oras/zona? Sunt curioasă
Vreau si eu jocuri cu carti de jucat! Stiu : Razboi,macaua,poker romanesc si american,killer,septica,delta x, popa prostu si chemps Altele?
O cafenea draguta in Bucuresti?
De ce multe persoane merg în club? Ce e aşa interesant?
Cum poti sa te distrezi vara cand toti prietenii tai sunt plecati si nu ai ce face?
Am o piscina Intex Easy Set (are un colac mare si restul un cauciuc care trebuie umpluta cu apa ca sa capete inaltime, volum...), iar colacul ala s- a spart. Stiti cumva cum pot sa- l lipesc/peticesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.