Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De cati bani are nevoie o persoana la Untold Festival?(cazare+bani buzunar+mancare+bilet tren)
Ca tot se apropie vara, am dorit sa va intreb cum ati invatat voi sa inotati?(Ma refer la cei care nu au mers la cursuri de inot)Cat timp v- a luat sa invatati? Cat timp va puteti tine respiratia...? (mai mult)
Ce role agresive imi recomandati?
Ma pot da pe rampe si cu role normale?
Vreau sa ma duc cu niste prietene in padure sa ne facem poze. Problema e ca nu stiu ce tinuta sa adopt sa para mai artistic, fara blugi si de astea. Sunt fata. Multumesc.
Cum sa ajung de la autogara filaret la mall plaza(bd. Timisoara)?
Saltut, stiti vreo sala de forta situata in sectorul 5-6 calumea? Vreau o sala care sa arate si bine, dar sa nu fie plina mereu, mai ales de cocalari si tigani :) Multumesc.
Hey TPU???? As vrea sa ma apuc de Youtube, e oarecum o pasiune, simt ca asta vreau sa fac, dar nu stiu de unde sa incep... am niste intrebari si daca mi- ati putea raspunde as fi fericita ???? 1. Care...? (mai mult)
Imi spuneti scoli de canto sau de dans din Suceava? Multumesc!
Hei! Cei care sunt din Suceava,stiti niste scoli de dans sau de canto? Daca da, unde? Multumesc!
In ce Țară este magazinul oficial FIFA?
Buna, am o intrebare pentru cei din Brasov.Pe autobuzul 17B, cel care merge pana la Timisul de Jos, poti circula si cu abonamentul de la scoala, sau este ca autobuzul de poiana si trebuie bilet...? (mai mult)
Știți cum se numea jocul acela de masa în care trebuia sa pui niște alpiniști sa se cațere pe muntele Everest?
Costa sa votezi in KISS FM top 40 sau la Radio ZU mort wanted? Cum se procedează?
Pentru voi ce semnifica norocul?
Ce Țară credeti ca o sa castige concursul muzical Eurovision 2018? Argumentati raspunsurile!
Uber accepta si Cash? in Brasov?
Salut Tpu.Revin cu o noua mica problema.Ce lucruri sa imi iau intr-o excursie scolara, adica la lacul rosu, cheile bicazului. dau funda celui mai bun si stralucitor raspuns ????
caut niște jocuri gen moneda rusească pe care le pot juca împreuna cu colegii mei la școala. Mulțumesc anticipat
Ce sporturi extreme preferati?
Bună TPU, care din voi ati fost in excursie in Thailanda? Cat v-a costat toată treaba?
Am o intrebare Ești posibil ca la standurile de unde se cumpara gustări pentru la cinema, să achiziționezi gustări și fără ca după aceea sa mergi la un film?
O prietena are un blog. Ea spera ca poate schimba ceva cu acest blog :))) Dar e trista ca nu il vede nimeni. Ce ar putea sa faca sa isi mareasca numarul de vizite? Dau funda :D acesta este blogul:...? (mai mult)
Cât la sută dintre intrebarile de pe Brainly RO au primit cel puțin un raspuns?
Cum vad daca persoana caruia i-am trimis un mesaj pe Instagram l-a văzut?
Ce părere aveți despre site- ul (rețeaua de socializare si de învățare) Brainly RO?
Stie cineva ce se intampla cu Trilulilu, de ce nu merge playerul de site
Se filmeaza un film la mine in oras si se cauta figuranti. Trebuie sa am experienta in actorie? Sau ceva?
Idei cadouri fete 12 ani, ieftine dar care sa arate scump. (nu stiu ce categorie sa pun)
Ce obiectiv folosesc fotografii la pozele de sf de cls a 8a? Stiti ca la sf clasei vine un fotograf si face poze super faine, ce accesorii foloseste? Multumesc!
Cei din Bihor din apropriere de Salonta, nu stiti in ce data e zilele salontane?
Niste pareri despre fatbike? Ma intereseaza de ceva timp sa imi cumpăr unul dar nu stiu daca e ok sau ar fi mai ok un mtb. Voi ce ziceți?
Buna TPU.Am văzut că este in Bucuresti o scoala de wrestling(prima din Romania), dar acum nu prea am posibilitatea sa ajung acolo(am 14 ani si ideea e ca stau chiar in nord.estul tarii) si gen m.as ...? (mai mult)
Am 19 ani si recent m- am apucat sa beau bere, pana acum pot spune ca nu am incercat prea multe beri, dar preferatele mele sunt Heineken si Corona. As dori sa- mi dati alte exemple de bere sa ...? (mai mult)
Heyy! Stie cineva cum se numeste acea miscare in care dai dintr- o mana si sari intr- un picior? Stiu stiu... nu m- am exprimat bine dar este miscarea aia populara...stiti de care zic! Cei care stiti cum...? (mai mult)
Am nevoie de o serie de intrebari capcana sau de logica cit mai multe... funda la cel mai reusit raspuns
Am o problemă. În luna mai am foarte multe lucruri. În săptămâna 14- 20 mai am tezele, pe 20 este ziua uni coleg, pe 21 merg la un concurs, pe 17 am un mini festival pentru ziua Eroilor,...? (mai mult)
Care este timpul minim cu care poti paria pe un eveniment sportiv (meci de fotbal de tenis de box etc) in agenția de pariuri Super BET?
Ce ati alege, sa priviti un film sau sa stati pe retele de socializare?
Între 31 mai și 3 iunie se poate face baie in apa de la Marea Neagră?
Vreau sa fac o farsa unor colegi de clasa si vreau sa vad ce ar face daca m- as taia(pe maini) Nu voi face asta. Cred ca le- as putea imita prin machiaj dar mi- ar trebui un tutorial. ...? (mai mult)
Salut, ce sirop trebuie mai exact pentru "purple drank", se gaseste in Romania?
Cum să învăț să înot? Toate vacanțele mele împreună cu familia/rudele/prietenii presupun mersul la mare/piscine. Nu vreau să merg la înot cu instructor şi e o problema sunt extra- fricoasă...? (mai mult)
Aveti idee ce i-as putea cumpara de ziua profului de geografie?
Cum sa imi fac niste bani de buzunar pe net, avand 14 ani?
Ce dimensiuni au televizoarele de la cinema?
In ce data e Black Friday (noaptea reducerilor) în România in magazine anul acesta (sau a fost deja? A trecut Black Friday anul acesta?)
Din ce data până în ce data e sezonul estival pe litoral la mare în România anul acesta?
Bunaaa TPU! Vin din nou sa va cer ajutorul - mama mea pleaca vara asta sa muncească in alta tara si ma lasă cu niste rude/vecini etc. Nu poate sa vina sa mergem in vacanta la mare sau undeva impreuna...? (mai mult)
Salut tuturor, cine imi poate face un desen frumos cu numele WijaW sau un logo cu W? Va raman dator. Il puteti trimite catre urmatoarea adresa de email: wijaw123@gmail.com
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?