Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine are idei de videoclipuri amuzante pe care sa le fac cu prietenii? Ar fi tare daca mi- ati da si idei de scenete cum ar fi din schite, momente etc. Sau pur si simplu imitari de personaje....? (mai mult)
Vreau sa mă apuc de mers cu bicicleta, pentru a face mai multă mișcare (Sunt cam sedentar de felul meu) și mă gândesc sa îmi cumpăr o noua bicicleta, cu roti de 29, ce bicicleta in recomandați...? (mai mult)
De cateva zile vreau sa imi fac o agenda pentru a-mi planifica mai bine timpul. Habar nu am cum sa o organizez pentru a arata cute, elegant dar sa fie si utila. Ma puteti ajuta? FUNDA
As vrea sa-mi cumpar un cruiser board din lemn vara asta. Recomandari?
Salut, Vara asta as vrea sa ma dau cu skijetul se poate sa ma dau daca nu stiu sa inot? Si daca e sa cad de pe el cum pot ajunge la el?
Cam cate zile (in general) ati petrece in vacanta in intr- o capitala europeana? Gen Budapesta, Viena, Cracovia, Varsovia etc? O saptamana sau 3- 4 zile? IN GENERAL. Nu doresc raspunsuri de felul ...? (mai mult)
am si eu o intrebare, apa de la piscina te tine la suprafata fara sa inoti? Nu am mai fost pana acum si vreau sa stiu!
Cum pot sa invat sa fotografiez cat mai repede? Am primit un aparat foto profesional si vreau sa incep. Mentionez ca sunt din Bucuresti
Stie cineva unde pot gasi o sala de jocuri/arcade in sectorul 6? Pe langa Buleverdul Iuliu Maniu.
Buna! Imi puteti spune cateva activitati de facut. In afara de citit si origami. Vreau sa mentionez ca stau la tara si nu am voie sa merg mai departe de strada noastra.
Imi puteti spune daca in Romania se gasesc acele kituri pentru a face slime?
Care sunt cele mai bune locuri in care pot să trag cu arma în România?
Salut, stie cineva de unde pot cumpara o bicicleta din afara? Un site serios gen aliexpress
Vreau și eu să îmi dați niște adrese ale unor spitale / clădiri părăsite creepy din BRAȘOV! Mulțumesc!
acum la mine in oras ploua, si cred ca mai ploua putin, maine pe la vreo 12, as putea sa ma duc la piscina? Gen apa ar fi rece sau?
vreau sa inchiriez si eu o bicicleta de la Vodafone dar nu stiu unde se aflta, sunt din Bucuresti, dau funda si vreau sa stiu si tarifele.
Hey! Ce as putea sa fac vara in zilele libere? Dar ceva fara bani ( pentru ca nu am ) Multumesc!
Stiti piscine unde se poate intra de la 14 ani in sus? Daca da unde? P.S: la kundalini bar de la ce varsta se intra?
Cum vi se pare caminul Arcca din Bucureşti? ( cel de pe str. Pajurei )
La Cinemacity, la filmele 4DX iti pot da si ochelari cu efect 3D sau numai miscarile scaunului si alte efecte?
Bună tuturor. Știe cineva niște centre unde se practică mma, kingbox, box pentru copiii în Constanța?
Salut.As vrea sa ma duc la o scoala de jandarmi, cu scopul de a ajunge mascat cu timpul.Este posibil? Am cautat pe internet informatii dar tot ce am gasit sunt niste articole vechi din care nu m- am...? (mai mult)
Buna, TPU! De la o vreme simt ca sunt satula de cartierul in care stau. Mi se pare ca e foarte departe de centrul orasului, parca izolat cumva. Dureaza foarte mult sa ajung oriunde, iar din cauza felului...? (mai mult)
M- a invitat un baiat pe care il cunosc de mica si el la fel, la un suc.Dar mi- e foarte rusine si nu stiu ce sa ii spun... mie îmi place de el si e cam ciudat fiindca sunt adolescenta si nu...? (mai mult)
Salut, a sosit vara dupa cum bine vedeti si chestia e ca... parca as vrea sa ies pe afara sa ma plimb :)) problema este ca nu am cu cine... si nu m- as supara daca mi- as face ceva prieteni noi. Este...? (mai mult)
Cum pot sa imi atasez casca de protectie de la role la ghiozdan, pentru atunci cand nu ma dar cu rolele?
Salut. Vreau sa-mi fac cont la pariuri sportive online, si nu stiu ce card sa-mi fac.Voi pe care le folositi? Idei de cardurii.
Ce poate face o fata de 12 ani cand se plictiseste acasa. (Va rog sa dati raspunsuri serioase.) Multumesc.
Cunoaște cineva în Piatra Neamț în comuna Săvinești cort pentru nunti? Nu găsesc nimic pe net decât cortul Happy land din Dumbrava Roșie. Cel mai bun răspuns primește fundă!
Ce sfaturi aveti pentru un stand-uper începator?
Am inceput de ceva timp sa intalnesc fete..si sa vorbim. Si am tot intrebat fetele parerea lor despre mine si multe ma consider imatur... Ca nu sunt suficient de maturizat la 18 ani. Iar eu am realizat...? (mai mult)
M- am mutat de curând in București și as vrea sa aflu cât mai multe despre acest oraș și sa ma integrez cât mai bine. Unde pot găsi informații despre locuri importante (muzeu, punct turistic ...? (mai mult)
Peste 7 zile intru în vacanța de vară și nu mai vreau să mi- o irosesc. Puteți veni cu niște planuri? Am 15 ani, îmi place fotografia, programarea, ciclismul și design- ul. Mulțumesc...? (mai mult)
Nume pentru o echipa de downhill/mtb FUNDA
Salut,Doresc sa merg vara la pescuit de somn,mai exact sa pun mai multe carlige pe o sfoara(pripon sau ceva de genu),stiti de unde pot gasi asa ceva, sau cum se poate face?
Salut, am și eu o problema când merg pe foaia mare indiferent poziția pinioanelor îmi scăpa lanțul în ideea ca îmi merge în gol vreo 10 cm nu pot accelera ca face treaba asta... Ce poate sa fie?...? (mai mult)
Peste 3 săptămâni merg într- o excursie la Brăila... Excursia ține 2 zile şi nu ştiu ce să iau la mine.( în autobuz mâncarea nu trebuie să conțină salam, etc..deoarece miroase urât...? (mai mult)
Ce faceti cand nu va gasiti ocupatie?
Cunoașteți vreun loc în București (pub/club/local) unde se pune și dubstep sau unde se țin, daca nu frecvent, macar ocazional party- uri cu muzică electronică (dubstep/dnb si derivate)? ...? (mai mult)
Salut, se aude un zgomot la pedala dreapta cand ajunge in partea de jos, in general chestia asta se aude atunci cand fortez pedala sau urc.... Chestia naspa este ca nu se aude mereu cand fortez e ceva...? (mai mult)
Buna, este Panasonic Dc-Fz82 o camera buna pentru poze? Vreau sa invat fotografia. Sau ce camera imi recomandati care sa aiba zoom mare (minim x50) si touch screen?
Am achizitionat anul trecut in iulie o bicicleta mtb cu frane pe disc.Eu cand pun frana pun doar frana de fata deoarece mie mi se pare mai utila si stiu sa o stapanesc, acum problema este cat ma va tine...? (mai mult)
Exista joc de curse in care sa poti pune si capcane si sa faci si alte lucruri si sa semene si cu jocul Ignition?
Bună seara! Pot sa alimentez un amplificator auto de 400w folosind un redresor de 24v?
As vrea sa- mi raspundeti si mie la niste intrebari legate de Youtube! 1. Daca ai un canal de Youtube, pe care postezi clipuri in romana, dar tu locuiesti in alta tara, si faci 100k ...? (mai mult)
In ultimul timp am tot vazut pe internet video-uri virale gen "100 pushups a day for a month". Voi ce parere aveti? Merita incercat? Ati incercat chiar voi?
Hei! Eu nu am talent la desen, dar imi place sa desenez (desi desenez oribil). Daca exersez timp de 2-3 ore pe zi timp de 1-2 luni pot sa ajung la un nivel "binisor"? Ce credeti?
Ce credeți că pică anul acesta la bac la română partea a 3 a? Profil uman
Buna, ce jocuri de societate ati jucat si v- au placut? Pentru adulti dar nu genul 18+ Sau traduse execrabil din engleza, genul care se pot juca oriunde, nu extrem de complicate. Vreau sa cumpar unul...? (mai mult)
Coletele externe(aliexpress) sub 10 euro vin acasă chiar dacă stau la bloc? Dacă nu sunt acasă trebuie sa ridic coletul de la posta vamala sau de la posta de cartier?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!