Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ştie cineva un teren de fotbal pe care să bați mingea liber în Iaşi? (Cum e ăla de baschet din Alexandru) Dau fundiță!
Am o intrebare, am o balta de peste de aproape 4 ani am bagat caras, in jur de 8 crapi, rosioara, clean vreo 2- 3 in ea predomina carasul normal si am bagat un somn este periculos? Am zis ca imi ...? (mai mult)
Unde pot sa vad rezultatele de la simularile examenului de bacalaureat pentru clasa A XI A?
Salut. Băieți, sunt cam plictisit, ma gândeam sa va intreb cum a fost cand v- ați batut cu cineva, cand v- ați batut prima oară sau cand s- a luat cineva de voi. sper sa nu para stupidă întrebarea,...? (mai mult)
Căt câștiga un angajat ( care preia comenzile clienților) de la KFC, MCDONALD S?
Cum e parerea voastră schimbarea orei. Sunteti pro sau contra acestui fapt?
Cine e agent la SUPER BET ( care face biletele pe calculator). Ce salariu câștigi lunar?
Ati pariat Online pe SUPER BET? Daca castig prin pariu pus Online meciurile pot sa ma duc in agenție cu biletul câștigător? Sau cum se procedează?
Rusia e la exact aceiași oră ca Romania?
As dori si eu cateva idei de nume de website vreau sa fac ceva de divertisment poze poezie it... Cine ma poate ajuta? cu o idee?
Early Bird la Fundatia Calea Victoriei. Afla primul ce e HOT in oras si prinde Reducerea de 15% la cursurile preferate
Salut,nu mai pot intra pe youtube.De ce? Imi zice ca trebuie sa fac upgrade.
Pe ce data o să fie prima zi de școală de dupa vacanta de PASTI (30.03.2018 -?)?
Buna! Vreau doar sa stiu daca pot cumpara bilet de la casa, sau direct din tren si daca m-ar costa in plus.
Ce sa fac pe un drum de 24 de ore cu autocarul(Sibiu-Veneția). Merg cu colegii si am 12 ani Si niste alimente, medicamente care te ajuta sa nu vomiti
Cum este corect? pagini inecesare sau pagini nenecesare? Sau care ar fi forma corecta?
Am facut o mica greseala cu o pereche de adidasi Jordan Ultra Fly 2 Low, s- au rupt extrem de putin in fata, insa tot se vede, si nu stiu ce sa fac. Ajutor. https://imgur.com/a/hrCiC https://imgur.com/a/osmmA...? (mai mult)
Am nevoie de o părere. Am permisul de 5 luni. Am făcut O grămada de drumuri scurte de 30 si ceva de km sau 40 si ceva de km dus- întors. Am făcut unul de 80 de km dus- întors, am fost ...? (mai mult)
Cati ani a fost la Sibiu Primar actualul președinte al României Klaus Iohaniss?
Buna, am un sistem audio Akai 5.1, când l am cumpărat se auzea foarte bine, acum cred ca i am dereglat setările, știe cineva cum ii pot da un reset la setările din fabrica? Sau care sunt setările...? (mai mult)
Cine ia ore de meditatii la matematica si la romana? Faceti temele la meditatii sau exerciții?
La remi daca la sfarsitul jocului cineva are 0 puncte castiga? Va rog raspundeti!
Ce părere aveți despre câinele de rasă Șoricar?
Imi spuneti si mie daca pot sa fac karate singur acasa, si mai degraba stilul "Wing Chun"? Daca ma antrenez la un manechin de Wing Chun, asa pot invata sau nu? Imi spuneti va rog?
Cum imi pot mari un grup pe Facebook? Adica, de unde sa mai adaug membri daca i-am daugat pe toti din lista?
Stiti cat costa sa un bilet sa intri in turnul cu ceas din Sighisoara? Vreau un raspuns cat mai rapid
Chiar dacă se trece la ora de vară cand ceasul este 05 00 este tot 05 00 sau cum este? Cine ma poate lamuri?
Am si eu o intrebare despre Untold Festival 2018. Deci eu vreau sa merg acolo anul asta, problema este ca am 17 ani. Se accepta minori fara un parinte acolo, gen? Multumesc anticipat.
Am o bluza pe care am spalat-o de cel mai puțin 2 ori la rând și încă miroase a înbâcsit. Ce imi recomandați?
As dori anime la care sa ma uit ca nu mai stiu la ce sa ma uit. daca ar fi posibil as dori anie gen 100+ sau 50+ va las contul meu mal sa vedeti ce anime am vazut, as dori geva asemanator ...? (mai mult)
Hey! Deci sa incep cu povestioara mea! Acum cateva zile i- a fost spart Facebook- ul matusii mele.Dar vorbea numai despre mine la toti prietenii mei. La inceput prietenii astia ai mei au spus ca sunt ...? (mai mult)
Sunt sunt in Constanta si vreau sa ajung de la gara pana Strada Badea Cârțan 14, Constanța. Ce ratc trebuie sa iau ca sa ma lase cat mai aproape?
Blogul este si pentru baieti sau doar pentru fete?
Vacanta de PASTI începe în 31 martie si pe cat se termina( care este ultima zi din vacanta de PASTI?
Sunt obligata/ fortata sa merg la Therme in Bucuresti. Ce trebuie sa am la mine? Gen: prosop, papuci etc. Nu am mai fost si nu stiu la ce sa ma astept. Fara mistouri!
Ce fel de pizza Si ce pizzarie (Ce pizza) comandanți voi? Care este cea mai buna pizza si pizzarie in opinia voastra in orasul unde stati?
1- De cati ani se trece cu minim media 5(pe semestru) la scoala? 2- De cati ani trebuie la examenul de Bacalaureat minim 5 la fiecare materie in parte dar media finala a tuturor materiilor sa fie ...? (mai mult)
Urmeaza sa merg la un party kitsch. Nu vestimentatia e problema, ci stilul de dans. Muzica va fi gen anii 90 - 2000, din Romania si nu numai. Adica dance si pop, ca O- Zone, ASIA, Andre,...? (mai mult)
Salut,am o problema.Sunt vegetarian, cand vad carnea ma scarbesc..si as dori sa mananc si carne..cand ii simt mirosul imi place..niste sugestii?
Salut, TPU! Urmează să plec în vacanță si o sa călătoresc cu avionul.Am decis să iau doar un bagaj de mana, sub forma de troller care se încadrează în limitele de mărime.Intrebarea mea este:bagajul...? (mai mult)
Prin ce data ( ce zi a lunii respective va vine alocatia?)
La examenul de Bacalaureat la limba și literatura română nota de la orar se aduna cu nota de la proba scrisă si se face medie se împarte la cele 2 note si se obtine nota finala? Sau cum este?
Care clasa de la liceu este cea mai grea in opinia voastră? Argumentati raspunsurile.
Pe ce data se vor afișa rezultatele de la simularile examenului de bacalaureat pentru clasa A XI A la Romana si la Matematică?
Cum au fost în opinia voastră simlariile de clasa A XI A de anul acesta decla Romana si de la Matematică? Si ce note credeti ca o sa obțineți dupa cat de bine știți voi ca ati stiut?
M- am documetnat destul de mult dar n- am facut nicidoata o pagina pe Wikipedia doar am actualizat anumite lucruri pe diferite pagini. Cine a mai facut pagini pentru Wikipedia si ma poate...? (mai mult)
Salut TPU daca ma duc in padure cu un detector de metale si caut pe garla sau oriunde metale, inele vechii de 1980 sau ma rog orice metale se poate vinde la Amanet adica iese profit?
Salutare,niște nume faine pentru. CS?(2-3 litere sau usor de pronuntat) gen bTN(bitien), nj (engei )Ms! fundă
Care dintre materiile din care o sa dau eu examenul de Bacalaureat anul viitor in iunie credeti ca e cea mai grea cea de mijloc si cea mai usoara ( Biologie, Matematica si Limba și literatura română?)....? (mai mult)
Cum putem scurta timpul de memorare (reținere) a informației?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput