Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna! Cum imi pot schimna statusul de Open To Work pe Linkedl?
Salut, mâine, Sâmbătă, este mai liber la Therme București seara decât ziua sau este mai aglomerat, cam pe la 18:30. Și este mai frumos ziua sau noaptea? Cineva care a fost și știe poate ...? (mai mult)
Salut! sectorul pavat de lângă barajul bicaz este drum forestier? a cui aparține acest drum? mulțumesc anticipat
Bookzone are vreun sediu fizic în București sau doar online se poate comanda?
Salut,as dori sa cumpar un bilet la beach plese,de pe olx dar nu stiu cum se procedeaza, daca se poate modifica numele si alte chestii
Salutare! Vine în curând ziua unui prieten și vreau sa știu ce cadou as putea da sau cumpăra ca de la băiat la băiat? Țin sa menționez ca eu am primit o sticla de vin și câteva ciocolati, ...? (mai mult)
Mă confrunt încă de la 14 ani cu timiditatea de a dansa la petreceri. Dansez de fațadă, crisparea e vizibilă, chiar dacă melodiile sunt preferatele mele. Cu toate că ceilalți se comportă cu...? (mai mult)
Intrebare pentru craioveni în primul rand, dar o idee generala pentru unde să îmi fac si eu ziua de nastere, care e in 6 zile ar fi binevenita, chiar daca nu numiti o anumita locatie care sa existe...? (mai mult)
Bună! Dacă am o poza care imi place foarte mult de tipul celor cu magnet( dar nu i- am lipit magnetul pe spate) și as vrea sa o de 2 ori, dacă ma duc la vreun centru unde se scot fotografi îmi poate...? (mai mult)
Nu e plictisitor să trebuiască să faci Revelionul cu părinții acasă (adică că nu te lasă să faci cu prietenii sau altundeva, etc)?
Ce va place sa cumpărați de obicei de la un Târg de Crăciun? Gen, 2-3 chestii, de ex?
Buna! Intrebarea mea este cum e bine sa reactionez cand iesim mai multi prieteni in grup si se intampla sa asist la discutii intre barbati care spun cuvantul ala cu P sau scapa o injuratura si apoi isi...? (mai mult)
Ce inseamna Craciun binecuvantat cu bucurie si armonie in suflet?!
De cand este legal sa folosesti petarde si cand nu mai ai voie
Salut băieți Știți cumva unde găsesc script pentru messenger pe telefon? Bot pentru mesaje, dar sa nu fie același text, da deie texte diferite, dau funda
Bună ziua! Voucherele de bere (atentie, voucher nu invitație!) de la Berăria H includ și intrarea gratuită sau se mai plătește și biletul la concertul respectiv? Habar n- am cum se folosesc și...? (mai mult)
Hai salut???? stim cu totii ca maine e ajunul craciunului, iar eu mi- as dori sa fac ceva prajituri/desert cu tematica de craciun???? deocamdata fac doar tiramisu, ca atata am in minte momentan)) nu ...? (mai mult)
Sunt evenimente în Constanța între Crăciun și Revelion? ( concerte, spectacole, festivaluri)
Buna! Trebuie sa-mi vina un colet de la Sameday si nu gasesc pe site-ul lor unde pot urmari comanda. Stie cineva unde pot face asta? Multumesc anticipat!
Vreau și eu o parere:săptămâna aceasta începând de azi avem școală altfel și gen eu fac liceul dimineața, după la 2 am autobuz spre casă și ma gândeam dacă sa mai ma duc la liceu toată...? (mai mult)
Cat e biletul la Untold, ca vreau sa merg la anul s-o vad pe gheboasa :)) Cine a fost si stie cum e cu biletele, ca stiu ca-s mai multe preturi? In functie de ce difera pretul?
Locuri bune de colindat în Braila
Buna, am fost Intr un grup de telegram, ceva cu făcut de bani, ei îți trimiteau bani și tu plăteai alte persoane sau ceva de genul, și nu am mai vrut să mă bag dar eu la început până sa mi ...? (mai mult)
Are cineva regulamentul pentru jocul Capitaly de la Noriel? Este un joc din jurul anilor 2000, asemanator cu Monopoly. Nu reușesc să-l găsesc online.
Iarăși o să avem cu plus grade de Crăciun?
Unde se poate merge iarna la plaja? :) Cateva optiuni, cele mai apropiate de noi? Mersi
Oare ce as putea sa fac singur de revelion? In club de revelion tot am fost, eu as merge la evenimente la un restaurant sau ceva pentru oameni solo si club dar doar pentru single- si dar caut ceva sa ...? (mai mult)
Hai la a 12-a ediție a Târgului de Crăciun la Fundația Calea Victoriei!
Buna! Am o mare rugăminte. Cine mă poate ajuta cu editarea unei poze pe FaceApp? Mulțumesc!❤️
Locuiesc la oras, unul mai mic si am niste petarde care bubuie incet (in comparatie cu alte petarde). Unde le pot folosi ca sa nu deranjez oameni si animale? (piccolo, ground bloom flower, etc.)
Care este cel mai scump club din Bucuresti?
Salut. Stiti niste terenuri de baschet in giurgiu. As vrea sa ma duc sa exersez
La voi în oraș a fost azi parada militara?
Faceți ceva mai special de 1 decembrie, ziua națională? De exemplu?
Ce cadou as putea sa ii iau mamei mele de secret santa, ea are 31 de ani
Salutare Ce idei aveti, cum si unde am putea organiza ceva frumos de Craciun? Ca la colindat nu prea se mai merge:)) O sa fim un grup de vreo 9, 10 persoane.(8 adulti, 2 adolescente si un copil de...? (mai mult)
Salut, mi-am luat un Kalașnikov și as vrea sa merg undeva pe un câmp sa trag la ținte, știți un loc unde sa nu fie ilegal?
Ninge deja, deci se pare că o să avem poate o iarnă mai ca lumea!?
Salut, daca scot pe cineva de pe un grup de messenger, pers respectiva primeste notificare? Merci anticipat!
Ma gandeam sa merg in club la agatat, insa nu stiu cum ar functiona avand in vedere zgomotul care face discutiile dificile. Are cineva sugestii bazate pe propria experienta?
Salut! Eu vreau sa ma duc la un eveniment interesant intr- un club, in care se difuzeaza muzica din anii 80- 90 si nu am cu cine sa merg. Imi ramane doar optiunea de a merge singur, dar nu vad niciun...? (mai mult)
Salut! A dat cineva vreo comanda de pe site ul artificii-evenimente. online? În câte zile a venit și au venit toate? Vreau o recenzie despre site
Buna ziua! Aș vrea sa fac un tort personalizat pentru cineva care se ocupa cu hamuri pentru cai, curele, centuri (marochinărie). Sa fie un tort cu aceasta tematica. însă nu găsesc nicio poza sugestiva...? (mai mult)
Hei TPU, Cum va e iarna deocamdata? Credeti ca sunt sanse sa avem o iarna calduroasa? Pe aici de abia acum o dat un val de frig asa, mai ales noaptea se cam face frig (Buc). Mi se pare cam trista...? (mai mult)
Salut TPU! Aveti idee ce evenimente in aer liber se organizeaza anul asta in noaptea de revelion in Timișoara? Multumesc anticipat!
Salut TPU! Aveti idee ce evenimente in aer liber se organizeaza anul asta in noaptea de revelion in Bucuresti? Multumesc anticipat!
La ce ora va culcați de obicei sâmbătă seara? Eu in jur de ora 23
Salut! Stiti daca roata panoramica si celelalte atractii din oraselul copiilor din Bucuresti sunt deschise pe timul iernii si ce program au?
Salutare. Am o mare problema. Tocmai am rupt legătura cu un asa zis prieten care de mult timp căuta să îmi fure iubita. În timpul relației cu fata respectivă acest "prieten" al meu mereu cauta ...? (mai mult)
Unde sa ma inscriu daca vreau sa vanez vulpi in Romania> Se poate daca nu sunt vanator?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?