Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva vremea de vineri 27 iulie in varful Alioni?
Stie cineva magazine cu materiale de pictura in Craiova?
Am o intrebare : Voi cum va petreceti timpul liber? Ce activitati aveti?
Ați fost in vreun club de streptese? Exista cluburi de genu mai tari in București? Care îl recomandați? Eu stiu doua, am fost dar nu mi s- a părut nu stiu ce, animatoare de etnie multă băutura...? (mai mult)
Idei de lucruri creative,de folos, amuzante si asa mai departe pe care le pot invata intr-o zi.
As vrea sa stiu cum va fi vremea duminica in varful Alioni. Si daca mai este cineva care vrea sa imi dea raspunsuri la misto sa le scrie la intrebarea mea anterioara
Recent am citit câteva reportaje și relatări ale diferitelor persoane de pe glob. Aceștia însă, susțin faptul că, se aud prin unele părți ale globului, sunete "inexplicabile" din punctul lor...? (mai mult)
Salutare TPU, de ce este exista aceasta instabilitate a vremii, luna asta cred ca mai mult de 50- 60% a ploat și a fost înorat in toată tara, in acesta luna am fost cam prin toată tara, de la București-...? (mai mult)
Se plateste intrarea in clubul Ring din Costinesti? Am vazut pe net ca fetele ar avea intrarea libera pana la ora 23, asa e?
In cluburile din Mamaia (bamboo, nuba, legag) se plateste intrarea?, imi puteti zice un pret de bilet?
Cat timp și bani durează sa mergi cu trenul de la Suceava la Constanța?
In ce locuri din Constanta se poate juca biliard? Si daca se poate sa fie aproape de Costinesti, Mamaia... Vreau si un link cu locatia sau denumirea localului. Multumesc!
In cati se joaca Bean Boozled Despicable Me? Dau funda????
Care e cel mai apropiat loc de Bucuresti unde se fac lectii de calarie? As vrea undeva sa pot ajunge cu metroul de preferat.
Peste 5 zile este aniversarea mea și eu nu am nici o idee de jocuri.La aniversare sunt aproximativ 10 copiii.Dau funda celui/celei care îmi scrie cât mai multe jocuri+ cum se joaca dar sa fie...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o firma buna pentru saci de dormit? Mulțumesc anticipat
Salutare. Am o problema. Am 14 ani jumatate si doresc sa imi cumpar o motocicleta. Stiu ca nu este ok la varsta asta, dar este de 50cm3 pentru cunoscatori. Sunt pasionat de motociclism de ceva timp...? (mai mult)
Salut TPU, As vrea sa- mi iau un sac de dormit pentru camping, buget 250 de lei. Mi- ati putea spune la ce ar trebui sa dau cea mai mare importanta atunci când îl cumpăr? Eventual și câteva sugestii? ...? (mai mult)
Buna! Ieri am fost la un meci de fotbal si rudele mele fumau si nu puteam sa plec de acolo pentru ca m- as fi pierdut.Am mai inhalat fum, dar stateam cu o geaca la nas.Parintii mei nu fumeaza si nu am...? (mai mult)
Cat mai dureaza Neversea? Adica cate zile incepand de azi?
Se poate face baie in Dunare fara nicio problema? Fiind un fluviu curgator, ma gandesc ca te va trage. Funda
Va salut multa stima! Cine poate sa imi spuna cat costa un bilet la trenul international Bucuresti Nord Chisinau?
Vecinii mei, de o saptamana ma trezesc in fiecare zi cu bormasina. M- am saturat sa ma trezesc la 8 dimineata cu sunet de bormasina in cap. Ma gandeam, sa ma trezesc maine de dimineata si sa bag ceva...? (mai mult)
Ce jocuri se pot juca la o aniversare de 14 ani, puteți spune mai detaliat (vă rog)?!
Am si eu o cateva intrebari pentru cunoscatorii de airsoft. Pistoalele cu CO2 au hop- up? Cele cu CO2 sau cu Gaz sunt mai puternice? Care sunt mai ieftine de intretinut? Adica ce este mai ieftin,...? (mai mult)
De unde pot cumpara integrame online?
Cum ajung la oricare macelarie szekely falat din Bucuresti cu exceptia celei de la obor? Am nevoie de mai multe informatii pe langa adresa, pentru ca am fist sa le caut si nu am gasit nici una dupa adresele...? (mai mult)
Cunoaște cineva în Piatra Neamț - comuna Savinesti cort pentru nunți - Alexandru? Dati-mi va rog niste info, nu găsesc nimic pe net. Mulțumesc! ( Scuzați categoria) Dau fundiță!
Buna,pentru cei care sunt din Botosani.Imi poate spune cineva ce sporturi se pot practica? As vrea sa incep sa fac un sport dar nu stiu exact ce se practică in oras.
Din ce materiale trebuie construit un buncăr antiatomic?
Stiti cumva daca se poate intra la hotel Corsa Costinesti fara nimic la mana? Adica te verifica cineva sau e pe baza de bratari?
Salutare! Am achizitionat o biciclet@ cu frâne pe disc iar cand le folosesc scartaie. Stie cineva de ce?
Îmi zice si mie cineva preturile de la traseele de la hamak Iași? Fundă
Hei, TPU! Am nevoie de o parere sincera. Ce credeti ca ar fi cel mai bine sa cumpar pentru plaja? Variantele sunt urmatoarele: 1.https://www.praktiker.ro/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/2/3/231366.jpg ...? (mai mult)
De ceva timp am observat ceva ciudat:incep sa imi pierd amintirile. Pur si simplu parca aproape tot s- a sters din mintea mea, pana si saptamana trecuta parca a fost acum 5 ani.Nu stiu, imi ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva cateva documentare bune legate de evenimente/persoane/locuri din Romania? Multumesc anticipat! Dau funda celui/celei care imi da cele mai multe documentare in romana sau subtitrate...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu ma mai plictisesc?
de 3 zile au m- am cunoscut pe Facebook cu doi norvegieni de 19 ani ce sunt cumva intr- un schimb de experienta in Romania, m- am întâlnit cu ei la un local din centrul Bucureștiului unde...? (mai mult)
Ce pot face copii de 12-13 ani (adica 2 fete) daca afara ploua, in afara de a sta toata ziua pe telefon tableta calculator etc
As vrea sa stiu daca a fost cineva cazat la Voxmaris in Costinesti. Caut o optiune pe net pentru a merge la mare, oferta lor pare serioasa, insa parerile pe net sunt impartite, si as vrea sa stiu care...? (mai mult)
Voi ce ati facut vara asta[2018]?
Am achiziționat un rockrider 520( roti de 27. 5X200) Mi- au sărit două spițe si bineinteles s- a descentrat roata. Dacă imi cumpăr altele se poate centra? Dați- mi va rog link de ...? (mai mult)
Am o intrebare :cum va tineti respiratia sub apa fara sa va tineti de nas cand inotati sub apa? Pur si simplu nu pot, am senzatia ca trebuie sa trag aer si sub apa. Cum as putea scapa de acest...? (mai mult)
Ce părere aveți de bicicleta asta? https://carpatsport.websales.ro/munte/hardtail/bicicleta-mtb-ht-29-velors-v2958c-cadru-aluminiu-culoare-gri-verde-218v2958cg4.html Sau alta până în 1200 lei?
Aveti idee daca / de unde as putea face rost de bilete la Neversea doar pentru o seara (duminică) si sa coste maxim 90 de lei?
as dori si eu sa aflu cum poti sa faci rost de invitatii la Neversea de la Kaufland. Mai exact ce trebuie sa fac la Kaufland pentru a primi una? Mersi, dau funda =)
Exista trenuri Bucuresti- Deva sau Hunedoara? Nu as vrea sa merg cu trenul ca fac prea multe ore. Si daca stiti de unde din Bucuresti pot lua microbuz catre Deva/Hunedoara. Mentionez ca eu ...? (mai mult)
In 7 zile plec intr-o vacanta si sunt foarte emotionata. Ma gandesc doar la asta. Sunt acasa toata ziua si am mult timp liber. Ce as putea sa fac sa mai treaca timpul? Multumesc anticipat!
Am vazut ca poti sa fi in public la x factor cica incepe pe 10 iulie dar la ce ora trebuie sa fii si unde?
Am un verișor de 7 luni cu care trebuie să stau câteva ore, aproximativ 5-6 ore. Imi puteți oferi idei de jocuri și activități pe care sa le pot desfășura cu el?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.