| FeliciaCorinaA a întrebat:

5 nestiute despre voi. Este o practica des folosita pe bloguri, ce-ar fi sa o aducem si pe TPU...
Si pentru ca asa trebuie, voi incepe eu.
1. In clasa a VI-a am copiat pentru prima data, la literatura, materie pe care o uram. Profa ne-a laudat, mie si colegei cu care am copiat, un an intreg lucrarile. In clasa a VIII-a, m-am dat singura de gol. Profa nu a mai vorbit niciodata cu mine desi ne-am intalnit.
2. In clasa a X-a mi-am rugat verisorul care era in ultimul an la liceul vecin si avea masina sa sperie o profa pe care i-o aratasem si care ma dadea mereu afara din motive absurde. M-a ascultat si a prins-o iarna cand turand putin motorul si acelerand, foarte putin (asa a spus el) in timp ce profa era pe trecerea de pietoni a pierdut controlul pentru ca era putina gheata. Masina a derapat si profa s-a trezit jumatate sub ea. Din pacate nu eram acolo pentru a vedea respectiva scena dar, in acelasi timp, si din fericire: profa nu a aflat niciodata ca ceea ce i s-a intamplat a fost cauzat de catre mine.
3. La 16 ani, am stricat un cd a surorii mele, varsand suc pe el. L-am sters frumos si l-am pus la locul lui. Dupa cateva zile, i l-a dat unei prietene, care crezand ca l-a stricat ea, s-a vazut nevoita sa ii cumpere altul.
4. La 17 ani, alaturi de 3 colegi si colege am pus o revista pentru adulti in servieta profului de ETA in ziua in care aveam inspectie si, neatentul, a scos-o impreuna cu testele noastre in fata inspectorului.
5. Tot la 17 ani, ma jucam cu o minge alaturi de nepoata mea in casa si am rupt floarea preferata a bunicii. Bineinteles, am dat vina pe nepoata-mea, care, dupa spusele mele, se juca singura cu mingea in timp ce eu eram la bucatarie. Nu a mai primit dulciuri o saptamana din cauza asta.

9 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

5? Prea multe.
Unul, momentan, raportez această întrebare.

| FeliciaCorinaA explică (pentru Musique):

De ce?

| Musique a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Pentru că e neinteresantă.

| Infraverde a răspuns:

1. Îmi mănânc mucii.
2. Îmi mănânc mucii.
3. Îmi mănânc mucii.
4. Îmi mănânc mucii.
5. Îmi mănânc mucii.

Răspuns utilizator avertizat
| TrueColors a răspuns:

Waw,cate amintiri super haioase laughing

| FeliciaCorinaA explică (pentru TrueColors):

Nu stiu daca este cazul sa razi pentru ca, dupa cum ai citit, tema acestui mic joc al meu care nu a obtinut rezultatul dorit a fost scrierea a 5 lucruri pe care nimeni cunoscut nu le stie. Dupa cum am si scris, practica este des folosita pe bloguri si m-am gandit sa o aduc si aici. Din pacate, ideea nu a fost acceptata pentru ca a fost considerata neinteresanta... Cei care mi-au raspuns probabil s-au intors la intrebarile despre fetele care intretin relatii neprotejate si raman sau nu insarcinate si la alte astfel de intrebari intocmai pe masura lor.winking

| TrueColors a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Stiu,mie mi s-a parut foarte interesanta si am citit cu placere cele lucruri pe care nimeni cunoscut nu le stie.Dar eu trebuia sa ma gandesc si sa iti scriu, imi trebuie timp, tu, cati ani ai?

| FeliciaCorinaA explică (pentru TrueColors):

Aproape 19. Poti vedea si pe profilul meu data mea de nastere. happy