Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este în opinia voastră cel mai frumos spectacol de circ din România in momentul actual? Argumentati raspunsurile?!
Salut, am si eu o intrebare, cam cat ar costa un DHS JUMPER din magazin nou nout? Ce biciclete bmx imi recomandati si cam cat ar costa?
Am si eu o intrebare legata de Kendama. Cum se numeste trickul acela cand o pui in Inward Lunar, apoi o arunci in jos gen, si- ti vine tot in inward lunar? Nu stiu cum sa explic mai bine... :) ...? (mai mult)
stiti ca mai demult erau niste gume in forma de "tigara", fratele meu tot ma bate la cap sa ii iau :D, stiti cumva unde s- ar putea gasi pachete de guma in forma de tigara ca pe vremuri?...? (mai mult)
Ce obiective foto se folosesc la o nunta in general?
Facebook, Yahoo,What s UP, Twitter etc. Avantajele si dezavantajele fiecărui site de socializare in parte?
Care este in opinia voastră cel mai frumos spectacol de circ din România in momentul actual? Argumentati raspunsurile!?
Am vazut in alte tari / orase ca exista o chestie la unele cafenele / restaurante daca dwnloadezi o aplicatie a lor poti primi ceva de mancare sau de baut o data gratis, avem si noi in Bucuresti cumva?...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un loc de grătar in apropierea Ploieștiului?
Cum se utilizează grătarul de unica folosință?
Sunt stresat, trist, îmi simt corpul plăpând, mă simt foarte copleșit de alții, devin irascibil, devin extrem de emotiv. A început să- mi fie teamă de părerile oamenilor și chiar de oameni,...? (mai mult)
Salut, sunt un youtuber cu 100 abonati. E ziua unui prieten si vreau sa-i dau un cont cu 20 de abonati sau mai mult, dau funda baner si avatar.
ce strand din Bucuresti se deschide pe 1 mai 2018?
Cu ce se poate ajunge la Cernica din Bucuresti? Traseele de la Pantelimon Cora, 410, 459 mai sunt valabile? Multumesc!
Salut, adresez aceaste intrebari celor care au mai urcat pana la vf Moldoveanu, care este cel mai apropiat oras unde as putea sa ma cazez, apoi care este traseul pe jos, de urmat pentru a ajunge pe ...? (mai mult)
Buna! Voi ce aplicatii folositi pe telefoanele voastre? Vreau cat mai multe aplicatii si jocuri interesante. Multumesc.
Am 14 ani. Cum sa o conving pe mama sa ma lase in trafic cu bicicleta?
Vreau sa ma apuc de parkour si imi trebuie un site sau niste tutoriale care invata pas cu pas. Funda! MERSI
Pescuitul se deschide pe 1 mai?
A incercat cineva sa ia lucruri gratis de pe http://strigatare.ro/?
Am 17 ani si as vrea sa ma angajez part-time, sugestii? Orice in afara de promoter ca nu imi place sa caut alta promotie in fiecare saptamana. As vrea link de la oferte.
Am si eu o intrebare legata de Kendama. Cum se numeste trickul acela cand o pui in Inward Lunar, apoi o arunci in jos gen, si- ti vine tot in inward lunar? Ca vreau sa o invat si nu stiu cum se cheama... ...? (mai mult)
Cine a băut mult timp Coca Cola ( o sticlă mare de 2.5 litri pe zi) a avut stări de rau dormea tot timpul era depresiv?
La concertul Forta zu 2018 din Iasi se plătește sau e pe gratis?
am de gand sa imi cumpar si eu o bicicleta care sa reziste la sarituri, downhill prin padure si chestii de genu pana in 1800 RON. Am gasit cateva modele si vreau sa stiu daca sunt bune pentru...? (mai mult)
12 idei noi-nouțe de evadare din cotidian, marca Fundația Calea Victoriei
Din ce an au oamenii buletin în România?
Am si eu o intrebare legata de Kendama. Cum se numeste trickul acela cand o pui in Inward Lunar, apoi o arunci in jos gen, si- ti vine tot in inward lunar? Ca vreau sa o invat si nu stiu cum se...? (mai mult)
Salut.Pareri despre bicicleta asta? Ies ocazional, nu am nevoie de ea sa fac drumetii extreme. https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- 26- eightyeight- alpin- cx- marime- 19- inch- cadru- otel- alb- albastru-...? (mai mult)
Ce jocuri electronice joci tu personal?
Stie cineva exact cate lebede mai sunt pe lacul parcului IOR - Bucuresti (Aprilie 2018)?
Salutare, m-am mutat de curand in zona targului Pucheni, in Bucuresti, cartierul Rahova. Stie cineva niste sali de fitness in zona? Multumesc!
De curand a fost anunat ca BTS vor avea un turneu mondial.Stie cineva vreo aplicatie sau vreun site care ma va anunta cand sunt puse la vanzare biletele, indiferent in ce tara
Salut, oare imi poate recomanda cineva o modalitate buna de a face rost de o suma mica de bani (exemplu: 100 lei) intr-un interval de timp foarte scurt?
Exista pe aici pasionati de drumetii montane? :) Care a fost Primul vostru traseu pe munte?
Ce băutura răcoritoare ( ce suc ) consumati?
Stie cineva care este greutatea maxima pe care o duce un pat din acela din vagonul de dormit al unui tren? Merg pana la Iasi cu trenul si am luat bilet la cuseta, iar aparent am patul de la mijloc. Ma...? (mai mult)
Ce activitati fara prea multi bani pot face in timpul timpul liber? Si ce activitati care sa imi consume energia imi recomandati?
Buna, as vrea sa merg la mare si vreau sa caut oferte si sa rezerv de pe internet. Ce site- uri cunoasteti? Am incercat pe Romania. directbooking, am pus 3 persoane, pensiune completa, 7 nopti si pretul...? (mai mult)
Am o pagina in care postez poze si clipuri cu masini pe facebook.Aseara am creat-o si as vrea sa stiu cum as putea sa fac mai multe like uri atat la poze cat si la pagina... :/
Ce părere aveți despre ego aio am dat ieri comandă, cu tot cu transport 103 lei. E buna ca prima mea electronică?
Salut. Cand sunt zilele Brasovului?
Stie cineva ceva cursuri pe timpul verii, de coafor, desen, medicina sau actorie? Sa fie pentru adolescenti si daca se poate in Zalau sau Tulcea. Funda;-*
Tabara el sadai din Cimislia este buna?
Din câte- mi aduc aminte, la autopsie, medicii legiști pot într- adevăr să afle vârsta la care a decedat pacientul? Asta în cazul în care identitatea sa este anonimă? Exista vreun organ sau...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati o tabara in Moldova?
Am si o intrebare pentru cei care au mai fost la Teatrul Metropolis: dupa achizitionarea online a biletului primesti un voucher pe care il vei prezinta la casa de bilete. Acesta trebuie printat sau se ...? (mai mult)
Am o bicicleta cu frana hidraulica Shimano si scârțâie teribil. Ce pot sa ii fac? In zona nu am service sa o duc la reparat. DAU FUNDA! *scuzati categoria*
Deci m- am mutat acum cativa ani in Ploiesti si nu prea mi- am facut prieteni prin școala, nu e nimeni pe placul meu. Ma rog, am vreo 2 prietene bune pe acolo da e destul de boring, is cam ...? (mai mult)
Dacă în timpul liber vreau să merg într- o țară și la hotelul la care vreau să mă cazez nu se primesc vorbitorii de română trebuie să- mi uit limba natală sau să mă mut la alt hotel? Care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?