Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ma gandesc sa ma catar pe cladiri, de exemplu weekend- ul asta voi merge cu inca doi colegi sa urcam un turn destul de mare. Politia ma poate aresta sau imi poate face cazier doar pentru ca ma catar...? (mai mult)
Fiji sau Bali? Care va place mai mult si de ce?
Buna,as vrea sa ma apuc de skateboarding si vreau sa imi iau un skateboard stiti unul bun pentru incepatori? (Nu imi trebuie unul pentru scheme si altele doar sa ma plimb cu el)
Acum ca a venit căldura in sfarsit as vrea sa incep ceva activitate pe afară. Tir cu arcul, prastia, mersul cu bicicleta etc. Ce activitate outdoor imi recomandați?
Salut.Mi- am luat si eu recent un Nikon d3400 asa de incepatori si m- am gandit sa ii iau si eu un card de memorie.Iau eu unul de 32gb.Merge ceva dupa care incepe sa faca figuri. Faceam poze, aparea prewiew-...? (mai mult)
Ce înseamnă 23h
Salut, am si eu o intrebare usoara pentru voi, astia care ati fost la taco bell in Bucuresti. Sunt curios, cand comanzi, chiar iti da ceva chestie d- aia care piuie cand e gata comanda? Chiar ai bautura...? (mai mult)
Vreau să știu cât costă un abonament de o săptămână la sală...Pe voi cât v-a costat și câte ore faceți pe zi la sală?
As vrea sa imi spuneti si mie o parere despre bicicleta aceasta: https://www.sportpartner.ro/bicicleta- omega- hawk- 26- 21- viteze- albastru- 1- cadou- 7490502.html?utm_source=Criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=criteo_lowerfunnel....? (mai mult)
Stie cineva daca anul acesta se vand bilete pentru Untold pe zile? Anul trecut erau de cumparat, cu vreo 100-150 de lei biletul, anul acesta nu mai sunt disponibile asemenea bilete?
Ce pot modifica la aspectul bicicletei mele sa arate mai cool? Ce elemente pot sa-i modific?
Cineva din Bucuresti este pe- aici? Ma duc la Ambasada Americii cu cineva si as vrea sa stiu ce as putea vizita/face prin zona pana persoana isi rezolva acolo. Nu sa ma duc pana in celalalt capat de Bucuresti...? (mai mult)
Pentru a face blog pe WordsPress, trebuie sa platesti sau e totul gratuit?
Cine are cont de Wattpad? Daca da cum va numiți? Vreau urmăritori noi!????
Bună seara! Cluburi în Iaşi care permit şi intrarea minorilor?
Va doresc tuturor utilizatorilor un Paste Fericit!
Pentru cine folosește SnapChat+ + , știe cineva cum pot scapa de mesaju asta și sa intru in aplicație? "You’re using a version of SnapChat or operating system that’s no longer supported. Please...? (mai mult)
Știe cineva cum pot sa trimit poze din camera roll ca snapuri normale? Gen hack
As vrea cateva nickname-uri asemanatoare cu "Alvarez". Sa inceapa cu Alex apoi Alvarez, adica sa rimeze. (Alex Alvarez)!
O sa- i placa unei fete de mine daca am aceste talente (aptitudini)? 1. kung fu (bine) 2.stiu a picta ca `` Davinci`` :D 3. minuirea batului la perfectie 4.parcor (incepator) 5.invat asa de ...? (mai mult)
la ce din asta de Mare sa ma duc? Eforie Nord Mamaia (nu vreau) astept sugestii
A fost tare de mult (cred ca in urma cu 10- 12 ani) o emisiune- concurs sportiva, cred ca pe antena 1 unde au participat 3 tari sau 4 : Italia, Romania si Ungaria parca. Stiu ca la noi a participat...? (mai mult)
Am 20 de ani si is pasionat de arme :). Dar nu vreau sa imi iau una pentru care ar trebui sa dau de permis pentru a o detine. Daca mi- as cumpara un pistol airsofft si l- as folosi numai sa trag...? (mai mult)
Ce înseamnă wellness? O definiție...
Imi spuneti va rog si mie niste poezii pentru BFF
Pot sa-mi pun computer de bord la renault clio symbol, si car ar costa?
La ce mă ajută dacă obțin atestatul la engleză? De exemplu la profil sportiv dacă obții atestatul la sport te poți face instructor sau ceva de genul.
Caut sa inchiriez o cabana din Sucevita pana in 10 mil. Ma puteti ajuta cu cateva informatii?
As vrea si eu sa stiu cum sa fac un ou de Paste mai tare dar o modalitate mai usoara daca stie cineva.
Fratilor, puteti sa ma ajutati? Eu m- am mutat la alta scoala si acolo toti pa plac, am chiar si o prietena, si aceaia care au fost cu mine in clasa in scoala mea veche se rad de mine ca am prietena....? (mai mult)
Care e cea mai frumoasa limba straina?
Bună TPU! Cum pot face bani de acasa? Nu le am prea bine cu engleza sa fac traduceri/articole si as vrea sa fac ceva banuti pana incep facultatea :) Multumesc!
Hei! Pentru cei din Iasi Ce activitati (voluntariat idk) sunt in Iasi si cum pot lua parte?
Siteuri interesante unde pierzi vremea? Sau ceva de făcut pe minunatul net. Nu-mi spuneți sa citesc sau sa ies afara, pentru că n-o sa o fac.
Buna, mi- am facut cont de Instagram, am incercat sa ma loghez si imi spune ca (, ) contul mi- a fost dezactivat deoarece nu respect termenii de utilizare.Mi- am mai facut un cont si din nou mi- a fost...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare, am cumparat si eu un longboard action de la auchan, am dat 180 lei pe el, l- am avut timp de 3 saptamani si l- am folosit de 3 ori, a treia oara cand am mers cu el, ...? (mai mult)
Este permis accesul cu bicicleta in autobuz?
Cum e in tabara la potigrafu, la luminamath?
Sunt descurajată. Am nevoie de părerile voastre, pentru a analiza cât mai profund. Am vrut să plec anul ăsta în state cu viza J1 (oferită studenților). Dar am primit refuz. Singură n- ...? (mai mult)
Care dintre skateboarduri este mai bun? (Dau funda): https://www.emag.ro/skateboard- eagle- pro- abec- 7- skull- srtv0130/pd/DRZC2NBBM/ https://www.emag.ro/skateboard- sportmann- artist- sm2063- ...? (mai mult)
Salut.Deci aș vrea să mă cam apuc de Youtube, că oricum vin devreme de la muncă, și nu știu despre ce să filmez, că știu să folosesc și efecte speciale, știu să adaug și alte clipuri pentru...? (mai mult)
Care tara considerati voi ca are cea mai buna conducere din ziua de azi?
Între ce perioda e saptamana altfel la liceu clasa A XI A?
Salut TPU, deci vreau sa- mi cumpar o bicicleta, ideea e caci cumpar 3, si chiar nu ma pricep. Cred ca trebuie sa dau niste detalii despre inaltime si chestii: 1. 16ani si peste 1.80(eu) 2. 16ani...? (mai mult)
Pentru cei din Brasov, daca ati auzit sau ati fost la cursurile de meditatie de la centrul Sahaja Yoga, ce parere aveti despre acest centru?
Unde pot urmarii National Tv live? Vreau sa mearga fara probleme!
Bacalaureatul(Romana,Matematica,BiologieBi Biologie) e de nivel ușor mediu sau greu? După părerea voastra?
Este adevarat ca daca nu ei examenul de Bacalaureat ai facut degeaba liceul?
Daca eu ma duc la posta ca a trebuit sa imi vina un colet si e pe numele altcuiva, pot sa il iau?(E pe numele mamei mele)(Scuze daca e la categoria gresit dar nu am stiut la ce categorie sa o pun)
Ce note ati obținut la Simulări clasa A XI A?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?