Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna! Ieri am fost la un meci de fotbal si rudele mele fumau si nu puteam sa plec de acolo pentru ca m- as fi pierdut.Am mai inhalat fum, dar stateam cu o geaca la nas.Parintii mei nu fumeaza si nu am...? (mai mult)
Cat mai dureaza Neversea? Adica cate zile incepand de azi?
Se poate face baie in Dunare fara nicio problema? Fiind un fluviu curgator, ma gandesc ca te va trage. Funda
Va salut multa stima! Cine poate sa imi spuna cat costa un bilet la trenul international Bucuresti Nord Chisinau?
Vecinii mei, de o saptamana ma trezesc in fiecare zi cu bormasina. M- am saturat sa ma trezesc la 8 dimineata cu sunet de bormasina in cap. Ma gandeam, sa ma trezesc maine de dimineata si sa bag ceva...? (mai mult)
Ce jocuri se pot juca la o aniversare de 14 ani, puteți spune mai detaliat (vă rog)?!
Am si eu o cateva intrebari pentru cunoscatorii de airsoft. Pistoalele cu CO2 au hop- up? Cele cu CO2 sau cu Gaz sunt mai puternice? Care sunt mai ieftine de intretinut? Adica ce este mai ieftin,...? (mai mult)
De unde pot cumpara integrame online?
Cum ajung la oricare macelarie szekely falat din Bucuresti cu exceptia celei de la obor? Am nevoie de mai multe informatii pe langa adresa, pentru ca am fist sa le caut si nu am gasit nici una dupa adresele...? (mai mult)
Cunoaște cineva în Piatra Neamț - comuna Savinesti cort pentru nunți - Alexandru? Dati-mi va rog niste info, nu găsesc nimic pe net. Mulțumesc! ( Scuzați categoria) Dau fundiță!
Buna,pentru cei care sunt din Botosani.Imi poate spune cineva ce sporturi se pot practica? As vrea sa incep sa fac un sport dar nu stiu exact ce se practică in oras.
Din ce materiale trebuie construit un buncăr antiatomic?
Stiti cumva daca se poate intra la hotel Corsa Costinesti fara nimic la mana? Adica te verifica cineva sau e pe baza de bratari?
Salutare! Am achizitionat o biciclet@ cu frâne pe disc iar cand le folosesc scartaie. Stie cineva de ce?
Îmi zice si mie cineva preturile de la traseele de la hamak Iași? Fundă
Hei, TPU! Am nevoie de o parere sincera. Ce credeti ca ar fi cel mai bine sa cumpar pentru plaja? Variantele sunt urmatoarele: 1.https://www.praktiker.ro/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/2/3/231366.jpg ...? (mai mult)
De ceva timp am observat ceva ciudat:incep sa imi pierd amintirile. Pur si simplu parca aproape tot s- a sters din mintea mea, pana si saptamana trecuta parca a fost acum 5 ani.Nu stiu, imi ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva cateva documentare bune legate de evenimente/persoane/locuri din Romania? Multumesc anticipat! Dau funda celui/celei care imi da cele mai multe documentare in romana sau subtitrate...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu ma mai plictisesc?
de 3 zile au m- am cunoscut pe Facebook cu doi norvegieni de 19 ani ce sunt cumva intr- un schimb de experienta in Romania, m- am întâlnit cu ei la un local din centrul Bucureștiului unde...? (mai mult)
Ce pot face copii de 12-13 ani (adica 2 fete) daca afara ploua, in afara de a sta toata ziua pe telefon tableta calculator etc
As vrea sa stiu daca a fost cineva cazat la Voxmaris in Costinesti. Caut o optiune pe net pentru a merge la mare, oferta lor pare serioasa, insa parerile pe net sunt impartite, si as vrea sa stiu care...? (mai mult)
Voi ce ati facut vara asta[2018]?
Am achiziționat un rockrider 520( roti de 27. 5X200) Mi- au sărit două spițe si bineinteles s- a descentrat roata. Dacă imi cumpăr altele se poate centra? Dați- mi va rog link de ...? (mai mult)
Am o intrebare :cum va tineti respiratia sub apa fara sa va tineti de nas cand inotati sub apa? Pur si simplu nu pot, am senzatia ca trebuie sa trag aer si sub apa. Cum as putea scapa de acest...? (mai mult)
Ce părere aveți de bicicleta asta? https://carpatsport.websales.ro/munte/hardtail/bicicleta-mtb-ht-29-velors-v2958c-cadru-aluminiu-culoare-gri-verde-218v2958cg4.html Sau alta până în 1200 lei?
Aveti idee daca / de unde as putea face rost de bilete la Neversea doar pentru o seara (duminică) si sa coste maxim 90 de lei?
as dori si eu sa aflu cum poti sa faci rost de invitatii la Neversea de la Kaufland. Mai exact ce trebuie sa fac la Kaufland pentru a primi una? Mersi, dau funda =)
Exista trenuri Bucuresti- Deva sau Hunedoara? Nu as vrea sa merg cu trenul ca fac prea multe ore. Si daca stiti de unde din Bucuresti pot lua microbuz catre Deva/Hunedoara. Mentionez ca eu ...? (mai mult)
In 7 zile plec intr-o vacanta si sunt foarte emotionata. Ma gandesc doar la asta. Sunt acasa toata ziua si am mult timp liber. Ce as putea sa fac sa mai treaca timpul? Multumesc anticipat!
Am vazut ca poti sa fi in public la x factor cica incepe pe 10 iulie dar la ce ora trebuie sa fii si unde?
Am un verișor de 7 luni cu care trebuie să stau câteva ore, aproximativ 5-6 ore. Imi puteți oferi idei de jocuri și activități pe care sa le pot desfășura cu el?
Unde pot gasi carti DuelMasters originale si sigilate? Nu vreau site-uri ca si olx.ro, okazii etc. Cer seriozitate. Mersi!
MTB-ul prinde viteza daca merg cu el pe un drum normal, daca nu ce bicicleta imi recomandati care prinde viteza si costa maxin 10 milioane?
Cum este cu permisul de pescuit? La ce pescari trebuie? Este necesar doar pe anumite ape? Poate fi valabil pe mai multe ape sau in alta tara? Sunt si taxe pentru fiecare apa?
Salut..Am si eu o intrebare eu am parul ondulat cum sa fac sa am frizura punk cu creastă?
Cum se juca jocul ala flori fete si baieti, melodii sau cantareti? Stiu ca si voi va jucati in clasele 1-4 la peretele scolii
Imi puteti recomanda niste locuri se vacanta in zona montană? Undeva unde sa fie atractii turistice si priveliști frumoase. Eu m-am gândit la m-tii Bucegi, voi ce imi recomandați?
Daca am cumparat un schimbator de la decathlon acum o saptamana si nu mi se potriveste modelul pot sa ma duc sa il schimba cu alt model?
:Vreau sa imi iau ceva arma airsoft: https://www.evike.com/products/69852/ O sa pot sa gasesc in Romania atasamente pentru ea? Mersi!
Pentru cei din Cluj- Napoca. Daca mergeti pe strada Nicolae Patrascu (Cea care trece prin padurea Hoia dinspre Taiatura Turcului) va aparea dupa ceva timp de mers pe partea stanga un loc deschis, ca o...? (mai mult)
In 29 august vreau sa merg in Bucuresti, la concert la Snoop Dogg. Am hotarat ca decat sa- mi fac un majorat la care si asa nu ma distrez, mai bine merg la ceva ce intr- adevar imi place. Problema...? (mai mult)
Ce- as putea face daca ies afara singur sau cu un prieten, doi? Am 15 ani si pe bune ca nu imi dau seama ce am putea face in afara de a ne plimba, juca fotbal, a ne da cu role dar nu am si nu imi plac,...? (mai mult)
Vreau si eu un loc in Craiova unde se face kick-boxing pe timp de vara(si de preferat dimineata; vreau si link)please! FUNDA! URGENT!
Cum se prind crevetii?
Locuri faine de dat cu rolele in Bucuresti? Caut un loc sau niste locuri in care sa imi antrenez sariturile de pe box, fara sa se uite un skatepark intreg la mine :)))
Stie cineva daca se practica lecții de judo in sector 6, Bucuresti? Daca știți, puteti sa imi dati adresa exactă sau locul unde se practica? Multumesc!
Salut, vreau mult sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede, acum un an sau doi mi- am luat o trotineta care mi- e buna si azi dar tot tremura sau nu stiu cum sa zic ca si cum as fi mers pe pietre dar...? (mai mult)
Ellaw TPU! Eu locuiesc in Germania si in August ma intorc in Romania, sa - mi vizitez bff- ul si familia (bunica, unchiul etc. ) As dori si eu niste idei, de chestii de facut, i mean, cu prietenii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!