Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Unde pot gasi carti DuelMasters originale si sigilate? Nu vreau site-uri ca si olx.ro, okazii etc. Cer seriozitate. Mersi!
MTB-ul prinde viteza daca merg cu el pe un drum normal, daca nu ce bicicleta imi recomandati care prinde viteza si costa maxin 10 milioane?
Cum este cu permisul de pescuit? La ce pescari trebuie? Este necesar doar pe anumite ape? Poate fi valabil pe mai multe ape sau in alta tara? Sunt si taxe pentru fiecare apa?
Salut..Am si eu o intrebare eu am parul ondulat cum sa fac sa am frizura punk cu creastă?
Cum se juca jocul ala flori fete si baieti, melodii sau cantareti? Stiu ca si voi va jucati in clasele 1-4 la peretele scolii
Imi puteti recomanda niste locuri se vacanta in zona montană? Undeva unde sa fie atractii turistice si priveliști frumoase. Eu m-am gândit la m-tii Bucegi, voi ce imi recomandați?
Daca am cumparat un schimbator de la decathlon acum o saptamana si nu mi se potriveste modelul pot sa ma duc sa il schimba cu alt model?
Am o intrebare :cum va tineti respiratia sub apa fara sa va tineti de nas cand inotati sub apa? Pur si simplu nu pot, am senzatia ca trebuie sa trag aer si sub apa. Cum as putea scapa de acest...? (mai mult)
:Vreau sa imi iau ceva arma airsoft: https://www.evike.com/products/69852/ O sa pot sa gasesc in Romania atasamente pentru ea? Mersi!
Pentru cei din Cluj- Napoca. Daca mergeti pe strada Nicolae Patrascu (Cea care trece prin padurea Hoia dinspre Taiatura Turcului) va aparea dupa ceva timp de mers pe partea stanga un loc deschis, ca o...? (mai mult)
In 29 august vreau sa merg in Bucuresti, la concert la Snoop Dogg. Am hotarat ca decat sa- mi fac un majorat la care si asa nu ma distrez, mai bine merg la ceva ce intr- adevar imi place. Problema...? (mai mult)
Ce- as putea face daca ies afara singur sau cu un prieten, doi? Am 15 ani si pe bune ca nu imi dau seama ce am putea face in afara de a ne plimba, juca fotbal, a ne da cu role dar nu am si nu imi plac,...? (mai mult)
Vreau si eu un loc in Craiova unde se face kick-boxing pe timp de vara(si de preferat dimineata; vreau si link)please! FUNDA! URGENT!
Cum se prind crevetii?
Locuri faine de dat cu rolele in Bucuresti? Caut un loc sau niste locuri in care sa imi antrenez sariturile de pe box, fara sa se uite un skatepark intreg la mine :)))
Stie cineva daca se practica lecții de judo in sector 6, Bucuresti? Daca știți, puteti sa imi dati adresa exactă sau locul unde se practica? Multumesc!
Salut, vreau mult sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede, acum un an sau doi mi- am luat o trotineta care mi- e buna si azi dar tot tremura sau nu stiu cum sa zic ca si cum as fi mers pe pietre dar...? (mai mult)
Ellaw TPU! Eu locuiesc in Germania si in August ma intorc in Romania, sa - mi vizitez bff- ul si familia (bunica, unchiul etc. ) As dori si eu niste idei, de chestii de facut, i mean, cu prietenii...? (mai mult)
Bursa Banii de liceu pentru luna asta când ar trebui sa vina?
Salut, in august implinesc 16 ani, am 60kg si fac sala de un an. Vreau sa particip la concursuri de juniori! HELP va rog unde as putea gasi sau pe cine ar trebui sa intreb.
Salut TPU,imi puteti spune va rog cat costa un bilet la Cinema Arta, Sibiu?
Ce role agresive imi recomandati, daca sunt la inceput? Sa fie si la un pret cat mai accesibil.
caut și eu o poza cu '2 bătrâni' și povestea lor de prietenie de acum mulții ani. In poza era vorba despre 2 prieteni foarte buni care se cunoșteau de mici și erau amândoi la cârciumă...? (mai mult)
Locuri frumoase din București în care se poate vedea apusul, în afară de Lacul Morii? Mulțumesc!
Stie cineva unde gasesc țigări cu biluță de mere sau alta aroma? Sii Kent mix Azure au aroma de mere?
Ce statiune recomandati dintre Mangalia si Eforie Nord? Aleg intre ele pentru ca vom merge cu trenul si avem cursa directa.
Buna! In curand eu cu un tovaras o sa dam o petrecere, si as vrea sa imi ziceti niste jocuri. Multumesc.
A invatat cineva dintre voi engleza singur acasa? Daca da, cum ati reusit? Eu as vrea sa invat, nu e vorba ca nu stiu, dar cand trebuie sa vorbesc cu cineva, parca ma blochez, nu- mi mai iese nimic...? (mai mult)
Timp de vreo trei saptamani, am facut o greseala foarte mare. Aveam parul foarte des si voluminos, dar nu puteam sa il prind deloc in coada pentru ca nu statea deloc. Faza e ca am folosit foarte...? (mai mult)
Cat de mult poti sa te ingrasi intr-o saptamana (daca mananci tot ce doresti)
Dacă afară sunt 20-22 de grade, poți face baie în mare?
De ce moare Giani Giuvaeru din Inima de tigan?
Cine are idei de videoclipuri amuzante pe care sa le fac cu prietenii? Ar fi tare daca mi- ati da si idei de scenete cum ar fi din schite, momente etc. Sau pur si simplu imitari de personaje....? (mai mult)
Vreau sa mă apuc de mers cu bicicleta, pentru a face mai multă mișcare (Sunt cam sedentar de felul meu) și mă gândesc sa îmi cumpăr o noua bicicleta, cu roti de 29, ce bicicleta in recomandați...? (mai mult)
De cateva zile vreau sa imi fac o agenda pentru a-mi planifica mai bine timpul. Habar nu am cum sa o organizez pentru a arata cute, elegant dar sa fie si utila. Ma puteti ajuta? FUNDA
As vrea sa-mi cumpar un cruiser board din lemn vara asta. Recomandari?
Salut, Vara asta as vrea sa ma dau cu skijetul se poate sa ma dau daca nu stiu sa inot? Si daca e sa cad de pe el cum pot ajunge la el?
Cam cate zile (in general) ati petrece in vacanta in intr- o capitala europeana? Gen Budapesta, Viena, Cracovia, Varsovia etc? O saptamana sau 3- 4 zile? IN GENERAL. Nu doresc raspunsuri de felul ...? (mai mult)
am si eu o intrebare, apa de la piscina te tine la suprafata fara sa inoti? Nu am mai fost pana acum si vreau sa stiu!
Cum pot sa invat sa fotografiez cat mai repede? Am primit un aparat foto profesional si vreau sa incep. Mentionez ca sunt din Bucuresti
Stie cineva unde pot gasi o sala de jocuri/arcade in sectorul 6? Pe langa Buleverdul Iuliu Maniu.
Buna! Imi puteti spune cateva activitati de facut. In afara de citit si origami. Vreau sa mentionez ca stau la tara si nu am voie sa merg mai departe de strada noastra.
Imi puteti spune daca in Romania se gasesc acele kituri pentru a face slime?
Care sunt cele mai bune locuri in care pot să trag cu arma în România?
Salut, stie cineva de unde pot cumpara o bicicleta din afara? Un site serios gen aliexpress
Vreau și eu să îmi dați niște adrese ale unor spitale / clădiri părăsite creepy din BRAȘOV! Mulțumesc!
acum la mine in oras ploua, si cred ca mai ploua putin, maine pe la vreo 12, as putea sa ma duc la piscina? Gen apa ar fi rece sau?
vreau sa inchiriez si eu o bicicleta de la Vodafone dar nu stiu unde se aflta, sunt din Bucuresti, dau funda si vreau sa stiu si tarifele.
Hey! Ce as putea sa fac vara in zilele libere? Dar ceva fara bani ( pentru ca nu am ) Multumesc!
Stiti piscine unde se poate intra de la 14 ani in sus? Daca da unde? P.S: la kundalini bar de la ce varsta se intra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.