Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
La toate probele de simulare sau de examen de bacalaureat la toate materiile timpul de lucru efectiv este de 3 ore?
Cum devii reprezentant Avon Și cum sta treaba? Cine îmi explică cum e treaba cu comenzile?!
Salut, am primit un longboard si voiam sa ii dau un nume, ma puteti ajuta?
Cum este meseria de Kinetoterapeut ( ce salariu aproximativ câștigi? Si iti trebuie neaparat examenul de bacalaureat luat ca sa poti sa te faci sau sa fii Kinetoterapeut)?
stie cineva unde pot face in Tulcea comanda de tricouri personalizate? nu vr de pe net
Buna am si eu o intrebare, am avut un vis foarte ciudat aseara cu toate ca eu nu ma uit deloc la filme de groaza sau alte prostii. Deci am visat ca stateam turceste in pat si ca ma rugam si au inceput...? (mai mult)
La un ps4 nou, cand l- am conectst la un tv hd readyy, se vedeadestul de urat, se vedeau purici aceia in imagine. De ce? Adica nu se vedea cum se vad la alti si psrcanici nu se misca asa bine. Pe tv...? (mai mult)
Ce părere aveți de renault clio simbol 1.4 75cp benzina?
Un site romanesc unde pot gasi un pat de exterior? Gen... e o saltea de o persoana acoperita de plasa impotriva tuturor vietatilor pe care le poti gasi prin iarba. Funda...
Daca am gauri in urechi si mi s-au infundat ce fac?
Simularea examenului de bacalaureat la pentru clasa A XI A e maine (marti) sau miercuri?
Cum a fost in opinia voastră simularea pentru bacalaureat de azi la limba și literatura română? Si ce nota credeti ca o sa aveti?
Sunt aproape de bac, dar mama nu mai are bani sa plateasca meditatiile. Cum pot sa-i spun profesoarei asta intr-un mod frumos?
Cine se baga cu mine la drumetii cu cortul in munti pe teritoriul Ro in descoperire de locuri nevizitate? Exclus cocalari, vreau sa organizez o mica tabara.
Unde se mai gasesc beyblade in Romania?
Salut as vrea sa gasesc un job sa am ceva bani in buzunar as vrea sa impart ziare de la profi sunt din Oradea si as vrea ceva informatii de la voi cat te plateste pasi pe care trebuie sa- i parcurgi...? (mai mult)
Daca sunt administrator pe un grup si ofer cuiva rolul de moderator, ce se intampla?
As dori sa vad cum arată un metis dog argentinian cu amstaff, ma poate ajuta cineva cu niste poze?
De la ce oră începe luni si miercuri simularile la mamatematica si romana?
Sunt student anul 1 la Bucuresti. Am mult timp liber, de aceea as vrea sa ma apuc de voluntariat. As vrea sa niste sugestii de asociatii, care sa aiba activitati de ajutorare pentru copii,...? (mai mult)
Sunt student in anul 1 la facultate in Bucuresti, deoarece am timp liber, m- am gandit sa ma reapuc de voluntariat, as dori niste sugestii de asociatii serioase! Mentionez ca as vrea sa ...? (mai mult)
cand a fost prima data cand ati vorbit pe voice(cu microfon sau telefon) pe skype sau altceva cu niste straini?(fara sa i cunoasteti in realitate si cum a fost?
Va rog fara glume, vreau sa ma duc la o vrăjitoare sa imi spuna viitorul, este o idee buna? Sau daca aveti o altă idee.
stiti cand eram mica am fost in Padurea Hoia Baciu si am vazut o batrana intr- o cabana..nu am intrat acolo pentru ca imi era frica, dar in geam se vedeau cruci...si chestii de genul(aveam 11...? (mai mult)
Sunt antisocial, poate mai bine zis introvertit ori ambele combinate, sunt un om care si- a trait viata mai mult in 'pestera', obisnuiam sa stau pe afara, sa socializez in perioada adolescentei dar...? (mai mult)
Vreau si eu un nume gen junimea pentru o pagina de Facebook.Dau funda
Îmi puteți spune un bloc pe care te poți urca în Tg Mureș?
Cat este un iqos in magazine? Pe site la ei e cu 450-500 lei da numa dinalea de limited edition
In ce zile sunt simularile la romana si matematica la clasa A XI A? Si in restul zilelor saptamana viitoare se fac ore de curs normale?
Cineva care stie cat costa un taxi din Nufarul ( Oradea ) pana in Baile Felix? Am inteles ca se plateste mai mult avand in vedere ca iese din oras, dar nu stiu cat
Salut Imediat vine ziua mea si nu stiu ce bautura sa cumpar Buget : 200 lei Ce bauturi pot cumpara sa ma imbat cu prietenii? As vrea jagermeister si alexandrion ca se aseamana cu jack- ul E bun...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o intrebare : De ce majoritatea femeilor vor sa isi arate picioarele atat de mult? Este atractiv pentru barbati? Astept raspuns
Sporturile gen kung fu / aikido / wushu (practic toate aceste sporturi de contact cu provenienta din Asia) ajuta in luptele de strada? Adica, pot face faca aceste sporturi impotriva mma-...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la Comic Con cu niste prieteni anul asta. Toti suntem minori. Putem sa stam la un hotel fara un adult?
Salut, daca sunt brunet si vreau sa ma vopsesc blond, am nevoie de decolorant?
De ce dupa o operatie la genunchi (intervenție chirurgicală) se pune ghips care este motivul?
Se merită pachetele extra de televiziune cu canalele HBO şi Cinemax?
De ce Bacalaureatul nu se da grilă? Care este motivul?
Hei TpU! Vreau niște povești horror. Dau funda poveștii care mă va speria cel mai tare.
Buna, fac un mic studiu. Descrieti o experienta personala pe care ati avut o cu administratia. Ce serviciu ati solicitat, la ce institutie, adresa institutiei? (Daca este primarie, directie de impozite...? (mai mult)
Ce zone ale Bucurestiului recomandati a fi vizitate? Stau de mai bine de un an in capitala si nu prea m- a impresionat. Ma gandesc ca poate nu stiu eu ce sa caut. Recent am vizitat Clujul si am ramas mai...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare, se poate întâmpla ceva dacă fumez narghilea odată sau de două ori pe lună?
Salut, astazi am avut traseul si am luat permisul auto. Pot ridica personal permisul de la Pipera? si daca nu pot, in cat timp va sosi?
Noaptea trecută m- am trezit brusc, in jurul orei 2, fără să fii trecut cineva prin camera mea sau să fiu odihnit. Nu prea cred în chestii paranormale, dar am simțit ceva străin în...? (mai mult)
As vrea sa ma uit la steven universe sezonul 3 si 4 dar nu il gasesc va rog sa imi da-ti link sau sa imi spuneti pentru ca nu am avut ocazia sa ma uit pe televizor
am si eu o curiozitate, nedumerire daca ii pot spune asa. Ochelarii de vedere stiu ca sunt pentru a vedea mai bine, depinde de situatie, dar sunt curioasa ca daca in timp ce ii porti si pierzi...? (mai mult)
Din greșeală, pe cand desenam, mi-am dat seama ca aveam putina carioca pe buză. Dupa cateva minute am simțit gust ciudat in gură.Mi-e frica, am 10ani.Se intampla ceva?
Salut TPU daca am castigat cartonase de pungi de chio unde trebuie sa ma duc sa castig pungi gratis?
Salut TPU A mancat vreodata cineva caviar? Daca da ce gust avea? Este ceva wow? Merita incercat? Si de unde l ati luat sau in ce context l ati experimentat
Cineva din Sfântu Gheorghe pe aici? As avea niste întrebări legate de oraș.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!