Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ceva idei pentru a scapa de starea de lene excesiva? Adica dorm cam toata ziua. Nu fac absolut nimic. Si maine si poimaine sunt ultimele zile in care imi pot face o tema destul de mare care mi- ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre rolele agresive din Decathlon? Le recomandati? Unde altundeva gasesc role agresive la un pret accesibil?
Ce stiti despre Scoala De Role AMB? Cum ma pot inscrie? Cat costa?
Am rugat un prieten sa ma duca in Bucuresti cu masina si mi-a cerut 2 milioane. Eu locuiesc in Galați. Nu e cam mult 2 milioane?
Care este diferența dintre persoanele care aud Laurel sau Yanny? Eu unul aud Laurel.
Maine e 1 iunie, ziua copilului ar putea fi o zi minunată dar eu nu prea am de ales decât să stau în casă supărată.Tatal meu este plecat la servici, iar mama preferă să stea în casă...? (mai mult)
Va fi vreme bună la Aqua Magic Mamaia de 1 iunie? Va fi cald? Va ploua? Va fi deschis?
Caut niste idei pentru o excursie organizata la Straja in timpul verii, idei de activitati pentru clase de liceu (9-11). Nu stiu sa
Hei TPU, vrem sa mergem(parintii, eu si fratele meu) la o cabana pe la munte pe undeva pentru cateva zile si am cateva intrebari si probleme 1.eu si cu fratele meu suntem amatori de pescuit, si am...? (mai mult)
Cand mergeti la strand, mare unde va ascundeti banii, buletinul sau telefonul?
As avea nevoie de parerea voastra. Acum doua luni, in urma unui accident rutier urmat de o operatie, m - am ales cu 2 cicatrici mari pe mana. Inainte de acest eveniment, eu renuntasem sa mai...? (mai mult)
Am un hoverboard hunter și îl încarc toata noaptea si apoi peste 1 ora adica vreo 3-4 km si apoi nu mai am baterie face bi bi bi și se face rosu si atat
Stie cineva daca in parcul Herastrau poti inchiria mai mult de o bicicleta pe un singur buletin (in parte cu Charles de Gaulle)
Salut, când dau tare de pedale (bicicleta), se aude un tâc când pedalele sunt la mijloc. Ce poate fi?
Stie cineva cand se deschide Starbucks? Ma refer la cel din Pitesti
Salutare brasovenilor! :d Vara aceasta as vrea sa va vizitez minunatul oras si ma gandeam ca poate m- ati putea ajuta raspunzand la cateva intrebari. 1. Care sunt cele mai mari atractii turistice la ...? (mai mult)
Salut, de curând mi- am luat o bicicletă după câteva zile se aude un sunet la roata din spate, din cate stiu e un joc, influențează bicicleta, adică in timp o va afecta, trebuie reparata? Se poate...? (mai mult)
Vineri particip la un concurs de pescuit pe o balta cam de 100m L si 50 l, as dori sa va intreb daca am vreo sansa sa prind vre un somn, tinand cont ca in 2016 s-a populat cu 15 somni.
Care e povestea din rusty lake paradise? Dau funda la raspunsul care ma face sa inteleg totul
Stie cineva cat costa sa rezervi o masa in fratelli Iasi?
Maine merg sa ma plimb cu un băiat de care îmi place... Ce sa fac? Ce sa ii spun? Sfaturi plzzzzz
66 si-a mutat statiile doar temporal sau e definitiv?
Care este cel mai bun skatepark din Bucuresti si de ce?
Stiti persoane in Bucuresti care se dau cu role agresive si ar da sfaturi unei incepatoare? Inca nu am rolele potrivite, ma gandesc sa imi cumpar modelul de la Razors Sl 1, am inteles ca e bun pentru...? (mai mult)
Salut, cine e din Timisoara/Bucuresti, de unde pot cumpara kurtos kolacs(dc naiba intreb asta:)))) ). Vreau sa stiu un magazin care e deschis permanent, tot anul.
Nu stiti cand se deschide bazinul din Causeni?
Strandul Hanul doctorului este deschis?
Pe cat se deschide strandul Hanul Doctorului?
Salutare! Am si eu o intrebare. Din ce am auzit la unii, daca vreau sa ma duc in armata ca infanterist am auzit ca este naspa. Cine stie si cunoaste, ce este asa naspa ca infanterist? Si daca...? (mai mult)
Salut. Cei care aveti cont la pariurii sportive la SportingBet, vreau sa stiu daca va merge optiunea de Live chat. Multumesc!
Salutare! Cine merge la concertul Forza ZU, de pe 26 mai, din Iași?
Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei! Lansarea oficială a Școlilor de Vară 2018
stie cineva de unde ma pot inscrie la competitii de lego mindstorms sumo in vara aceasta din 2018? Daca da trimiteti-mi link va rog.
Salut. Vreau sa achizitionez un detector de metale deoarece locuiesc intr- o zona pe unde a fost frontul din primul/al doilea R M. Ceea ce ma streseaza si intr- un fel ma descurajeaza e faptul ca as ...? (mai mult)
Acum un an am avut depresie si in ultima luna ma simt foarte prost. Nu am chef sa ies din casa, sa ma intalnesc cu prietenii si stau mai mult inchisa in camera in fata calculatorului si telefonului...? (mai mult)
Imi poate recomnda cineva un restaurnt de incredere pentru a organiza evenimente in Radauti? Vrem sa punem la punct o mica petrecere pentru angajatii firmei si am vrea o locatie frumoasa si eleganta....? (mai mult)
Ce sunt alea g-uri?
cine îmi spune cea mai înfricoșătoare poveste de groaza - horror, primește funda.
Salutare. Maine as vrea sa ies in oras cu sotia mea...un restaurant romantic imi recomandati? Ca referinta, am fost la polo, marty, capricio sau cum ii zice, mozzart...astea ii plac. ceva in gen?:)...? (mai mult)
Sunt destul de îngrijorat de câteva întâmplări bizare, la care, chiar și dacă sunt in continuare sceptic, nu pot descifra misterul, evident și logica. Să- ncepem cu inceputul... Cu 11...? (mai mult)
Ce as putea face cand sunt plictisit?
De unde pot cumpara un loz razuibil/in plic?
Sunt niste seri cu mici concerte intr- un local din Bucuresti si exista regulat evenimente... Pe afisele acestora scrie numele trupei si intr- un colt, , Suport Artist: 25 lei" de exemplu... Asta inseamna...? (mai mult)
Salut, voi la banchetul de a 8-a, a 12-a ce ati mancat? De curiozitate.
Am fost astăzi la gară ( Bucureşti Nord ) ca să- mi iau bilet spre Constanța mâine de la 7:30 şi mi- au spus că nu mai sunt locuri. Am cerut bilet fără loc şi mi- au spus să revin mâine....? (mai mult)
Cam de cati bani am nevoie lunar la facultate daca sunt nefumator si nici prin cluburi nu prea ies? Voi cat cheltuiti? Dau fundita.
Hey, TPU! Poate cineva să- mi recomande și mie niște filme de familie interesante? Repet: filme de familie, filme la care sa se uite și cei mici și cei mari, fără să se plictisească....? (mai mult)
Salut, sunt nou aici..As vrea sa stiu daca gen ma duc la film la cinema cu niste prieteni si fac rezervare acolo pentru niste locuri la un anumit film, trebuie sa platesc acolo cand fac rezervarile sau...? (mai mult)
As vrea un raspuns de la cineva din Galati. Ce autobuze duc la Universitatea Danubius ( de langa Auchan la iesire din Galati )?
Hei, astrologia pare destul de interesanta. Stiti cumva niste siteuri/canale de yt care prezinta acest domeniu (romana/engleza) deoarece eu sincer nu am gasit si as fi interesat. Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!